Bestilte en “Wine n’ Dine me” gennem Wolt fra Frankies, Grønnegade, København. Udover at det tog 1 time og 20 minutter at få leveret vores mad 400 meter, så var maden også helt igennem kold da vi modt... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Supergod pizza men desværre har personalet hverken oversigt eller styr på noget som helst. Drikkevarerne kom efter vi fik vores mad…efter vi havde rykket for det tre gange. Personalet var tydelig for... Voir plus
Vi var 39 personer der havde bedstilt feast, de var utrolig lang tid om at lukke os ind og da vi først kommer ind går der lang tid før vi fik mad - personalet var dårligt og Frederik var utrolig sassi... Voir plus
Vi besøgte Frankies på Frederiksberg i går med forventning om gode pizzaer, men blev desværre skuffede. Pizzaen med mascarpone var meget våd i bunden, og pestoen smagte som en billig supermarkedsv... Voir plus
Vores pizza joint tilbyder stenovsbagte pizzaer med et spændende udvalg af old school favoritter med klassiske sammensætninger og nye, sjove kreationer på den perfekte pizza crust. Vi har også glutenfri bund som alternativ, og så har vi skønne side ord...
Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
1. Der var så vanvittigt koldt, at vi aldrig fik jakken af
2. Det tog 40 minutter at lave tre pizzaer, selv om der kun var tre andre gæster, da vi ankom - vi kom for sent til næste aftale
3. Pizzaerne var kolde og kedelige. Virkelig kolde. Og virkelig kedelige
4. Der svømmede skidt rundt i karaflen med vand. Og ikke et eneste af fire glas var rent
5. Jeg har aldrig skrevet en negativ anmeldelse af en restaurant før. Så når Frankies på Strøget bliver de første, er det fordi, det er en direkte elendig restaurant. Overvejer fortsat både anmeldelse til Fødevarestyrelsen og Arbejdstilsynet. De unge piger gik jo i t-shirt, selv om temperaturen må have været omkring 17-18 grader.

Réponse de Frankiespizza
Vi forsøgte fire personer at downloade Frankies nye app for at få 20% på vores bestilling på syv pizzaer med levering. Ingen af os kunne komme igennem, så vi ringede til kundeservice og fik at vide, at vi kunne få de 20%, hvis vi kom ned og hentede pizzaerne. Da vi i forvejen havde brugt 15-30 min på at prøve at bestille og ikke komme igennem, var der ikke lige stemning for at skulle hente syv pizzaer på cyklen, så vi måtte bestille igennem Wolt til fuld pris. Det er vidst det, som man kalder bondefangeri, så de fik flere mennesker til at downloade deres app og bestille til fuld pris. Win, win for virksomheden, men VIRKELIG dårlig kundeservice. Pizzaerne var dog rigtig lækre - så derfor de to stjerner i stedet for 0. Jeg ville dog vælge en anden virksomhed en anden gang, som rent faktisk holder hvad de lover og ikke snyder deres kunder.
Frankies på strøget
gode drinks og gode pizzaer, Emilie E var simpelthen så flink, imødekommende og venlig, den helt perfekte tjener, overfor os 4 piger der skulle holde fødselsdag og havde bestilt feast, så trods vente tiden til vores bord var lidt længere end forventet, har vi valgt at give 5 stjerner alligvel.
Nul stjerner!! Frankies Østerbro. Bestilte pizzaer på deres hjemmeside til levering kl.18.40, som aldrig kom. Efter at have brugt 30 min på at komme igennem til dem, afviste de først da ekspedienten ikke mente at de overhovedet leverede pizzaer. Efter at have talt med sin chef fandt hun ud af at de gjorde de så alligevel (ja tak - vi bestilte jo på deres hjemmeside!!), men de kunne ikke hjælpe os, da det var deres underleverandør som leverer pizzaer, som ikke var kommet og det var jo ikke deres ansvar ifølge ekspedienten! Efter mange diskussioner fik vi hende endelig til at sørge for at vi fik pengene igen og så måtte vi jo finde på noget andet at spise lige før børnene skulle i seng. Simpelthen så dårlig service og ingen kundeforståelse fra ekspedienten.
Vi ventede på vores mad i over 1 time. Da maden langt om længe kom, var der en som skulle vente yderligere 10 min, fordi de havde husket ordren forkert. Ikke anbefalelsesværdigt. Langt fra…
Frankies på strøget. Hold jer væk. Dyr pizza unden fyld. Skuffelsen er stor.
Vi fik almen service men ikke noget udover det sædvanlige i forhold til prisen. Vi kom med højt humør men måtte vente 30 min før, at der kom noget på bordet med en forbestilling på 2 timers all you can eat. Udover det var der ekstrem lang ventetid på vores drikkevarer som der betales godt for.
Der sad en medarbejder ved bordet ved siden af og brokkede sig højlydt over service og tempoet. Dette både generede men også påvirkede selskabet som skabte en negativ stemning i forhold til etablissementet.
Overordnet var vi virkelig utilfredse med hele det setup vi mødte. Fyldte borde overalt hvor man nærmest ikke kunne gå på toilettet uden at gå direkte ind i andre selskaber.

