Pan Krzysztof Pawlik jako doradca kart paliwowych okazał wielkie doświadczenie i chęć pomocy w przeprowadzeniu procesu rejestracji nowego podmiotu i skutecznego podpisania umowy. Jestem mu wdzięczny z... Voir plus
L'entreprise a répondu
Szybkie, profesjonalne i konkretne załatwienie wszelkich formalności. Pan Krzysztof Pawlik przeprowadził nas przez proces dokładnie objaśniając każdy krok i sprawiając, że formalności stały się płynn... Voir plus
L'entreprise a répondu
Współpraca rozpoczęta, wszystko zgodnie z moimi oczekiwaniami. Pan Krzysztof Pawlik wyjaśnił wszystkie szczegóły. Proces zawarcia umowy dzięki pomocy Pana Krzysztofa był bardzo jasny i przejrzysty.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Pan Krzysztof Pawlik jest bardzo profesjonalnym doradcą klienta umiejący wytłumaczyć bardzo przejrzyście i udzielić bardzo jasne i rzetelnie odpowiedzi na pytania, bardzo dobry natychmiastowy kontak... Voir plus
L'entreprise a répondu
FLEETCOR jest wiodącym globalnym dostawcą kart paliwowych i rozwiązań płatniczych. Wspomagamy działalność firm, oferując im możliwość skuteczniejszej kontroli wydatków.
Ul. Towarowa 28, 00-839, Warsaw, Pologne
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Réponse de Fleetcor Poland Sp. z o. o.
warunki umowy omawiane podczas rozmów telefonicznych i wysyłane przed otrzymaniem karty okazały się KOMPLETNIE inne od prawdziwych które potem sobie przeczytałem w Tabeli Opłat i Prowizji.
Nie polecam.

Réponse de Fleetcor Poland Sp. z o. o.
Już prawie rok i bez żadnych niesnasek. Wszystko tak jak być powinno. Oby tak dalej. Na obsłudze telefonicznej firmy, przemiłe i sympatyczne Panie. Tak trzymać!!.

Réponse de Fleetcor Poland Sp. z o. o.
Ogólnie usługa jest dobra, jednak dwie rzeczy mi wcale nie pasują, szukam innje firmy. Po pierwsze to termin przesłania faktury i niemożność zmiany terminu polecenia zapłaty. Po drugie potrzebuję jedna fakturę a nie dwie w miesiącu.

Réponse de Fleetcor Poland Sp. z o. o.
Do dziś dnia nie otrzymałem kodu pin do karty by ją aktywować. Nie korzystam z tego powodu z karty

Réponse de Fleetcor Poland Sp. z o. o.
wszystko jest ok dałbym nawet 6 gwiazdek.
Ale Przerażające są zapisy dotyczące kar jak nie pójdzie polecenie zapłaty.
Po przeczytaniu regulaminu zrezygnowałem z podpisania umowy, potem ktoś do mnie dzwonił i wyjaśnił że kara następuje tylko przy długoterminowym braku zapłaty. Nie wynika to z regulaminu, mam nadzieje że nie będę musiał tego sprawdzać czy macie nagranie rozmowy w którym ktoś mi to powiedział. !!!

Réponse de Fleetcor Poland Sp. z o. o.
Ocena średnia, po pierwszej opłaconej fakturze trzeba czekać z zakupami do nowego mmiesiąca. Wpłata powinna uwalniać limiyt

Réponse de Fleetcor Poland Sp. z o. o.
Wszystko jak trzeba 🤓 bez zbędnych komplikacji i właśnie o to chodź 😎

Réponse de Fleetcor Poland Sp. z o. o.
Najperw otrzymalem kare o ktorej nie zostalem poinformowany, zaplacilem, pozniej znowu kara za nic, prosba o fakturowanie 1 raz w miesiacu na ktora dostalem odmowe.
Jestem rozczarowany na 95 %.

Réponse de Fleetcor Poland Sp. z o. o.
Karta paliwowa ma mi ułatwiać życie, a nie utrudniać. W innych systemach reguluję całość zobowiązań za tankowanie w danym miesiącu pod koniec miesiąca i jest to kwota uwzględniająca wszystkie tankowania, na jednej fakturze. Tutaj, u Was, mam co kilka dni nowe faktury do zapłacenia (po każdorazowym tankowaniu), z krótkim terminem płatności, co powoduje ze co kilka dni robie przelewy na Fleetcore.
Poprawcie to, bo jeszcze chwila, i rezygnuję z tego.
dzieki i pozdrawiam,

Réponse de Fleetcor Poland Sp. z o. o.
niestety źle przedstawiona oferta limitów doprowadziła do chęci rozwiązania umowy

Réponse de Fleetcor Poland Sp. z o. o.
Jestem bardzo nie zadowolona z waszych usług,Faktur nie wysyłano tylko upomnienia,,rozwiązałam umowę w dniu 05.01.22 ostatnia moja faktura ,która była zapłacona 17..12.21 na kwotę 191.87.Wszystkie faktury były uregulowane, a 20.12 chciałam zatankować, niestety karta była zablokowana bezterminowo ...tak powiedział mi sprzedawca.Zaplacilam gotówką. A 05.01.22 DOSTALAM PONAGLENIE NA NA KWOTE 231.31 NIEMAM POJECIA SKĄD TA FAKTURA I KIEDY I KTO TANKOWAL SIE ,JEZELI JEST ZABLOKOWANA KARTA.Pytanie n.2 .Czemu niema kontaktu telefonicznego z konsultantem.

Réponse de Fleetcor Poland Sp. z o. o.
Tankowanie przebiega sprawnie, a sama kontrola i zarządzanie flotą pojazdów staje się łatwiejsze nie wspominając o księgowości która dostaje jedną zamiast kilkudziesięciu faktur.