FlexTap kokend water kranen Avis 324

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Allereerst was ik verrast dat ik zo snel geholpen werd door de klanten service. De heer van de klantenservice heeft mij zeer netjes te woord gestaan. Nu moet voor ons nog uitwijzen hoe de reparatie... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kraan is zoals verwacht. Eén ding: achter op de uitloop zit een kunststof wit puntje waarmee (waarschijnlijk) een schroefgaatje is afgesloten. Dat ziet er lelijk uit. Had beter zwart kunnen zijn.

Noté 4 sur 5 étoiles

Update: Flextap heeft alsnog de filter opgestuurd. We hebben eind november / begin oktober een kraan besteld. De levering duurde erg lang. Uiteindelijk is ons een gratis filter ten compensatie bel... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

vandaag besteld, morgen is huis. Deze afspraak komen ze perfect na. Vrijdag besteld en zaterdag geleverd, waardoor we slechts één dag zonder warm water zaten

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Prima kraan

We gebruiken de kraan nu ruim een jaar. Bewust gekozen voor de filtering. Ook het koud tapwater is lekkerder. De kook water functie is gebruiksvriendelijk en bruist niet zo bij het tappen als z’n concurrentie. Bij vragen word je goed geholpen.

22 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Super geholpen door de klantenservice

Super geholpen door de klantenservice! Ik heb de kraan al 1,5 jaar en de kraan begon een beetje te druppelen na het gebruik van kokend water. Wat bleek, ik had de filters niet vervangen en er was wat aanslag gekomen op het binnenwerk. Terwijl het door mezelf kwam heb ik toch een nieuw binnenwerk gekregen van FlexTap bij mijn bestelling met nieuwe filter. Ik zou de kraan aan iedereen aanraden!

13 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Prima product voor een nette prijs en…

Prima product voor een nette prijs en top service. Ze denken mee en zijn snel met reageren. Boiler was door een stroomstoring kapot gegaan maar dit werd snel en netjes opgelost.

21 avril 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Er ontbrak een filter bij de levering

Er ontbrak een filter bij de levering.

19 mai 2025

Geachte klant,

Wat vervelend om te horen dat er een filter ontbrak bij de levering, natuurlijk gaan we dit direct oplossen!

We hebben uw bestelgegevens gevonden en u direct een nieuwe filter toegestuurd.

We hopen dat u verder veel plezier heeft van de FlexTap!

Management Team
FlexTap

Slechte ervaring

Koppelingen zijn helaas niet goed dicht.. nieuwe set toegestuurd gekregen. Wederom niet goed. Zelf een installateur er bij gehaald en die heeft de koppelingen omgebouwd en uiteindelijk werkt het. Echter wel een rekening van de installateur wat niet nodig was geweest wanneer de koppelingen correct waren.
We hebben een koppeling zonder veer besteld. Helaas wederom verkeerde exemplaar ontvangen. Wij hebben blauwe dop gekregen (voor koud water) terwijl het voor de kokend water kraan moet zijn.
Helaas geen reactie gekregen op mijn mail.

27 mai 2025

Flextap snel gestuurd

Flextap snel gestuurd. Instructies zijn duidelijk dus de installatie was eenvoudig.
De uitstroom van de kraan kan denk iets beter maar is voldoende. De kokend water boiler heeft zijn eventuele overstort via de kraan en niet zoals bij de quooker via de afvoer (dat is een betere oplossing). Instellen van temperatuur werkt eenvoudig via de kokend water boiler.

20 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Verzending wacht nu al 4 weken

Verzending wacht nu al 4 weken, en dan het excuus geven omdat het een outlet producten is dat het langer duurt. Maar 4 weken jo als het goed is word hij vandaag bezorgen.

22 mai 2025

Geachte Amanda Greven,

De OUTLET kraan had zoals op de productpagina aangegeven een langere levertijd.

Zoals beloofd hebben wij de kraan binnen 1-2 werkdagen na uw vorige mail verstuurd.

Echter had u een geslotenverklaring op het adres waardoor deze niet afgeleverd kon worden en naar een PostNL punt is gestuurd.

Hier kunt u de kraan afhalen, deze ligt al klaar!

Mocht u nog ergens hulp bij nodig hebben dan horen wij het graag.

Klantenservice
Team FlexTap

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik vind bedrijf erg professioneel

Ik vind bedrijf erg professioneel. Heb kraan met chiller gekocht en chiller gaf problemen en er werd een nieuwe opgestuurd. Nu kwam er na een week een terug roep actie vind heel goed geregeld hoe dat gaat. Ze reageren overal op niet altijd even snel maar wel altijd een reactie. En vind dat ze mooie spullen verkopen.

14 mai 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Slechte service en geen reactie meer.

Slechte service en geen reactie meer.

