Vreselijke club. Zo’n geschillencommissie is gevoelig voor een gedreven juridisch medewerker. Jammer, je denkt met een onpartijdige club te maken te hebben. Zelfs van de onderbouwing van de conclusi... Voir plus
Lisez les avis des autres
Wat een verdienmodel is de geschillencommissie. Vooraf betalen voor zogenaamd onpartijdige juridische bijstand. Alle stukken aangeleverd, maanden gewacht, tijdens de zitting hoor ik alleen maar da... Voir plus
Klacht met postnl behandeld Mensen let alstublieft op, tegen postnl kun je niet winnen. Pakket aangetekend verstuurd. Nooit aangeboden bij het adres, daarna zoek geraakt en opeens ergens anders bezor... Voir plus
Niet integer, de zgn commissie ging zelfs zover dat zij bewijzen onleesbaar maakten. Verdedigt slechts de belangen van RvB en artsen, ook als bv ene mw. Creemers, voorzitter van de RvB aantoonbaar en... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Klacht niet voor leggen aan deze clowns
Deze commissie mag de naam Geschillencommissie niet dragen want ze behandelen inhoudelijk geen zaak die al voorgelegd is aan een Raad van Bestuur.
Naar mijn mening leg je nogmaals je zaak voor aan deze commissie om na te gaan of ze in het gelijk staan ja of nee.
Dat gebeurd niet want je mag je verhaal niet doen.
Dus houd je geld in de zak van het is het verdriet niet waard om dit voor deze belachelijke commissie te doen.
Er zat een medisch iemand in mijn commissie die niet eens wist van een behandeling in haar eigen ziekenhuis.
Naar een medisch dossier vragen is niet in deze commissie niet opgekomen.
Ze zitten daar alleen om het geld op te strijken om daar aanwezig te zijn maar deskundig dat kun je vergeten.
Dus niet voorleggen is mijn advies en deze groep mijden.
Smeerlappen, die Geschillencommissie
Wij hebben geen goed woord over voor de Geschillencommissie (betr. nieuwbouwwoning). Wij hebben drie jaar gestreden tegen de bouwmaatschappij die ons misleid heeft met de aankoop van een appartement. Tijdens de bouw en oplevering werden wij geconfronteerd met een drempelblokkade naar het terras van maar liefst 26 cm hoog, wat NERGENS was vermeld, niet in de bouwtekeningen of de stukken. Uiteraard met de jurist aangevochten, omdat de bouwmaatschappij een INFORMATIEPLICHT heeft bij voor de koper RELEVANTE informatie. Bovendien is het tegen het bouwbesluit om zoiets gevaarlijks af te leveren. Uiteraard draaiden de hufters van de bouwmaatschappij het om, en vonden dat 'als wij dit zo belangrijk hadden gevonden' we dit dan zelf hadden moeten onderzoeken. FOUT!
Uiteindelijk kwam de zaak voor de Geschillencommissie. Laat me niet lachen. Je staat al met 1-0 achter als je daar binnenkomt. Aanvankelijk ging het okee, de commissie leek ons te begrijpen. Dat bleek een toneelstuk. Na meer dan zes weken wachten kwam de uitspraak: Wij zouden 'in schuldeisersverzuim' zijn!!!! Onvoorstelbaar om de boel zo om te draaien. De reden: wij hadden een opstap of hellingbaan in onze huiskamer geweigerd! Met het afwijzen van dat voorstel hadden wij kennelijk al onze kansen verspeeld. SMERIG SPEL.
De Geschillencommissie weet donders goed dat ze fout zitten, maar de uitkomst stond allang vast, de bouwmaatschappij MOEST de zaak winnen, kan het niet linksom, dan rechtsom. Omdat de bouwer hiermee wegkomt, wordt bedrog en misleiding in stand gehouden. We hadden alles verwacht, maar niet dat WIJ als slachtoffers van deze wanpraktijken, zouden worden afgeschilderd als degenen die fout zitten. Onwerkelijk, dit. EEN DIKKE NUL voor deze instantie!!!!
Stelletje communistische beschermheiligen...
Eén ster is nog te veel voor deze club. De Geschillencommissie doet mij denken aan een communistische instelling van beschermheiligen van haar leden. Bij aanvang staat de klager al met plm. 80:20 achter. Communicatie is ingewikkeld en omslachtig. Bij afloop blijkt de, bijna 70 keer op hun website genoemde 'Nakomingsgarantie' totaal niets, nada, nothing waard. De Commissie wast haar handen in onschuld, doet vervolgens een plas en laten alles zoals het was. De leden lachen in hun vuistje. Een schande voor het Ministerie van VWS.
Overbodige organisatie. Hebben clowns en apen in dienst.
Duidelijk een instantie die geen idee heeft hoe het in deze tijd werkelijk moet functioneren.
Niet te geloven.
Waarschijnlijk net als bij boeing het geval is; ook clowns als medewerkers die aangestuurd worden door apen.
Lenzen voorgeschreven gekregen
Lenzen voorgeschreven gekregen, zonder begeleiding en de noodzakelijke vloeistof.
Ontstekingen aan beide ogen met blijvende schade.
Reactie onder de maat.
Echte afrader.
Scam, waste money, time and expectation.
Pretty much the same with the other complaints. This company is a scam, all expats stay away. They took money and did nothing, took more than a year, and when schedule a call, if you don't speak/understand Dutch, they will close the call. Waste of time and energy, no trust with this company. The dispute with energy company is "solved" after the company is bankrupted, SURPRISE! And impossible to get your 52 eur back if you are right.
Geschillencommissie reizen is wassen neus
Geschillencommissie reizen is helaas een wassen neus. Zoals Tui ons al voorspelde staat de uitspraak op voorhand vast. De uitspraak is namelijk dat je maximaal €500 terug krijgt als je gelijk krijgt. In ons geval kwam Tui artikel 6 ANVR reisvoorwaarden niet na waardoor wij niet op vakantie gingen maar wel onze reissom van €3800 kwijt waren. De geschillencommissie geeft ons gelijk en de uitspraak is dat Tui ons €500 terug moet betalen, zoals Tui al voorspelde. De commissie weigert om ook maar 1 woord te spenderen aan de motivatie hoe men tot €500 gekomen is. Zeer teleurstellend om te ervaren dat je gelijk krijgt maar dat Tui de ANVR voorwaarden mag schenden voor €500. Tui heeft er leuk aan verdient…..
Mensen geloven niet in hun eerlijke beslissing
Mensen, neem geen contact op met deze commissie. Ze nemen geen eerlijke beslissingen. Ze houden geen rekening met alle details van de zaak. De zaak duurt ruim een jaar en de uitslag is 0. Mijn zaaknummer 227869/233126 heeft ruim een jaar geduurd tegen het Innova elektriciteitsnet vanwege een kapotte meter, uiteindelijk is er in hun voordeel beslist. Zonde van zo'n commissie. Het is beter om de overheid ze laten sluiten, en iedereen die gerechtigheid zoekt, naar een rechtbank te laten gaan.
Ik had een klein geschil met een internet provider over het inleveren van oude materialen
Ik had een klein geschil met een internetprovider en ik besloot om via de geschillencommissie een oplossing te zoeken.
Conclusie: weggegooide tijd en geld.
De commissie is vooral bureaucratisch ingesteld en besteed veel tijd aan verantwoording van wat ze doen en hoe goed en onpartijdig ze dit doen. Vooral dit laatste zette mij aan het denken
Doorlooptijden zijn lang. In mijn geval 6,5 maand. Daarbij overschreden ze hun eigen einddatum. Frappant dat daar geen restrictie op zit want mijn geschil met de provider ging over een te late terug levering van producten waar duidelijk wel een boete op zat.
Na de vraag en antwoord periode correct te hebben doorlopen begint het wachten. De behandeling werd ook nog een keer uitgesteld. Reden onbekend.
In de tussen tijd ben ik eens rond gaan kijken en ik schrok van de negatieve reviews op dit forum. Meestal zit er in deze fora wel een (enigszins) positieve react tussen maar die ontbreekt hier. Kan zijn dat deze 50 reviews alleen maar verongelijkte, rancuneuze klanten zijn, maar toch. Verder zit er voorzover ik kon zien ook geen enkele reactie van verongelijkte ondernemers tussen.
Wellicht ligt een deel van de reden in het feit dat dit 'onpartijdige' clubje betaald wordt door het bedrijfsleven. Ergo: wiens brood men eet, diens taal men spreekt. Leuke schnabbel voor commissie leden.
