Uwaga na złodziejski proceder. Firma zawyża cenę paliwa na fakturach sprzedaży. Fakturuje ceny znacząco wyższe od ceny na stacji benzynowej. Proceder trwa od dawna, jednak gdy klient zgłasza problem p... Voir plus
Brak piątej gwiazdki jest spowodowany tym, że po zmianie z obsługi rachunku bezpośrednio przez Shell na Fleetcor przestałem otrzymywać mailowe powiadomienia, że powiniennem na następny dzień dokonać p... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dzień dobry Jestem umiarkowanie zadowolony. posiadam jednego busa który tygodniowo pokonuje około 1750 km. Zaproponowano mi kartę flotową z limitem 1600zł. Niestety przy obecnych cenach paliwa i cz... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wszystko przebiegło sprawnie. Odejmuję gwiazdkę za niepotrzebne wysyłanie drugiego listu z pinem. Nie podnosi to bezpieczeństwa (oba listy mogą w tym samym momencie znaleźć się w skrzynce), a dodatkow... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Service d'administration des entreprises
- Borne de recharge pour véhicules électriques
- Fournisseur de carburant
- Service de paiement
Écrit par l'entreprise
FLEETCOR jest wiodącym globalnym dostawcą kart paliwowych i rozwiązań płatniczych. Wspomagamy działalność firm, oferując im możliwość skuteczniejszej kontroli wydatków.
Coordonnées de contact
Ul. Towarowa 28, 00-839, Warsaw, Pologne
- +48 222 441256
- info@fleetcor.pl
- fleetcor.pl
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Wszystko ok.
Korzystam, z usług FLEETCOR od ponad 2 lat, przez ten okres wszystko działało bezproblemowo, raz miałem przekroczony limit podczas transakcji, ale telefon na infolinię wystarczył, żeby zautoryzować transakcję. Polecam ułatwia to życie i oszczędza czas nawet dla małej firmy.

Odradzam
Firma przez, którą Shell tarci mnie jako swojego stałego klienta. Naliczanie co chwilę dodatkowych kilkuzłotowych opłat np od 70 zł opłaty za kilkudniowe spóźnienie w zapłacie faktury, tankowanie na stacjach Shell innej niż bazowa czy brak jakiegokolwiek rabatu na zakupione paliwo. Krótkie terminy płatności oraz niskie kwoty limitów.
Zdecydowanie nie tylko nie polecam ale i przestrzegam przed tą firmą.

Księgowanie to żenada
Karta działa, limit nie wysoki, księgowanie to porażka. Termin płatności fv przypada w piątek, a dziś jest poniedziałek i nadal pieniądze nie są zaksięgowane. Jak ktoś tankuje za 100zl to opcja karty całkiem fajna ale do prowadzenia biznesu nie bardzo się nadaje. Jak księgowanie będzie w czasie rzeczywistym czyli np możliwość płatności online za fakturę a nie tylko przelewem, to zmianie opinie. W biznesie liczy się czas i rzetelność.. A tutaj jakoś rzetelność działa w jedną stronę.. spóźnić się dzień z płatnością (wina banku) i już 250zl kary..

Réponse : Fleetcor Poland Sp. z o. o.
Oszustwa, wprowadzanie w błąd nieuzasadnione kierowanie spraw do windukacji
Jako stały klient shella zostałem "zbałamucony" na kartę flotową i znaczący rabat w wysokości 8 gr na litr gazu. Z otrzymywanych faktur wynikało że rabat ten wynosi 1 grosz na litrze. Wszelkie próby wyjaśnienia telefonicznego sprawy spełzły na niczym ponieważ nie sposób się dodzwonić na podany w necie telefon Shell-a! Wymiana mailowa potwierdza rabat 8 gr, a faktury nadal opiewały na 1 grosz. W ramach podłechtania mojego "ego"propozycja nieobciążania mnie za opłatę karty! W wymianie mailowej Shell podaje różne wartości zobowiązań różniące się na ponad 200 pln.
A następnie bez wyjaśnienia różnicy oddaję sprawę do windykacji! Osobiście czuję się oszukany, wprowadzony w błąd i zastanawiam się nad skierowaniem sprawy do prokuratury! Dwulicowość Shell-a jest porażająca! Z jednej strony wkręcają się w ... z drugiej rżną klienta jak strzygacz owce. Najciekawsze że cała wymiana maili i wezwań całości się nie trzyma i sądzę że jest analizowana przez różne osoby! Dziadostwo na krótkich nogach!

Transakcje widoczne po 48 godz
Transakcje widoczne po 48 godz. Opłacone faktury księgują się 48 godz. Porażka !!!
Szybciej!!!

Świetny kontakt z opiekunem
Świetny kontakt z opiekunem. Każda sprawa załatwiona jest sprawnie bez komplikacji.

Réponse : Fleetcor Poland Sp. z o. o.
Pomimo kontaktu z opiekunem nie…
Pomimo kontaktu z opiekunem nie wyjaśniono naszego pytania a dział kredytowy nie skontaktował się z nami w ogóle.

Oceniam b.slabo.
Oceniam b.slabo.
Po pierwsze na infolinii nie ma ani jednej kompetentnej osoby która by potrafiła jasno treściwie i kompletnie wyjaśnić naczym polega korzystanie z produktu który tak b.polecaja.
Ogólnie nikt nic nie wie.
Mąż za każdym razem na stacji kiedy ma płacić kartą czuje ogromny stres bo nigdy nie wie co bedziego czekać znaczy czy da radę zapłacić czy nie przekroczył znow jakiegoś limitu których proszę mi wierzyć jest cale mnóstwo.
I nikt nie potrafi wyjaśnić jakie są i czego dotyczą.
Pan ostatnio na infolinii odpowiadając na pytania mojego męża odpowiadał za każdym razem "I tak i nie" w sumie niewiedząc o co chodzi.
Za każdym razem dzwoniąc tak człowiek staje się jeszcze b.glupi.
Maile przychodzą z ogromnym opóźnieniem.
W weekendy zero kontaktu.
Szczerze nie polecamy

Réponse : Fleetcor Poland Sp. z o. o.
Brak jednej gwiazdki za początkowy…
Brak jednej gwiazdki za początkowy falstart we współpracy

Réponse : Fleetcor Poland Sp. z o. o.
Niestety następne nie użyteczne system…
Niestety następne nie użyteczne system stycznia używałem całe miesiąc, koniec miesiącu nie wystawili faktury i karta blokowali który najbardziej chciałem w korzystać dniu od tej pory nie używam kartę i dalej mi wystawiają faktury i jeszcze zapłaciłem odsetka 70zl nie używane kartę przez nie zapłacone faktury który sam nie wystawili dom mnie , tylko wielki porażka system

Réponse : Fleetcor Poland Sp. z o. o.
to już kolejny miesiąc oczekiwania na…
to już kolejny miesiąc oczekiwania na przesłanie kart

Réponse : Fleetcor Poland Sp. z o. o.
En savoir plus sur les différents types d'avis.