Jag är kund hos Fraktjakt sen ca 1 månad. Superservice och en mycket bra tjänst. Driver en mindre E-handel med lager hemma. Hämtas försendelser hemma varje vardag. Utan fraktjakt skulle jag int... Voir plus

Otroligt smidig reklamationshantering! Hade en försändelse där godset tyvärr hade blivit skadat under transporten. Jag skickade in bilder på skadorna till Fraktjakt och sedan skötte de hela reklama... Voir plus

Fantastiskt kundservice av Gabriel när det körde ihop sig. Köpte en frakt med DSV via Fraktjakt, och tyvärr uppstod det strul redan från dag ett. Det drog ut på tiden. Men trots alla problem som dök u... Voir plus

Räkna inte med att bli återbetald för frakter som blivit förstörda. Inte ens för frakten fick jag några pengar, och hör jag med UPS har dom fått pengarna men valt att inte betal mig dom. Förskt be o... Voir plus

1. Service d'expédition et de livraison
  2. aussi dans
  3. Fournisseur de solution e-commerce
  4. Service d'envoi
  5. Service e-commerce
  6. Service logistique
  7. Société de transport international de marchandises

Fraktjakt är en leveransplattform, designad för att överträffa dina förväntningar genom insikter från tusentals företag.

3,9

Bien

TrustScore 4 sur 5

1 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 78 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

3,9

Tous les avis

(1 251)

46 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Mycket nöjd!

Har anlitat Fraktjakt i lite mer än två år. Enkelt, pålitligt och prisvärt. Mycket nöjd.

5 février 2024

Härligt att höra Annelie! Tusen tack för det fina omdömet 👍

Snabb och pålitlig

26 janvier 2024

Réponse de Fraktjakt

Tusen tack för den fina recensionen. Härligt att höra att ni är nöjda 👍

Otroligt smidigt att integrera (mot…

Otroligt smidigt att integrera (mot Shopify)
Så enkelt att använda och bra priser på frakten också!
Sååå nöjd, har testat både nysnö, shipmondo och Outvio. Detta är det klart bästa systemet för att hantera sina frakter

15 janvier 2024

Wow! Tusen tack Pierre för det fina omdömet 👍

Jättebra

Funkar riktigt bra.

8 janvier 2024

Härligt att höra David! Tusen tack för det fina omdömet 👍

Bra pris

Bra pris. Svår hemsida. Dålig info hur sidan fungerar. Väldigt aggressiv påminnelse. 10 dagar är inte ok.

15 janvier 2024

Réponse de Fraktjakt

Tack för att du skriver omdömen Anders! Önskar ni en genomgång om vår portal hjälper vår kundservice gärna till👍 Ni har 20 dagar på era fakturor.

Enkelt och fungerar bra

Enkelt och fungerar bra. Gillar speciellt att man som litet bolag kan dra nytta av era fraktavtal.
- Jag skulle verkligen vilja ha månadsfakturor. Blir stor overhead att hantera veckofakturor.

7 janvier 2024

Réponse de Fraktjakt

Stort tack Anders för feedback! Härligt att höra att det fungerar bra. Hör gärna av er till vår kundservice om ni vill veta mer om förbetalt saldo, en funktion som kan spara tid.

Det funkar okej

Det funkar okej. Alldeles för kort betalningstid på fakturor.

19 décembre 2023

Réponse de Fraktjakt

Bra att det fungerar okej👍Med vårt Plus har man längre betalningstid på sina fakturor. Via funktionen förbetalt saldo kan man även betala direkt. Hör gärna av er till vår kundservice om ni vill veta mer.

anser att ni inte har full kontroll hur…

anser att ni inte har full kontroll hur era samarbetspartners fullföljer sina uppdrag

Uppdateringar på sidan inte fullgoda, dessutom terminolgi info på sidan emellanåt omöjligt för kunden att fatta.
senast lev med UPS till Finland , lev tid över 10 dgr
och info på sidan helt omöjligt att förstå. Använde flere dagar för att få klarhet var lev hamnat. Inte bra.
Lev innan till finska Lappland returnerades då chauffören inte hittade kunden och lev med helt korrekt adress!!!!! Detta med DHL. Dessutom kundservice personal på UPS slängde på luren och sa innan att hon inte kunde läsa av historiken på försändelsen mao en ren lögn då allt enligt min uppfattning finns ju på deras mail.......! jag betalar för en tjänst som skall utföras o kräver således en korrekt info från Er sida

14 décembre 2023

Réponse de Fraktjakt

Tråkigt att höra att du är besviken och att vi inte kunnat leva upp till dina önskemål. Vi jobbar hårt för att vara så tydliga som möjligt. Vi vill självklart att alla frakter ska gå så smidigt som möjligt. För att få en bättre förståelse över det som hänt är du välkommen att höra av dig till vår kundservice så att vi kan undersöka detta närmare.

Långt över förväntan

Långt över förväntan, 5+

16 décembre 2023
Avis spontané

Réponse de Fraktjakt

Då är det som det ska vara! Tusen tack för det fina omdömet 🧑‍🎄

Lätt och smidigt

Det är enkelt och smidigt att beställa frakt. Jag har testat en del andra fraktbolag men då har det varit mycket krångligare, så vi är supernöjda.

5 décembre 2023

Réponse de Fraktjakt

Tusen tack Per för att du delar med dig! Härligt att höra att ni är nöjda 🧑‍🎄

bokade en viktig leverans en måndag

bokade en viktig leverans en måndag
trots vi ringde er 4 dagar i rad blev det inte hämtat ;(

27 novembre 2023

Réponse de Fraktjakt

Tack för att du skriver omdömen! Tittade på er order som är kopplad till omdömet och den står som annullerad. Kontakta gärna vår kundservice så reder vi ut detta, om det kanske blivit något fel i kommunikationen med vår kundservice 🧑‍🎄

Fungerar bra för oss i kombination med andra tjänster.

Fraktjakt har en bra tjänst som man enkelt använder för att skicka paket med ett flertal olika tjänster. Det som drar ner totalbetyget är att det fortfarande saknas många tjänster hos de stora leverantörerna och att vi därför fortfarande måste använda flera portaler. Dessutom så upplever vi att returfrakten genom fraktjakt är dyrare än andra lösningar vi arbetat med.

26 novembre 2023

Réponse de Fraktjakt

Tack för din feedback! Returfrakt är något dyrare som en C2B eftersom transportören kör ut returen till företaget. Jag skickar er ett mejl för att lyssna in vilka tjänster ni saknar 🤩

Enkelt

Alltid smidigt. Enkelt att skapa frakter och bra support.

14 novembre 2023

Tusen tack Keith! Värmande att få höra 🤩