Beställde 4st tekoppar Prunus från Gustafsberg där ena fatet inte hade sin stämpel i fullgott skick. Mailade First Kitchen som föredömligt kontaktade sin återförsäljare och ett nytt tefat levererades... Voir plus

Beställde ett bord. Fakturan kom utan att bordet ens skickades. När bordet kom var det dålig kvalitet och skadat. Skapade en reklamation samma dag. Kundtjänst svarar inte på mail mer än diffusa svar e... Voir plus

Förstår inte de negativa recensionerna, hur som helst fick jag toppenbra hjälp med min reklamation. Fick även 5% till nästa gång jag handlar vilket kändes snällt av företaget.

Fick koppar av min moster i födelsedagspresent som tyvärr var fel storlek. Trots att ångerrätten passerats, fick vi hjälp med retur och beställning av nya koppar. Dessutom med trevligt och personligt... Voir plus

1. Magasin de matériel de cuisine

Svensk återförsäljare inom matlagning, dukning, servering och bakning. Hos oss hittar du allt du behöver till köket och matsalen – från eleganta serviser till praktiska köksredskap. Skapa din drömborddukning och laga mat med stil, alltid med kvalité.

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

75 avis

A répondu à 60 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Riktigt nöjd!

Riktigt nöjd! Fick mina varor snabbt och de håller bra kvalitet. Handlar gärna här igen!

Hej Lukas,

Stort tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är riktigt nöjd, att varorna kom snabbt och att du upplever god kvalitet. Extra kul att du gärna handlar hos oss igen.

Supernöjd med min lampa!

17 décembre 2025

Hej Ludvig,

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är supernöjd med din lampa. Det gläder oss verkligen.

Shahin, First Kitchen

Snabb leverans, mycket nöjd!

Snabb leverans, kom på bara 1,5 dag och nu är julklappen säkrad
Rekommenderar starkt!

Hej Meline,

Stort tack för ditt omdöme. Vad härligt att höra att leveransen gick så snabbt och att julklappen kom fram i tid. Tack också för din starka rekommendation, det betyder mycket för oss.

Shahin, First Kitchen

Snabb leverans samt bra service!

Hej Liam,

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och vår service. Det uppskattar vi verkligen.

Shahin, First Kitchen

Supersnabb leverans och fick suverän…

Supersnabb leverans och fick suverän hjälp från kundtjänsten! Ska definitivt handla mer från First Kitchen!

14 décembre 2025

Hej Julia,

Stort tack för ditt omdöme. Vad härligt att höra att du fick supersnabb leverans och suverän hjälp från kundtjänsten. Det gläder oss verkligen att du vill handla mer hos oss framöver.

Hej Maja,

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen. Det uppskattar vi verkligen.

Shahin, First Kitchen

Riktigt snabb leverans och produkterna var suveräna. Rekommenderar starkt!

Hej Elin,

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att leveransen gick riktigt snabbt och att du är nöjd med produkterna. Stort tack även för rekommendationen, det betyder mycket för oss.

Perfekt julklapp

Köpte glas till mina föräldrar i julklapp och de kom fram i tid och var super snygga! Jätte nöjd!!

13 décembre 2025

Hej Märtha,

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad härligt att höra att glasen passade perfekt som julklapp och att de kom fram i tid. Extra roligt att du tycker de var supersnygga och att du är så nöjd.

Väldigt nöjd

Bra utbud och smidig leverans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10 décembre 2025

Hej Lee,

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är väldigt nöjd och uppskattar både vårt utbud och den smidiga leveransen. Det betyder mycket för oss.

Smidigt och snabbt

Smidigt! Varorna levererades helt felfritt!

Hej Hannah,

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att allt gick smidigt och att leveransen var helt felfri. Det gläder oss verkligen.

Carl, First Kitchen

Handlat från First kitchen vid tre…

Handlat från First kitchen vid tre tillfällen nu. Jag har bara haft bra upplevelser och kan rekommendera denna sida starkt. Bra priser, paket som kommer i tid och känns allmänt seriöst!

Hej Sten,

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du har handlat hos oss vid flera tillfällen. Det betyder mycket för oss att höra att du haft genomgående bra upplevelser och att du upplever oss som seriösa med bra priser och leveranser som kommer i tid. Tack också för din starka rekommendation.

bra produkter

6 décembre 2025

Hej Herman,

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med våra produkter. Det uppskattar vi verkligen.

Bra butik

Bra butik, bra köp!

4 décembre 2025

Hej Arvid,

Tack för ditt omdöme. Vad kul att höra att du är nöjd med både butiken och ditt köp. Det uppskattar vi verkligen.

Nöjd kund

Beställde ett servisset och några fina vaser, mycket nöjd med produkterna leveransen.

6 décembre 2025

Hej Taha,

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med både servissetet, vaserna och leveransen. Det gläder oss verkligen att produkterna levde upp till dina förväntningar.

Riktigt snabbfotade

Hej Axel,

Tack för ditt omdöme. Vad kul att höra att du upplever oss som riktigt snabbfotade. Det gläder oss att vårt arbete märks.

Nöjd kund!

Bra och trevligt bemötande av kundtjänst. Leverans enligt utlovat. Rekommenderas!

1 décembre 2025

Hej Martin,

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet från kundtjänst och att leveransen kom enligt utlovat. Tack också för rekommendationen, det betyder mycket för oss.

Snygg och proffsig hemsida

Snygg och proffsig hemsida. Bra bilder och förklaringar. Lätt att navigera sig fram.

Hej Marika,

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du upplever vår hemsida som snygg och proffsig samt att bilder och förklaringar varit till hjälp. Vi är glada att du tycker den är lätt att navigera och uppskattar att du delar med dig av din upplevelse.

Hej Svante,

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och smidigt. Det är något vi alltid strävar efter.

Väldigt smidigt och bra!

Hej Kazper,

Tack för ditt omdöme. Härligt att höra att du upplevde allt som väldigt smidigt och bra. Det uppskattar vi mycket.

Bra service!

Fick det jag beställde fort, bra service!

3 décembre 2025

Hej Enis,

Tack för ditt omdöme. Vad kul att höra att du fick din beställning snabbt och att du är nöjd med vår service. Det gläder oss verkligen.

Shahin, First Kitchen

En savoir plus sur les différents types d'avis.