Beställde 4st tekoppar Prunus från Gustafsberg där ena fatet inte hade sin stämpel i fullgott skick. Mailade First Kitchen som föredömligt kontaktade sin återförsäljare och ett nytt tefat levererades... Voir plus

Beställde ett bord. Fakturan kom utan att bordet ens skickades. När bordet kom var det dålig kvalitet och skadat. Skapade en reklamation samma dag. Kundtjänst svarar inte på mail mer än diffusa svar e... Voir plus

Förstår inte de negativa recensionerna, hur som helst fick jag toppenbra hjälp med min reklamation. Fick även 5% till nästa gång jag handlar vilket kändes snällt av företaget.

1. Magasin de matériel de cuisine

Svensk återförsäljare inom matlagning, dukning, servering och bakning. Hos oss hittar du allt du behöver till köket och matsalen – från eleganta serviser till praktiska köksredskap. Skapa din drömborddukning och laga mat med stil, alltid med kvalité.

4,2

Smidigt och bra

Smidigt och bra. Tack!

15 décembre 2025

Hej Dani,

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du upplevde köpet som smidigt och bra. Det uppskattar vi verkligen.

Shahin, First Kitchen

Jag beställde 4 cognacglas den…

Jag beställde 4 cognacglas den 2/12-2025. Nu är det den 15/12 och jag har inte fått några varor och heller ingen notis om att de är packade och på väg. Har mejlat men inte fått något svar. Varorna är betalda men ingen respons. Känns inte okej.

15 décembre 2025

Hej Jessie,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi beklagar verkligen att du upplevde bristande återkoppling och att leveransen drog ut på tiden. Det är självklart inte den upplevelse vi vill ge. Vi är dock glada att vi varit i kontakt och att vi tillsammans kunde lösa situationen med en återbetalning. Tack för din förståelse och för dialogen med oss.

Shahin, First Kitchen

Bra produkter till rimliga priser och…

Bra produkter till rimliga priser och bra support.

1 octobre 2025

Hej Isak,

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med både våra produkter, priser och vår support. Det är precis den helheten vi strävar efter att erbjuda.

Superservice!

Fick koppar av min moster i födelsedagspresent som tyvärr var fel storlek. Trots att ångerrätten passerats, fick vi hjälp med retur och beställning av nya koppar. Dessutom med trevligt och personligt bemötande. Det märks att detta är ett mindre företag som är mån om att kunderna ska vara nöjda.

28 novembre 2025

Hej Helena,

Stort tack för ditt fina omdöme. Det gläder oss verkligen att höra att vi kunde hjälpa er med både retur och ny beställning trots att ångerrätten hade passerat. För oss är det viktigt att hitta lösningar och att varje kund känner sig sedd och väl omhändertagen. Dina ord om vårt personliga bemötande betyder mycket och ger oss extra motivation i vårt arbete.

Rekommenderar First Kitchen

Svårt att hitta butiker som håller servisen jag har börjat samla på. Men First Kirchen levererar effektivt och säkert. Fin service när man har frågor. Väldigt nöjd! Rekommenderar 👍

24 septembre 2025

Köpte knivar!

Köpte ett par knivar från First Kitchen, och låt mig bara säga, helt underbar upplevelse. Utmärkt kundtjänst och snabb leverans.

13 septembre 2025

Mycket bra upplevelse

Mycket bra upplevelse. Snabba på att svara på mail och mycket bra på att hantera problem som uppstått vid beställningen. Stort tack!

16 juin 2025

Bra snabb leverans å service

Bra snabb leverans å service

30 mai 2025

Hej Diao!

Tack för din fina recension!
Vi är glada att du är nöjd med både leveransen och servicen. Varmt välkommen tillbaka!

Allt gott,

Supersnabb kundservice

De erbjöd 5% rabatt, men när jag skulle skicka in det funkade inte koden vilket gjorde mig irriterad- ingen stor summa så spelar ju egentligen ingen större roll men man ska ju få det man blir lovad. så jag mailade mitt missnöje och de svarade inom typ 10 min och jag fick en ny kod som funkade. Det kallar jag service.

26 mai 2025
Avis spontané

Fick snabb återkoppling och nöjd över…

Fick snabb återkoppling och nöjd över min produkt, kommer att handla mer. Rekommenderar +

22 mai 2025

Réponse de First Kitchen

Tack så mycket för din fina recension!
Vi är jätteglada över att du är nöjd med både produkten och den snabba återkopplingen. Det betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver. Varmt välkommen tillbaka!

Shahin, First Kitchen

Schyssta varumärken till schyssta…

Schyssta varumärken till schyssta priser, rekommenderas verkligen!

19 mai 2025

Hej Ville!

Tack så mycket för dina fina ord. Vi är glada över att höra att vi kunde erbjuda dig bra värde för pengarna. Välkommen åter!

smidigt och bra beskrivet på alla glas

smidigt och bra beskrivet på alla glas

// Ines

16 mai 2025

Hej Ines!

Tack för en fin recension, vi försöker ständigt besvara så många produktfrågor som möjligt med innehållet i beskrivningarna. Hoppas du hittade glasen du var ute efter!

Pålitliga

Pålitligt företag, till skillnad från alla andra bluffar där ute

15 mai 2025

Hej Simer!

Tack för starka ord, det gör oss glad att veta att du litar på oss som återförsäljare.