Fleetcor Poland Sp. z o. o. Avis 128

TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Noté 1 sur 5 étoiles

Uwaga na złodziejski proceder. Firma zawyża cenę paliwa na fakturach sprzedaży. Fakturuje ceny znacząco wyższe od ceny na stacji benzynowej. Proceder trwa od dawna, jednak gdy klient zgłasza problem p... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Brak piątej gwiazdki jest spowodowany tym, że po zmianie z obsługi rachunku bezpośrednio przez Shell na Fleetcor przestałem otrzymywać mailowe powiadomienia, że powiniennem na następny dzień dokonać p... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Dzień dobry Jestem umiarkowanie zadowolony. posiadam jednego busa który tygodniowo pokonuje około 1750 km. Zaproponowano mi kartę flotową z limitem 1600zł. Niestety przy obecnych cenach paliwa i cz... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Wszystko przebiegło sprawnie. Odejmuję gwiazdkę za niepotrzebne wysyłanie drugiego listu z pinem. Nie podnosi to bezpieczeństwa (oba listy mogą w tym samym momencie znaleźć się w skrzynce), a dodatkow... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service d'administration des entreprises
  2. Borne de recharge pour véhicules électriques
  3. Fournisseur de carburant
  4. Service de paiement

Écrit par l'entreprise

FLEETCOR jest wiodącym globalnym dostawcą kart paliwowych i rozwiązań płatniczych. Wspomagamy działalność firm, oferując im możliwość skuteczniejszej kontroli wydatków.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Wszystko ok.

Korzystam, z usług FLEETCOR od ponad 2 lat, przez ten okres wszystko działało bezproblemowo, raz miałem przekroczony limit podczas transakcji, ale telefon na infolinię wystarczył, żeby zautoryzować transakcję. Polecam ułatwia to życie i oszczędza czas nawet dla małej firmy.

6 février 2023

Szanowny Panie Krzysztofie,

dziękujemy za pozytywną opinię!

Cieszymy się, że korzysta Pan z naszych kart paliwowych.

Nasza firma nieustannie rozwija się i udoskonala jakość swoich usług, dlatego mamy nadzieję, że nasza dalsza współpraca również będzie przebiegała pomyślnie.

Odradzam

Firma przez, którą Shell tarci mnie jako swojego stałego klienta. Naliczanie co chwilę dodatkowych kilkuzłotowych opłat np od 70 zł opłaty za kilkudniowe spóźnienie w zapłacie faktury, tankowanie na stacjach Shell innej niż bazowa czy brak jakiegokolwiek rabatu na zakupione paliwo. Krótkie terminy płatności oraz niskie kwoty limitów.
Zdecydowanie nie tylko nie polecam ale i przestrzegam przed tą firmą.

3 octobre 2022

dziękujemy za opinię!

Uprzejmie informujemy, że wszelkie warunki umowy takie jak oferta, opłaty, termin płatności faktur oraz limity mogą Państwo negocjować z nami tak, abyśmy mogli znaleźć rozwiązanie korzystne dla każdej ze stron.

Informujemy również, że o wszelkich zmianach oferty lub cennika nasi klienci informowani są z wyprzedzeniem drogą mailową.

W przypadku opóźnienia w płatności, nasz Dział Kredytowy wysyła kilkukrotnie przypomnienia drogą mailową. Nieopłacenia faktury w wyznaczonym w przypomnieniu terminie może skutkować naliczeniem opłaty za opóźnienie w płatnościach.

W razie wątpliwości lub dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu z naszym Działem Obsługi Klienta pod numerem telefonu +48 22 244 12 53 lub mailowo obslugaklienta@fleetcor.pl.

Noté 3 sur 5 étoiles

Księgowanie to żenada

Karta działa, limit nie wysoki, księgowanie to porażka. Termin płatności fv przypada w piątek, a dziś jest poniedziałek i nadal pieniądze nie są zaksięgowane. Jak ktoś tankuje za 100zl to opcja karty całkiem fajna ale do prowadzenia biznesu nie bardzo się nadaje. Jak księgowanie będzie w czasie rzeczywistym czyli np możliwość płatności online za fakturę a nie tylko przelewem, to zmianie opinie. W biznesie liczy się czas i rzetelność.. A tutaj jakoś rzetelność działa w jedną stronę.. spóźnić się dzień z płatnością (wina banku) i już 250zl kary..

27 juin 2022

dziękujemy za opinię!

Uprzejmie informujemy, że księgowanie wpłaty i aktualizowanie informacji na portalu klienta może pojawić się z lekkim opóźnieniem. Intensywnie pracujemy, aby ten proces udoskonalić.

Jeśli mają Państwo wątpliwości, czy wpłata została zaksięgowana, mogą zawsze skontaktować się Państwo z naszą Obsługą Klienta, która zweryfikuje i przekaże najbardziej aktualne informacje o Państwa koncie.

Uprzejmie zalecamy również aktywację polecenia zapłaty, dzięki któremu wpłaty za faktury będą wykonywane automatycznie oraz w terminie, co przyspieszy pojawienie się należności na koncie oraz uniknie naliczania opłaty za opóźnioną płatność.

Chcemy również zwrócić Państwa uwagę, iż w przypadku nieotrzymania należności za fakturę, nasz Dział Kredytowy wysyła mailowo przypomnienie o płatności. Opłata za opóźnienie w płatności może zostać naliczona w przypadku niedotrzymania terminu wskazanego w przypomnieniu.
Informujemy, że opłata za opóźnienie w płatności może mieć różną wartość, w zależności od kwoty Państwa faktury.

W sprawie Państwa opłaty bardzo prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta pod numerem telefonu +48 22 244 12 53 lub mailowo obslugaklienta@fleetcor.pl, powołując się na Państwa opinię.
Zweryfikujemy Państwa sytuację, ponieważ kwota, o której Państwo wspominają, jest wyższa oraz nie jest opłatą, jaka znajduje się w naszym cenniku.

W razie wątpliwości lub dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu.

Noté 1 sur 5 étoiles

Oszustwa, wprowadzanie w błąd nieuzasadnione kierowanie spraw do windukacji

Jako stały klient shella zostałem "zbałamucony" na kartę flotową i znaczący rabat w wysokości 8 gr na litr gazu. Z otrzymywanych faktur wynikało że rabat ten wynosi 1 grosz na litrze. Wszelkie próby wyjaśnienia telefonicznego sprawy spełzły na niczym ponieważ nie sposób się dodzwonić na podany w necie telefon Shell-a! Wymiana mailowa potwierdza rabat 8 gr, a faktury nadal opiewały na 1 grosz. W ramach podłechtania mojego "ego"propozycja nieobciążania mnie za opłatę karty! W wymianie mailowej Shell podaje różne wartości zobowiązań różniące się na ponad 200 pln.
A następnie bez wyjaśnienia różnicy oddaję sprawę do windykacji! Osobiście czuję się oszukany, wprowadzony w błąd i zastanawiam się nad skierowaniem sprawy do prokuratury! Dwulicowość Shell-a jest porażająca! Z jednej strony wkręcają się w ... z drugiej rżną klienta jak strzygacz owce. Najciekawsze że cała wymiana maili i wezwań całości się nie trzyma i sądzę że jest analizowana przez różne osoby! Dziadostwo na krótkich nogach!

29 avril 2022

dziękujemy za opinię!

Przykro nam, że mają Państwo negatywne doświadczenia w korzystaniu z naszych kart.

Informujemy, że Państwa zamówienie kart paliwowych zostało złożone samodzielnie przez naszą stronę internetową. Przed zamówieniem kart paliwowych mają Państwo możliwość sprawdzenia, jaka taryfa będzie Państwa obowiązywała.
Otrzymali też Państwo informację w oddzielnej wiadomości mailowej o obowiązującej ofercie, gdzie znajdował się link do wszystkich detali oferty- przysługujących zniżek oraz opłat.

Informujemy, że w systemie zauważyliśmy pomyłkę ze strony pracownika, jeśli chodzi o podanie Państwu obowiązującego rabatu na LPG, za co przepraszamy.
Nieprawidłowość została Państwu wyjaśniona dnia 4.03.2022 w wiadomości mailowej. Tego też dnia została Państwu objaśniona kwestia ceny paliwa w ramach ceny uśrednionej, która obowiązuje Państwa w ramach zaakceptowanych przez Państwa Warunków.

