Jag är kund hos Fraktjakt sen ca 1 månad. Superservice och en mycket bra tjänst. Driver en mindre E-handel med lager hemma. Hämtas försendelser hemma varje vardag. Utan fraktjakt skulle jag int... Voir plus

Otroligt smidig reklamationshantering! Hade en försändelse där godset tyvärr hade blivit skadat under transporten. Jag skickade in bilder på skadorna till Fraktjakt och sedan skötte de hela reklama... Voir plus

Fantastiskt kundservice av Gabriel när det körde ihop sig. Köpte en frakt med DSV via Fraktjakt, och tyvärr uppstod det strul redan från dag ett. Det drog ut på tiden. Men trots alla problem som dök u... Voir plus

Räkna inte med att bli återbetald för frakter som blivit förstörda. Inte ens för frakten fick jag några pengar, och hör jag med UPS har dom fått pengarna men valt att inte betal mig dom. Förskt be o... Voir plus

1. Service d'expédition et de livraison
  2. aussi dans
  3. Fournisseur de solution e-commerce
  4. Service d'envoi
  5. Service e-commerce
  6. Service logistique
  7. Société de transport international de marchandises

Fraktjakt är en leveransplattform, designad för att överträffa dina förväntningar genom insikter från tusentals företag.

3,9

Bien

TrustScore 4 sur 5

1 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 78 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

3,9

Tous les avis

(1 251)

46 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Väldigt smidig och enkel sätt att boka…

Väldigt smidig och enkel sätt att boka frakt och ett stort plus är att du få priserna direkt utan extra kostnader som läggs i efterhand som dom mesta fraktbolagarna gör. Har varit kund hos DHL i 20 år och altid frågat efter bästa pris men aldrig fick bra priser. Fraktjakt faktiskt halvirad mina fraktpriser ..... bra jobbat Fraktjakt.

5 novembre 2023

Härligt att höra! Tusen tack för det fina omdömet 🤩

Smidigt

Enkelt att boka frakter samt bra med förbetalt saldo.

2 novembre 2023

Stort tack Peter för ditt fina omdöme 🤩

Varför skicka ut dokument på engelska…

Varför skicka ut dokument på engelska till en svensk när det handlar om frakt från en svensk firma?

27 octobre 2023

Réponse de Fraktjakt

Tyvärr har jag inte kunnat hitta vilken frakt detta handlar om. Företagen som använder Fraktjakt som bokningssystem för sina frakter kan välja vilket språk de vill använda sig av i sina aviseringar. Hoppas svaret delvis besvarade din fråga.

Bra priser men dålig service

Genom företaget går det få bra rabatter och priser på fraktalternativ. Smidig tjänst att ha att göra med. Tyvärr dålig erfarenhet av kundservice med dålig återkoppling i ärenden och en otrevlig ekonomiavdelning som inte lyssnar på kunden och tjafsar emot utan vetskap i ärendet för att ringa upp 2 dagar senare och inse att man faktiskt hade rätt, och därefter ändå inte vidta de krävda åtgärderna man blev lovad.

16 octobre 2023

Réponse de Fraktjakt

Tack för ditt omdöme och att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att du inte känner dig nöjd med hanteringen av ditt ärende och vi beklagar att vi ännu inte kunnat ge dig den hjälp du behöver. Vi kommer se över ditt ärende för att se om något blivit tokigt och därefter se hur vi kan gå vidare på bästa sätt.

Enkelt och snabbat

Enkelt och snabbat att boka alla möjliga olika frakttjänster

12 octobre 2023

Réponse de Fraktjakt

Stort tack Joel för det fina omdömet🤩

FraktJAKT = BLUFF

Efter jag hade betalat frakten så kom det ytterligare en faktura som var större än den första. Och innan ett svar på att jag hade överklagat fakturan kom från dom så kommer det från ett inkassoföretag.
Dom står inte för fraktkostnaderna som dyker upp på sidan när man beställer frakter.

Fraktjakt skriver att dom inte hittar detta …. Vilket skitsnack

17 octobre 2023

Réponse de Fraktjakt

Tyvärr har vi inte kunnat hitta vilken kund eller vilken order detta handlar om för att kunna undersöka.

Aldrig strulat, bra priser!

Använder Fraktjakt några gånger per år, och jag har aldrig haft något strul. Kan bara rekommendera! Öppnar upp för bättre priser när man sällan-fraktar som företag.

22 septembre 2023

Tusen tack Jonas för rekommendationen ✌️

Personalen på kundservice är alltid…

Personalen på kundservice är alltid jättetrevliga och hjälpsamma men jag tycker att sidan är krånglig och svår att förstå om man inte kan detta sen tidigare. Sen är det också synd att man inte kan ringa direkt till kundtjänst när man har frågor utan måste vänta på att bli uppringd.

13 septembre 2023

Réponse de Fraktjakt

Stort tack Helene för din feedback! Vi tar till oss varje ord och jobbar på att det ska bli bättre ✌️

Lättjobbad sida och klara besked vad…

Lättjobbad sida och klara besked vad olika frakter kostar. Man kan skicka faktura till sin kund med fraktkostnaderna samma dag, mycket bra.
Annica / KulturTeknik Mjölby

19 septembre 2023

Tusen tack Annica för dina fina ord! Funderade just på om det vart stjärnfall 😊

Bra tjänst, fungerar fint.

Inte det bästa användargränssnittet. Men allt fungerar fint och bra service.

14 août 2023

Réponse de Fraktjakt

Tusen tack Pär för att du lämnar omdöme, det uppskattar vi 🤩

Hjälper inte till med reklamationsärenden

Dåligt. Hjälper inte till med reklamationsärenden och ska ha betalt för en frakt när de har tappat bort ett paket värt över 6000kr.

16 août 2023

Réponse de Fraktjakt

Tack för feedback och tråkigt att ni upplever situationen på detta sätt! Jag kan se att ni haft kontakt med vår reklamationsavdelning och att ett sökärende är startad hos transportören. Transportören har 30 dagar på sig att lokalisera godset innan sändningen anses som förlorad. Vi hoppas såklart att godset kan lokaliseras så fort som möjligt.

Riktigt bra

Riktigt bra. Så nöjd. Bra uppdatering på leverans och gillar deras hjälpsamma sätt vid frågor. Verkligen rekommendera

11 août 2023

Tusen tack Ulrika för det fina omdömet. Härligt att du är nöjd 🌹