Har lige haft en supergod oplevelse. Havde købt noget garn online, som jeg ikke syntes om i kvaliteten. Det opdagede jeg dog først efter 2 mdr, men fik alligevel pengene retur. Og normalt er jeg godt... Voir plus
Altid den bedste service, gode råd og deler rask ud af de gode idéer. Jeg synes om alle de gode forandringer i butikken og jeg oplever en rivende udvikling. Jeg synes særlig om man nu kan sætte sig... Voir plus
L'entreprise a répondu
Nemt at handle og hurtig levering, men det allerbedste var alligevel at et par dage efter modtagelsen, fik jeg en info mail om, at der i noget andet garn, jeg IKKE havde købt, var en fejl og fordi gar... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Hos Garnspecialisten sælger vi ikke nyproduceret garn, men opkøber restpartier fra overskudsproduktion i tekstilindustrien.
Krogenbergvej 15A, 3490, Kvistgård, Danemark
- kundeservice@garnspecialisten.dk
- garnspecialisten.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Altid en fantastisk god service
Altid en fantastisk god service, hurtig levering og kvalitetsprodukter. Kan varmt anbefales at handle hos Garnspcialisten

Réponse de Garnspecialisten
Hurtigt effektivt og god kvalitet
Jeg har efterhånden handlet nogle gange hos Garnspecialisten - såvel online som i butikken. Det var også denne gang en fornøjelse med hurtig levering og de rigtige varer.

Réponse de Garnspecialisten
Rigtig godt koncept og altid nemt og…
Rigtig godt koncept og altid nemt og hurtigt at handle her.

Réponse de Garnspecialisten
Lækkert garn at strikke med
Lækkert garn at strikke med - smukke farver og leveret lynhurtigt :-)

Underbart garn
Jsg har köpt garn tidigare och varit nöjd. Nu köpte jag ett tunt garn av 100% merinoull, och har stickat två provlappar med 2 trådar/olika storlekar på stickor, och därefter börjat sticka en jumper. Den kommer att bli så skön och snygg, för jag älskar just den färgen.

tak Garnspecialisten :-)
tak Garnspecialisten :-)
især tak til en kundeservice/email oplevelse der er helt i topklasse ..jeg havde fået et produkt der var defekt og jeg modtog den sødeste mail og mine penge retur, jeg kan kun anbefale at handle her ,der er orden i tingene

Ja, tak
Det der er spændende for mig, er at det er rest-produkter der bliver tilbudt. Det giver mig mulighed for at prøve og eksperimentere med produkter jeg ellers ikke ville have købt. Nårh ja, så er der nogen gange lidt bøvl med at vinde op, eller filtre ud. Men prisen og servicen taget i betragtning, kommer jeg helt sikkert igen. Og igen. Og i.....

Hurtig levering
Hurtig levering, smuk uld som altid. Jeg vil nok strikke en trøje til mig selv af det og senere noget til børnebørnene. Garnspecialisterne er et projekt, jeg støtter med kærlighed.

Godt garn
De gange, jeg har handlet hos Garnspecialisten, har jeg fået kvalitetsgarn til en beskeden pris.
Garnet er overskudsproduktion og ved at købe garn hos Suzana gør man lidt godt i denne verden af overskudsproduktion.

Det er udfordrende…
Det er udfordrende at få tilsendt stop garnspild. Selvfølgelig er der noget, der er svært at anvende, men så kan det blive til en del af et slumretæppe eller et par varme sutter.

Jeg er glad for mit køb af garn
Jeg er glad for mit køb af garn
Farven passer med forventning og troede måske den var tykkere men blander bare noget andet garn med.
Glæder mig til at strikke fiskerknit trøje

Fantastisk garn
Jeg har handlet en masse fantastisk garn. Det bliver altid sendt hurtigt. Jeg har også været i butikken og købe, kan godt lide at mærke på det inden jeg køber. Jeg har deltaget i live flere gange, det syntes jeg er så fedt.