Réponse de Frankiespizza
Det var simpelthen den sløjeste omgang dej med topping vi har prøvet! 3 pizzaer til 400 kroner og vi blev hverken mætte eller tilfredsstillet. Selv hvidløgsolien der kostede 5 kroner lignede silikone.
I får 1 stjerne for de 3 slikkepinde vi nu har liggende. Seriøst en sørgelig oplevelse.
Frankies Odense

Frankies Odense:
Små og dårlig pizza. Alt, alt for lidt ost, og generelt smager de bare dårlig. Aldrig mere!
De gode anmeldelser herinde må være fake, det kan simpelthen ikke passe man synes jeres pizzaer smager godt..

Frankies i Hellerup.
Vi giver én stjerne for den fine Brooklyn øl, og én stjerne for den høflige betjening.
Nul stjerner for pizzaerne - de var kolde, bløde og ikke særligt velsmagende, og vores teenager spurgte bagefter om han ikke måtte få en frost pizza for den var bedre.
Nul stjerner for bestikket - der var madrester på mere end halvdelen af det bestik vi fik, og der var også madrester på en kniv og en gaffel af det bestik vi fik i stedet.
Tjeneren var ked af at høre om vores oplevelse og tog drikkevarerne af regningen, så i det mindste kom vi alt i alt ikke til at betale mere end vi ville have betalt på det lokale pizzaria, som jeg dog alligevel ville have foretrukket.

Réponse de Frankiespizza
Det tog 40 minutter for den første pizza at komme til vores bord. Vi sad to mennesker og havde bestilt en pizza hver. Den første blev henter i et mærkeligt rum(man kunne se det fra der hvor vi sad) den ankom kold og osten var derfor blevet helt til gummi. Vi spurgte tjenerne om hvor de blev af, de tilbød os en gratis lemonade, dejligt, men det er ikke det bi bestilte. De havde glemt at lave den anden pizza, så der fik yderlige 20 minutter før den kom.
Bestikket. Beskikket var der rester af mad på, sindsygt dårlig førstehåndsindtryk, også vildt ulækkert. Vask dem nu ordentlig!
Føj føj føj.
Dårlig oplevelse

Réponse de Frankiespizza
Rigtig fin betjening, men virkelig dårlige pizzaer. Bunden var helt blød og gennemfugtede det papir, der lå under, så det gik i stykker, når man skar. Derudover lå osten i et par større klumper. Virkelig skuffende.

Réponse de Frankiespizza
Havde fornyligt et besøg på Frankies. Jeg synes at stemningen var helt fantastisk og pizzaerne lever op til forventninger. Skøn oplevelse!

Maden smagte dejligt.
Men tjenerene var virkelig uprofessionelle.
De var ikke til at komme i kontakt med.
Glemte hvad vi havde bestil. Glemte os. Og havde ikk styr på om vi havde bestilt eller ej

Frankies i Hellerup
Perfekt pizza serveret af imødekommende personale. Oplevelsen var meget positiv og det var i hyggelige omgivelser :)

Réponse de Frankiespizza
Vi var 8 personer på Frankies Østerbro igår, hvor vi havde bord kl 17:15 - som vi troede var i god tid inden fodbold i Parken kl 19. Efter ca. 15 min fik vi bestilt drikkevare og Pizza, men herefter var det som om vi blev glemt. Drikkevarerne kom efter ca. 30 min, mens Pizzaerne først kom på bordet kl 18:35 - 1 time om at lave 8 relativt ordinære pizzaer virker helt absurd. Vi nåede ikke kampstarten, hvilket heller ikke bidrog til at få en god oplevelse.

Réponse de Frankiespizza
Var på Frankies i Odense i lørdags. SÅ søde og service minded personale, skal man lede længe efter. Maden kom efter 15 min, trods der var helt fyldt og vi var heldige, at få plads. Maden var rigtig god og desserten var til 6 stjerner. Kl 21 dæmpede de lyset lidt og skruede lidt op for musikken. Super fed oplevelse og folk var virkelig i godt humør. Kommer helt sikkert igen.

Réponse de Frankiespizza
Personalet på frankies er altid så søde! Hurtig service og lækre pizza’er. Hvis man vil have en god oplevelse uanset dag på ugen, så skal man tage til frankies Frederiksberg!

Réponse de Frankiespizza
Rigtig god oplevelse på Frankies på Frederiksberg. Personalet var virkelig søde og mega god service. Og pizzaerne var rigtig gode. Alt i alt en virkelig god oplevelse.