Flügger farve Avis 190

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Flugger har superbra maling som er den eneste maling jeg bruker. Problemet er levering med Postnord. Dette firmaet er ikke alltid å stole på. Regn med en til to forsinkelser i forhold til opprinnelg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Heilt topp kvalitet med Flugger sine produkter gjør jobben effektivt og fort. Vi bruker kun Flugger produkter siden 2016 og vil brukes fortsatt. Vi aldri har noen problemer med kundeservice/ butik... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Veldig fornøyd med leveringstid og produkt. Detale topcoat til Kabric medfulgte ikke til tross for at de sa det skulle følge med, men det løste seg etter super oppfølging og god service! Er strålende... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Peintre
  2. Service de restauration des planchers
  3. Service de réparation

Écrit par l'entreprise

Flügger har utviklet, produsert og distribuert moderne maling og tilbehør for både privat og profesjonell bruk i over 100 år. Dette har gitt oss enorm innsikt i hva moderne bygg krever for å forbli relevant. Hos Flügger har vi et bredt sortiment innenfor dekorativ maling, trebeskyttelse, sparkelmasse, tapet og maleverktøy i malermesterkvalitet. Nesten alle produktene våre er sertifisert med miljømerker som EU Ecolabel og Svanemerket, og derfor er det viktig for oss å si at vi bryr oss om miljøet. Flügger er også kjent for sine kvalifiserte spesialister – våre dyktige medarbeidere kan hjelpe med råd og veiledning om å velge de beste produktene til ditt kommende bygge- eller maleprosjekt. Vi forhandler kvalitetsprodukter til profesjonelle og private via 600 Flügger Farve-butikker i Norden, Polen og Kina. I Norge alene har vi 50 butikker.

Coordonnées de contact

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Rask service.

10 mai 2022

Réponse de Flügger farve

Tusen takk for din tilbakemelding, Omar. Dette er noe vi jobber mot hele tiden, da de fleste er i en form for tidsklemme.
Håper vi ser deg igjen snart 😊

Hilsen

Hei Åge,
Det er fantastisk å få slike tilbakemeldinger og det viser oss at vi er på rett vei med vår kundeservice.
Vi jobber hver dag med å bli bedre, så dette er supert.
Hjertelig velkommen tilbake til oss☺

Noté 4 sur 5 étoiles

Beste maling å jobbe med

Beste maling å jobbe med, men levering er alt for lenge, etter 17 dager hentet selv fra bring

5 mai 2022
Avis spontané

Hei Egidijus,
Vi beklager det inntrufne på det sterkeste. Dette er noe som ikke er akseptabelt av Bring og vi kommer til å ta dette videre.Vi ber deg ta kontakt med undertegnede neste gang du skal handle hos oss på customersupportno@flugger.com 😀

Good customer support

I bought paint, and package was damaged during delivery. I contacted support and next day received new replacement paint. That was really fast.

14 avril 2022

Hi Aleksandr,
Thank you very much for your positive feedback.
I'm so happy that you are pleased. We wish you welcome back to our webshop or to our shops in the future.

Regards
Flügger Norway AS

Så bra service

Så bra service. Hjelpsomme, hyggelige og dyktige

11 avril 2022

Hei Hanne,
Det er så superhyggelig å få slike tilbakemeldinger. Vi gjør alt vi kan for å levere den beste servicen og de beste produktene så å få slik feedback gleder oss stort.
Håper å se deg igjen snart!

For Flügger Norway

Rask og effektiv levering

Rask og effektiv levering, gode rabatter

8 avril 2022

Hei Susann,

Tusen takk for god tilbakemelding og for at du delte din erfaring her på Trustpilot. Vi vil i fremtiden gjøre alt for å sikre oss at vi kan levere samme service og noen av de beste produktene i markedet.

For Flügger Norway

Super kundeservice og hjelp

Super kundeservice og hjelp.
Fikk varen levert dagen etter at jeg bestilte.

19 mars 2022

Réponse de Flügger farve

Tusen takk for en strålende tilbakemelding.
Vi jobber hele tiden med å optimalisere vår kundeservice og våre produkter, så dette er en bekreftelse på at vi er på rett vei.

Noté 1 sur 5 étoiles

Fargene på kabric malingen jeg mottok…

Fargene på kabric malingen jeg mottok hadde stor avik fra de jeg bestilte. Golden gul feks var veldig gul gul og den mørke grå var kjempe lys.. har lyst å sende dette tilbake. Hadde store forventninger men ble kjempe skuffet!

4 février 2022

Hei Camilla,
Vi beklager dette på det sterkeste.
Dette er ikke bra og vi skal gjøre vårt for å rette opp i dette.
Dette skyldes dessverre trolig et bytte av tonesystem i butikkene våre.
Kan du være så snill å sende en mail til bjkj@flugger.com slik at vi kan få sett på denne saken

Super handel

Supert, akkurat det vi skulle ha og levert på døren.

1 novembre 2021

Hei Torbjørn,

Tusen takk for god tilbakemelding.
Det er akkurat slik vi ønsker at det skal være, uten problemer.
Vi er i kontinuerlig prosess med forbedring av våre produkter og tjenester og gleder oss over at vi lykkes.

Med vennlig hilsen,

Kjapt levert

Kjapt levert, akkurat som bestilt.

13 octobre 2021

Hei Marianne,

Tusen takk for tilbakemelding.
For å kunne levere optimale varer og best mulig service er vi avhengig av tilbakemeldinger som din.

Noté 2 sur 5 étoiles

Det er gått en uke og varene bestilt på…

Det er gått en uke og varene bestilt på nett er ennå ikke levert. Arbeider stoppet opp 🤙

7 septembre 2021

Réponse de Flügger farve

Dette er overhodet ikke bra! Vi tar tak i dette med en gang og kontakter deg i morgen!

Enkelt å bestille

Enkelt å bestille, raskt levert helt hjem!

28 août 2021

Hei Frank,
Tusen takk for hyggelig anmeldeldelse.
Det er svært viktig for oss at vårt opplegg for e-handel fungerer og vi prøver hele tiden å forbedre både produkter og tjenester og vi er avhengige av tilbakemeldinger som din.

Noté 1 sur 5 étoiles

begge bokser med maling hadde sprekk i…

begge bokser med maling hadde sprekk i lokk og maling hadde rent ut

12 août 2021

Hei Sigve,

Vi beklager det inntrufne på dert sterkeste og ber deg komme inniomen av våre butikker, så vil vi kompensere dette. Referer til undertegnede.

De ordnet opp .

21 juillet 2021
Avis spontané

Hei Svein,
Vi er lei for at du fikk en dårlig opplevelse innledningsvis, men som du selv skriver så ble det ordnet. Vi håper at vi fortsatt vil være kunde hos oss og vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd.

Hei Imrat,
Tusen takk for din anmeldelse.
Vi er stadig i prosess med å forbedre vår kundeservice og optimalisere produktene våre og derfor er det ekstra hyggelig med en slik tilbakemelding.

Foreløpig temmelig fornøyd

Foreløpig temmelig fornøyd, selv om jeg ikke har brukt malingen enda. Minus en stjerne på nettbutikken fordi jeg selv måtte ta kontakt da det ikke skjedde noe med ordren min etter at den var bekreftet, og det viste seg at det tok litt ekstra tid fordi det var tomt for den aktuelle fargen. De burde selv opplyst om dette da det ble klart. Ellers intet å klage på.

28 juin 2021

Hei Michael,

Vi beklager på det sterkeste at du ikke fikk beskjed fra butikken om leveringen.
Dette skal ikke skje og jeg har tatt dette videre.
Ser frem til et fortsatt godt kundeforhold med deg og ønsker deg en riktig god sommer!

Veldig effektive

Veldig effektive, samt enkle og handle hos. Stod på døren min på under 3 timer med ferdigblandet maling på kode. Ikke dårlig i disse “klikk og hent” tider!

14 mai 2021

Hei Jørgen,

Tusen takk for tilbakemelding !
Vi setter umåtelig stor pris på alle tilbakemeldinger og din melding viser oss at vi er på rett vei i vår jobb med å levere de beste produktene og effektiv logistikk😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt toppers fra telefonhjelp til…

Alt toppers fra telefonhjelp til hjembringing!

14 mai 2021

Tusen takk for tilbakemelding 😊
Det er svært viktig for oss å få tilbakemeldinger nettopp for kunne gi den beste servicen og de beste produktene.

Noté 1 sur 5 étoiles

Total mangel på oppdateringer ved forsinkelse

Jeg fikk en ordrebekreftelse 10. april med informasjon om at leveringstiden ville være 5-6 dager og at man skrev også « Når bestillingen er sendt, vil du få en e-post med informasjon om frakt, slik at du kan følge pakken din». Det er nå 11 arbeidsdager siden jeg fikk melding om 5-6 dagers leveringstid. Men for 1 uke siden fikk jeg e-posten med spørsmål om jeg ønsket å gi feedback via trustpilot. Flugger har behov for mye bedre rutiner for e-handelsordrer. Butikkene har alltid god service og produktene er bra. Derfor er det trist at jeg skrive denne anmeldelsen.

26 avril 2021

Hei Torulf,

Vi beklager at du har hatt denne opplevelsen og det er i høyeste grad tatt til etterretning.
Vi har til nå brukt Bring på utsendelse av E-ordre, men dette endres nå.
Butikken som pakker og sender tar kontakt med deg i formiddag og ser til at du får varene dine asap.

Anbefales

God kommunikasjon, rask levering, veldig fornøyd.

25 avril 2021

Hei Kari,

Tusen takk for hyggelig anmeldelse🙂
Vi er kjempeglade for at du har fått en god opplevelse med oss og vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal få samme opplevelse neste gang også.
Velkommen tilbake.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus