Planering för begravning. Vi blev bemötta på ett personligt, inkännande och samtidigt professionellt sätt på begravningsbyrån.Trots vår sorg kunde allt ordnas med begravningen snabbt och på ett myck... Voir plus
Vi har fått ett fantastiskt bra och fint stöd av Fonus isamband med att min mamma avled. Allt har fungerat enkelt och smidigt med kontakt över mail, telefon och sms. Jag uppskattar också att man har k... Voir plus
Proffsig person. Personal ( Robbin Glöggler ) Han Möte en med den sinnesstämning man var i då. Otroligt kunnig och hjälpsam, Kunde även visa och säga de som vart bäst för mig & möte mig i de ja... Voir plus
Ett mycket bra bemötande, empatiskt och informativt. Vi fick en heltäckande vägledning genom hela förloppet, från det första mötet till själva ceremonin, minnesstunden och uppföljning efteråt. Själva... Voir plus
Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och har sedan 1945 hjälpt människor att planera och genomföra personliga begravningar och vackra avsked. Vi är en rikstäckande, medlemsägd ekonomisk förening med begravningsbyråer över hela Sverige. Hos oss på Fonus får du hjälp med hela processen – från hämtning och planering till begravningsceremoni och gravsättning samt gravsten. Vi har lång erfarenhet av alla typer av begravningar, såsom kyrkliga och borgerliga begravningar samt begravningar enligt andra trosuppfattningar. Med kunskap, omtanke och lång erfarenhet finns vi vid din sida för att skapa ett tryggt, personligt och minnesvärt avsked. Tack vare vår rikstäckande verksamhet kan du planera begravningen på en ort och genomföra den på en annan, med stöd av våra lokala begravningsrådgivare. Du väljer själv hur du vill träffa oss: på någon av våra begravningsbyråer, genom hembesök, via video eller telefon. Det går också bra att kombinera ett fysiskt och digitalt möte, så att familjemedlemmar på olika platser kan vara delaktiga i planeringen. Tillsammans skapar vi ett avsked som speglar den avlidnas liv, personlighet och önskemål. Varmt välkommen till Fonus – vi är en begravningsbyrå för alla.
Ringvägen 100, 118 27, Stockholm, Suède
Demande des avis aux clients
Allt blev jättefint från början till slut,
stort tack!

Réponse de Fonus
Ett fint bemötande i den situation jag befann mig i.

Réponse de Fonus
Bra med en borgerlig begravning, då det blev mer focus på mamma.

Réponse de Fonus
Sandra är ödmjuk, bryr sig innerligt, tar sig tid, lätt att nå. Magnus som är ceremonivärd är kunnig, bockar sig artigt, hälsar, inger trygghet och även han ödmjuk.
Dock eftersom jag haft flera begravningar så rekommenderar jag hellre den äldre mannen eller kvinnan men inte Linus. Menbdom jobbar utanför fonus men du väljer själv officiant på fonus för det är en tjänst fonus har för. Du ska slippa kolla officianter själv.
Generellt är jag mycket nöjd på upplägget , hur man väljer och går igenom steg för steg.
Vill tacka Sandra för din tid och ditt engagemang. Magnus din ödmjukhet och trygghet.

Réponse de Fonus
Allt från första besöket hos Jenny på fonus i Partille till begravningens slut va fantastiskt.

Réponse de Fonus
En sån fin begravning Tina fixade åt min mor. Vi i familjen är supernöjda!!

Réponse de Fonus
Mycket fint bemötande,vänlig och trevlig personal.förstående och hjälpsam,det finns inget mer att önska

Réponse de Fonus
Livet består av olika val, och ett av valen man måste göra är att välja begravningsbyrå när tiden är inne för en nära anhörig som lämnat det här livet för att börja färden mot okänt land!
Då vill jag varmt rekommendera Fonus och Kicki Wellind som på ett fint och empatiskt sätt tog hand om oss och varsamt lotsade oss genom den svåra situation man som anhörig befinner sig i!
Jag har tyvärr befunnit mig i just den här situationen alltför många gånger, senast med min älskade livskamrat Lena.
Så tro mig när jag med denna bittra erfarenhet tycker att just Kicki är ett bra val , bättre än så här blir det nog inte!
Tack Kicki för att du fanns där för oss, när vi tre syskon till Gun kom till dig emotionellt nakna och hudlösa, så fick vi känna av din värme och fina omtanke som präglar dig!
Det här har för oss blivit ett ljust och positivt mimne mitt i all sorg efter vår syster ,
som vi aldrig kommer att glömma !
Lennart med syskon.
i

Réponse de Fonus
Extremt proffesionellt byrå och vår kontakt Joanna Baker är som klippt och skuren för sitt uppdrag, varm, empatisk och tydlig hela vägen.

Réponse de Fonus
Mycket fint bemötande. Begravningen blev precis så som vi önskade.
Mindre nöjda med cateringen till minnesstunden.

Réponse de Fonus
Fantastisk person mycket professionell och omtänksam

Réponse de Fonus
Var lika bra som jag trodde och jag upplevde en stark känsla av trygghet

Réponse de Fonus
Fantastisk fin stöttning och goda råd hela vägen. Ordning och reda, engagerad personal med superproffsigt bemötande och service.

Réponse de Fonus
Kan varmt rekommendera Emma och Peter på fonus i Karlstad. De var båda två väldigt professionella, respektfulla, lyhörda och fina människor. Deras bemötande gjorde hela upplevelsen mycket lättare.

Ett bra bemötande!
En bra genomgång vad vi skulle bestämma fram till begravningen.