W naszym systemie widzimy, że sposób dostarczania dokumentów finansowych dla Państwa jest elektroniczny, zgodnie z Państwa wyborem. Wszystkie faktury są dostarczane na Państwa adres mailowy oraz są zawsze dostępne do pobrania oraz do wglądu na internetowym portalu klienta MyFLEETCOR.

Zgodnie z polityką naszej firmy w przypadku braku otrzymania należności za fakturę, drogą mailową przesyłane są Klientowi kilkukrotnie przypomnienia o płatności.

Dobra obsługa

Dobra obsługa, dobry kontakt. Śmiało mogę polecić

11 avril 2022

dziękujemy za opinię!

Bardzo nam miło, że są Państwo zadowoleni z naszych usług.

Transakcje widoczne po 48 godz

Transakcje widoczne po 48 godz. Opłacone faktury księgują się 48 godz. Porażka !!!
Szybciej!!!

dziękujemy za opinię!

Przykro nam, że mieli Państwo negatywne doświadczenie w związku z naszymi usługami.

Mają Państwo rację, informacje na temat transakcji oraz zapłaconej faktury na internetowym portalu klienta MyFLEETCOR mogą aktualizować się do 2 dni. Zgłosimy zaistniałą sytuację do naszego Działu Technicznego.

Nieustająco pracujemy nad ulepszeniem jakości naszych usług oraz funkcjonalności internetowego portalu klienta.

Jeśli posiadają Państwo wątpliwości, czy faktura została zaksięgowana w naszym systemie poprawnie, lub mają Państwo pytania odnośnie wykonanych transakcji, zachęcamy do kontaktu z naszym Działem Obsługi Klienta pod numerem telefonu +48 22 244 12 53 lub mailowo obslugaklienta@fleetcor.pl. Dział Obsługi Klienta zweryfikuje informacje i odpowie na Państwa wszystkie zapytania.

Świetny kontakt z opiekunem

Świetny kontakt z opiekunem. Każda sprawa załatwiona jest sprawnie bez komplikacji.

Szanowny Kliencie,

bardzo dziękujemy za opinię!

Cieszymy się na dalszą udaną współpracę.

Noté 2 sur 5 étoiles

Pomimo kontaktu z opiekunem nie…

Pomimo kontaktu z opiekunem nie wyjaśniono naszego pytania a dział kredytowy nie skontaktował się z nami w ogóle.

dziękujemy za opinię!

Przepraszamy za zaistniałą sytuację i dłuższy czas oczekiwania na odpowiedź.

W naszym systemie widzimy jednak informację, że opiekun z Działu Sprzedaży kontaktował się z Państwem w celu omówienia limitów na poszczególnych kartach oraz nasz Dział Kredytowy ostatecznie zwiększył limity na Państwa kartach.

Mamy nadzieję, że dzięki zmianie limitów dalsza współpraca z nami będzie układać się bez komplikacji.

Noté 5 sur 5 étoiles

Polecam, wszystko działa sprawnie i bezproblemowo.

Drogi Kliencie,

dziękujemy za opinię, jest ona dla nas ważna!

Oceniam b.slabo.

Oceniam b.slabo.
Po pierwsze na infolinii nie ma ani jednej kompetentnej osoby która by potrafiła jasno treściwie i kompletnie wyjaśnić naczym polega korzystanie z produktu który tak b.polecaja.
Ogólnie nikt nic nie wie.
Mąż za każdym razem na stacji kiedy ma płacić kartą czuje ogromny stres bo nigdy nie wie co bedziego czekać znaczy czy da radę zapłacić czy nie przekroczył znow jakiegoś limitu których proszę mi wierzyć jest cale mnóstwo.
I nikt nie potrafi wyjaśnić jakie są i czego dotyczą.
Pan ostatnio na infolinii odpowiadając na pytania mojego męża odpowiadał za każdym razem "I tak i nie" w sumie niewiedząc o co chodzi.
Za każdym razem dzwoniąc tak człowiek staje się jeszcze b.glupi.
Maile przychodzą z ogromnym opóźnieniem.
W weekendy zero kontaktu.
Szczerze nie polecamy

Dziękujemy za opinię!

Przykro nam, że mają Państwo negatywne doświadczenia w związku z korzystaniem z kart oraz z obsługą klienta.

Informujemy natomiast, że w systemie odnotowaliśmy kilkukrotny kontakt telefoniczny z Działem Obsługi Klienta w dniach 24.03, 30.03 oraz 04.04. Podczas każdej z tych rozmów zostały wytłumaczone Państwu limity, jakie obowiązują na każdej z kart oraz jakie dostępne środki Państwo posiadają.

Kontaktowaliśmy się również z Państwem mailowo, aby ustalić zmiany limitów na kartach zgodnie z Państwa prośbą oraz informowaliśmy jakie limity faktycznie zostały ustawione na kartach, jakie środki do wykorzystania będą mieli Państwo dostępne.

Wierzymy, że dzięki zmianie limitów nasza dalsza współpraca będzie się odbywać bezproblemowo.

Jeśli jest coś, w czym możemy Państwu pomóc, lub wyjaśnić zapraszamy do kontaktu z naszym Działem Obsługi Klienta w dniach roboczych w godzinach 8-17.

jest O.K.

obsługa jest O.K.

porażka

totalna porażka

dziękujemy za opinię!

Przykro nam, że mają Państwo negatywne doświadczenie z kartami paliwowymi Lotos.

W związku z dbałością o podnoszenie jakości naszych usług chcielibyśmy wyjaśnić wszystkie niejasności, dlatego nasz Dział Obsługi Klienta w niedługim czasie skontaktuje się z Państwem, aby wyjaśnić ewentualne wątpliwości i odpowie na wszystkie Państwa pytania.

Noté 4 sur 5 étoiles

Brak jednej gwiazdki za początkowy…

Brak jednej gwiazdki za początkowy falstart we współpracy

dziękujemy za tę opinię!

Noté 1 sur 5 étoiles

Niestety następne nie użyteczne system…

Niestety następne nie użyteczne system stycznia używałem całe miesiąc, koniec miesiącu nie wystawili faktury i karta blokowali który najbardziej chciałem w korzystać dniu od tej pory nie używam kartę i dalej mi wystawiają faktury i jeszcze zapłaciłem odsetka 70zl nie używane kartę przez nie zapłacone faktury który sam nie wystawili dom mnie , tylko wielki porażka system

3 avril 2022

dziękujemy za opinię!

Bardzo prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta pod numerem telefonu +48 22 244 12 53 lub mailowo obslugaklienta@fleetcor.pl w celu wyjaśnienia zaistniałej sytuacji.

Po podaniu niezbędnych informacji o Państwa koncie klienta zweryfikujemy Państwa częstotliwość fakturowania, wystawione dokumenty oraz naliczone opłaty. Odpowiemy również na Państwa ewentualne zapytania i wątpliwości.

Noté 2 sur 5 étoiles

Potrzebuje limit

27 février 2022

dziękujemy za opinię!

W celu omówienia kwestii limitów prosimy o podanie szczegółów pod adresem obslugaklienta@fleetcor.pl i zrobimy wszystko możliwe do usprawnienia warunków współpracy.

wszystko ok

wszystko jak najbardziej ok

21 février 2022

Drogi Kliencie,

bardzo dziękujemy za pozytywną opinię!

Mogę polecić innym

Mogę polecić innym. Dobre warunki

14 février 2022

Drogi Kliencie,
bardzo dziękujemy za pozytywną opinię!

Noté 1 sur 5 étoiles

to już kolejny miesiąc oczekiwania na…

to już kolejny miesiąc oczekiwania na przesłanie kart

14 février 2022

dziękujemy za opinię!

Przykro nam, że nie mogli Państwo zacząć korzystać z kart. Najmocniej przepraszamy za utrudnienia.

W systemie widzimy, że nasz dział obsługi klienta już ponownie zamówił dla Państwa karty i mamy nadzieję, że tym razem je Państwo otrzymają jak najszybciej.

FLEETCOR

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus