Flügger farve Avis 190

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Flugger har superbra maling som er den eneste maling jeg bruker. Problemet er levering med Postnord. Dette firmaet er ikke alltid å stole på. Regn med en til to forsinkelser i forhold til opprinnelg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Heilt topp kvalitet med Flugger sine produkter gjør jobben effektivt og fort. Vi bruker kun Flugger produkter siden 2016 og vil brukes fortsatt. Vi aldri har noen problemer med kundeservice/ butik... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Foreløpig temmelig fornøyd, selv om jeg ikke har brukt malingen enda. Minus en stjerne på nettbutikken fordi jeg selv måtte ta kontakt da det ikke skjedde noe med ordren min etter at den var bekreftet... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Veldig fornøyd med leveringstid og produkt. Detale topcoat til Kabric medfulgte ikke til tross for at de sa det skulle følge med, men det løste seg etter super oppfølging og god service! Er strålende... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Peintre
  2. Service de restauration des planchers
  3. Service de réparation

Écrit par l'entreprise

Flügger har utviklet, produsert og distribuert moderne maling og tilbehør for både privat og profesjonell bruk i over 100 år. Dette har gitt oss enorm innsikt i hva moderne bygg krever for å forbli relevant. Hos Flügger har vi et bredt sortiment innenfor dekorativ maling, trebeskyttelse, sparkelmasse, tapet og maleverktøy i malermesterkvalitet. Nesten alle produktene våre er sertifisert med miljømerker som EU Ecolabel og Svanemerket, og derfor er det viktig for oss å si at vi bryr oss om miljøet. Flügger er også kjent for sine kvalifiserte spesialister – våre dyktige medarbeidere kan hjelpe med råd og veiledning om å velge de beste produktene til ditt kommende bygge- eller maleprosjekt. Vi forhandler kvalitetsprodukter til profesjonelle og private via 600 Flügger Farve-butikker i Norden, Polen og Kina. I Norge alene har vi 50 butikker.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Utmerket maling

Veldig bra maling - lite lukt, god konsistens å jobbe med, og tørker kjempefort. Veldig veldig fornøyd med resultatet. Og får alltid god service ❤️

6 mars 2025

Réponse de Flügger farve

Hei Ida, og tusen takk for tilbakemeldingen!
Vi er glade for å høre at du er fornøyd med malingen og servicen vår. Det betyr mye for oss at produktet innfrir forventningene dine. Takk for at du valgte oss, og håper å kunne hjelpe deg igjen i fremtiden😊

Kjapp leveranse

Kjapp leveranse, god kvalitet

24 février 2025

Hei Dag-Tore😊

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi er glade for at du er fornøyd med både leveransen og kvaliteten. Velkommen tilbake!

Veldig bra maling

Veldig bra maling - utrolig lite lukt, bra konsistens å jobbe med (den drypper ikke like mye som annen maling jeg har brukt), og tørker kjempefort. Veldig veldig fornøyd med resultatet.

21 janvier 2025

Hei Camilla!
Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse hos oss. Vi er glade for at du er fornøyd med malingen og resultatet.

Veldig bra kundebehandling.

Veldig bra kundebehandling.

18 décembre 2024

Hei Marek,

Tusen takk for de fine ordene! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med kundebehandlingen vår. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din – det motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen.

Skulle du ha flere spørsmål eller behov for hjelp, er du alltid velkommen til å ta kontakt!

Noté 5 sur 5 étoiles

Flott butikk med dyktige og hjelpsomme…

Flott butikk med dyktige og hjelpsomme personaler. Anbefales!

28 novembre 2024

Réponse de Flügger farve

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 😊 Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både butikken og servicen fra våre ansatte. Velkommen tilbake – vi gleder oss til å hjelpe deg igjen!

Med hilsen

Noté 5 sur 5 étoiles

Mange farger å velge mellom

Mange farger å velge mellom, fargen samsvarte med bildet på nettsiden, rask levering

15 octobre 2024

Réponse de Flügger farve

Takk for tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du var fornøyd med både fargevalgene og at fargen samsvarte med bildet på nettsiden. Vi er også glade for at du opplevde rask levering.

Customer Support manager

Noté 5 sur 5 étoiles

Genialt med 0,5 teste malings bokser.

Maling raskt levert på døren. en stor fordel å kunne kjøpe veldig rimelige 0,5 l test bokser som gjorde at jeg fikk teste flere farger og deretter bestille den rette. Hadde også veldig stort utvalg av farger og nyanser.

7 octobre 2024

Hei Dordi,
Det høres ut som du har hatt en positiv opplevelse! Maling som blir levert raskt på døren er definitivt en fordel, spesielt når man kan teste ut forskjellige farger med små bokser først. Det gjør prosessen med å finne den rette fargen mye enklere. Det at de også har et stort utvalg av farger og nyanser gir deg flere muligheter til å tilpasse malingen etter din smak.

Customer Support manager

Noté 1 sur 5 étoiles

hadde de kunne fått minus 5 stjerner…

hadde de kunne fått minus 5 stjerner hadde de lett fått dette
etter flere tiår som kunde kommer jeg aldrt til å ta i dette produktet igjen.
dårlig kundebehandling
ingen ansvar for at de selv har gjort endringer men legger skylden over på meg som kunde.
flere hytter rundt har måtte male om hyttene sine etter at arbeid er utført på måten flugger beskriver at det skal brukes.

30 septembre 2024

Kjære Daniel,

Takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring med oss. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din, spesielt med tanke på at du har vært en lojal kunde i mange år.

Det er svært beklagelig å høre at du ikke har vært fornøyd med hverken
produktet eller servicen du har mottatt. Dette er på ingen måte slik vi ønsker at våre kunder skal oppleve dette med våre produkter eller kundebehandling. Vi tar slike saker svært alvorlig, og vi har ønsket å komme til bunns i hva som har gått galt her, men her har det vært en rekke uheldige omstendigheter i forbindelse med EU's krav til miljøvennlighet hvor vi har byttet tonesystem og baser til malingen/ beisen som igjen har resultert i avvik i farge.
Igjen, vi beklager på det sterkeste at du har hatt en slik opplevelse.

Rask levering

Rask levering

23 septembre 2024

Kjære Ketil,

Takk så mye for din tilbakemelding! Vi er så glade for å høre at du opplevde rask levering med oss. Det er vår prioritet å sikre at våre kunder får produktene sine så fort som mulig uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Vi setter pris på din støtte og ser frem til å betjene deg igjen.

Bjørn kjeserud

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fornøyd og flott service

Super fornøyd og flott service. Fikk malingen brakt ut til bilen.

5 septembre 2024

Réponse de Flügger farve

Super fornøyd og flott service. Fikk malingen brakt ut til bilen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Enkel handel og rask behandling og…

Enkel handel og rask behandling og sending av kjøp! Eneste var at posten leverte på feil sted, men det er ikke deres feil! :D Bra kvalitet på produktene.

1 septembre 2024

Réponse de Flügger farve

"Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du var fornøyd med handelen og kvaliteten på produktene våre. Beklager at posten leverte på feil sted, men vi setter pris på at du forstår at dette ligger utenfor vår kontroll. Vi ser frem til å hjelpe deg igjen i fremtiden!"

Dette viser takknemlighet, ansvarlighet og profesjonalitet i håndtering av tilbakemeldinger.

God service.

Veldig rask og god handel. God service og hyggelig betjening. Varen var veldig godt pakket ,noe ikke alle nettbutikker har forstått.
Kommer til å handle hos flugger når det skal pusses opp. Gode tilbud og priser.Anbefales.👍

12 août 2024

Réponse de Flügger farve

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du valgte å handle hos oss, og det er flott å høre at du er fornøyd med både servicen og pakking av varen. Vi ser frem til å hjelpe deg igjen når det er tid for å pusse opp. Velkommen tilbake, og takk for anbefalingen! 😊

God service rask levering

God service rask levering

6 août 2024

Réponse de Flügger farve

Takk for tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du opplevde god service og rask levering. Hvis det er noe mer vi kan hjelpe deg med, ikke nøl med å ta kontakt!

Custommer Support Manager

Noté 5 sur 5 étoiles

Svært rask levert på døra.

Svært rask levert på døra.

14 août 2024

Hei Ole,

Tusen takk for din fantastiske 5-stjerners anmeldelse! Vi er glade for å høre at du er fornøyd med den raske leveringen. Det betyr mye for oss at kundene våre har en god opplevelse, og vi ser frem til å betjene deg igjen i fremtiden.

Med hilsen
Customer support Manager

Særlig god service

Veldig enkelt å bestille, malingen ble sendt raskt og var pakket på en virkelig profesjonell måte. Særlig god service.
Malingen oversteg al forventning, og jeg er kjempefornøyd.
I tillegg var det gratis forsendelse.

31 juillet 2024

Kjære Lene,

Tusen takk for din fantastiske anmeldelse!

Vi er svært glade for å høre at du er fornøyd med både bestillingsprosessen og kvaliteten på malingen. Vi setter stor pris på dine hyggelige ord om vår service og pakking. Det betyr mye for oss å vite at vårt arbeid og vår innsats blir verdsatt.

Det er også flott å høre at gratis forsendelse var et positivt aspekt for deg. Vi gjør vårt beste for å tilby en helhetlig god opplevelse for våre kunder, fra bestilling til levering.

Hvis du trenger noe mer, eller har noen spørsmål i fremtiden, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi ser frem til å høre fra deg igjen!

Med vennlig hilsen,

Bjørn kjeserud
Customer Support Manager NO

Noté 4 sur 5 étoiles

Helt topp

Helt topp, rask behandling og bra pakket. Minus at de bruker post nord, som rotet til hele leveringen.

12 juillet 2024

Hei Ole,

Takk for din anmeldelse og for de gode ordene om vår raske behandling og pakking. Vi beklager at det oppstod problemer med leveringen via PostNord. Vi tar tilbakemeldingen din på alvor og vil ta det opp med våre leveringspartnere for å sørge for at det ikke skjer igjen.

Vi håper vi kan gi deg en enda bedre opplevelse neste gang.

Med vennlig hilsen,
Kundeservice, Flügger

Noté 1 sur 5 étoiles

FY så dårlig

Er det mulig å sette minus foran stjerna😡
Kommer aldri til å kjøpe noe hos dere igjen. Dvs jeg fikk jo aldri varen. Betalt. Men ingen vare. I tillegg spredde dere epost adressene våre ut til alle som var så dumme å bestille noe av dere😡

15 juillet 2024

Réponse de Flügger farve

Hei. Beklager den dårlige opplevelsen din,

Jeg er virkelig lei for å høre om din dårlige opplevelse. Dette er definitivt ikke den tjenesten vi ønsker å tilby. Jeg vil umiddelbart undersøke hva som skjedde med bestillingen din og sørge for at du enten får varen din eller pengene tilbake.

Når det gjelder deling av e-postadresser, tar vi dette svært alvorlig. Jeg vil sørge for at det blir undersøkt umiddelbart, og at de nødvendige skritt blir tatt for å forhindre at noe lignende skjer igjen.

Ta gjerne kontakt med meg direkte på ditt direkte telefonnummer eller e-post, slik at vi kan løse dette så snart som mulig.

Flügger Norway as

Translated with DeepL.com (free version)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus