Flugger har superbra maling som er den eneste maling jeg bruker. Problemet er levering med Postnord. Dette firmaet er ikke alltid å stole på. Regn med en til to forsinkelser i forhold til opprinnelg... Voir plus
L'entreprise a répondu
Heilt topp kvalitet med Flugger sine produkter gjør jobben effektivt og fort. Vi bruker kun Flugger produkter siden 2016 og vil brukes fortsatt. Vi aldri har noen problemer med kundeservice/ butik... Voir plus
L'entreprise a répondu
Foreløpig temmelig fornøyd, selv om jeg ikke har brukt malingen enda. Minus en stjerne på nettbutikken fordi jeg selv måtte ta kontakt da det ikke skjedde noe med ordren min etter at den var bekreftet... Voir plus
L'entreprise a répondu
Veldig fornøyd med leveringstid og produkt. Detale topcoat til Kabric medfulgte ikke til tross for at de sa det skulle følge med, men det løste seg etter super oppfølging og god service! Er strålende... Voir plus
L'entreprise a répondu
Flügger har utviklet, produsert og distribuert moderne maling og tilbehør for både privat og profesjonell bruk i over 100 år. Dette har gitt oss enorm innsikt i hva moderne bygg krever for å forbli relevant. Hos Flügger har vi et bredt sortiment innenfor dekorativ maling, trebeskyttelse, sparkelmasse, tapet og maleverktøy i malermesterkvalitet. Nesten alle produktene våre er sertifisert med miljømerker som EU Ecolabel og Svanemerket, og derfor er det viktig for oss å si at vi bryr oss om miljøet. Flügger er også kjent for sine kvalifiserte spesialister – våre dyktige medarbeidere kan hjelpe med råd og veiledning om å velge de beste produktene til ditt kommende bygge- eller maleprosjekt. Vi forhandler kvalitetsprodukter til profesjonelle og private via 600 Flügger Farve-butikker i Norden, Polen og Kina. I Norge alene har vi 50 butikker.
Waldemar Thranesgate 84B, 0175, Oslo, Norvège
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Flugger har superbra maling som er den eneste maling jeg bruker.
Problemet er levering med Postnord. Dette firmaet er ikke alltid å stole på. Regn med en til to forsinkelser i forhold til opprinnelg estimat.
Regn også med en ikke eksisterende servicedesk som ikke kan si mere enn det som står på nett.

Réponse de Flügger farve
Jeg valgte for 6 år siden å male huset hvitt , hadde tidligere Vestlands rødt med frost hvit farge på mur og vindskyer, leide maler som jeg har kjent i 40 år og er en super nøye skikkelig kar med like mange år i faget. Vasket huset grundig og ventet i 14 dager og malte huset i 5 strøk over 14 dagers periode , første strøk m grunning så 4 strøk hvitt, måtte tilbake kalle han etter 2 mnd og male et strøk til og 20 nye liter , et år senere skinner det fortsatt igjennom, samme med garasjen som da var ny og også grunnet, vegger er tydelig matte, der det er kvist skinner d svart igjennom og ser ikke ut som er malt på fler 10 år , grunnmur har sprekt opp flere steder så mine anbefalinger er å holde seg til Jotun demidekk optimal, forferdelig å se huset mitt nå, rasert av flugger som skulle være det beste. Fikk beskjed i fjor at jeg skulle sende inn bilder av produkter som ble brukt, og det ble bekreftet at var topp of the line, og hørte ikke noe mer. Aldrig om jeg ville bruke eller anbefale dette produktet igjen. Så nå blir det hjemme i ferien og skrape, spyle og vaske dritten av å gå tilbake til de produktene som faktisk holdt på glansen og altid har gitt et langvarig flott resultat.

Réponse de Flügger farve
Utrolig kjapt levert og kjempefornøyd med produktet 😀 Annbefaler alle å gjøre kupp der 👍

Réponse de Flügger farve
Oppdatering: flygger fikk varene fram og tilbudte kompensasjon for tiden det tok. Veldig bra Kundeservice til slutt
Orginal:Har fortsatt ikke mottatt varene nesten tre uker etter bestilling, har bedt om angrerett men ikke fått noe mere info. Ren svindel kommer aldri til å male med Flugger igjen.

Réponse de Flügger farve
Jeg bestilte fargeprøve 22 feb 2026. Fikk beskjed om estimert levering den 26feb. Fargeprøve fikk jeg idag 23mars. Da hadde jeg gitt opp, og kjøpt farge hos Fargerike isteden. Veldig dårlig service. Kommer aldri til å velge dere igjen

Réponse de Flügger farve
Høy kvalitet maling blitt levert hjem på dør.

Réponse de Flügger farve
Kjapt svar og kjapp leveranse!! Anbefales🤩

Réponse de Flügger farve
Veldig god kvalitet, rask levering. Eg er kjempe fornøgd. Tusen takk.
Heilt topp kvalitet med Flugger sine produkter gjør jobben effektivt og fort.
Vi bruker kun Flugger produkter siden 2016 og vil brukes fortsatt. Vi aldri har noen problemer med kundeservice/ butikk ansatte eller selv om produktene.
Alt er heilt topp.
Anbefales Flugger på den sterkeste.

Réponse de Flügger farve
Farge på nett matcher ikke helt med fargene i virkeligheten. Anbefales på det sterkeste å ta prøve først.

Réponse de Flügger farve
Har bestilt fra Flügger flere ganger og er veldig fornøyd med produktene. Kundeservicen er også 10/10 dersom det skulle være noe

Réponse de Flügger farve
Jeg er veldig fornøyd, jeg mottok forsendelsen veldig raskt. Sandpapiret er av høyeste kvalitet.

Réponse de Flügger farve
Super god maling, fantastisk service og rask levering. Jeg gir gjerne 10 stjerner men det er kun 5

Réponse de Flügger farve
Helt topp informasjon om varen jeg etterspurte, så jeg sendte inn bestilling, og det kom kjapt👌

Réponse de Flügger farve
Kjempegod maling og rask levering. Rimeligere enn Jotun og har ofte rabatterte priser. Fargeutvalget er også helt utmerket.