Fonus Avis

10 086
TrustScore 5 sur 5

4,8

Planering för begravning. Vi blev bemötta på ett personligt, inkännande och samtidigt professionellt sätt på begravningsbyrån.Trots vår sorg kunde allt ordnas med begravningen snabbt och på ett myck... Voir plus

Proffsig person. Personal ( Robbin Glöggler ) Han Möte en med den sinnesstämning man var i då. Otroligt kunnig och hjälpsam, Kunde även visa och säga de som vart bäst för mig & möte mig i de ja... Voir plus

Ett mycket bra bemötande, empatiskt och informativt. Vi fick en heltäckande vägledning genom hela förloppet, från det första mötet till själva ceremonin, minnesstunden och uppföljning efteråt. Själva... Voir plus

1. Entreprise de pompes funèbres

Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och har sedan 1945 hjälpt människor att planera och genomföra personliga begravningar och vackra avsked. Vi är en rikstäckande, medlemsägd ekonomisk förening med begravningsbyråer över hela Sverige. Hos oss på Fonus får du hjälp med hela processen – från hämtning och planering till begravningsceremoni och gravsättning samt gravsten. Vi har lång erfarenhet av alla typer av begravningar, såsom kyrkliga och borgerliga begravningar samt begravningar enligt andra trosuppfattningar. Med kunskap, omtanke och lång erfarenhet finns vi vid din sida för att skapa ett tryggt, personligt och minnesvärt avsked. Tack vare vår rikstäckande verksamhet kan du planera begravningen på en ort och genomföra den på en annan, med stöd av våra lokala begravningsrådgivare. Du väljer själv hur du vill träffa oss: på någon av våra begravningsbyråer, genom hembesök, via video eller telefon. Det går också bra att kombinera ett fysiskt och digitalt möte, så att familjemedlemmar på olika platser kan vara delaktiga i planeringen. Tillsammans skapar vi ett avsked som speglar den avlidnas liv, personlighet och önskemål. Varmt välkommen till Fonus – vi är en begravningsbyrå för alla.

• Ringvägen 100, 118 27, Stockholm, Suède

• fonus.se

Excellent

TrustScore 5 sur 5

10 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(10 086)

1 547 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bra bemötande

Bra bemötande. Snabb återkoppling.

28 septembre 2026

Réponse de Fonus

Hej Maria, stort tack för ditt fina omdöme! Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus.

Fonus i Tumba valde vi för att det låg nära

Fonus i Tumba valde vi för att det låg nära och vi såg att dom fått bra omdömen. Det var ett bra val, lugnt och med medkänsla tog Maria oss genom våran planering med begravningen. Stort tack!

15 septembre 2026

Réponse de Fonus

Tack för ditt trevliga omdöme. Vad fint att höra att du är nöjd. Vänliga hälsningar, Cecile på Fonus

Mycket gott bemötande,fick bra…

Mycket gott bemötande,fick bra information och svar på frågor som inte bara rörde begravningen.
Ett stort tack till Olle på Fonus som gjorde vår dag till ett fint minne.

28 septembre 2026

Réponse de Fonus

Tusen tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med den hjälp du har fått. Vänliga hälsningar, Cecile på Fonus

Proffs

Lyhörda proffsiga problemfritt.

Réponse de Fonus

Hej Thomas, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Cecile på Fonus

Tack för allt

Tack för allt. Det var perfekt. Inga bekymmer överhuvudtaget. Fonus löste allt i denna svåra stund❤️

Réponse de Fonus

Hej Mattias, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Trygghet och empati

Varm och trygg känsla
Kunnig och empatisk personal

22 septembre 2026

Réponse de Fonus

Hej Annika, tack för dina fina ord. Det värmer att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

En fin, trygg och stöttande upplevelse

Vi har fått ett fantastiskt bra och fint stöd av Fonus isamband med att min mamma avled. Allt har fungerat enkelt och smidigt med kontakt över mail, telefon och sms. Jag uppskattar också att man har kunnat ställa frågor och få råd kring allt som rör en begravning och även få veta hur andra i liknande situationer har gjort och resonerat, allt för att själv få stöd i att fatta en del jobbiga beslut. Vi har verkligen blivit sedda, förstådda och bekräftade av Anna på Fonus i Örebro. Stort tack från Magnus med familj

Réponse de Fonus

Stort tack för dina fina ord Magnus! Vi är glada över att du känner dig nöjd med den hjälp du har fått. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Fonus är det absolut bästa valet

Fonus är det absolut bästa valet, har anlitat de för tredje gången nu. Väldigt proffsiga och varma personer, som på ett fantastiskt sätt, trots stor sorg, ger den bästa hjälpen.

Réponse de Fonus

Hej Viveka, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Väldigt bra service och omtanke

Johanna och Håkan var otroligt hjälpsamma och lyhörda och såg till att vi fick ett väldigt fint avsked och minnesstund. Ett varmt bemötande från första stund och genom hela processen med allt man behöver tänka på när en nära anhörig gått bort.

Réponse de Fonus

Hej Daniel, tack snälla för dina fina ord. Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, snabb återkoppling.
Jurist som kommer till byrån

Réponse de Fonus

Hej Ingalill och stort tack för ditt omdöme.
Vi uppskattar att du tagit dig tiden att berätta vad du tycker. Så fint att höra att vi har varit tillgängliga för dig när du behövt oss och att du känt dig väl bemött. Det är också glädjande att vårt nära samarbete med Familjens Jurist har varit dig till hjälp.
Vänliga hälsningar, Joacim på Fonus

Sandra Rasmusson Grönkvist är verkligen…

Sandra Rasmusson Grönkvist är verkligen att rekommendera. Sköte allt snyggt och var omhändertagande!

21 septembre 2026

Réponse de Fonus

Hej Magnus, tack för ditt omdöme. Så fint att höra att du är så nöjd med Sandras hjälp. Det ska jag hälsa vidare till henne.
Tack för att vi fått ditt förtroende.
Vänliga hälsningar, Joacim på Fonus

Engagerade medarbetare på Nacka…

Engagerade medarbetare på Nacka kontoret.

Réponse de Fonus

Hej Stig, tack för ditt fina omdöme.
Det gläder oss verkligen att du känt dig så väl bemött hos Fonus i Nacka.

Ytterliga kommentarer överflödiga.

Ytterliga kommentarer överflödiga.

9 septembre 2026

Réponse de Fonus

Hej William, tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss.
Vänliga hälsningar, Joacim på Fonus

Var konstruktiv och hjälpsam i en…

Var konstruktiv och hjälpsam i en utsatt och känsloladdad situation

Réponse de Fonus

Hej Stefan, tack för ditt omdöme och för de fina orden.
Vi uppskattar att ha fått ditt förtroende och är väldigt glada att vi kunnat hjälpa dig i en svår stund i livet.

Réponse de Fonus

Hej Sven, stort tack för att du tagit dig tid att återkoppla till oss. Den enkät du hänvisar till är vår interna kundundersökning som hjälper oss att se hur vi ska fortsätta att förbättra oss. Omdömet här på Trustpilot hjälper andra att se vad våra kunder tycker om oss. Det betyder väldigt mycket för oss att du är nöjd med vår hjälp och tack igen för dina svar.
Vänliga hälsningar, Joacim på Fonus

Stort tack för ett varmt och omtänksamt…

Stort tack för ett varmt och omtänksamt bemötande, med stor empati och tålamod i vår sorg.

2 septembre 2026

Réponse de Fonus

Hej Helén, tack så mycket för ditt fina omdöme.
Det värmer att höra att ni känt er så väl bemötta hos oss, och att vi har fått finnas där och stötta er i en svår tid.
Tack för ert förtroende.
Vänliga hälsningar, Joacim på Fonus

Fick mycket bra hjälp inför…

Fick mycket bra hjälp inför begravningen och allt funkade toppenbra.
Vid begravningen fungerade allt som det skulle.
All personal på Fonus , i kyrkan och vid kaffet var jättefina.

Réponse de Fonus

Hej Ulrika, varma tack för ditt omdöme.
Så fint att allt blev som du önskat hela vägen till begravningen, och att du är så nöjd med oss och våra samarbetspartners.

Bra och hjälpsamma

Bra och hjälpsamma

Réponse de Fonus

Hej Anders och stort tack för ditt omdöme. Så glada vi blir att du är nöjd med oss, det värmer att höra.