FirstGrade Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har bestilt sportstaske, drikke dunk og køletaske til min drengs fødselsdag, da jeg pakker det ud mangler der en klips til køletaske remmen, jeg sender en mail til dem med problemet, og glemmer at... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Meget skuffende oplevelse med kvaliteten. Vi købte et Niki Topgaard-sæt til vores søn, og allerede efter første vask fremstod tøjet forvasket og slidt. Efter endnu en vask er især bukserne blevet... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg har en søn på 11, som de sidste 3-4 år har været begejstret for merch fra div. Youtubere. Jeg kan sagtens forstå fascinationen af First grades produkter, men de t-shirts, hoodies og nattøj sæt vi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Nu har jeg handlet på firstgrade nogle gange, og jeg er lige positiv hver gang. Derudover har de den bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet, de er både imødekommende og yder mere hjælp og f... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements
  2. Fournisseur de textile

Écrit par l'entreprise

FirstGrade er et dansk tøjmærke som stræber efter at skille sig ud, og at have et unikt og enestående udtryk. Tøjet er altid produceret i højeste kvalitet, til priser som alle kan være med på. Virksomheden drives af de to unge entrepenører Jesper Mortensen & Eiqu Miller. Vi er bosat i Kolding - men man kan finde FirstGrade overalt i Danmark, hos vores mange forhandlere. Tag et kig på vores hjemmeside - vi har meget forskelligt slags tøj.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 81 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

41 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Sindssyg god service

Vi havde købt noget jas og mika nattøj som var skrumpet meget efter vask
Skrev en mail til kundeservice og de sendte straks et nyt sæt.
Kan kun anbefale denne hjemmeside til alle 🤗🤗 udover det har vi fået bestilte ting mega hurtigt og i de rigtige størrelser så kunne ikke være mere tilfreds

25 octobre 2025

Hej Tanja 🤗
Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse - det betyder virkelig meget for os!
Vi er glade for, at udfordringen blev løst hurtigt, og at du har fået dine andre varer i de rigtige størrelser.
Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse - det sætter vi stor pris på 🐵💫

Vh

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte den ene dag og fik varen dagen…

Bestilte den ene dag og fik varen dagen efter

17 septembre 2025

Hej Hanne 🌸

Tusind tak for din fine anmeldelse - hvor er det dejligt at høre, at leveringen gik så hurtigt 💛

Sengetøjet

Sengetøjet er i en meget, meget tynd kvalitet. Den ene langside var slet ikke syet. Efter vaske anvisning, mistede det farve.

23 septembre 2025

Hej Vivi 🌸

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med sengetøjet.

Hvis man oplever fejl eller mangler på vores produkter, anbefaler vi altid, at man kontakter os direkte - så kan vi hjælpe med en løsning hurtigst muligt 💛

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og skabte glæde ved…

Hurtig levering og skabte glæde ved barnebarnet

21 septembre 2025

Hej Pia 🌸

Tusind tak for din fine anmeldelse - hvor er det dejligt at høre, at pakken både kom hurtigt frem og skabte glæde hos dit barnebarn 💛

Tilbyder ikke gratis ombytning

Det koster 88 kr hvis størrelsen ikke passer. 39 kr for returfragt, samt 49 kr for fragt af ny størrelse.

Så man skal helst ramme rigtig med størrelsen, ellers bliver det hurtigt dyrt.

15 septembre 2025

Hej Anne 🌸

Tak for din anmeldelse. Det er korrekt, at man som kunde betaler returfragt og fragt på en ny ordre ved ombytning. Som alternativ tilbyder vi dog også tilgodebevis - her dækker vi fragten på den nye ordre, så ombytningen kan ske uden ekstra omkostninger 💛

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering, og hurtig ekspedition vedr. returnering. Har handlet der 3 gange på en uge. 10 stjerner 🌟 herfra. Grethe Jørgensen.

3 septembre 2025

Hej Grethe 🌟

Tusind tak for din fine anmeldelse - og for at handle hos os hele tre gange på en uge 💛
Det betyder virkelig meget at høre, at både levering og returnering har fungeret, som det skulle.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super kundeservice og hurtig levering.

Super kundeservice og hurtig levering.
De 2 gange jeg har haft udfordringer har I altid været lyn hurtige med de bedste løsninger :)

25 août 2025

Hej Line 🌟

Tusind tak for din flotte anmeldelse - hvor er det dejligt at høre, at du har oplevet både god service og hurtig levering 💛
Vi gør altid vores bedste for at finde de rigtige løsninger, så det glæder os at høre, at det også har været din oplevelse 🙌

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtigt levering og super kvalitet

Hurtigt levering. Skøn varer af super kvalitet

21 août 2025

Hej Birthe 🌸

Tusind tak for din fine anmeldelse - hvor er det dejligt at høre, at du både er glad for levering og kvalitet 💛
Det betyder rigtig meget for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vores datter havde fået en naja munster…

Vores datter havde fået en naja munster kjole i fødselsdagsgave, der manglede desværre en knap deri. Kvittering haves desværre ikke. Men alligevel sender de en ny hjem til os uden ekstra beregning, det er virkelig det jeg kalder god service 👍.

Tusind tak til Benjamin 🙂

22 août 2025

Hej Carina 🌸

Tusind tak for din fine anmeldelse - hvor er det dejligt at høre, at I fik en god oplevelse, selvom der manglede en knap 💛
Vi er rigtig glade for at kunne hjælpe, og din ros betyder meget.

Altid god service

Hej Finn 🌟
Tusind tak for de flotte ord - det betyder meget for os, at du tager dig tid til at dele din oplevelse 💛
Vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang!

Team Firstgrade

Noté 4 sur 5 étoiles

Rigtig gode produkter

Rigtig gode produkter. Rigtig sød og meget hjælpsom kundeservice.

13 août 2025

Hej Mathilde 🌸
Tusind tak for din fine anmeldelse - hvor er det dejligt at høre, at du både er glad for produkterne og har haft en god oplevelse med vores kundeservice 💛
Det betyder rigtig meget for os!

Team Firstgrade

Noté 5 sur 5 étoiles

FirstGrade lever virkelig op til den…

FirstGrade lever virkelig op til den kvalitet og levering de lover. Fuld tilfredshed herfra.

Hej Anja 🌟
Tusind tak for din flotte anmeldelse - hvor er det skønt at høre, at du er fuldt ud tilfreds, og at vi lever op til det, vi lover 💛
Tak for at dele din oplevelse - det betyder rigtig meget for os!

God service og levering

God service og levering

Hej 🌟
Tusind tak for din fine anmeldelse - det betyder meget for os at høre, at både service og levering lever op til forventningerne 💛

Noté 3 sur 5 étoiles

Størrelser er meget små

Købte en badedragt til min datter som i normalt tøj bruger en størrelse 176 eller S. Købte dragten i en størrelse L som efter hjemmesiden skulle være en størrelse til en alm voksen, det synes jeg så ikke den er. Min datter er stor fan af Jas og Mika så synes det ærgerligt at hun ikke kan få den badedragt hun så inderligt ønsker sig da størrelserne er MEGET små.
Vil dog sige at servicen er er god ift returnering, der er ikke noget at sætte en finger på.

7 août 2025

Hej 🌸
Tusind tak for din ærlige anmeldelse. Vi er kede af at høre, at størrelsen på badedragten ikke levede op til forventningerne - vi tager helt sikkert din feedback med videre, så vi kan blive bedre på den front.

Det glæder os dog at høre, at du oplevede en god service i forbindelse med returneringen 💛
Tak fordi du deler din oplevelse.

Noté 4 sur 5 étoiles

Lækkert tøj i god kvalitet og hurtig…

Lækkert tøj i god kvalitet og hurtig levering!
Dog syntes jeg at det er lidt dyrt at betale 49kr for levering, specielt når det ikke engang er til døren.

1 août 2025

Hej Louise 🌸
Tusind tak for din anmeldelse - det betyder meget for os at høre, at du er glad for både kvaliteten og den hurtige levering 💛

Hurtig service & god information

Super hurtig levering, samt god information undervejs 👍🏻

Bestilte noget søndag eftermiddag, var klar til afhentning tirsdag morgen. 👌🏻

Hverken første eller sidste gang der bestilles fra FirstGrade 👌🏻

2 août 2025

Hej Martin 👌
Tusind tak for din flotte anmeldelse - hvor er det fedt at høre, at både levering og information har siddet lige i skabet 💛
Vi glæder os til at sende mange flere pakker afsted til dig i fremtiden! 🙌

Eminent kundeservice.

Eminent kundeservice.
Havde først bestilt et Jas og Mika pyjamassæt i str xs til min dreng. Det var alt for stort. Ringede til kundeservice og vi fik snakket os lidt frem til at prøve en xxs. ombytning var problemfrit.
xxs viser sig så også at være for stort. Ringer igen til kundeservice som bare uden problemer hjælper med ombytning igen. Har nu fået et xxxs til min dreng, som passer perfekt og han er lykkelig.
Tusinde tak for hjælpen :)

21 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi er altid fuld ud tilfredse

Vi er altid fuld ud tilfredse når vi har købt på firstgrade.dk 🙏🏻
I julegave købte jeg en skoletaske til min datter derinde fra. Tasken gik desværre hurtig i stykker i syningen, så derfor kontaktede jeg deres kundeservice. Her fik jeg hurtig svar tilbage, og jeg fik derefter et gavekort på taskens beløb til deres hjemmeside. Da der var fuldstændig udsolgt, på den købte taske.
Vi har shoppet flere gange derinde efterfølgende, og varen kommer altid rigtig hurtig. Sidst gik der kun 2 dage, før vi havde vores pakke. Derudover er det altid dejligt at se børnene blive ellervilde, af at se deres nye ting komme frem så hurtig.

3 juillet 2025

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus