Toppen af Danmark - Feriehuse  Avis

TrustScore 4.5 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har lejet ferielejlighed Vestergade 33, 2. sal i Sæby i starten af juli måned. Ferielejligheden er ny renoveret, dejlig lys og hyggelig. Den var dejlig ren og pæn ved ankomst. Ligger dejligt ce... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi lejede et sommerhus i Skagen i uge 28 gennem Toppen af Danmark som tilbagevendende kunder, og endnu en gang leverede bureauet en rigtig god service til vores fortsatte tilfredshed. Huset var... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi var i uge 28 i feriehus i Bratten strand… super dejlig sommerhus…ren og pæn… og kontakten til Toppen af Danmark har været nem og meget serviceorienteret…så tak for en skøn uge i det nordjyske…det e... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Der Kontakt und die Informationen vor dem Aufenthalt waren nett und in Ordnung. Von dem Haus selber waren wir allerdings sehr enttäuscht. Einige Gegenstände waren einfach kaputt (Armatur im Bad, S... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Agence de location de maisons de vacances
  2. Office de tourisme
  3. Centre d'accueil des visiteurs

Écrit par l'entreprise

Vælg mellem mere end 600 skønne sommerhuse og feriehuse i Nordjylland, tæt på strand, klitter og oplevelser. Book her ➜

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 80 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

45 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Krøyers Gl. Skagen

Anmeldelsen er alene for Skagenferiehusudlejning, samt for Krøyers i GL. Skagen - generelt.
Den lejede lejlighed, var dog under forventning, så den indgår ikke i denne raiting

9 mars 2023

Kære MR.
Vi takker dig for at du har brugt 2 min på at sende nogle pæne ord vores vej hos feriehuse.dk. Vi bestræber os på at være de bedste vi kan være og behandle alle vores gæster som de fortjener. Jeg giver de 5 stjerner videre til alt personalet.
Vi håber at se dig i Skagen igen en anden gang.
De bedste hilsner fra Toppen af Danmark - feriehuse.dk // Mette

Noté 5 sur 5 étoiles

Das war wieder wirklich gut, ...

...ein toller Urlaub in Skagen, in einem schönen neuen Ferienhaus.

Bei der Einrichtung und Ausstattung fehlte es an nichts, was ja wirklich wichtig ist, in dieser späten Jahreszeit. Leider war das Wetter erwartungsgemäß nicht ganz so toll, so dass die wunderbaren Sitzmöglichkeiten auf der fast umlaufenden Terrasse nicht so richtig genutzt werden konnten. In einer anderen Jahreszeit wäre dies absolut spitze gewesen, aber für die Wetterbedingungen können sie ja nichts. Auf jeden Fall kann man hier immer wieder eine Anmietung durchführen.

Vielen Dank für die schöne Unterkunft!!!

8 novembre 2022

Sehr Andreas.
Vielen Dank für Ihr nettes Feedback. Ja, das Haus am Nordlysvej ist wirklich schön und gemütlich. Ich hoffe, Sie rufen mich an, wenn Sie das nächste Mal in Skagen Urlaub machen.
Bis bald. Grüße von der Spitze Dänemarks - feriehuse.dk / Mette

Skøn ferie i Skagen

Vi har været gæster i et dejligt veludstyret og rent hus, og det gjorde vores ferie perfekt.
Udlejningsbureauetj var behjælpeligt med alt og vi kan kun anbefale det til dem, der skal leje hus i Skagen, en af Danmarks skønneste byer.

22 octobre 2022

Réponse de Toppen af Danmark - Feriehuse

Hej Finn. Jeg takker dig for denne tilbagemelding og vi sætter utrolig stor pris på din anbefaling. Huset på Museumsstien har nemlig en masse lækkert at byde på, når man er en større familie der skal afsted på ferie. Jeg håber at du ringer til os næste gang at I skal booke feriehus i Skagen :-) På gensyn indtil da. Efterårs hilsner fra Toppen af Danmark - feriehuse.dk / Mette

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde en dejlig uge i sommerhuset

Vi havde en dejlig uge i sommerhuset, Strandklit 72, Gl. Skagen.
Huset var godt indrettet, alt i huset var pænt og rent, der manglede ikke noget.
Vi var tillige meget heldige med vejret.
Vil også takke for god service fra Toppen af Danmark.

17 septembre 2022

Hej John.
Tak for din fine anmeldelse her på vores side. Jeg giver dig 100 % ret mht. huset på Strandklit. Det er virkelig lækkert, nyt og gennemført - ej at forglemme at et vildmarksbad heller ikke er helt dårligt, når man holder ferie i de lidt køligere måneder i Skagen. Vi takker for jeres besøg og jeres valg af os som bureau. Vi håber at kunne byde jer velkommen igen til næste år. De bedste jule hilsner fra Toppen af Danmark - Feriehuse.dk // Mette

Superschneller Service

Wir verbrachten eine schöne und erholsame Zeit in Skagen. Die Schlüsselübernahme war problemlos. Bei einem technischen Problem am nächsten Tag war bereits nach 30 Minuten jemand bei uns im Haus und hat das Problem gelöst. So konnte die Erholung direkt weitergehen. Vielen Dank für den super Service. Auch die Schlüsselabgabe verlief völlig problemlos.

24 septembre 2022

Sehr Uwe.
Vielen Dank für die netten Worte. Es freut uns sehr, dass wir Ihre Erwartungen erfüllt haben. Wir versuchen unseren Gästen jederzeit den besten Service zu bieten. Ich hoffe dich wieder zu sehen. Bis dahin viel Spaß. Grüße von Mette - Top of Denmark - feriehuse.dk

Naja...

Wir haben die Erfahrung gemacht das sich der Service bei Skagenferiehusudlejning (aus Kundensicht) auf die Zahlungsmodalitäten beschränkt. Wir haben Donnerstag Abend das Ferienhaus über fejo gebucht und Freitag Abend die Reservierungsbestätigung mit der Aufforderung erhalten, das der Zahlungseingang auf den nächsten Tag (Samstag) zu erfolgen hat. Am darauffolgenden Montag wurde wg. fehlendem Geldeingang angefragt, ob eine Stornierung vorgenommen werden soll!
Die Schlüsselübergabe findet per Umschlag in der Tankstelle in Saeby statt. Gibt es nach Hausbezug irgendwelche Fragen bzw. Probleme, dann haben Sie leider Pech. Weder über die Büro Telefon Nummer noch über die Notfallnummer ist Samstags jemand erreichbar.
Das Haus selbst, war bis auf die stark verschmutzte Couchgarnitur sehr schön.

24 septembre 2022

Hallo Herr Dieter.
Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns Ihr Feedback zu senden. Es hört sich so an, als hätten Sie nicht die besten Erfahrungen mit uns gemacht, was ich leider höre, da dieses System seit vielen Jahren für uns funktioniert. Richtig ist, dass wir eine Hotline haben, die Sie bei dringenden Problemen anrufen können und darauf sollten Sie eine Antwort erhalten haben. Ich hoffe trotz dieser Diskrepanz auf ein Wiedersehen im nächsten Jahr. Viele Grüße aus Mette / Top of Denmark - feriehuse.dk

God oplevelse

Vi er 2 par som lejede et hus med 2 lejligheder. venlig modtagelse og lejlighederne var rene og pæne. Vi vil helt sikkert anbefale det til andre. Vi havde 4 overnatninger

21 septembre 2022

Réponse de Toppen af Danmark - Feriehuse

Hej Annie. Tak for de pæne ord. Jeg er rigtig glad for at Lars Krusesvej faldt i jeres smag og jeg glæder mig til at byde jer velkommen igen en anden gang ;-) De bedste efterårs hilsner fra Toppen af Danmark / Mette

Noté 3 sur 5 étoiles

Das Haus und die Lage völlig OK, aber …..

Das Haus und die Lage völlig OK
Aber die Betten waren völlig durchgelegen, zu weich und auch die aufgelegte Riesige Matratze war zu weich und machte das Beziehen mit einem Laken praktisch unmöglich. Und ausrangierte schwarze Ledersofas sind in einem Sommerhaus sehr unpassend. Eine Investition von einem Monat Vermietung und ein Besuch bei „Jysk“ würde Wunder bewirken.
Wir hatten dennoch einen schönen yurlaub

28 août 2022

Hallo Karl.
Vielen Dank für Ihr Feedback hier bei uns. Ich werde Ihren Beitrag an unseren Hauseigentümer weiterleiten. Ich denke, die Wahl der Möbel ist Geschmackssache. Wir haben die schwarzen Sofas in vielen Häusern. Trotzdem freut es mich zu hören, dass Sie einen schönen Urlaub auf Enghusvej hatten.
Viele Grüße von Mette - Top of Denmark, feriehuse.dk

Bra service

Bra och tydlig service. Bra med nyckelskåp när turistbyrån är stängd.

25 août 2022

Réponse de Toppen af Danmark - Feriehuse

Hejsa Karin. Tak fordi du tog dig tid til at skrive et par fine ord til os. Vi bestræber os på at levere den bedste service til vores gæster, så det er jeg glad for at du påtaler - tak for det :-)
Vi håber på et snartligt gensyn.
Hilsner fra Toppen af Danmark - feriehuse.dk // Mette

Noté 5 sur 5 étoiles

Detta boende har ett fantastiskt lugnt…

Detta boende har ett fantastiskt lugnt och bra läge, kan verkligen rekommenderas!

2 septembre 2022

Réponse de Toppen af Danmark - Feriehuse

Hej Lena. Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er rigtig glad for at i har nydt jeres ferie i Skagen. Vi sætter stor pris på din anbefaling af os. Jeg glæder mig til at byde jer velkommen igen. De bedste hilsner fra Toppen af Danmark - Feriehus.dk // Mette

Noté 5 sur 5 étoiles

Sehr guter Kundenservice und eine sehr…

Sehr guter Kundenservice und eine sehr schöne Auswahl an Ferienhäusern in einer der schönsten Gegenden Dänemarks.

1 septembre 2022

Réponse de Toppen af Danmark - Feriehuse

Vielen Dank für die gute Bewertung, über die wir uns sehr freuen. Wir hoffen, dass wir Sie auch im nächsten Jahr wieder bei uns begrüssen dürfen.
Mit freundlichen Grüssen
Mette - Toppen af Danmark - Feriehuse Skagen

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastiskt hus i närheten av hamnen i…

Fantastiskt hus i närheten av hamnen i Skagen.

1 septembre 2022

Réponse de Toppen af Danmark - Feriehuse

Hej Anna. Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på at vores gæster bruger 2 minutter på at give os feedback. Jeg giver husejeren besked om at I var glade for jeres ophold i deres hus. Jeg håber at se jer igen snart. De bedste hilsner fra Toppen af Danmark - feriehuse.dk // Mette

Noté 5 sur 5 étoiles

Gåsesti - super beliggenhed!

Gåsesti - super god beliggenhed og skønt sted. Kan godt anbefales - Men husk lige rengøring under sengene.

31 août 2022

Réponse de Toppen af Danmark - Feriehuse

Hejsa Kirsten. Jeg takker dig mange gange for din feedback. Jeg beklager hvis der har været en forglemmelse i forhold til rengøringen under sengen. De får din besked. Jeg håber at se jer igen på Gåsestien i 2023 :-) Den er allerede nu åben for bookinger. De bedste hilsner fra Toppen af Danmark - Feriehuse.dk // Mette

Alles prima

Alles prima, das war die 2. Buchung über diesen Anbieter. Gerne wieder.

Réponse de Toppen af Danmark - Feriehuse

Vielen Dank, dass Sie die guten Erfahrungen mit uns geteilt haben - und vielen Dank für all die Sterne.

Komm bald wieder :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

2 Wochen sind viel zu kurz......

Wir hatten 2 tollen Wochen im Strandklit. Die Aussicht und die Sonnenuntergänge sind traumhaft. Die Ausstattung des Ferienhauses ist hochwertig. Besonders zu erwähnen sind die zahlreich vorhandenen Garten-Balkonmöbel, 2 Liegen und Grill und 2 Fahrräder.
Die Matrazen sind sehr weich, diese könten mal ausgetauscht werden.
Kleine Probleme wurden von Skagenferiehusudlejning umgehend behoben, netter unkompilzierter Kontakt im Servicebüro bzw. bei der Schlüsselübergabe.
Wir lieben Skagen einfach und würden jederzeit wiederkommen und mit Skagenferiehusudlejningbuchen.

Réponse de Toppen af Danmark - Feriehuse

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, ein gutes Feedback zu geben.

Schön, dass Sie sowohl mit Skagen, der Lage des Hauses als auch mit der Einrichtung sehr zufrieden waren.

Vielen Dank für das Lob unseres Services. Wir freuen uns auf ein baldiges Wiedersehen.

Mangelfuld rengøring og linned

Vi har flere gange lejet en bolig på Krøyers i Gl. Skagen. Vi har flere gange gjort opmærksom på manglfuld rengøring.
Der er intet sket og jeg tror ikke vi vender tilbage til Krøyers og møde en beskidt lejlighed.
Slutrengøring koster omkring kr 900
Vi valgte sengelinnedpakker til 14 dage, der var et badehåndklæde pr person.
Vi har også boet på både Traneklit og SkagenKlit, hvor rengøring er i top og linnedpakkerne dækker behovet.
Jeg synes det er synd, boligerne og omgivelserne på Krøyers er fine.

Réponse de Toppen af Danmark - Feriehuse

Vi beklager meget, at I har været uheldige med rengøring. Vi bliver ked af når gæsterne ikke er tilfredse - der har været nogle uheldige sammentræf, som vi følger op på. Vi hjælper jer naturligvis meget gerne næste gang, så vi sikrer os, at I får en ren bolig og gode oplevelser fremover.

Noté 5 sur 5 étoiles

Man går aldrig forgæves hvis man har et…

Man går aldrig forgæves hvis man har et spørgsmål ang sin feriebolig . I får den allerbedste anbefaling .

18 août 2022

Réponse de Toppen af Danmark - Feriehuse

Tak for jeres flotte anbefaling :-) Vi glæder os meget til at høre fra jer igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid god og imødekommende betjening

Altid god og imødekommende betjening. Man føler sig meget velkommen.

18 août 2022

Réponse de Toppen af Danmark - Feriehuse

Tak for alle stjernerne og tak for søde ord. I er hjertelig velkommen - og vi ser frem til, at vi får lov til at hjælpe jer igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Skøn ferie ,dejligt hus vi ses igen fot…

Skøn ferie ,dejligt hus vi ses igen fot 7. Gang
🌝👍

17 août 2022

Réponse de Toppen af Danmark - Feriehuse

Skønt at høre, at I er så glade for at komme til Skagen og leje huse gennem os - og tusind tak for alle stjernerne. Vi glæder til at se jer snart igen og er igen klar til at hjælpe jer, når I har brug for det :-)

Der Service von Toppen war prima

Der Service von Toppen war prima, die Übergabe am Transportcenter ist eine sehr gute Lösung. Die Lage des Ferienhauses entsprach voll und ganz der Beschreibung, die Entfernung zum Strand ebenfalls. Was uns allerdings etwas enttäuscht hat, war das Ferienhaus selber. Größtes Problem: auf den Bildern kann man klar einen komplett abgezäunten hinteren Grundstücksteil erkennen. Leider fehlte der Zaun aber auf einer Seite komplett (vermutlich altes Bildmaterial), was bei Anreise mit großem Schäferhund ein echtes Problem ist. Wir haben uns mit Kisten und Stöckern einen provisorischen Zaun gebaut... Auch im Haus ist recht wohlwollend fotografiert worden, zumindest im unteren Bereich. So schön und freundlich der obere Teil gestaltet ist, kann man den unteren Wohnraum nicht wirklich als "Wohnraum", sondern nur als Keller bezeichnen mit sehr steiler Treppe, ungemütlich und kalt. Da der Strompreis bei diesem Wohnobjekt recht hoch ist, finde ich es frech, dass Lüfter für den Kellerbereich nicht abstellbar sind und somit mitbezahlt werden. Nötig sind sie allerdings, denn die Schubfächer im unteren Raum sind schon vom Schimmel befallen. Bei 2 Türen hatten wir noch am Ankunftstag die Türklinke in der Hand und als Anmerkung: ein Haarbesen für den Innenbereich wäre wirklich hilfreich. Die Räume oben sind für Familien mit kleinen Kindern richtig toll eingerichtet mit ganz viel Spielzeug, unsere Großen hat das natürlich nicht mehr interessiert. Ich hätte mich über Platz im Schrank für die Klamotten mehr gefreut, aber man konnte sich mit den Bettkästen behelfen. Sehr gut fand ich, dass Verbrauchsdinge wie z.B. Toilettenpapier sehr ausreichend vorhanden waren und der große Platz zum Draußensitzen überdacht war. Leider schon nicht mehr da, war die Hängematte, die ebenfalls auf dem Bild gelockt hat. Fazit: vielleicht mal die Präsentation im Internet für dieses Haus überarbeiten oder noch besser, den Keller verkleiden und damit zum Wohnraum aufwerten, im Außenbereich wieder für einen Zaunteil sorgen, so dass Hundebesitzer sich draußen auch wirklich entspannen können, selbst wenn man einen Hund hat, der Katzen nicht leiden kann und eine Hängematte ist immer eine tolle Sache:). Drin einfach mal nach den Türklinken schauen. Der Urlaub hat uns aber trotz viel Kritik sehr gut gefallen und wir kommen immer wieder gern nach Dänemark.

12 août 2022

Réponse de Toppen af Danmark - Feriehuse

Vielen Dank für Ihr Feedback und schön, dass Sie mit unserem Service in Toppen af ​​​​Danmark und der Schlüsselübergabe zufrieden sind.

Wir werden natürlich mit dem Hauseigentümer sprechen und einige der von Ihnen genannten Punkte korrigieren lassen.

Wir von Toppen af ​​Danmark möchten Ihnen gerne helfen, das richtige Haus zu finden, wenn Sie das nächste Mal Urlaub in Toppen af ​​Danmark machen möchten.

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus