Fonus - Luleå Avis

TrustScore 5 sur 5

Skomakargatan 16, 97233 Luleå, SE

Fonus på Skomakargatan i Luleå får absolut högsta betyg av mig. Bemötandet var innerligt varmt, medmänskligt, ansvarstagande och informativt. Otroligt viktigt i den svåra tid som vi anhöriga befann os... Voir plus

Bra bemötande & dom var så fina med oss som anhöriga. Det är så otroligt många val att göra och så många beslut att fatta, först när man sitter där och går igenom allt kan man förstå... Vi var så... Voir plus

Proffsigt bemötande. Lätt och smidigt att planera. Allt fungerade felfritt och vi var trygga med att allt blev rätt. Vi kunde slappna av och fokusera på det som var viktigt för oss. Proffsig hjälp med... Voir plus

Helheten av planeringen av minnesstunden var otroligt varm och fin mitt i helvetet. Det är bara synd att allt gick så fort, men när man är i den situationen så rusar allt förbi och man hinner inte tän... Voir plus

1. Entreprise de pompes funèbres

Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och har sedan 1945 hjälpt människor att planera och genomföra personliga begravningar och vackra avsked. Vi är en rikstäckande, medlemsägd ekonomisk förening med begravningsbyråer över hela Sverige. Hos oss på Fonus får du hjälp med hela processen – från hämtning och planering till begravningsceremoni och gravsättning samt gravsten. Vi har lång erfarenhet av alla typer av begravningar, såsom kyrkliga och borgerliga begravningar samt begravningar enligt andra trosuppfattningar. Med kunskap, omtanke och lång erfarenhet finns vi vid din sida för att skapa ett tryggt, personligt och minnesvärt avsked. Tack vare vår rikstäckande verksamhet kan du planera begravningen på en ort och genomföra den på en annan, med stöd av våra lokala begravningsrådgivare. Du väljer själv hur du vill träffa oss: på någon av våra begravningsbyråer, genom hembesök, via video eller telefon. Det går också bra att kombinera ett fysiskt och digitalt möte, så att familjemedlemmar på olika platser kan vara delaktiga i planeringen. Tillsammans skapar vi ett avsked som speglar den avlidnas liv, personlighet och önskemål. Varmt välkommen till Fonus – vi är en begravningsbyrå för alla.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

143 avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

1 662 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Helheten

Helheten och bra bemötande.

6 novembre 2023

Réponse de Fonus - Luleå

Hej Stefan, tack snälla för ditt omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till, Vänliga hälsningar, Berith på Fonus

Perfekt bemötande och rutinerad…

Perfekt bemötande och rutinerad personal som förstår att sorg är svårt.

1 octobre 2023

Réponse de Fonus - Luleå

Hej Torbjörn, vad snällt att du tar dig tid att lämna ett omdöme, det betyder mycket för oss. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Fonus Luleå

Trevligt bemötande.

29 septembre 2023

Réponse de Fonus - Luleå

Tack Pia för ditt omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Så varm och fin personal

Så varm och fin personal. Snabb återkoppling om vi undrade något

1 octobre 2023

Tack för ditt omdöme
Vänligen
Petter på Fonus

trevlig personal

24 septembre 2023

Stort tack för ditt fina omdöme,
vi blir så glada att läsa detta!
Anders på Fonus

Begravningen vart helt efter våra…

Begravningen vart helt efter våra förväntningar trots att vi tog allt per telefon och mail

2 septembre 2023

Réponse de Fonus - Luleå

Hej Agneta, tack snälla för ditt omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till, Vänliga hälsningar, Katrin på Fonus

Toppen

Toppen! Fick så bra hjälp och stöd av Fonus vid mammas bortgång. Hjälpte till med allt och på ett proffsigt och värdigt sätt. Vi är så nöjda!

26 août 2023

Réponse de Fonus - Luleå

Hej Helena, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Anneli på Fonus

Avslappnande

Det var en tyst och lugn atmosfär

15 août 2023

Hej Bo.
Stort tack för ditt fina omdöme,
vi blir så glada att läsa detta!
Patrik på Fonus

Vi är så nöjda med Fonus

Fint bemötande i en svår stund. Lyhörd för önskemålen på den borgerliga begravningen. Väldigt tacksam för den ljusa och fina begravningsceremonin. Rek Fonus varmt.

12 août 2023

Réponse de Fonus - Luleå

Tack fört ditt fina omdöme.
Det värmer
Vänligen
Petter på Fonus

Lungt och ett bra bemötande mot kunden.

Lungt och ett bra bemötande mot kunden.
Tog sig tid att lyssna

31 juillet 2023

Réponse de Fonus - Luleå

Hej, vad snällt att du tar dig tid att lämna ett omdöme, det betyder mycket för oss. Vänliga hälsningar, Hans på Fonus

Helnöjd

Kan rekommendera Fonus till de som behöver hjälp med begravning. Även hon som gjorde kistdekorationen var proffsig.

17 juillet 2023

Réponse de Fonus - Luleå

Hej! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vänliga hälsningar, Katrin på Fonus

Lugn och trygg personal.

Lugn och trygg personal.
Ger bra tips och kommer med fina förslag både på minnesstund, annons osv

25 juin 2023

Réponse de Fonus - Luleå

Hej Kristina, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Anneli på Fonus

Världsklass!!

Bemötandet samt kunnigheten

17 juin 2023

Réponse de Fonus - Luleå

Tack för ditt fina omdöme.
Vänliga hälsningar

Bra bemötande

Bra bemötande. Visar olika alternativ.

30 avril 2023

Réponse de Fonus - Luleå

Hej! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd.
Patrik på Fonus

fin ceremoni och annica hjälpte att…

fin ceremoni och annica hjälpte att lösa hinder och frågetecken längs vägen, det kändes tryggt och är så nöjd med resultatet.

23 avril 2023

Réponse de Fonus - Luleå

Hej Anna, tack snälla för dina värmande ord. Så fint att höra att du är nöjd med oss och den trygghet du upplevde. Vänliga hälsningar, Josefin på Fonus

Fantastiskt personal

Fantastiskt personal, kunniga, underbar begravning.

22 avril 2023

Réponse de Fonus - Luleå

Hej Anki, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Josefin på Fonus