Nadat de kraan geheel geïnstalleerd was door een klusjesman bleek het warme water het niet te doen. Na contact met de klantenservice werd er gezegd dat "er even 2 draden onderin de kraan verwisseld moesten worden" omdat dit in de fabriek omgewisseld zou zijn. De andere optie was een hele nieuwe kraan op laten sturen, ik heb gekozen voor de 1e optie omdat ik anders dagen zonder kraan zou zitten met de mogelijkheid dat die andere hetzelfde probleem zou hebben maar met de vraag voor een compensatie voor de uren van de klusjesman die extra tijd hiervoor berekend heeft.

Als vrouw alleen en totaal niet technisch onderlegd heb ik niet voor niks een persoon hiervoor ingehuurd en hij is een paar uurtjes met de kraan bezig geweest. Inmiddels reageren ze van de klantenservice op whatsapp nergens meer op.

Slechte service, op het moment dat er wat aan de hand is met je aankoop vanuit de fabriek moet je het blijkbaar allemaal zelf maar oplossen krijg je nergens meer reactie op.

De kraan werkt nu goed nadat de monteur er opnieuw een paar uurtjes mee bezig is geweest "even" weer de stekkers eruit, water er af, de kabels verwisselen, water opnieuw aansluiten etcetera.

Ik hoop dat de kraan verder goed blijft en ik de klantenservice niet meer nodig ben.

16 mai 2025

Geachte mevrouw Roelink,

Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met de afhandeling van uw klacht.

U heeft meerdere keren contact met ons opgenomen en we hebben uw vragen continue binnen enkele uren adequaat beantwoord.

Natuurlijk is het vervelend dat er iets mis wat met de leidingen, nogmaals onze excuses voor het ongemak.

We hebben u aangeboden direct een compleet nieuwe kraan te leveren die extra getest zou worden om eventuele problemen te voorkomen, en u aangegeven welke 2 leidingen even kort omgewisseld zouden moeten worden om het probleem zonder nieuwe kraan op te lossen.

Omdat u de kraan op eigen initiatief door een monteur heeft laten installeren en de monteur na aansluiten niet even heeft gecontroleerd of alles naar behoren werkte, kunnen we niet de kosten van uw monteur vergoeden.

Fijn om te horen dat de kraan nu naar behoren functioneert. We hopen dat u toch nog veel plezier heeft van de FlexTap.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen, ik kan u verzekeren dat u vragen snel en adequaat worden opgepakt.

Management
Team FlexTap

Noté 4 sur 5 étoiles

Heb een nieuwe filter gezet!!!!!!

Heb een nieuwe filter gezet. Vind het nogal prijzig en waarom nog alle 6 maand als het bij ander een jaar meegaat. Maar online bestelling ging goed en tamelijk vlot. Wel geen klagen of mankementen van het product. Prijs - kwaliteit bij de betere.

29 avril 2025

Goedemorgen meneer Schoeters,

Bedankt voor uw review!

Uiteindelijk heeft de FlexTap de goedkoopste filters, bij ons heeft u voor 1 jaar 2 filters nodig en bent hiervoor 69,- kwijt.

Bij de concurrent moet de filter 1 keer per jaar vervangen worden, maar kost deze 82,-

Onze filters gaan weliswaar 6 maanden mee, maar zijn aanzienlijk goedkoper.

Ook is het vervangen van de filters na 6 maanden hygiënischer omdat er na 6 maanden bacteriegroei op de filter kan optreden, welke daarna in het drinkwater terecht kan komen.

Management FlexTap

Tevreden mee!

De kraan werkt goed en is een stuk goedkoper dan een Quooker. De levertijd was iets minder, maar dat is natuurlijk ook niet gek met zoveel advertenties die momenteel lopen. Verder was er 1 koppeling niet helemaal in orde, maar dat is binnen een dag helemaal geregeld.

28 avril 2025

Zeer tevreden!

Al meer dan een jaar zeer tevreden met mijn FlexTap Filtered Square, maakt echt een verschil! Installatie was prima zelf te doen en alles werd zeer snel geleverd. Communicatie met FlexTap ben ik ook zeer positief over, snelle, vriendelijke reacties op berichten en ontzettend klantvriendelijk.
Ik raad het product en het bedrijf ten zeerste aan!

4 avril 2025

Ik heb een Flextap besteld

Ik heb een Flextap besteld, maar waarschijnlijk het verkeerde type. Ik probeer de klantenservice te bereiken via WhattsApp en per telefoon, maar zij zijn niet bereikbaar binnen de door hen gestelde uren.
Ik heb inmiddels contact gehad met Tjeerd van Flextap. Zeer vriendelijk en goed te woord gestaan. De openingstijden op de website staan verkeerd vermeld en worden aangepast.
Nu nog wachten op de Flextap.

24 mars 2025

Mooie kraan

Vorige week een FlexTap besteld, wij zijn een ouder echtpaar en wisten niet zo goed welke voor ons geschikt was maar hebben even gebeld en zijn heel goed geholpen door de klantenservice, we kregen een persoonlijke offerte opgestuurd zodat ik niet hoefde te bestellen op de website.

De kraan werd netjes de volgende dag bezorgd zoals beloofd en de kraan zelf is heel mooi. Prachtig mat zwart en voelt degelijk aan.

11 mars 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus