Frankiespizza Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestilte en “Wine n’ Dine me” gennem Wolt fra Frankies, Grønnegade, København. Udover at det tog 1 time og 20 minutter at få leveret vores mad 400 meter, så var maden også helt igennem kold da vi modt... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 2 sur 5 étoiles

Supergod pizza men desværre har personalet hverken oversigt eller styr på noget som helst. Drikkevarerne kom efter vi fik vores mad…efter vi havde rykket for det tre gange. Personalet var tydelig for... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi var 39 personer der havde bedstilt feast, de var utrolig lang tid om at lukke os ind og da vi først kommer ind går der lang tid før vi fik mad - personalet var dårligt og Frederik var utrolig sassi... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi besøgte Frankies på Frederiksberg i går med forventning om gode pizzaer, men blev desværre skuffede. Pizzaen med mascarpone var meget våd i bunden, og pestoen smagte som en billig supermarkedsv... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Restaurant italien

Informations provenant de diverses sources externes

Vores pizza joint tilbyder stenovsbagte pizzaer med et spændende udvalg af old school favoritter med klassiske sammensætninger og nye, sjove kreationer på den perfekte pizza crust. Vi har også glutenfri bund som alternativ, og så har vi skønne side ord...

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

13 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

En beskidt omgang

En beskidt omgang
Søndag d 22 september var vi for første gang på Frankies på strøget
Vi var de første gæster og efter at ha siddet et stykke tid, var vores sko klistret fast til gulvet. Det lå pizza skorper mellem vægen og sofaen vi sad i og bordet havde heller ikke set en klud
Jeg kan blive i tvivl om hvor længe siden det er der sidst er blevet gjort rent
Vil nødige se køkkenet
I skriver jeg skal henvende mig til jer, det har jeg gjort
Svar: i er kede af min oplevelse

22 septembre 2024

Hej Lena,
Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse på vores restaurant på Strøget. Jeg håber, du har mulighed for og lyst til at kontakte os på stroeget@frankiespizza.dk om din oplevelse.

Noté 1 sur 5 étoiles

Pizzaen skulle have haft en 5-7…

Mejlgade, Aarhus
Pizzaen skulle have haft en 5-7 minutter mere i ovnen, bunden er ikke færdigbagt, mangler sprødhed. Minder om en snobrød, der knap har set bålet.
Meget skuffet!
Det kan godt være pizzaerne ikke var særligt gode, men de er tilgengæld dyre

29 septembre 2024

Hej Jens,
Jeg er ked af at høre, du har haft en uheldig oplevelse med at bestille takeaway fra Frankies Mejlgade. Jeg håber, du har lyst til og mulighed for at uddybe din oplevelse til os på mejlgade@frankiespizza.dk.

Noté 2 sur 5 étoiles

Vi havde booket bord forud for…

Vi havde booket bord forud for koncertoplevelse i to timer ved Frankies i Jægergårdsgade. Blev taget godt imod, men meget lang ventetid, som desværre også resulterede i, at vi måtte gå fra restauranten uden at have fået vores dessert, selvom vi havde rykket for desserten i noget tid. Restauranten tilbød ikke at kompensere for ventetiden, så vi betalte for desserter vi aldrig så skyggen af..

21 septembre 2024

Hej Line,
Jeg er ked af at høre, at du havde en dårlig oplevelse med lang ventetid under dit besøg på Frankies Jægergårdsgade. Hvis du har mulighed for at uddybe dit besøg til os på jaegergaardsgade@frankiespizza.dk, vil vi værdsætte at komme i dialog med dig.

Noté 1 sur 5 étoiles

Allegade 2 var 6/9 helt uden service og…

Allegade 2 var 6/9 helt uden service og overblik hos tjenerne pg køkkenet koncentrerede sig vist kun om at levere til take away. Fik bordet 19.30 (bestilt til 19.15) efter 25 min kunne vi bestille drikkevarer og mad. Efter 1 time kom vores forretter fordi vi rykkede for dem. Efter yderligere 1 time kom vores pizzaer omsider efter gentagne rykkere. Vi bad om at få vores dessert straks, da vi ellers bare ville gå. Efter 2 timer og 20 min spiste vi vores dessert, som endte med blot at blive is for 4 af os - men vi var helt ligeglade - vi skulle blot ud derfra. Vi kommer ALDRIG igen. 0 stjerner.

6 septembre 2024

Hej Carsten,
Jeg er ked af at høre, at I havde en dårlig oplevelse på Frankies Frederiksberg med meget ventetid. Hvis du har mulighed for at uddybe din oplevelse til os på frederiksberg@frankiespizza.dk, vil vi meget gerne i dialog med dig.

Dårlig oplevelse!

Spiste på Frankies igår på Frederiksberg. Vi fik anvist et bord der var helt klistret, stolene var klistret og dette var ens for alle bordene i området vi sad. Tjeneren tilbød ikke engang at tørre bordet af. Vi fik bestilt, men bestikket i krukken var beskidt! Nævner det for tjeneren, der kigger på mig som om det er et kæmpe problem, og så henter hun krukken fra et andet bord (som også er beskidt). Det ender så med vi må tørre vores bestik af med vores vand og serviet, da det fortsat var beskidt (der var madrester på). Vi havde ikke lyst til at henvende os igen grundet attituden fra hende. Der er på intet tidspunkt en tjener der spørger om maden er god, eller om vi mangler vand, som vi har betalt for ad libitum. Vi manglede både salt og peber, at få fyldt vand, men igen ville vi ikke henvende os da det ikke virkede til det var okay.

7 septembre 2024

Hej Amalie,
Jeg er meget ked af at høre, at I havde en dårlig oplevelse på Frankies Frederiksberg i sidste uge.
Hvis du har lyst til og mulighed for at uddybe din oplevelse til os på frederiksberg@frankiespizza.dk, vil vi værdsætte det.

Frankies på Strøget. Bliv væk

Frankies på Strøget. Vi sad 12 mennesker og ventede næsten en time på vores første servering, og da den endelig kom, var det tre hvidløgsbrød, som var dårligt bagt. Som vi faktisk slet ikke havde bestilt – stadig ingen pizzaer. Til trods for at vi havde betalt for en feast, blev vi kun tilbudt vand ved bordet, uden nogen sodavand eller drinks på det tidspunkt.

Servicen var langt under standard. Personalet virkede stressede og kunne tydeligvis ikke følge med. Da vi forsøgte at bestille flere drikkevarer, blev vi afvist på en ubehagelig måde. I sidste ende fik vi kun en lille del af de pizzaer, vi havde forventet, og kvaliteten var langt under det niveau, vi havde håbet på – flere af pizzaerne indeholdt kød, på trods af at vi havde gæster, der ikke spiser kød.
Jeg kan godt selv spise kød, men de var stærke og der var gedeost på, hvilket ikke bliver nævnt.
Jeg spiste personligt, kun det der svarede til et stykke. Da jeg ikke kunne lide nogle af dem.

Stemningen på stedet var kaotisk, og vi følte os ikke værdsat som kunder. Samlet set var det en meget negativ oplevelse, og jeg kan ikke anbefale dette sted. Det er bestemt ikke pengene værd.

31 août 2024

Hej Mia,
Jeg er utrolig ked af at høre, at I har haft en negativ oplevelse på vores restaurant på Strøget. Jeg håber meget, at I har lyst til at sende os en mail til stroeget@frankiespizza.dk, så vi kan komme i dialog med jer om oplevelsen.

Ikke dine penge værd!

Jeg havde en meget skuffende oplevelse af Frankies på Strøget. Efter at have ventet i næsten en time på vores første bestilling, fik vi serveret tre hvidløgsbrød, som ikke var ordentligt bagt, og stadig ingen pizzaer. Derudover blev kun vand fyldt op ved bordet, og der var ingen sodavand eller drinks på dette tidspunkt selvom vi betalte for feast.

Servicen var under al kritik. Personalet virkede overvældede og kunne ikke følge med, hvilket blev tydeligt, da vi forsøgte at bestille flere drikkevarer, men blev afvist på en ubehagelig måde. Til sidst fik vi kun en brøkdel af de pizzaer, vi regnede med at få og kvaliteten var langt under forventning – flere af pizzaerne indeholdt kød, selvom vi havde gæster, der ikke spiser kød.

Atmosfæren var kaotisk, og vi følte os på ingen måde værdsat som kunder. Alt i alt en meget ubehagelig oplevelse, og jeg kan ikke anbefale dette sted. Det er helt klart ikke pengene værd.

31 août 2024

Hej Emma,
Jeg er meget ked af at høre, at I har haft en ubehagelig oplevelse på vores restaurant på Strøget. Jeg håber meget, at I har lyst til at sende os en mail til stroeget@frankiespizza.dk, så vi kan komme i dialog med jer om oplevelsen.

Noté 3 sur 5 étoiles

I actually like their pizza but when…

I actually like their pizza but when you order take away their website says 15-20 minutes but as soon as you’ve paid it changes to 35-45 minutes.

13 août 2024

Hi Emilie,
Thank you for your feedback! We are glad that you enjoyed our pizza. I'll be looking into the waiting time for takeout orders to ensure it is as accurate as possible. We appreciate you bringing this to our attention.

