Jeg har bestilt sportstaske, drikke dunk og køletaske til min drengs fødselsdag, da jeg pakker det ud mangler der en klips til køletaske remmen, jeg sender en mail til dem med problemet, og glemmer at... Voir plus
Lisez les avis des autres
Meget skuffende oplevelse med kvaliteten. Vi købte et Niki Topgaard-sæt til vores søn, og allerede efter første vask fremstod tøjet forvasket og slidt. Efter endnu en vask er især bukserne blevet... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har en søn på 11, som de sidste 3-4 år har været begejstret for merch fra div. Youtubere. Jeg kan sagtens forstå fascinationen af First grades produkter, men de t-shirts, hoodies og nattøj sæt vi... Voir plus
Nu har jeg handlet på firstgrade nogle gange, og jeg er lige positiv hver gang. Derudover har de den bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet, de er både imødekommende og yder mere hjælp og f... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
FirstGrade er et dansk tøjmærke som stræber efter at skille sig ud, og at have et unikt og enestående udtryk. Tøjet er altid produceret i højeste kvalitet, til priser som alle kan være med på. Virksomheden drives af de to unge entrepenører Jesper Mortensen & Eiqu Miller. Vi er bosat i Kolding - men man kan finde FirstGrade overalt i Danmark, hos vores mange forhandlere. Tag et kig på vores hjemmeside - vi har meget forskelligt slags tøj.
Coordonnées de contact
Niels Bohrs Vej 12a TH, 6000, Kolding, Danemark
- 30 58 94 86
- lager@firstgrade.dk
- firstgrade.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 81 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
I har de lækreste produkter,
I har de lækreste produkter,
Så god kvalitet.
I levere en fantastisk service 😁
Vi er vilde med jer herhjemme ❤️

First Grade fantastisk tøj
Faktisk oplevelse god levering og alt er bare som det skal være. 🥰🤩

Réponse de FirstGrade
Fedt tøj fra YouTube og god kvalitet…
Fedt tøj fra YouTube og god kvalitet mega fede events med YouTubere mega god kundeservice mega glad for FirstGrande og og deres YouTuber Team gør det super godt alle sammen glæder mig til first grade Festival det bliver fuldstændig vanvittigt tager venner med og det hele

Réponse de FirstGrade
Super god service og gode til at svare…
Super god service og gode til at svare og komme med andre anbefalinger hvis man har spørgsmål til noget tøj :) sønnen fik noget i julegave der ikke lige var ham. Og vi skrev hvad de evt havde af blødt tøj. Det vi blev anbefalet var det vi gik med og sønnen elsker det

Réponse de FirstGrade
Virkelig god kvalitet og lækre varer
Virkelig god kvalitet og lækre varer, pris og kvalitet hænger sammen. Tøjet holder farven og kvaliteten vask efter vask 👌🏻

Fik så god service
Fik så god service.
Havde bestilt tøj på live.
Normalt får man jo først udleveret når man har fået besked. Men jeg hentede noget tøj fra køb en anden dag, og fik lov at få det fra live med.
Personalet er super søde og imødekommende. Tøjet herfra er lidt dyrt, men tilgengæld får man også rigtig god kvalitet for pengene, da tøjet holder i mange år. Så det hele værd

Réponse de FirstGrade
Man forstår godt at scoren er så høj
Man forstår godt at scoren er så høj!
Jeg købte julegave herinde, og kvaliteten levede ikke op til prisen.
Jeg fik sendt det retur og modtog pengene.
Den ene af tingene havde en stor revne - der sendte de en ny, uden yderlige spørgsmål

Købte en jakke til 699
Købte en jakke til 699, spurgte om jeg ikke kunne give 2kr mere og få fri fragt.
Syntes det er latterligt, det skal være afgørende.
Ja i spørger, jeg svarer.

Lækre varer fra Jas og Mika
Lækre varer fra Jas og Mika. Trøje og bukser joggingsæt, t-shirt, sengetøj, nattøj og stor Baloo bamse. Min datter elsker det😄😍

Super hurtig levering 👍 tak
Super hurtig levering 👍 tak
Handler hos jer en anden gang

Vildt hurtig levering
Vildt hurtig levering.
Produkterne er rigtig lækre, sengetøjet er det blødeste og det holder farverne vask efter vask. Er fuldt tilfreds med mine køb!!

Hurtigt og nemt hjemmeside
Hurtigt og nemt hjemmeside. Produkter lever op til deres beskrivelser.
Har købt derfra flere gange, og gør det gerne igen.

Tilfreds kunde
Er meget tilfreds hurtig levering og høflig betjening i kundeservice

Lækre produkter
Som altid, lækre produkter, god service og hurtig levering

Meget spændende univers
Meget spændende univers. Hurtig ekspedition, hjælpsomme og venlige ved henvendelse. Den bedste anbefaling!!!

Altid verdensklasse
Altid verdensklasse
Kunne man give 1 million stjerner gjorde vi det helt sikkert her hjemme. Ikke nok med de har de fedeste ting men de har også verdens bedste kundeservice. Tak for jer 🥰 vi glæder os til at shoppe igen ☺️

Réponse de FirstGrade
Jeg skulle bestille gaver i sidste…
Jeg skulle bestille gaver i sidste øjeblik til min niece, der ønskede sig Peepz-figurer og nogle sutsko. Jeg dobbelttjekker, om varen kan nå at komme frem, og sidens chatbot giver en leveringstid på 1-2 dage.
Jeg får bestilt og tænker, at nu er der styr på det hele, men efter 2 dage har jeg ikke hørt andet end, at min ordre er modtaget. Der står så i ordrebekræftelsen, at der kan gå op til 5 dage. Jeg kontakter herefter kundeservice og får at vide, at deres handelsbetingelser siger, at der kan gå op til 5 dage. Det var måske en idé, at jeres chatbot giver al information i stedet for kun det, der lyder godt.
Da jeg så prøver at få returneret varerne, da de ikke kan nå frem til tiden, kan de ikke aflyse ordren og hente den på lageret. Jeg skal nu vente på, at varerne kommer til mig og derefter sende dem tilbage. Dårlig service og dårlig oplevelse.

Fantastisk service!
Fantastisk service!
Skrev til dem i søndags da jeg havde modtaget en defekt vare. Fik mail tilbage samme dag at de ville sende en ny og allerede i dag kunne jeg hente pakken og har nu en meget glad datter 😊
Tak for fantastisk service og hurtigt svar på henvendelse.

Réponse de FirstGrade
Bestilte mine varer søndag modtog dem…
Bestilte mine varer søndag modtog dem tirsdag altid hurtigt og effektivt og god kvalitet

L’expérience Trustpilot