Jeg har bestilt sportstaske, drikke dunk og køletaske til min drengs fødselsdag, da jeg pakker det ud mangler der en klips til køletaske remmen, jeg sender en mail til dem med problemet, og glemmer at... Voir plus
Lisez les avis des autres
Meget skuffende oplevelse med kvaliteten. Vi købte et Niki Topgaard-sæt til vores søn, og allerede efter første vask fremstod tøjet forvasket og slidt. Efter endnu en vask er især bukserne blevet... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har en søn på 11, som de sidste 3-4 år har været begejstret for merch fra div. Youtubere. Jeg kan sagtens forstå fascinationen af First grades produkter, men de t-shirts, hoodies og nattøj sæt vi... Voir plus
Nu har jeg handlet på firstgrade nogle gange, og jeg er lige positiv hver gang. Derudover har de den bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet, de er både imødekommende og yder mere hjælp og f... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
FirstGrade er et dansk tøjmærke som stræber efter at skille sig ud, og at have et unikt og enestående udtryk. Tøjet er altid produceret i højeste kvalitet, til priser som alle kan være med på. Virksomheden drives af de to unge entrepenører Jesper Mortensen & Eiqu Miller. Vi er bosat i Kolding - men man kan finde FirstGrade overalt i Danmark, hos vores mange forhandlere. Tag et kig på vores hjemmeside - vi har meget forskelligt slags tøj.
Coordonnées de contact
Niels Bohrs Vej 12a TH, 6000, Kolding, Danemark
- 30 58 94 86
- lager@firstgrade.dk
- firstgrade.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 81 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Poop meet up
Firstgrade sælger gode vare og har mange gode youtubers. Men de har ikke styr på meet ups. Jeg var til jas og Mikas meet up i Tivoli Friheden og de havde knap informeret tivoliet om hvad der skal ske, jeg fik ingen autograf og var kunne inde ved Jas og Mika i 5 sek og så kunne jeg ikke mere. De kan nemt gøre det bedre ved at i fremtiden gøre så at der er et bestemt antal folk der kan komme inden så dem der kom ind kunne få alle de autografer og bilder som de ønsker. Jeg er sindsyg skuffet. Enten må man lave meet ups og så gøre det som der skal til (autografer og billeder) og ellers så er det bare ikke noget man burde at lave. Hvordan skal folks samling blive fuldendt uden de autografer de ønsker. Hvis det samme sker når jeg skal til Guldborgs meet up i Tilst, så giver jeg mindre stjerner. Det her kan bare ikke passe. Jeg ved i er bedre end det Firstgrade . Jeg ved det og jeg stoler stadig på jer, vis nu det rigtige.

Réponse de FirstGrade
Hurtig levering og fede varer😊
God kundeservice
Havde givet min datter et sæt tøj i julegave og vi finder hurtigt ud af, at der er en fejl og et par små huller i stoffet på ærmet. Af flere årsager, kommer vi først afsted med det 6 måneder efter og vi får uden bøvl blusen byttet. Utrolig fin service og mange imødekommende medarbejdere i deres showroom i Kolding. God oplevelse både med webshop og i deres showroom.
God kundeservice
God kundeservice, nem hjemmeside, elsker jeres live’s, gode produkter :)
Altid hurtig levering
En badedragt i børnestørrelse
En badedragt i børnestørrelse, str. S, med indlæg i bh’en.
Lidt underligt.

Ingen kontakt.
Den 9juni skrev jeg til deres mail vedr. en returvare. Jeg har endnu ikke hørt fra dem!
Hvor lang responstid skal de mon bruge?

Réponse de FirstGrade
Altid super service med god info…
Altid super service med god info løbende. Og meget hjælpsomme ved spørgsmål

Hoodie dårlig kvalitet
Jeg har for noget tid siden købt en sort hoodie hos jer, med Jas og Mika print på forsiden.
Jeg er meget skuffet over kvaliteten på den, da selve trøjen allerede efter første vask er krympet meget, falmet, fnulleret og printet også et falmet(vaskeanvisningen er fulgt)
Anbefaler ikke

Réponse de FirstGrade
Super hurtig levering og super god…
Super hurtig levering og super god kvalitet. Købte en t-shirt til barnebarnet💙 Bedste anbefalinger herfra😊

Réponse de FirstGrade
Ventet 5 måneder på at kunne bytte vare, nu svarer kundeservice ikke længere når man rykker for svar
Vi fik et sæt Jas og Mika nattøj i julegave, som var forkert størrelse.
Desværre var den størrelse udsolgt som vi skulle bruge.
Jeg tilmelder mig derfor til at få besked når størrelsen er på lager igen.
Nu sidder jeg her snart 5 måneder senere og har rykket nok 6 gange for et svar på hvornår det kommer på lager igen og hver gang får jeg at vide at det snart kommer, men de kan ikke sige hvornår.
I dag da jeg rykker får jeg så at vide at de næsten lige har været på lager og så er udsolgt igen, men jeg har aldrig modtaget besked og har tjekket hjemmesiden nærmest hver dag siden december, så for mig lyder det meget mærkeligt at de skulle have været på lager.
Når man skriver på chatten er de nu holdt op med at svare på ens spørgsmål.
Ved snart ikke hvad jeg skal gøre for at få et svar man faktisk kan bruge til noget som jeg kan give videre til en meget tålmodig datter der stadig venter på at kunne bruge hendes julegave.

Réponse de FirstGrade
Let at bestille og let at returnere
Let at bestille, hurtig levering. Havde brug for at returnere varen fordi det var en forkert størrelse. Det gik lige så let at returnere og få penge retur, som det gik at bestille.... Så stor anbefaling herfra
Firstgrade Festival
Vi var i weekenden til Firstcrade festival, en kæmpe fornøjelse, der blev leveret fuldstændigt i børnehøjde og vores unger var høje af Lykke flere dage efter. Et nyt men super skægt indspark var skør-frisør, som hele showet igennem små dansede ud med gaveregn kæmpe fornøjelse at se 🤡❤️
Fantastisk YouTuber festival
Vi tog fra København til Kolding for at prøve FirstGrade festival for første gang. Det var en stor succes. Børnene synes det var et fedt show og de fik mødt nogle af deres ynglings YouTuber. Det var et hit og vi fik købt noget tøj med hjem - det er i rigtig god kvalitet. Vi er stor fan. Stor ros til arrangørerne. Det var godt sat op.
Sammen med min datter på 11 var jeg til…
Sammen med min datter på 11 var jeg til First Grade Festival i Kolding. Vi kom for at hun kunne møde alle youtuberne, som hun er kæmpe fan af. Hun oplevede klovnen den skøre frisør for første gang og kom til at elske ham. Jeg kunne ikke lade være med at holde lidt øje med ham og kunne se at han var vildt god til at håndtere de unge mennesker! Jeg håber virkelig vi kommer til at møde ham igen.
Mange tak for en mega fed festival med den hyggeligste klovn!
First grade festival
Vi var til first grade festival i weekenden, og sikke en oplevelse for børnene..
Mine drenge synes det var det fedeste, de var kommet for youtuberne, men den store historie i bilen hjem, var klovnen- som både delte lidt ‘gaver’ ud, og gav sig tid til at snakke med børnene hver gang de så ham .:) kæmpe hit- vi ses til næste år🙏
Det er mega lækkert tøj man får for god…
Det er mega lækkert tøj man får for god pris. Min søn elsker det
Købte en hoodie
Købte en Niki topgaard hoodie, og modtog autisme med det samme, anbefaler ikke

L’expérience Trustpilot