Flügger farve Avis 190

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Flugger har superbra maling som er den eneste maling jeg bruker. Problemet er levering med Postnord. Dette firmaet er ikke alltid å stole på. Regn med en til to forsinkelser i forhold til opprinnelg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Heilt topp kvalitet med Flugger sine produkter gjør jobben effektivt og fort. Vi bruker kun Flugger produkter siden 2016 og vil brukes fortsatt. Vi aldri har noen problemer med kundeservice/ butik... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Foreløpig temmelig fornøyd, selv om jeg ikke har brukt malingen enda. Minus en stjerne på nettbutikken fordi jeg selv måtte ta kontakt da det ikke skjedde noe med ordren min etter at den var bekreftet... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Veldig fornøyd med leveringstid og produkt. Detale topcoat til Kabric medfulgte ikke til tross for at de sa det skulle følge med, men det løste seg etter super oppfølging og god service! Er strålende... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Peintre
  2. Service de restauration des planchers
  3. Service de réparation

Écrit par l'entreprise

Flügger har utviklet, produsert og distribuert moderne maling og tilbehør for både privat og profesjonell bruk i over 100 år. Dette har gitt oss enorm innsikt i hva moderne bygg krever for å forbli relevant. Hos Flügger har vi et bredt sortiment innenfor dekorativ maling, trebeskyttelse, sparkelmasse, tapet og maleverktøy i malermesterkvalitet. Nesten alle produktene våre er sertifisert med miljømerker som EU Ecolabel og Svanemerket, og derfor er det viktig for oss å si at vi bryr oss om miljøet. Flügger er også kjent for sine kvalifiserte spesialister – våre dyktige medarbeidere kan hjelpe med råd og veiledning om å velge de beste produktene til ditt kommende bygge- eller maleprosjekt. Vi forhandler kvalitetsprodukter til profesjonelle og private via 600 Flügger Farve-butikker i Norden, Polen og Kina. I Norge alene har vi 50 butikker.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt var og bra kvalitet sparket og…

Godt var og bra kvalitet sparket og maling og i butikken hjelpe som og jeg ønsker kjøpe var igjen i den butikken i flugge butikken i strømmen

22 février 2023

Hei og god morgen,
Tusen takk for din anmeldelse av ditt besøk hos oss.Vi er veldig glad for at du tok deg tid til å sende oss dette.
Dette gir oss inspirasjon til å ytterligere å bedre vår service og å optimalisere våre produkter.Vi gleder oss til å se deg igjen😊

Veldig god service fra Fredrik

Veldig god service fra Fredrik. Han ordnet alt for oss.

4 décembre 2022

Réponse de Flügger farve

Hei og tusen takk for fine ord om Fredrik.
Jeg vil se til at han får denne rosen direkte og håper at du i fremtiden vil fortsette og handle hos oss.

Réponse de Flügger farve

Tusen takk for din anmeldelse.
Vi seter umåtelig pris på din feedback.
Den hjelper oss å forbedre alt fra kundeservice til leveranser og forteller oss også om vi har gjort ting rett.

Noté 1 sur 5 étoiles

Hei Martin,
Vi er svært lei oss for at leveringstiden ble alt for lang på din ordre. Tidssprekken skyldes dessverre vår logistikkpartner Bring som satt altfor lenge på ordren. Dette er ikke normalt og skal ikke være normen. Sender deg en mail 😊

Customer Support manager
Flügger Norway as

Noté 5 sur 5 étoiles

Enkelt å bestille på nett

Enkelt å bestille på nett, rask ekspedering.

19 septembre 2022

Flott med slike tilbakemeldinger😊
Vi håper vi ser deg igjen.
Nok en gang, tusen takk!

Alltid god service

Hurtig og god service som alltid

9 septembre 2022

Réponse de Flügger farve

Tusen takk for din anmeldelse.
Det viser at vi ser resultater av butikkenes innsats for en bedre kundeopplevelse 😊

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestilte varer på nett med OBOS rabatt.

Bestilte varer på nett med OBOS rabatt+, men butikken ville ikke levere/selge varene med rabatten. Sa de sto fritt til å akseptere eller forkaste alle ordre da Flugger sentralt var en annen virksomhet. De hadde varen inne men ville ikke selge denne til avtalt pris. Hadde en hyggelig samtale med en medarbeider i Flugger sentralt som fulgte opp på min henvendelse til kundeservice i løpet av en 1/2 time. Veldig positivt. Flugger sentralt tilbød meg å dra i en annen butikk å handle med rabatt. Nesten et par timers kjøretur så ble ikke aktuelt.

Ble anbefalt og gikk for Beckers maling anbefalt av en proff som mente denne var minst like bra og lettere og male med.
En stjerne til Flugger butikken. Fem stjerner til kundeservice hos Flugger.

31 août 2022

Hei Jørn Inge,
Vi beklager det inntrufne på det sterkeste og tar dette til etterretning og vil ta dette oppe med de rette og se til at slike ting aldri skjer igjen.

God maling til god pris

God maling til god pris, veldig god service som altid🙂

5 août 2022

Hei John,
Tusen takk for super tilbakemelding😊I og med at vi hele tiden er i en kontinuerlig prosess med utvikling av nye produkter og forbedring av eksisterende, samt hele tiden optimering av service både i butikkene og i salgsapparatet.

Bra service og kommunikasjon

Bra service hos Flugger i Waldemar Thranes gate i Oslo. Veldig fornøyd.

19 juillet 2022

Hei John,
Tusen takk for flott tilbakemelding.
Du aner ikke hvor glad vi er for slike tilbakemeldinger og det viser oss i alle fall at vi gjør noe riktig😊 Velkommen tilbake til oss!

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og veiledning.

Hyggelig personale. Bra rabatter.. Dyktige på fag.

6 juillet 2022

Hei Berit,

Vi takke så mye for din tilbakemelding.
Det gleder oss at du har fått en positiv opplevelse og vil også i fremtiden optimaliser både kundeservice og våre produkter.

Hei Lina,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding☺
Vi er veldig glad for alle tilbakemeldinger, både positive og negative. Dette er med å optimalisere både produkter og service.

Med hilsen

Veldig fornøyd

God service, god kvalitet på produkter

28 juin 2022

Réponse de Flügger farve

Hjertelig takk for anmeldelsen og ser at vårt kontinuerlige fokus på service og produkt gir utteling.
Ønsker deg en god sommer og velkommen tilbake☺

Med vennlig hisen

Super service og problemløsning

200 %Super service og problemløsning

26 juin 2022

Réponse de Flügger farve

Tusen takk for strålende tilbakemelding og er veldig glad for å høre at vi leverer der vi skal, både på produkt og servicesiden.
Problemløsning er meget viktig og der strekker vi oss hele tiden mot høye mål.
Velkommen tilbake😀

God og nyttig informasjon

God og nyttig informasjon, rask betjening

10 juin 2022

Tusen takk for tilbakemelding☺
Vi er veldig glad for tilbakemeldingen , da det viser at vi har lykkes i jobben med å optimalisere servicen til betjeningen vår .

Meget god dekkevne

Meget god dekkevne. Fin konsistens. Drypp fri. Høy kvalitet.

2 juin 2022

Hei Harald,
Tusen takk for anmeldelsen din. Vi er kjempeglade for at du deler din gode opplevelse av våre produkter med andre.
Det er også meget nyttig for oss i den evigvarende prosessen med å optimalisere våre produkter til å bli de beste i markedet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er veldig fornøyd med servicen og…

Jeg er veldig fornøyd med servicen og leveringstid kjapt og hyggelig sjåfør. Kan anbefales

20 mai 2022

Hi Mona,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding .
Service og leveringstid jobber vi med hele tiden og det gleder oss at det fungerer. Vi håper å se deg igjen snart 😊

Med hilsen
Flügger Norway AS

Noté 5 sur 5 étoiles

Fikk varene på døra bare noen dager…

Fikk varene på døra bare noen dager etter bestilling. godt pakket. Veldig fornøyd så langt.

13 mai 2022

Hei,
Tusen takk for tilbakemelding.
Vi jobber kontinuerlig for å sikre kortest mulig leveransetid og best mulige produkter.
Med din og andres tilbakemeldinger sikrer vi at vi leverer slik vi skal.

God kundebehandling

God kundebehandling, godt produkt.

12 mai 2022

Tusen takk, Knut.
Tilbakemeldinger som din viser at vi er på rett vei mot optimal service og optimale produkter.
Velkommen tilbake!

Super kundeservice!

Etter at maleprøvene mine forsvant i posten, tok jeg kontakt med kundeservice, som kastet seg rundt og satte sammen nye maleprøver, og i løpet av få timer ble de levert hos meg.

12 mai 2022

Hei Heidi,
Tusen takk for tilbakemeldingen.
Slikt skal jo ikke forekomme, så vi jobber hele tiden med å sikre leveransene.Like fullt kan slike ting skje og da må vi reagere raskt.
Håper vi har gleden av å se deg som kunde videre😊😊😊

Raskt levert!

10 mai 2022

Hei Siri,
Tusen takk for tilbakemeldingen din.
Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger, både gode og mindre gode , da dette er det som gjør oss til en god partner for deg som kunde.
Håper å se deg snart igjen hos oss 😊

Customer Support Manager NO

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus