Fietsly Avis

TrustScore 2 sur 5

2,2

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Oplichters! Bestel hier niets. Na een aantal weken wachten op mijn bestelde fiets, de bestelling geannuleerd. Ik zou het geld terugkrijgen, maar daar waren veel problemen mee. Meerdere keren werd er e... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

De prijzen zijn scherp en de klantenservice is goed bereikbaar bij vragen. Ik heb de fiets volledig gemonteerd laten leveren, helemaal rijklaar. Blij met mijn aankoop!

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestel hier niet! Onze nieuwe fiets had problemen met de versnellingen, telefonisch niet bereikbaar. Tot 4x toe terugbel bericht ingesproken, geen reactie. Mails worden niet of enkele werkdagen later... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Eenvoudig bestelproces via de website. Weinig tot geen informatie ontvangen over de levering, totdat je er zelf om vraagt. Snelle reactie op mail van klantenservice. Toen fiets geleverd werd een heel... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 60 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

105 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Oplichterij

Een fiets besteld van 249 euro. Daarna kreeg ik bericht dat hij niet meer leverbaar zou zijn. Het bedrag kon terugbetaald worden of er kon een andere fiets gekozen worden. Ik had voor terugbetaling gekozen. Het is inmiddels 2 maanden verder en nog niks ontvangen. Dit bedrijf licht je op en ik zal waarschijnlijk juridische stappen moeten gaan ondernemen.

20 décembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Ons zoontje is erg blij met zijn fiets

Goede kwaliteit voor weinig geld en een super mooie fiets. Heel erg bedankt Fietsly, jullie hebben weer een kindje blij gemaakt met een super mooie fiets en snelle levering. Wij zijn zeer tevreden!!

2 décembre 2024

1 ster is zelfs te veel!

1 ster is zelfs te veel!! Product staat op voorraad en is niet op voorraad. Nu al 2 maanden aan het wachten op terugbetaling. Die volgens mail contact al 4x zou gebeuren, tot op heden niets op mijn rekening ontvangen. Ik ben het kotsbeu!

25 octobre 2024

Keurig geleverd door Fietsly

Fiets was helemaal afgemonteerd en 100% rijklaar. Bezorging werd keuring vermeld. Goede hulp vanuit het bedrijf met vragen. AI met al een net bedrijf, welke duidelijk het bedienen van de klant hoog in het vaandel heeft staan.

4 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

De klantenservice is totaal niet…

De klantenservice is totaal niet bereikbaar. Na meerdere dagen op verschillende tijdstippen te bellen en voicemail achter te laten om teruggebeld te worden en tevens online formulier ingevuld te hebben zonder enige reactie, is geen goede klantenservice! Ik heb een vraag over een bestelling die ik heb gedaan, maar krijg niemand te spreken en geen reactie via mail

18 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Let op! Dit is een oplichter

KOOP HIER NIET!!
Als je een fiets hebt besteld, krijg je een mail dat de fiets niet op voorraad is en hij een alternatief heeft. Op het verzoek om de aankoop te annuleren reageert hij met vage mailtjes. Geen geld terug ontvangen.
De positieve reviews schrijft deze persoon zelf.

21 octobre 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Fiets rijklaar in goede orde ontvangen

Onder al deze slechte reviews moet ik toch mijn ervaringen delen over fietsly. Wij hebben de fiets rijklaar in goede orde mogen ontvangen van hun. Wel een paar dagen te laat maar onze zoon is er uitermate trots op.

9 novembre 2024

Jansen en de Vries

Bij meneer Jansen en mevrouw de Vries worden de bestelde fietsen wel gebracht. Kijk eens aan zoveel ***** reviews hier. Bij de meeste andere stervelingen komt er niets. Die wachten op geld terug, van op de site staande producten die verrassend genoeg niet leverbaar blijken en blijven staan lonken naar nieuwe naïevelingen.

Als ik het zo lees tussen de nepreviews door, wordt er terugbetaald na aangifte, zodat die ingetrokken moet worden. En gaat dit trucje al zo door sinds 2021. Lucratief handeltje. En veel werk al die administratie voor instanties.

6 novembre 2024

2 fietsen besteld

2 fietsen besteld, na +-1 week werden ze geleverd. 1 fiets was foutieve kleur maar na contact werd deze ook 1 week later opnieuw omgeruild door de juiste. Heel tevreden!
Bedankt!

Telefonisch niet bereikbaar, wel via app of mail.

1 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Fietsly: onbetrouwbaar en onbereikbaar.

Wij hebben op 11 september 2 kinderfietsen besteld bij fietsly. We hebben hier 558 euro voor betaald. Ze zouden de volgende dag geleverd worden. Maar na 1 week hadden we nog geen fietsen, nadat wij contact zochten met Fietsly bleken de fietsen niet leverbaar. We hebben de bestelling geannuleerd en Fietsly heeft bevestigd het bedrag terug te storten op 18 september. We hebben echter nog steeds ons geld niet terug gehad (het is nu 30 oktober). Meerdere keren gemaild en geappt. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar.

11 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Oplichters! Geloof de goede reviews niet, die zijn nep!!

Update: na aangifte, melding bij ACM, een slechte review hier en de organisatie bestookt te hebben met e-mails dat ze oplichters zijn heb ik mijn geld terug gekregen. Ik raad iedereen aan dit te doen. Mijn 1-ster rating pas ik absoluut niet aan, want ik geloof plechtig dat ze nooit geld terug hadden gegeven als ik dit niet gedaan had.

Ik heb tot mijn spijt geprobeerd een fiets te kopen bij deze nepperd. De fiets was uiteraard niet op voorraad, dus ik heb de bestelling gelijk weer geannuleerd. Geld zou binnen 5 dagen terugkomen. Dat is nu 3 weken later nog steeds niet gebeurt. Ik heb aangifte gedaan, ik raad iedereen aan om dit te doen. Deze persoon heeft ook een andere webshop bike2bike, staat op hetzelfde adres geregistreerd. Overigens heeft fietsly geen KVK registratie, bike2bike wel, een eenmanszaak gevestigd in een woonhuis. Overduidelijk een oplichter dus.

Ondertussen komt er een enorme lading aan goede reviews binnen hier, en op de pagina’s van bike2bike, grappig genoeg op een van de twee pagina’s van bike2bike zijn het allemaal niet-Nederlandse namen en op alledrie de pagina’s zijn het allemaal eenmalige reviewers, lekker geloofwaardig! Trustpilot, neem je verantwoordelijkheid en werk niet mee aan deze oplichterij!

6 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Product wat niet meer leverbaar is, staat op dit moment nog te koop op de webshop!

Basil fietsmand besteld. Kreeg geen bericht van verzending. Mail gestuurd. Kreeg bericht terug dat de fietsmand niet meer leverbaar is en dat het bedrag binnen 5 werkdagen automatisch op m'n rekening teruggestort werd. Dit is niet gebeurd. Meerdere mails moeten sturen voordat het bedrag uiteindelijk 12 werkdagen na aankoop teruggestort is.
! DE FIETSMAND IS OP DIT MOMENT NOG STEEDS TE KOOP OP DE WEBSHOP!
Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Op het vaste nummer krijg je te horen dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn. Bel je het mobiele nummer, dan wordt de verbinding meteen verbroken.
Ik heb CONSUWIJZER gebeld en hier melding van gedaan. Benadrukt dat de fietsmand die niet meer leverbaar is, op het moment nog te koop aangeboden wordt op de webshop.

15 octobre 2024

Beste Catharina,

Allereerst onze welgemeende excuses voor het ongemak.

Bij een annulering mogen wij het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen terugstorten, uw geld was binnen 7 dagen al teruggestort nadat uw bestelling was geannuleerd.

Het product wat u hebt besteld was niet meer op voorraad en die kunt u ook niet meer bestellen bij ons.

Fietsly

Noté 5 sur 5 étoiles

Bij Fietsly heb ik een kinderfiets…

Bij Fietsly heb ik een kinderfiets gekocht en deze was netjes op tijd geleverd, de fiets is nog mooier dan op de foto en mijn dochter heeft inmiddels al de eerste kilometers gemaakt. Fietsly is top!!!

24 septembre 2024

Geen aanrader

Even een laatste update: heb mij geld met moeitte terug gekregen!

Na het plaatsen van de review kreeg ik gelijk een email dat de review verwijderd moest worden want is een serieuze beschuldiging volgens het bedrijfje. Inmiddels hebben ze meerdere keren belooft eerst 5 werdagen terug storting dan weer niet gelukt is handmatig overgemaakt en dan na paar dagen email met de vraag naar welke rekeningnummer kan het bedrag gestort worden inmiddels 11 werkdagen verder na annulering van bestelling geen cent gezien.

Op 06-10 fietsen besteld, ook geen bevestiging gehad na wat heen en weer gemaild te hebben komen ze na 2 dagen met het smoes het kleur is niet leverbaar wilt u een andere kleur terwijl ik vanaf het moment eerste contact mijn bestelling wou annuleren dit hebben ze pas na 2 dagen geannuleerd en belooft mij binnen 5 werkdagen terug te betalen helaas valse beloftes men beantwoordt ook niet meer. Lijkt erop alsof mijn €718 kwijt ben

Ik heb klacht ingediend bij ACM en heb aangifte gedaan bij de politie.

Tevens hoort bike2bike en fietshome ook bij deze oplichters

16 octobre 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Nou ik heb gisteren een fietsje van paw…

Nou ik heb gisteren een fietsje van paw patrol bestel bijna 100 euro een meisjes fietsje 10 inch

Het is betaald en heb nog steeds geen bevestiging gehad dat het überhaupt is besteld ik weet niks

Omwille dat ik geen bevestiging heb gehad heb ik dus ook geen bestel nummer of niks

Kan ook nergens vinden hoe ik jullie kan contacteren het gaat om kinderfiets voor meisjes 10 inch roze doortrappen van paw patrol koste zijn 99.95 euro

En er staat duidelijk bij vandaag besteld morgen in huis

Maar heb zelfs niet een een bevestiging dat het besteld is geen bestel nummer niks en het is wel betaald want het is van mijn bank afgegaan
Mijn nummer is +32491182535

Mvg joyce lauwers

14 octobre 2024

Oplichters

Oplichters.

Voorlopig een absolute afrader, zoals enkele anderen hier ook reeds hebben beschreven. Vorige week donderdag besteld, geen bestelbevestiging ontvangen, meerdere keren hierachter gevraagd via Whatsapp, maar altijd ontwijkende antwoorden gekregen.

Ondertussen werd mijn bestelling geannuleerd en zou mijn geld terug overgeschreven worden, dit voorlopig zonder resultaat. Elke keer wanneer ik vraag naar de situatie hierover krijg ik geen antwoord of gaan ze het voor mij nakijken, waarna ik terug dagen niets hoor.

10 octobre 2024

Onbetrouwbaar en slecht bereik

Fiets besteld voor mijn zoon’s verjaardag. Eerst helemaal geen bevestiging ervan ontvangen. Daarna eindelijk via Whatsapp contact gekregen, blijkt dat ze die fiets niet meer op voorraad te hebben. Verzocht het bedrag terug te storten, maar na 1 maand is het bedrag nog niet teruggestort. Tussentijds meerdere keren gebeld en geappt, maar echt slecht bereikbaar!

10 octobre 2024

Beste Karin,

Vanwege de drukte zijn wij minder goed telefonisch bereikbaar maar wel goed bereikbaar via Whatsapp en mail.

Hebt u eventueel een bestelnummer voor ons zodat wij dit voor u kunnen uitzoeken?

Opgelicht

Tot nu toe een slechte beoordeling omdat ze enorm slecht bereikbaar zijn wat ik al heel bijzonder vind. Een fiets daar besteld maandag vanwege de snelle levering voor mijn dochters verjaardag aankomend weekend maar nog steeds geen bevestigingsmail erover gekregen. Wil graag het geld terug als ik geen duidelijke informatie krijg over mijn aankoop zodat ik op de verjaardag van mijn kind nog een kado kan geven!

Update: Ik heb vandaag een antwoord op mijn mail gekregen van jullie dat ik dus blijkbaar geen aankoop heb gedaan want de fiets was niet op voorraad. Toch apart dat ik voor iets betaal wat er niet is? En daar pas achterkom wanneer ik zelf contact zoek! Nu is er doorgegeven dat we binnen 5 werkdagen ons geld terugkrijgen… Ik vind dit vooralsnog slecht geregeld.

Tot heden nog geen geld terug!

9 octobre 2024

Beste Klant,

Vanwege de drukte zijn wij momenteel telefonisch minder goed bereikbaar en dat staat ook aangegeven op onze website, wij zijn wel goed bereikbaar via Whatsapp en mail.

Hebt u eventueel een bestelnummer voor ons zodat wij kunnen uitzoeken wanneer uw bestelling geleverd wordt?

Fietsly.NL schaamteloze oplichterij

Fiets besteld en betaald. Twee weken later nog altijd geen bezorg mail ontvangen. E-mails verstuurd en geen antwoord. En dan hier op trust pilot de negatieve reviews tegen gekomen. Geen andere manier om Fietsly.nl te bereiken. Dit kan toch niet ?!?

Even een update: na het bovenstaande bericht kreeg ik zeer spoedig een e-mail van hun. Iets wat blijkbaar onmogelijk was de twee weken ervoor. In de e-mail werd beloofd de fiets tegen vandaag te leveren. Maar guess what? Geen fiets en wederom
geen reactie op mijn mail over de stand van zaken. Maar het lef van hun om mij te vragen de eerdere recensie te verwijderen dat was wel mogelijk. In het beste geval is dit een bedrijf met waardeloze communicatie skills. In het ergste geval is het gewoon schaamteloze oplichterij. Ik leun naar optie 2.

4 octobre 2024

Beste Kim,

Uw bestelling zou binnen 5 werkdagen rijklaar geleverd worden in België.
Inmiddels hebt u uw bestelling geannuleerd en uw aankoopbedrag wordt teruggestort op uw rekening.

Met vriendelijke groeten,

Fietsly

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus