Bestilte en “Wine n’ Dine me” gennem Wolt fra Frankies, Grønnegade, København. Udover at det tog 1 time og 20 minutter at få leveret vores mad 400 meter, så var maden også helt igennem kold da vi modt... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Supergod pizza men desværre har personalet hverken oversigt eller styr på noget som helst. Drikkevarerne kom efter vi fik vores mad…efter vi havde rykket for det tre gange. Personalet var tydelig for... Voir plus
Vi var 39 personer der havde bedstilt feast, de var utrolig lang tid om at lukke os ind og da vi først kommer ind går der lang tid før vi fik mad - personalet var dårligt og Frederik var utrolig sassi... Voir plus
Vi besøgte Frankies på Frederiksberg i går med forventning om gode pizzaer, men blev desværre skuffede. Pizzaen med mascarpone var meget våd i bunden, og pestoen smagte som en billig supermarkedsv... Voir plus
Vores pizza joint tilbyder stenovsbagte pizzaer med et spændende udvalg af old school favoritter med klassiske sammensætninger og nye, sjove kreationer på den perfekte pizza crust. Vi har også glutenfri bund som alternativ, og så har vi skønne side ord...
Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
0 stjerner herfra!
Rigtig dårlig oplevelse med Frankies Feast. Vi var en flok på 20 personer. Desværre var 3 syge og vi endte derfor med at skulle betale for dem som ikke kom(1200kr!!!).
De første pizzaer kom først efter 30-45 min. Og sådan var det også 2. og 3. gang!
Derudover var der ingen alkohol i deres cocktails. Og de gravide i selskabet kunne ikke få sodavand, de skulle betale fuld pris(400kr) OG betale for sodavand oveni. Virkelig dårlig koncept!!
Jeg sætter aldrig mine ben på Frankies igen!
Spreder budskabet!

Réponse de Frankiespizza
Vi fik virkelig god service af Asker. Gode pizzaer og drinks.
Pizzaerne smagte godt - men mega dårlig service, lang ventetid på både at få lov at bestille, levering af drikkevarer og mad. Da regningen skal betales er beskeden, at man ikke har byttepenge - så vi kan ikke få penge tilbage - ej heller via MobilePay. Pga den dårlige oplevelse havde vi ikke tænkt os at give drikkepenge, hvilket vi så endte med at være “tvunget” til. Første og sidste besøg!

Réponse de Frankiespizza
Vi havde booket bord til en gruppe på 20 mennesker til konceptet Feast (fri pizza og drikke i to timer for 400kr pr mand). Der var desværre tre som var blevet ramt af sygdom, og vi var derfor kun 17.
Vi bliver venligt orienteret om at vi skal betale for de tre ekstra “tomme” pladser - og det accepterer vi.
Men da vi så skulle vente i over 30 min på den første pizza og de som ikke drikker alkohol skulle vente næsten en time for at få en cola.
Og fadene var konstant tomme og vi måtte vente på pizzaer flere gange.
Da de to timer var gået var vi stadig sultne!
Vi sagde at det ikke kunne være rigtigt at vi skulle betale for de tre der ikke var der, når os som var der ikke engang havde fået mad nok.
Men vi kom til at betale for de tre, som ikke havde spist noget, gik sultne derfra og tænkte at det var sandelig heldigt at de tre ikke kom!
De dyreste pizzaerSTYKKER jeg nogensinde har fået og de lever ikke op til prisen!

Réponse de Frankiespizza
Vi var på besøg i restauranten på Jægergårdsgade.
Kæmpe oplevelse!
Super betjening og lækker mad, samt drikkelse.
Vi blev betjent af Sarah fra start, hvor Magnus overtog efterfølgende.
Imponerende at service ikke var heldigt, men en høj standard!
Kæmpe klap på skulderen til både Sarah, Magnus og ikke mindst køkkenet :)
Ikke værd at besøge!
Efter at have haft en absolut hæslig oplevelse før på Frankies, får vi et gavekort som erstatning som kan bruges i restuarenten eller til takeaway, hvilket fremgår på skrift i gavekortet.
Vi kommer til Frankies på Israelsplads, på hjemmesiden står der stedet åbner 16:30, der er lukket, og der sidder en masse piger derinde.
Næsten 10 minutter efter åbner en af pigerne døren, og vi spørger om der ikke var åbent som anvist på hjemmesiden, og til det siger hun at de åbner når de er klar, de var ikke klar, men lader os komme ind.
Rimelig uventet forsøger vi at bestille takeaway men gavekortet kan ikke bruges, og vi ventede derefter 20min på service inde i restuarenten!
Imens vi venter begynder hun at åbne stedet op, inden vi endelig bliver betjent.
Når maden så kommer er der næsten ingen fyld havde på og deres bearnaise og passions lemonade smager ikke af en skid!
At stedet overhovedet er i live er mig en gåde! For åbenbart var alle borde reserveret og vi kunne ikke sidde i det bløde, men der var ingen andre besøgende gæster under hele vores besøg. Samt så stod de ansatte bare og gloede som høns uden hoveder.
Denne gang er det endegyldigt. Vi kommer der aldrig igen.

Réponse de Frankiespizza
Jeg var en lørdag taget til Frankies Pizza for at få frokost sammen med min søster.
Vi kom til Frankies i Hellerup. En ung tjener tager imod os og sætter os til bords. Hun kommer ned til bordet og fortæller så, at de mangler råvarer og derfor ikke kan lave alle pizzaer på menuen. Faktisk var der virkelig få der kunne tilberedes.
Vi bliver så enige om to Steak & bearnaise pizzaer, som blev uden svampe da de ikke havde dem.
Det var vi så forberedt på.
Da hun så kommer med pizzaerne, får vi to styks pizzadej med en masse bearnaise og lidt løg på.
“Steaken” var overhovedet ikke til at få øje på.
Synes simpelthen det er ringe at man betaler så mange penge for en pizza og ikke engang får det man faktisk bestiller.
Det værste ved hele situation var så, at jeg faktisk kontaktede Frankies kundeservice, hvor jeg sendte dem billederne af “pizzaerne”.
De ignorer min klage fuldstændigt.
Det er sindssygt dårlig kundeservice. Jeg skal helt klart aldrig tilbage til Frankies og kan heller ikke anbefale det.
Jeg kan så også godt læse, at jeg ikke er den eneste der er blevet snydt og fuldstændigt ignoreret efterfølgende.

Réponse de Frankiespizza
Vi var et selskab på 8, som havde bestilt feast. Da vi ankom, tog en tjener imod os og vil være vores tjener resten af aftenen. Vi så ham aldrig mere, og der kom forskellige tjenere, der hver især ikke havde styr på vores bord. Vi blev glemt og ventede alt for længe på både drikkevarer og pizza. Til tider havde vi hverken mad eller drikke på bordet, og vi bestilte nogle pizzaer, men fik nogle helt andre serveret.
Inden vores tidsslot var løbet ud, vil vi bestille mere pizza, men bliver mødt med "køkkenet er lukket". Altså hvad er det for noget at sige, når man stadig har bord og ikke er blevet informeret herom. Derudover sejlede det også med at lave cocktails til os. Alt i alt var det en skandale, når man betaler så mange penge pr. kuvert for pizza og cocktails. Det må I kunne gøre langt bedre..

Réponse de Frankiespizza
Tja, overskriften beskriver vel vores oplevelse meget godt…
Bestilte 2 dage i forvejen og skulle alligevel vente 25 minutter, har aldrig fået så tynd en pizza og fyld var der nærmest intet af og så betaler man min 135kr, mega pinligt at skulle servere sådan en gang skod pizza til en 25 års fødselsdag. Det var første og sidste gang, vi fik pizza fra frankies Mejlgade

Réponse de Frankiespizza
Der var én ung pige hele aftenen.
Det sejlede med beskidte ting på borde og man skulle spørge efter ALT
Bestik, pizzaskærer, chili eller olie etc.
Den stakkels unge pige løb rundt mellem 10 forskellige borde og havde ikke tid til at rengøre, så hun blev nødt til at samle det hele på ét bord.
Det sejler for den restaurant.
Hvor bliver manager af?
Sidste gang vi støtter frankies, der er andre steder der laver lignende pizzaer til fornuftigt miljø for de unge medarbejdere.
Skam jer frankies (Frederiksberg)

Réponse de Frankiespizza
Vi var et selskab på 11 mennesker på Frankies Nørrebro.
Efter 40 minutter havde vi kun fået 3 pizzaer - så måske et stykke pizza hver.
Så går en “feast” på to timer godt nok hurtigt! Især når der INGEN mulighed er for at måtte blive efterfølgende og hygge - jo mod betaling….
Det var bare ikke dét og 425 kr pp. værd.
Kunne misbruge mere af min tid, end den jeg allerede brugte på Frankies pizza ved at skrive stolpe op og ned om den dårlige oplevelse. Short and sweet. Det eneste, der er godt, er det søde personale. Resten af indholdet på Frankies Pizza, er ikke værd at skrive om!

Réponse de Frankiespizza
Øv - pizza var lovet (på mail) at den skulle leveres kl 17.30 - kl 18.11 ringede jeg - den ville blive hentet af mover om 3 min
Ringede igen 18.25 - ‘den er lige hentet’
Ankom 18.38 - kold….øv øv
Karen
Hej Frankies
Jeg senderen mail til jer med problemet og jeg blev refunderet min udgift lyn hurtigt😊
Jeg er glad og tilfreds

Réponse de Frankiespizza
En olieret omgang. Virkelig små pizzaer (størrelsen giver Ca. 4 reelle stykker) til overpris.
Vi har været meget glade for Frankies pizzaer førhen. Men de sidste fire gange vi har bestilt har været meget skuffende. De første to af de fire gik vi forkerte pizzaer, hvilket vi blev kompenseret for. Men de sidste to gange har vi betalt 150,- pr pizza og fået meget små pizzaer som ikke mættede, som var brændte og manglede fyld. Vi er kede af den udvikling og kommer ikke til at bruge vores penge der igen.

Réponse de Frankiespizza
Pivringe pizzaer til overpris. Bestilte i Odense gennem Wolt, pizzaerne kom hurtigt - den del var super.
Pizzaerne er kedelige, var seje i struktur, kolde og ligegyldige, og der er ikke mad i dem. Til gengæld er de 50 %+ dyrere end alke andre. Nul stjerner, never again.

Frankies på strøget
Jeg prøvede Frankies på strøget med stor skuffelse. Jeg bestilte en Pizza margarita, med kylling på. Da jeg fik pizzaen var der 4 stykker små kylling på?? for det første var de smagsløse, for det andet kan det ikke passe at man betaler 25 ekstra kroner for 4 små stykker kylling på 1 cm. hver. Stor skuffelse må jeg sige...

Réponse de Frankiespizza
plejer aldrig at skrive negativt men denne såkaldte Restaurant på Strøget er desværre en nødvendighed for at andre ikke kommer ud for at bruge mange penge på så dårlige pizzaer
Starter v booking af bord, får ingen bekræftelse på den og må derfor ringe og få bekræftet. Ankommer til et IKKE hyggeligt sted, anvises til er bord hvir der hver gang døren går op kommer den vildeste kuldebro ind. Der er opsat en varmeblæser men tjeneren ka ik få den til at virke og at ved at rive skabet med da hun vil flytte på den. Vi får, efter vi har påført is jakker pga der er så koldt pga døren, bestilt mad og drikke. Vi får hurtigt 4 glas m is i og må så pænt vente på selve drikkevare som vi får 8 min efter og surprice er isterninger næste smeltet. Vi får så efter lang ventetid pizzaer, eller to af os gjorde da tjener havde glemt en pizza samt glemt tilkøb af kød på den ene pizza der var kommet .. så de må vente yderligere 10 min men vi der har fået må gå igang m at spise for at vores mad ik bliver kold. Min pizza mangler fyld og der er et helt område hvor der hverken ost eller fyld på men tørt brød. Det er ikke noget jeg kan anbefale og den dyreste pizza jeg har betalt for som på INGEN måde var pengene værd. ØV