Toppen af Danmark - Feriehuse  Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har lejet ferielejlighed Vestergade 33, 2. sal i Sæby i starten af juli måned. Ferielejligheden er ny renoveret, dejlig lys og hyggelig. Den var dejlig ren og pæn ved ankomst. Ligger dejligt ce... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi lejede et sommerhus i Skagen i uge 28 gennem Toppen af Danmark som tilbagevendende kunder, og endnu en gang leverede bureauet en rigtig god service til vores fortsatte tilfredshed. Huset var... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi var i uge 28 i feriehus i Bratten strand… super dejlig sommerhus…ren og pæn… og kontakten til Toppen af Danmark har været nem og meget serviceorienteret…så tak for en skøn uge i det nordjyske…det e... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Der Kontakt und die Informationen vor dem Aufenthalt waren nett und in Ordnung. Von dem Haus selber waren wir allerdings sehr enttäuscht. Einige Gegenstände waren einfach kaputt (Armatur im Bad, S... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Agence de location de maisons de vacances
  2. Office de tourisme
  3. Centre d'accueil des visiteurs

Écrit par l'entreprise

Vælg mellem mere end 600 skønne sommerhuse og feriehuse i Nordjylland, tæt på strand, klitter og oplevelser. Book her ➜

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 80 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

45 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Supert feriehus i Oddevej 40 for storfamilie

Huset var perfekt som storfamilie feriehus! Tre bad, romslige soverom og oppholdsrom. En stor have hvor barna kunne boltre seg og voksne sitte litt ute når vi hadde sol. Huset har perfekt beliggenhet både for å komme lett til sentrum og til stranden. Velutstyrt hus, hyggelig å være der. Vi var 8 voksne, to skolebarn og et spedbarn. Kommer gjerne igjen!

1 juillet 2023

Hej Wenche.
Tak for den fine anmeldelse af Oddevej 40. Jeg vil sørge for at husejeren ser din besked. Vi er glad for at huset levede op til jeres familie og ferie. Jeg håber at I kontakter os næste gang I skal på ferie i Skagen.
Vi ønsker jer den bedste sommer.
Sommerhilsner fra Toppen af Danmark, feriehuse.dk / Mette

Badepension Marienlund - Svært bra

Vi er 4 par i 70-årene som har feriert sammen hver sommer siden 2006, vanligvis med 1 uke på hvert av to steder.
For første gang Danmark, og denne gang to uker (11-25/6) på samme sted, Badepension Marienlund i Skagen, leiet gjennom Toppen av Danmark.
En fantastisk opplevelse, ypperlig informasjon før oppholdet, lett inn- og ut-sjekking, meget velutstyrt hus (mini-hotell) med sentral beliggenhet.
Flott have, de fleste måltider ute under solparasoller og bruk av gassgrill, tilstrekkelig kjøle- og frysekapasitet, gode instruksjoner for bruk av komfyr og stekeovn, mer enn nok av glass, tallerkener, bestikk etc; vi savnet ingenting.
Og ikke minst, god service fra Toppen av Danmerk.

Anbefales på det varmeste.

-Jan

25 juin 2023

Hej Jan.
Tak for den skønne anmeldelse.
Vi er glad for at I unge mennesker havde en dejlig ferie i Skagen og nød opholdet på vores private badehotel.
Jeg håber at I vil overveje Skagen en anden gang til jeres årlige rejse - og så ved I nu hvor i skal henvende jer. :-)
Vi ønsker jer den bedste sommer og på gensyn.
Solhilsner fra Toppen af Danmark, feriehuse.dk // Mette

Erholsam und urgemütlich

Hervorragender Service bei der Buchung, der Schlüsselübergabe und bei der Abreise. Die Unterkunft hatte den Flair der 70er/80er Jahre ohne muffig zu sein, war also urgemütlich. Es war alles was man braucht und noch vieles mehr vorhanden. Sogar Fahrräder standen im Schuppen. Wir haben uns jedoch E-Bikes geliehen, mit denen wir tolle Touren machen konnten. Die Radwege dort sind hervorragend und Nord- bzw. Ostsee sind in ein paar Minuten zu erreichen. Abends saßen wir bis spät in die Nacht im Wintergarten. Toller Urlaub für Leute, die Ruhe suchen und genießen. Wir kommen bestimmt wieder.

1 juin 2023

Hallo Frau Barth.
Vielen Dank für die wundervolle Bewertung von uns, unserem Ferienhaus und unserer schönen Gegend.

Wir freuen uns, dass Sie einen wunderschönen Urlaub hatten. Bei langen Abenden im Wintergarten klingt es richtig gemütlich.
Bis zum nächsten Mal
Grüße von der Spitze Dänemarks - feriehuse.dk // Mette

Noté 4 sur 5 étoiles

Haus und Lage waren sehr schön

Haus und Lage waren sehr schön, wie beschrieben. Ausstattung gut und umfangreich. Deutsche Programme waren im TV nicht zu empfangen. Gartendusche ohne Wasser und ohne Beschreibung.

22 juin 2023

Hallo Hans-Jörg.
Vielen Dank für die wunderbare Bewertung unseres Ferienhauses.

Es tut mir sehr leid, dass die deutschen Sender nicht funktionierten und die Gardendusche nicht funktionierte

Wir nutzen die Bewertungen unserer Gäste, um uns darum zu kümmern, was im Haus nicht funktioniert.

Ich hoffe, wir sehen uns ein anderes Mal wieder.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget hyggelig firma og leie fra

Meget hyggelig firma og leie fra. God og enkel dialog. Ekte mennesker som det er mulig å snakke med. Hjelpsomme og finner gode forslag til leieobjekter. Vi har brukt dem i snart 10 år og de kan trygt anbefales videre.

10 juin 2023

Hej Frantz.
Vi bliver helt rørte over din skønne anmeldelse.
Jeg har hermed givet sine roser videre til mine kollegaer.
Vi gør hvad vi kan for at vores gæster får den bedste ferie, så det er dejligt at I havde et godt ophold og oplevelse.
Det lyder som om at vi helt sikker ses igen - og det vil vi glæde og til.
De bedste sommer hilsner fra Toppen af Danmark, feriehhuse.dk // Mette

Noté 4 sur 5 étoiles

God standard på lägenheten.

11 juin 2023

Hej Jan.
Tak for din finde feedback. Dejligt at I endnu engang havde en dejlige ferie i Gl. Skagen. Vejret har jo også været fantastisk.
Vi håber at se jer på Krøyers igen til næste år.
De bedste hilsner fra Toppen af Danmark, feriehuse.dk// Mette

A.Weinl

Sehr freundlich, nett und schnell bei der Hilfe. Super Ferienhaus in Top Lage.

27 mai 2023

Hallo, Andreas Weinl.
Vielen Dank für die gute Bewertung unseres Ferienhauses. Ich freue mich, dass Sie sowohl mit dem Haus als auch mit der Hilfe während Ihres Urlaubs zufrieden waren

Wir hoffen Sie wieder zu sehen

Schönes sauberes Ferienhaus

Schönes sauberes Ferienhaus

28 mai 2023

Hallo Herr. Sven.
Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung unseres Ferienhauses.
Ich werde es an unser Serviceteam weiterleiten.
Wir hoffen, Sie in einem unserer Ferienhäuser wiederzusehen

Vi havde en fantastisk Pinse

Vi havde en fantastisk Pinse på gården på Niels Skiverens Vej, lejlighed 8. Desværre fik vi ikke skrevet i gæstebogen, men værten skal vide, at intet manglede, alt service 1. klasses. Vi kommer gerne igen.

29 mai 2023

Hejsa Susanne.
Tak for din sublime anmeldelse af feriehuse.dk.
Vi er glad for at I havde en fantastisk ferie og jeg sørge for at give roserne videre til husejeren.
Jeg håber at se jer igen.
De bedste solhilsner fra Toppen af Danmark - feriehuse.dk // Mette

Noté 3 sur 5 étoiles

Beliggenheden og huset som helhed var…

Beliggenheden og huset som helhed var stort set i orden - men køkkenet var særdeles mangelfuldt - der var hverken skåle eller fade så er det jo ret svært at servere noget mad til sine gæster m.v.

26 mai 2023

Hej Bent.
Tak for din bedømmelse her på Trustpilot.
Jeg vil naturligvis sende din feedback til vores husejer på Ryttervej, så der fluks kan blive fyldt op med diverse ting, der skulle mangle i køkkenet. Jeg beklager hvis dette har voldt problemer under jeres ophold.
Jeg kan se at I er flittige bruger at vores feriehuse, så derfor vil jeg gerne give jer vores stamkunderabat på fremtidige bookinger, som I booker direkte på vores website i fremtiden ;-)
Rigtig god sommer herfra Skagen.
Solhilsner fra Mette fra Toppen af Danmark - feriehuse.dk

Rigtig fin lejlighed

Rigtig fin lejlighed, der var alt hvad man havde brug for og der var pænt og rent. Eneste minus var, at der er meget lydt i lejligheden og gulvene knirkede rigtig meget.
Nem ind- og udtjek

26 mai 2023

Kære Anette.
Tak for din fine bedømmelse og feedback.
Jeg sender naturligvis din evaluering til husejeren, så de kan få kigget nærmere på de gulve.
Jeg håber at I kunne tænke jer at leje huset på Mikkelstien igen en anden gang. ;-)
Vi ses forhåbentlig igen.
Sommerønsker fra Toppen af Danmark - feriehuse.dk // Mette

Huset var rigtigt fint

Dejlig beliggenhed og fantastisk hus

25 mai 2023

Hejsa Keld.
Vi sætter enormt stor pris på din flotte bedømmelse af os og vores bureau.
Huset i Sæby på Enghusvej har nemlig en helt bestemt charme, så jeg kan sagtens forstå at I nød jeres ferie der.
Vi ses forhåbentligt igen en anden gang.
God sommer til dig og din familie.'
Hilsen Mette fra Toppen af Danmark - feriehuse.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækker naturområde, stor grund.

Et hus som havde det vi havde brug for. At der var en stor grund med steder hvor man kunne sidde ugenert.

17 mai 2023

Hej Gert.
Vi på toppen takker dig for den finde anmeldelse.
Vi er glade for at I havde en fantastisk ferie og at feriehuset faldt i jeres smag.
Vi hjælper jer gerne med at booke samme hus til næste år, hvis dette er ønsket.
Vi ønsker jer en fantastisk sommer og håber at se jer igen.
De bedste hilsner fra Mette - Toppen af Danmark, Feriehuse.dk

Bra service och boenden

Alltid lätt att kommunicera med. Snabba svar och supertrevlig personal. Hyr minst 1 gång per år.
Det finns många bra boende beroende på var och hur man vill tillbringa sin ferie.

18 mai 2023

Hej Anne.
Tak for jeres dejlige feedback som altid. Vi er glade for at I nød jeres ophold i et af vores nye huse på Klemmen. Vi gør hvad vi kan for at give vores gæster, den bedste ferie i Skagen.
Vi glæder os til at se jer igen til August i Skagen.
Vi ønsker jer en forrygende sommer i det svenske land.
De bedste hilsner fra Toppen af Danmark - Feriehuse.dk // Mette

Det fungerer fint

Det fungerer fint med afhentning i nøgleskab, dog kunne bureauets åbningstider optimeres betydeligt.

7 mai 2023

Hej Lone.
Tak fordi du har givet dig tid til at give os feedback. Vi er kede af at du ikke lige synes at vi var her tilstrækkeligt.
Vi er her:
Mandag 9-16
Tirsdag 9-16
Onsdag Lukket
Torsdag 9-16
Fredag 9-15.30
Lørdag 10-13
Samt vagttelefon alle ugens dage til kl. 20. 365 dage om året.

I højsæsonen er vi har alle ugens :-)

Vi håber at se jer igen en anden gang.
De bedste forårs hilsner fra Toppen af Danmark, feriehuse.dk // Mette

Noté 1 sur 5 étoiles

Møgbeskidt hus med ulovlige installationer og elendige senge.

Vi havde booket et byhus i Skagen. Husets beliggenhed var fin. Husets indvendige stand var utrolig dårlig med en slem lugt, ulovlige el- og vandinstallationer. Huset mangler i den grad vedligehold og rengøring. Sengene var slidte med total manglende sovekomfort og trængte til en grundig støvsugning, huset var møg beskidt med spindelvæv i kroge og døråbninger, menneskehår på spisebord og i sofa, møg beskidte gulvtæpper og trægulve, tandpasta rester i håndvask, visne blomster i alle rum mv.

Ved ankomsten kontaktede vi straks udlejningskontoret som i løbet af 40 min sendte to personer ud til huset for at gøre rent.
Det var en tvivlsom oplevelse. Vi skulle pege på hvert enkelt sted, hvor vi ikke var tilfredse med rengøringen. Så blev et lille stykke gulv støvsuget, et enkelt bord tørret af, et par spindelvæv fjernet. Efter 34 min opgav vi da rengøringspersonalet mente de havde løst opgaven.

Udlejningsfirmaet ringede for at sikre, at problemer var løst, vi sagde at det var det ikke, da huset grundlæggende var møg beskidt, men at vi jo måtte acceptere standen. Vi pointerede at vi ikke var tilfredse og at huset var direkte ulækkert. Vi blev ønsket en forsat god aften!

Vi var 4 vennepar afsted, heldigvis var vejret godt, så vi opholdt os ude i haven og i Skagen by det meste af tiden.

Ros til udlejningsfirmaet for:
Bookingsproces
Nøgleafhentning
At de reagerede på vores utilfredshed med rengøringen

Ris til udlejningsfirmaet for:
At leje et hus ud, som i den grad er slidt, har ulovlige installationer, og er så uhumsk
At rengøringen af dem selv overhovedet kan accepteres i så dårlig en standard
At de forsøger at råde bod på den dårlige rengøring, på en elendig måde ved, at de ikke selvstændigt går huset igennem fra ende til anden ( på den anden side så var det nok ikke muligt, huset kræver 2 personer i mindst en dag for at komme i nogenlunde rengørings stand)

Vi har ikke klaget for at få penge tilbage, vi har klaget for at få en standard, som man som et minimum bør kunne forvente.

At udlejningsfirmaet lejer et hus ud i den stand gør, at vi ikke vil bestille hos dem igen.

Heldigvis havde vi en god tur i gode venners selskab. Skagen er en dejlig by.

4 mai 2023

Hej Susanne.
Jeg beklager den oplevelse I har haft med et af vores feriehuse. Som jeg sagde til dig i telefonen, tager vi disse anmærkninger alvorligt og jeg har givet husejeren besked om jeres feedback.

Jeg har selv været i huset for at inspicere jeres punkter.
Det er vigtigt for mig at understrege at huset I har lejet er et gammel Skagenhus fra 1867 hvorfor der måske i jeres optik lugter "uhumsk" - Jeg bemærkede det ikke da jeg var i huset.

Disse informationer er ligeledes beskrevet i teksten på huset, så man ved at det er et ældre hus man kommer til - heraf også prisen. Igen beklager jeg at dette ikke faldt i jeres smag. Vi tager nu hånd om de tiltage I har beskrevet, som mangler vores opmærksomhed. Vi takker for jeres ærlige feedback.
De bedste forårshilsner fra Toppen af Danmark, feriehuse.dk // Mette

Noté 2 sur 5 étoiles

Hvis man er til områder langt ude

Hvis man er til områder langt ude, er dette sted perfekt. Huset er ikke beregnet til 6 voksne, da det ikke er muligt at sidde 6 voksne ved bord i et lille køkken, som er eneste spisested. Dog er det muligt om sommeren ved godt vejr at spise ude. Huset er gammelt og lugter fælt af mug som også viser sig som sort skimmelsvamp flere steder. Vi har vasket vores tøj mv 2 gange for at få lugten væk. Dejligt stort badeværelse. Huset er svært at opvarme og vi frys meget, det var ikke muligt at opvarme. Hvilket har givet en stor El regning efterfølgende. Vi kan ikke anbefale huset.

6 avril 2023

Réponse de Toppen af Danmark - Feriehuse

Hej Anita. Vi sætter utrolig stor pris på din ærlighed og feedback. Jeg har allerede ved jeres afrejse kontaktet ejerne, med jeres observationer i lejligheden, så vi kan få dette udbedret med det samme. Vi bruger vores gæsteres evalueringer, til at få taget hånd om det som ikke er i orden. Jeg beklager hvis dette har sat en dæmper på jeres ferie. VI håber at se jer igen en anden gang. Vi ønsker jer en rigtig god sommer. De bedste hilsner fra Mette - Toppen af Danmark, Feriehuse.dk // Mette

En god oplevelse

Dejligt moderne indrettet hus. Lyst og pænt. Rent og veludstyret. Central beliggenhed i Skagen.

14 avril 2023

Hej Heidi.
Vi takker dig for din feedback. Jeg vil glæde mig til at fortælle vores husejer på Skovbrynet, om dine fine ord. Vi er glade for at I havde en dejlig ferie i Skagen. Jeg håber at I kontakter os igen en anden gang når I skal holde ferie. De bedste hilsner fra Toppen af Danmark - Feriehuse.dk // Mette

Noté 5 sur 5 étoiles

Nød påsken på hyttevej 13 i Hulsig 🐣…

Nød påsken på hyttevej 13 i Hulsig 🐣 det hyggeligste , autentiske og mest personlige hus man kan ønske sig 💪🏻 lidt bøvlet med sovepladser under skråvæg, men det tager vi med når huset ellers var så charmerende og med skøn beliggenhed og mange hyggelige terrasser . Vi glemte desværre at skrive i gæstebogen , men giv gerne roser videre til ejer . Mvh Familien Grarup fra Silkeborg

7 avril 2023

Hej Hans.
Din skønne anmeldelse er læst med glæde og roserne er hermed sendt videre til husejeren. Det er nemlig et dejligt hus, der har en masse karakter og en speciel charme. Jeg er glad for at I havde en dejlig ferie i Hulsig - heraf tør jeg godt at sige på gensyn.
Forårshilsner fra Toppen af Danmark - Feriehuse.dk // Mette.

Dejligt hus på Østerbyvej, Skagen

Vi havde en skøn påske på Østerbyvej 2. Dejligt hus - super beliggenhed, alt var helt perfekt. Også god service fra Toppen af Danmark.
Selv vejret var godt.
Vi kommer helt sikkert igen.

1 avril 2023

Réponse de Toppen af Danmark - Feriehuse

Hejsa Lene. Af hjertet tak for din fine anmeldelse. Ja påske-vejret var helt i top i år - dog kan vi ikke tage æren for dette. Men den gode service ligger os meget på sinde at yde til vores skønne gæster. Vi vil glæde os til at byde jer velkommen igen i Skagen - og hvem ved? Måske igen på Østerbyvej 2 ;-) De bedste hilsner fra os på Toppen af Danmark - Feriehuse.dk // Mette

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus