TreeTops A/S Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med FibroTech. Det har været nemt og overskueligt, samt medarbejderne var gode til at informere hen ad vejen. På udseendet og kvaliteten lever op til forventn... Voir plus

Det har været en god og tryg oplevelse at handle med Fibrotech, især på grund af det imødekommende personale og den kompetente vejledning vi har fået. Vi fortryder ikke et sekund, at vi handlede hos j... Voir plus

For et år siden købte jeg ca 20 m2 Kirkedal komposit terrassebrædder til renovering af 40 år gammel terrasse, terrassen blev meget flot, så nu har jeg igen købt ca. 30 m2 Kirkedal terrassebrædder til... Voir plus

Meget bløde/porøse træbeton plader, mange malerskader som man skal udbedre. Har dog ventet 3mdr på maling nu, så når der forhåbentligt kommer på lager i engang i 2023 så skal man til at spray male m... Voir plus

1. Construction & fabrication

Informations provenant de diverses sources externes

Vi sælger lyddæmpende akustikplader til træbeton loft i alle dimensioner. God akustik ✓ Fremragende lydisolering ✓ Grundig montagevejledning ✓

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God service og god kvalitet

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med FibroTech.
Det har været nemt og overskueligt, samt medarbejderne var gode til at informere hen ad vejen. På udseendet og kvaliteten lever op til forventningerne!
Akustikpanelerne gør en stor forskel i rummet og så er de ikke mindst meget flotte og stilrene.

Jeg er super tilfreds med resultatet og kan helt klart anbefales!

6 juillet 2026

Meget positiv oplevelse med Fibrotech

Meget positiv oplevelse med Fibrotech. Vi fik rigtig god vejledning i forbindelse med valg af løsning til vores venteværelse, og resultatet er blevet fantastisk.
Akustikken er blevet markant forbedret, men det bedste er næsten, at man slet ikke tænker på det som akustikpaneler. Det ligner blot en flot og stilfuld del af indretningen, som passer perfekt ind i rummet.
Vi er meget tilfredse med både rådgivningen, kvaliteten og det færdige resultat. Kan varmt anbefales.

19 mai 2026

Ildelugtende paneler

Efter ni måneder med ildelugtende FibroTech paneler, har vi fået det tilbud fra TreeTops, at de vil sende os 14 nye paneler - hvis vi vel at mærke selv fjerner de gamle paneler og selv opsætter de nye.
Med paneler, der er opsat på gipsvægge, frygter jeg skader på gipsvæggen under netagning og det skal jeg så selv udbedre ligesom jeg selv skal sørge for både nedtagning og opsætning af nye uden kompensation. Det er dårlig stil...
Føj, hvor det stinker....Det ligner en sag for forbrugerklagenævnet.

13 octobre 2025

Lyd, look og levering - Fibrotech ramte plet!

Jeg købte light acoustic akustikpanelerne, fordi jeg havde problemer med rumklang i stuen og var i tvivl om, hvilken type panel der ville passe bedst. Jeg kontaktede kundeservice, og her fik jeg virkelig god hjælp - de tog sig tid til at svare på mine spørgsmål og forklare forskellen på de forskellige løsninger, så jeg følte mig helt tryg ved at vælge det rigtige produkt. Det var en stor kontrast til andre oplevelser, jeg har haft med firmaer, hvor man ofte føler sig skubbet hurtigt videre. Leveringen gik hurtigt, alt kom frem uden skader, og selve monteringen var nem at gå til. Panelet ser flot ud på væggen, og vigtigst af alt er lyden i rummet blevet markant bedre - det et en kæmpe forskel i hverdagen. Jeg er super tilfreds med både service, kvalitet og resultat, og derfor giver jeg 5 stjerner.

7 août 2025

Hjælpsomme og nemt at sætte op

Da jeg flyttede i ny lejlighed var der meget støj fra naboer, og Fibrotech var meget hjælpsomme ift. forskellige muligheder, spørgsmål og leveringen var også hurtig.

De passer både pænt ind, og så hjælper de gevaldigt på lyden! Så kæmpe anbefaling fra mig :-)

9 juin 2025

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse. God levering og varen levede op for til alle forventninger. God kvalitet og farven var som forventet.
Anbefaling herfra.

19 août 2025

Anbefaling herfra

Jeg bestilte Fibrotech-paneler til soveværelset, og de er både flotte og man kan også mærke det hjælper på lyden. Anbefaling herfra

3 juillet 2025

Super Service

Har monteret hegn ved kunde ,fik en fantastisk service fra sælger.
Kan varmt anbefale at købe hegn der .

3 juillet 2025

Super flotte akustikpaneler.

Super flotte akustikpaneler.
Jeg har købt akustikpaneler i valnød, og en accessorybox i bruneretstål, men hylder, kroge, dots og billedeophæng. Virkelig smukt og nu en markant forbedret lyd i stuen.

4 août 2025

Fantastisk produkt

Vi er så glade for vores paneler i vores butik. Det er med til at skabe en fantastisk stemning med det elegante look. Vi har både brugt panelerne til at beklæde vægge og disk og vi kunne ikke være mere tilfredse for resultatet.

12 août 2025