Deze commissies zijn gecertifieerd door de overheid wat hun onpartijdigheid moet 'bewijzen'. Ook de consumentbond werkt hieraan mee. Ik begrijp dat het een mooie oplossing zou kunnen zijn maar ik raad de laatste club aan om toch eens wat kritischer naar deze door bedrijfsleven betaalde commissies te kijken zeker gezien de reacties op fora.
Afsluitend: ik ben blij dat ik via deze try-out met minimale kosten een (slechte) ervaring rijker ben geworden. Wanneer ik ooit in een serieus conflict met een leverancier terecht kom is mijn gang zeker NIET via de geschillencommissie!
probeer je eigen dingen op te lossen, ga niet via geschillen commissie
is er ergens waar wij als publiek de geschillen comissie kan melden voor diefstal? ze nemen jou geld en dan krijg je te horen dat je zelf alles achteraan moet want hun nemen geen kant en doen alleen “bemiddelen”, helemaal niet waar, die mensen doen hun werk niet maar wil wel geld van je hebben
Verspil je tijd en geld hier niet aan
Verspil je tijd en geld hier niet aan. Ik heb proceskosten betaald (52 euro), het bedrijf in kwestie geeft in hun voorwaarden aan dat ze zijn aangesloten bij de Geschillencommissie. Vervolgens wil dat bedrijf hun deel van de proceskosten niet betalen. De geschillencommissie kan dit blijkbaar niet afdwingen. Dus er komt geen proces. En ik krijg mijn 52 euro ook niet terug. Ik heb zin om een kort geding te beginnen tegen deze vorm van oplichting, maar dat is mijn tijd en energie niet waard voor 52 euro.
Monitor ging na 3 jaar kapot
Monitor ging na 3 jaar kapot. Geschillencommissie vindt de levensduur van een monitor 2 jaar en verwijst naar een tabel van de Uneto-Vni betreffende gebruiksduurverwachting. Volgens Uneto is de normale gebruiksduur van een monitor 2 jaar. Maar volgens de ACM mag deze tabel van Uneto niet als wettelijke garantietermijn gebruikt worden. Ook gaat de geschillencommissie uit van de economische levensduur, maar de wettelijke garantie gaat over normale gebruikersduur, niet economische levensduur. Iedereen weet toch dat een monitor langer meegaat dan 2 jaar, niemand van mijn duizenden collega’s vervangt zijn thuiswerkmonitor elke 2 jaar. Zo vaak vervangen krijgen we ook niet vergoed vanuit mijn werkgever de Rijksoverheid. Ook heeft de geschillencommissie genegeerd dat Bol mij gemaild had dat als ik aan kon tonen dat als het een technisch mankement betreft en geen gebruikersoorzaak ik aanspraak kon maken op wettelijke garantie. Toen ik dit aangetoond had met behulp van de Philips helpdesk werd alsnog aanspraak afgewezen. Een rechter zou hier volgens mij zeker rekening mee houden, maar de geschillencommissie niet. Een volgende keer gewoon naar de rechter via een rechtsbijstandsverzekering in plaats van naar een geschillencommissie!
Bureaucratie in het kwadraat
Bureaucratie in het kwadraat. Slechte website. Geen communicatie mogelijk dan via website of per brief. Na 6 maanden zijn ze alleen nog maar meer dan formeel overal zout op de slakken aan het leggen en het gaat helemaal nergens over. Van de kastje naar de muur geschoven. Vastgoed en notarissen daarnaast doen ze voor honderden andere branches geschillen voordat het misschien na een jaar eindelijk daar is waar het hoort. Dat is bureaucratie in het kwadraat. Hun vragen en volledig maken van dossiers en details die er niet toe doen.
Verschrikkelijke organisatie
Verschrikkelijke organisatie. Opgericht om de consument te belazeren. Een grote farce als onderdeel van een welbewuste ontmoedigingsstrategie. Niet ter zake kundig, partijdig, incompetent. De uitkomst staat vooraf al vast namelijk de dienstverlener heeft altijd gelijk. Die betalen ze waarschijnlijk ook in de vorm van een contributie. En wie betaalt die bepaald. De juridische kennis is nul. Feiten worden genegeerd. De hoorzitting is een schertsvertoning. Het is een schande.
Geschillencommissie Auto Niet Onafhankelijk
Ik ben met een nieuwe auto naar de geschillencommissie gestapt om de koop te laten ontbinden omdat de auto al schade heeft gehad, rechtsvoor en linksachter. Dat wordt ook erkend. Tijdens de zitting doet de geschillencommissie een voorstel om een nieuwe auto tegen een kleine bijdrage te leveren en de oude terug te geven. Daar ben ik mee akkoord gegaan. Het idee om de schade nogmaals te herstellen heb ik direct afgewezen, omdat de auto daar alleen maar slechter van wordt en daar is de commissie tijdens de digitale zitting ook mee akkoord gegaan. De uitspraak is nu toch dat ik de auto moet laten herstellen en aan alle kanten moet laten overspuiten. Hieruit concludeer ik dat de geschillencommissie onder 1 deken ligt met de autobranche. Bespaar U de moeite en ga daar NOOIT heen. Het hele zaakje stinkt.
Klacht gegrond verklaard maar toch betalen
Ondanks dat de geschillencommissie onze klacht gegrond heeft verklaard is de uitspraak dermate dat wij nog steeds elke maand de abonnement kosten bij de internet provider moeten betalen. Terwijl we de diensten van de provider al die tijd niet gebruiken vanwege technische mankementen. Ondanks dat de geschillencommissie een fout heeft gemaakt in de uitspraak en je een bezwaar hiertegen hebt ingediend blijven ze bij de uitspraak. En verwijzen ze naar de rechter. Een fout van ruim 800 euro. Onze klacht is gegrond verklaard maar de internet provider wint.
Kansloze mensen en organisatie...
Kansloze mensen en organisatie...
Zit voor 99,9% op de voorhand van de woningcorporatie.
Snap überhaupt niet dat deze mensen zich nog überhaupt onafhankelijke instelling noemen.
Er dient een parlementaire enquête te komen om te onderzoeken of dat er geen geld onder de tafel wordt toegeschoven.
Jullie moeten je allemaal daar kapot schamen.
Kijk naar alle negatieve reviews aan wie ligt dit dan,aan de mensen die hun beklag doen of jullie die met een hand op de buik voor de woningcorporatie s zijn.
Bah bah bah
Partijdig commissielid mdl Tytgat
Ik ben totaal niet gehoord. Ik had alle bewijzen tegen mdl poli SFG. Commissielid Mdl arts Tytgat is partijdig als maar zijn kan. Artsen hebben vrijspel daar zij kunnen bepalen wat er in dossier gaat. Zij kunnen dus ook foto’s laten verdwijnen. De mri is de gouden standaard die ik pas na 6 weken kreeg. Ik heb 4 weken met een onbehandeld anaal abces gelopen. Ik heb deze zelf met jodium behandeld. Ik heb de commissie gevraagd naar het tijdspan van onderzoeken te kijken.Het is om het voor de patiënt laagdrempelig te maken, maar je wordt een illusie armer. Er wordt je zoveel onrecht aangedaan. Dhr Serghon van de patientenvereniging heeft geen inbreng. Het zijn leuke nevenfuncties voor bejaarden. De commissie wordt gesteund door de overheid, maar de branche wint het het. De rechter brandt zich niet aan het oordeel van de arts. Je kunt het dus niet winnen.Ik zou er geen tijd en geld meer aan besteden. Ik denk het aan het Min VWS voor te leggen, maar je wordt van kastje naar muur gestuurd, wie de verantwoordelijke instantie hier voor is.
Geschillencommissie reizen
Geschillencommissie reizen
Steek hier AUB je tijd niet in. Je bent er uren mee bezig en uiteindelijk schiet je er geen DROL mee op. het kost je alleen geld. Uitspraken tegenpartij die je niet meer kunt tegenspreken aangezien ik er niet bij kon zijn op de zitting. Leugens, Leugens vanuit de tegenpartij en die worden direct serieus genomen. BAH BAH Al met al.. beter ga je gewoon meteen naar de rechter. duurt net zo lang en die nemen je klacht mogelijk wel een stuk serieuzer.
Eigenlijk zijn ze geen ster waard
Eigenlijk zijn ze geen ster waard, casus ondergebracht omtrent HEM energie wordt niks mee gedaan, houtkachel en zelf een advocaat in de arm nemen is de enige oplossing, dit is ook gelijk de reden waarom ik nooit gaat stemmen omdat er toch niet naar je geluisterd wordt in het fijne democratische Nederland!!
L’expérience Trustpilot