Best regards,

Klamt

Klamt , slidt og ligegyldig betjening

11 août 2024

Hej Jan,
Jeg er ked af at høre, at du føler, at vores restaurant er klam og slidt, samt betjeningen ligegyldig. Har du mulighed for at sende os en uddybende mail fra dit besøg til frankies@frankiespizza.dk?

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestiller en pizza fra Frankie på…

Bestiller en pizza fra Frankie på Frederiksberg. Den bliver ikke leveret med det som skulle være på pizzaen. Jeg ringer og klager, men det vil de ikke tage ansvar for. De siger jeg skal klage til Wolt, men det var dem selv som glemte at sende tingene af sted. Ikke Wolt's skyld.

Så nu fik jeg ikke det jeg bestilte. Fik ingen kompensation og en masse bøvl i stedet for.

Firmaet tager ikke ansvar for deres egne fejl.

2 août 2024

Hej Mathias,
Jeg beklager den dårlige oplevelse ved at bestille takeaway med levering fra Frankies Frederiksberg. Jeg vil meget gerne høre mere om din oplevelse, hvis du har mulighed for at sende os en mail til frederiksberg@frankiespizza.dk.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig service - får aldrig maden

Vi spiste i går på Frankies på Allegade på Frederiksberg. Vi ankom 9 personer uden at have booket bord da der var få gæster på restauranten. Efter at have bestilt modtog 8 af os vores pizzaer. Den sidste af os havde de glemt. Det er kikset men det kan selvfølgelig ske. Vi beder vores tjener om at følge op på bestillingen. Det vil han gøre. Der går tyve minutter uden at vi hører noget. Vi tager tager igen kontakt til tjeneren for status. Han siger igen at han vil undersøge hvor den manglende pizza er. Der går yderligere 25 min og de otte af os der har fået mad er forlængst færdige med at spise. Vi kalder igen tjeneren over til os og han fortæller at den sidste mad kommer, men at vi selvfølgelig er røget bagerst i køen, og det er derfor at pizzaen ikke er kommet. Der er få gæster så det kan ikke passe at det tager mere end 45 min at lave den pizza vi oprindelig bestilte for over en time siden. Vi dropper selvfølgelig at vente mere og den niende gæst må gå sulten hjem. Øv til Frankies. Det gider vi ikke opleve igen.

24 juillet 2024

Hej Jesper,
Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse på Frankies Frederiksberg. Vi vil meget gerne i kontakt med dig vedr. din oplevelse, hvis du har lyst til og mulighed for at sende os en mail til frederiksberg@frankiespizza.dk. På forhånd tak.

Ikke styr på det.

Vi havde booket bord, til feast. Det startede godt og vi fik de 2 første pizzaerfibt efter hinanden. Så gik det i stå. Vi spurgte flere gange efter en ny, fik a vide der var travlt. Men dem omkring os fik pizza. Da vi havde siddet der i 2 timer havde vi fået 4 pizzaer. Gik op og betalte 395 pr mand og var også lovet at vi fik en pizza med vi kunne spise på vejen videre, kom aldrig. Colaerne vi fik var ikke kolde.
Personalet vidste ikke hvad hinanden lavede. Der var ikke styr på noget.
Trist når man havde glædet sig til en masse forskallige pizzaer SOM ER KONCEPTET.
Frankies Nørrebro

6 juillet 2024

Hej Diana,
Jeg er meget ked af at høre om din dårlige oplevelse med Frankies FEAST på Frankies Nørrebro. Det lyder ikke til, at I har fået den oplevelse, som konceptet byder på. Vi vil meget gerne i dialog med dig om din oplevelse, hvis du har mulighed for at sende en mail til os på noerrebro@frankiespizza.dk.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg havde bestilt pizza fra Frakies…

Jeg havde bestilt pizza fra Frakies idag i Jærgergårdsgade, deres mozzarella ost på pizzaen var helt kolde , pizzaen var generelt koldt . Jeg havde bestilt en cola i ordren , men det fik jeg ikke !! Jeg spurgte manden , som hentede pizzaen til mig fra Wolt , men han svarede mig ikke og gik hans vej .. Kan en medarbejder fra wolt ikke finde ud af at tale !!?

30 juin 2024

Hej Fatima,
Mange tak for din anmeldelse. Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse ved at bestille fra Frankies Pizza i Jægergårdsgade. Vi vil meget gerne i dialog med dig om din oplevelse, hvis du har lyst til og mulighed for at sende os en mail til jaegergaardsgade@frankiespizza.dk.

Noté 5 sur 5 étoiles

Frankies Odense

Vores familie var for første gang på Frankies i Odense i går. Og det bliver bestemt ikke sidste gang! Aldrig er vi blevet mødt med så højt et serviceniveau. Tjeneren levet en sublime oplevelse og mad var spot on.
Oplevelsen overgik vores forventninger for en restaurant i den fornuftige prisklasse😀🙏

28 juin 2024

Hej Kasper,
Tusind tak for din gode feedback fra dit besøg hos Frankies i Odense. Vi er meget glade for at høre, at I havde en skøn oplevelse og blev mødt af et højt serviceniveau. Vi ser meget frem til endnu et besøg i fremtiden!

Pizzaen er gennemsnitlig

Pizzaen er gennemsnitlig, men der var sparet på fyld og servicen var ok, men værten, en fyr var ikke imødekommende,
og da jeg spurte at tørrevores bord, han ignoreret, men da jeg sagde anden gang så renset han uden større ønsker. Okay sted, men slet ikke prisen værd (150 kr) .

21 juin 2024

Hej Tanya,
Tak for din feedback fra dit besøg på Frankies. Vi vil rigtig gerne høre mere om din oplevelse, samt hvilken restaurant du har besøgt. Hvis du har mulighed for at sende os en mail på frankies@frankiespizza.dk, vil vi værdsætte muligheden for at komme i kontakt med dig.

Noté 1 sur 5 étoiles

Kan desværre ikke give 0 stjerner… fik…

Kan desværre ikke give 0 stjerner… fik leveret 3 slatne kolde pizzaer. Ringede til frankies ODENSE som mente det var Wolts skyld og skrev så med Wolt som mente det var frankies… frem og tilbage…har snakket med frankies nu 4 gange og fået 45% refusion(af Wolt) for uspiselig mad. Det er simpelthen for ringe man ikke kan få pengene tilbage for mad i på ingen måde kan være bekendt at servere…. Aldrig igen!!

20 juin 2024

Hej Majken,
Jeg er rigtig ked af at høre, at I har haft en dårlig oplevelse ved at bestille takeaway fra Frankies i Odense. Din oplevelse lever bestemt ikke op til de standarder, vi stræber efter.
Hvis du har lyst til og mulighed for at sende en mail om din oplevelse til odense@frankiespizza.dk, vil det være meget værdsat.

Noté 5 sur 5 étoiles

Frankies pizza århus ,super gode pizza

Frankies pizza århus ,super gode pizza, fantastisk personale,vi ventede lidt ,da der kom mange ordrer udaf huset ikk lang tid,og straks fik vi tilbudt en ny omgang drikkevarer på huset regning .
5 personer gik meget meget tilfreds derfra ,vi kommer igen .

14 juin 2024

Hej Steen,
Mange tak for din fine anmeldelse af dit besøg på Frankies i Aarhus. Vi er rigtig glade for at høre, at I, trods ventetiden, gik tilfredse fra restauranten. Vi glæder os til at byde jer velkommen en gang i fremtiden.

Bryder skriftlige aftaler

Jeg ringede til hovedkontoret for at høre hvor vi kunne få plads til spisning af 30 personer.
De fandt plads på Frankies på Frederiksberg. De sendte en bekræftigelse, men antal, tid og pris.
Da vi ankommer og flere har sat sig og fået noget at drikke herefter meddeler personalet at der var en tastefejl i den skriftlige bekræftigelse og at det bliver 3.000 kr dyrere.
De har ikke sendt en besked på skrift.

Hvis vi er ultilfredse kan vi gå.

12 juin 2024

Hej Mette,

Jeg er ked af at høre, du har haft en dårlig oplevelse ved at besøge Frankies Frederiksberg og kommunikationen med hovedkontoret. Vi vil meget gerne i kontakt med dig angående din oplevelse, hvis du har lyst til og mulighed for at sende en mail til frederiksberg@frankiespizza.dk.

Noté 1 sur 5 étoiles

Efter over en times ventetid er der…

Efter over en times ventetid er der endnu ikke en der har tilbudt hjælp.

30 mai 2024

Hej Henrik,
Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse ved at besøge Frankies. Vi vil meget gerne høre om dit besøg, hvis du har lyst til og mulighed for at sende en mail til frankies@frankiespizza.dk.

Bedste hilsner,

Noté 2 sur 5 étoiles

Helt sort i bunden og et personale der…

Helt sort i bunden og et personale der snakkede højlydt om weekendens aktiviteter. Ikke hyggeligt eller velsmagende besøg.

28 mai 2024

Hej Emma,
Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse ved at besøge Frankies Pizza. Vi vil meget gerne høre mere om dit besøg, hvis du har lyst til og mulighed for at sende en mail til frankies@frankiespizza.dk.

Bedste hilsner,

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus