Flugger har superbra maling som er den eneste maling jeg bruker. Problemet er levering med Postnord. Dette firmaet er ikke alltid å stole på. Regn med en til to forsinkelser i forhold til opprinnelg... Voir plus
L'entreprise a répondu
Heilt topp kvalitet med Flugger sine produkter gjør jobben effektivt og fort. Vi bruker kun Flugger produkter siden 2016 og vil brukes fortsatt. Vi aldri har noen problemer med kundeservice/ butik... Voir plus
L'entreprise a répondu
Foreløpig temmelig fornøyd, selv om jeg ikke har brukt malingen enda. Minus en stjerne på nettbutikken fordi jeg selv måtte ta kontakt da det ikke skjedde noe med ordren min etter at den var bekreftet... Voir plus
L'entreprise a répondu
Veldig fornøyd med leveringstid og produkt. Detale topcoat til Kabric medfulgte ikke til tross for at de sa det skulle følge med, men det løste seg etter super oppfølging og god service! Er strålende... Voir plus
L'entreprise a répondu
Flügger har utviklet, produsert og distribuert moderne maling og tilbehør for både privat og profesjonell bruk i over 100 år. Dette har gitt oss enorm innsikt i hva moderne bygg krever for å forbli relevant. Hos Flügger har vi et bredt sortiment innenfor dekorativ maling, trebeskyttelse, sparkelmasse, tapet og maleverktøy i malermesterkvalitet. Nesten alle produktene våre er sertifisert med miljømerker som EU Ecolabel og Svanemerket, og derfor er det viktig for oss å si at vi bryr oss om miljøet. Flügger er også kjent for sine kvalifiserte spesialister – våre dyktige medarbeidere kan hjelpe med råd og veiledning om å velge de beste produktene til ditt kommende bygge- eller maleprosjekt. Vi forhandler kvalitetsprodukter til profesjonelle og private via 600 Flügger Farve-butikker i Norden, Polen og Kina. I Norge alene har vi 50 butikker.
Waldemar Thranesgate 84B, 0175, Oslo, Norvège
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Produktet svarte til forventningene. Rask levering.

Réponse de Flügger farve
Skulle bruge materialer til mit sommerhus. Opsøgte Flygger i Hjørring da jeg har god erfaring m min Flygger i Espergærde. En fornøjelse at møde en medarbejder som ud over venlig attitude havde god faglig viden. Kunne hjælpe med mine spørgsmål men også selv komme med brugbare input.
Beste kvalitet på maling og alt tilbehør. Kommer alltid til å bruke kun Flugger framover. Nydelige farger

Réponse de Flügger farve
Veldig fornøyd med leveringstid og produkt.

Réponse de Flügger farve
Glimrende produkter og service. Synes alle produktene jeg har hatt fra Flügger er bra. Bra oppfølging fra nettbutikken!

Réponse de Flügger farve
Veldig hjelpsomme og konstruktive. Også veldig konkurransedyktige priswer på høy kvalitetsprodukter.

Réponse de Flügger farve
Super service i butikken her i Ski. Har hatt samme opplevelse tidligere også

Réponse de Flügger farve
Har hatt malerfirma i Oslo i mange år.
Har brukt Flugger sine produkter i mange år og har vært og er veldig fornøyd 👍😊

Réponse de Flügger farve
Næste gang jeg skal bruge maling bliver det ikke fra et firma der sælger til Rusland.. ad!
Malingen veldig fin , men ventet på hjemlevering , men posten hadde ikke varen i bilen for den var levert til butikk måtte hente i butikk, skuffende.

Réponse de Flügger farve
Rask levering, god emballasje. Hvert spann var godt innpakket i ekstra emballasje. Anbefales

Réponse de Flügger farve
Har bestilt maling og utstyr med klikk og hent flere ganger nå. Det fungerer veldig bra og jeg er fornøyd!

Réponse de Flügger farve
Fikk bestilt vare med leveringstid som forventet

Réponse de Flügger farve
Det jeg handlet var som forventet. Rask levering. Er ikke så veldig mye å si om produktet. Jeg kjøpte en fuktmåler, og den er som forventet. Fungerer helt perfekt.

Réponse de Flügger farve
Enkelt å bestille. Fargen samsvarer helt med fargekart og malingen er drøy med god dekkevne. Rask levering. Kommer absolutt til å handle fra dem neste gang jeg skal male.

Réponse de Flügger farve
Jeg fikk en grei pris på olje til sementgulv og det ble levert innen rimelig tid. Fikk også rabattkupong for neste bestilling og en gratis rørepinne.

Kunde service
Helt elendig
Uforskammet/ frekk
Nedlatende
Ingen ønske om å hjelpe til med ordre
Rett å slett en ubehagelig opplevelse
Handlet masse der
Etter behandling fra kundeservice
Blir det i all fremtid fra lokale hyggelige / serviceinnstilte med kunnskap, der kunden er i fokus

Réponse de Flügger farve
I første omgang bestilte jeg to fargevifter, som var på tilbud. Veldig fine fargevifter og rask levering! Jeg har lokal flüggerbutikk innen kort avstand og kommer til å gå der når jeg skal ha maling.