Vreselijke club. Zo’n geschillencommissie is gevoelig voor een gedreven juridisch medewerker. Jammer, je denkt met een onpartijdige club te maken te hebben. Zelfs van de onderbouwing van de conclusi... Voir plus
Lisez les avis des autres
Wat een verdienmodel is de geschillencommissie. Vooraf betalen voor zogenaamd onpartijdige juridische bijstand. Alle stukken aangeleverd, maanden gewacht, tijdens de zitting hoor ik alleen maar da... Voir plus
Klacht met postnl behandeld Mensen let alstublieft op, tegen postnl kun je niet winnen. Pakket aangetekend verstuurd. Nooit aangeboden bij het adres, daarna zoek geraakt en opeens ergens anders bezor... Voir plus
Niet integer, de zgn commissie ging zelfs zover dat zij bewijzen onleesbaar maakten. Verdedigt slechts de belangen van RvB en artsen, ook als bv ene mw. Creemers, voorzitter van de RvB aantoonbaar en... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Geschillencommissie advocatuur.
Geschillencommissie advocatuur.
Ruim 70 euro kwijt, een jaar moeten wachten voor de hoorzitting, advocaat was zonder mij in te lichten afwezig, beeldbellen.
Uitkomst: advocaat valt niets te verwijten, zij zeggen onpartijdig te zijn, een grote leugen, geef hier uw geld niet aan uit.
Er werd verteld dat we de advocaat kosten terug kunnen halen bij het OM, ik vroeg daar niet om. verschillende andere advocaten ontkennen dit.
Ook dat heeft ons weer veel geld gekost.
Dan maar een zeer negatieve review voor de advocaat.
waardeloos!!!!! Alleen betalen maar een zaak goed bestuderen?????
een zaak aangemeld bij ze voor een kapotte auto die ik gekocht had bij een garage.
voor 6 maanden lang heb ik documenten zoals foto's, gesprekken op papier, bewijzen van RDW, gesprekken met de garage wat opgenomen was, screenshots van gesprekken etc,etc,etc, verzameld en aangeleverd.
Uiteindelijk kwam de zittingsdag en merkte ik dat ze de zaak en de bewijzen die ik had aangeleverd, totaal niet hadden gelezen/bestudeerd.
want de vragen die ze stelden en de onzin punten waarmee zij kwamen had ik ruim aangeleverd.
Mensen...................
Zonde van je geld en tijd.
NIET DOEN!!!!
De behandelaars zijn kennelijk vakkenvullers bij de A.H. (met alle respect voor de echte vakkenvullers) en dit doen ze erbij als bijbaantje. Geloof me. Zij hebben geen enkele verstand van de wetgeving.
Ik snap echt niet dat de overheid dit toelaat en geen enkele toezicht op is.
Ik snap de geschillencommissie zelf, ook niet. Is het oplossen van de problemen van een consument niets meer waard voor ze? Waarom worden dit soort mensen aangenomen of gaat het hier om vriendjespolitiek!!!!
you be the judge!!!!!!!!!!!
Waardeloze oplichters
Waardeloze oplichters. Meer kan ik er niet van maken.
Ik lees hier heel veel herkenbare berichten. Misschien kunnen we onze krachten bundelen en deze schandalige organisatie aanpakken? Alle voorstellen zijn welkom. Contact mij via LinkedIn, Jasper van den Hoek, eigenaar online media platform ''misstanden in de zorg''.
Teleurstellend!
Communicatie verliep enorm stroef & het resultaat was enorm teleurstellend.
En waardeloos stelletje amateurs
En waardeloos stelletje amateurs.
Bespaart je geld en ga gelijk naar een advocaat. Aan deze klungels heb je helemaal niets.
Ik heb alle bewijzen incl foto's van slechte graszoden geleverd door graszoden gelegd van Lageman graszoden.
Na een aantal maanden kwam er een "deskundige" zoals zij dat noemen.... erg laat hé.
Diverse ultimatum zijn door de tegen partij geschonden en de geschillen commissie ging hier gewoon in mee.
De negatieve uitspraak kwam doordat het te lang geduurt heeft en niet meer kon worden vast gesteld hoe de grasmat op moment van levering was .... dit heb ik zwart op wit.
Foto's schijnen dan ineens niet te werken.
Duidelijk is dat de geschillen commissie er is voor de leverancier en NIET voor de consument.
Als je gaat klagen over hun werk krijg je als antwoord dat er niet meer gereageerd gaat worden.
Echt mensen......a-sociaal volk
Nonchalante service en zeer matige betrokkenheid.
Ook ik moet helaas bekennen dat de geschillencommissie niet de commissie is waardoor je geholpen zou willen worden met problemen.
Ze hebben in mijn dossier fouten gemaakt (pas naderhand doordat ik contact opnam is dit erkend) en tevens heeft de uitspraak en daaropvolgende mails met uitspraak conclusie veel te lang geduurd en ook pas opgepakt na diverse verzoeken. Juíst op zo’n plek waarvan je verwacht dat alles orderlijk en gestructureerd geregeld wordt, is het een puinhoop. Van start to finished heeft mijn dossier 6 maanden geduurd en mijzelf enorm veel tijd en energie gekost voor matig resultaat. Niet voor herhaling vatbaar dus. Volgende keer direct naar een goed juridisch bureau.
Bespaar je de tijd, geld en frustratie
Bespaar je de tijd, het geld en de frustratie.
Leg je kwestie voor bij de rechter als je een onafhankelijk en zorgvuldige beoordeling wilt.
De commissie verwoordt het geschil en standpunt van de klager naar eigen inzicht en laat daarbij cruciale info weg, gevolg is een onzorgvuldige beoordeling en een bindende uitspraak die geen recht doet aan de klacht. Beweringen van de zorginstelling worden niet getoetst dus er wordt indirect meegewerkt aan het verhullen van medische fouten. Zeer kwalijk dit!
Ik heb de commisie na de uitspraak direct gewezen op de gemaakte fouten maar blijkbaar heb je geen enkel recht meer om op verwoording door de commissie te reageren bij een schriftelijke behandeling (ivm corona). Hier ben ik vóóraf niet op gewezen en dit valt ook niet op te maken uit de proces info op hun site. Als ik dit geweten had was ik natuurlijk nooit akkoord gegaan met schriftelijke afhandeling. Klachten over de gang van zaken worden niet ontvankelijk verklaard dus ook dat deel van de commisie blijkt een 'wassen neus'.
Onafhankelijkheid heb ik vraagtekens bij want de commissie leden worden betaald met abonnement gelden die instellingen jaarlijks betalen..
Overheid doe er iets aan want hier schiet de burger niets mee op!
Klacht over knipperend led behandeld
Klacht over knipperend led behandeld, tegenstander Enexes. om 1/2 uur geknipper even in de avond en nacht. overdag gewoon goed. Dit met dimmer en Gu10 led lampen, of nader led. Ledstrip niks mee aan de hand.
Niemand die er van af wist iets, geen concrete rechters die iets fatsoenlijk gingen nazoeken.
Al met al gewoon de particulier in de steek laten en die mag 50 euro af geven.
Nu het geval: krijg een brief dat TF signaal per Juli 2021 verdwijnt. Dus: gewoon alles onder tafel schuiven het probleem, dat hun geen onkosten mogen maken om tijdelijk probleem op te lossen voor mij.
Eis gewoon mijn 50 euro terug plus de rente en lichamelijke klachten en gemaakte kosten trein reis, 2250 euro alles. Geschil van Februari Maart 2025
>>>> Schijnt nu opgelost te zijn sinds na de zomer 2023. Dus wel een degelijk netbeheer probleem.
Klacht met postnl behandeld
Klacht met postnl behandeld
Mensen let alstublieft op, tegen postnl kun je niet winnen. Pakket aangetekend verstuurd. Nooit aangeboden bij het adres, daarna zoek geraakt en opeens ergens anders bezorgd. Echter nooit daar afgeleverd. Tracktrace is gefraudeerd, ik heb namelijk andere gegevens van aflevering als post nl. Maar omdat de afzender er niet op staat geen rechten en mijn geld 150+30 van geschillen commissie kwijt. Heeft 6 maanden geduurd
Pure oplichting!
Pure oplichting!
Deze instantie is er niet om mensen te helpen met een probleem, maar enkel voor eigen gewin.
Behalve herhaaldelijk factureren doen zij niets.
Wees gewaarschuwd en ga niet hiermee in zee (tenzij u het probleem erger wil maken en hiervoor wil betalen)
3 weken voor de deadline was te laat binnen gestuurd.
ik had een klacht ingediend tegen lebara en ik moest al mijn bewijzen naar hen sturen en ja raad het, ze hebben deze nooit gekregen en ik heb deze aangetekend opgestuurd en ruim 3 weken voor dat de eind datum inzicht was. Toen ik enkele weken later, nadat ik het bewijs van aangetekende zending heb door gestuurd kreeg ik een zeer boze zeer negatieve email en mijn mail box, met de melding dat de onderliggende diends, ja deze mail kwam van hen nooit iets gehad hebben en dat de zaak verjaard was??? Verjaard, ze was nog bezig, kijk maar naar mijn reviews over Lebara. Ik zou de papieren veel te laat opgestuurd hebben, meer dan 3 weken voor de dead line????
Nederland heeft een andere tijdsindeling dan andere landen want 3 weken te vroeg is zeker niet te laat.
Ik wilde niet dat deze email mijn mailbox besmetten want die was super negatief.
Met de opmerking "modelgebonden" veegt de commissie alles van tafel
Dit is wat de "deskundige " schrijft van de geschillencommissie;
"Geef uw vaktechnisch oordeel over de klacht(en): De 2 hoofdsteunen zitten per hoofdsteun aan een
linker en rechter metalen beugel vast gemonteerd
aan en in de bank. Deze zijn voelbaar op het
moment dat er tegenaan gezeten word. Indien
onbewust je harder tegen de rug gaat zitten kan dat
als pijnlijk ervaren worden op het moment dat je met
je ruggenwervel tegen de beugels komt (getest).
De zit polyethers zijn gemeten en waren 13 cm dik.
Met vlakke indruk werd het polyether 11 cm dik
onder spanning gemeten en viel binnen de
toelaatbare marge van 20%.
De omvang van de klacht(en): - Gering ".
Dit is wat de commissie schrijft in hun besluit;
" De commissie ziet in de door de consument ingebrachte bezwaren geen concreet aanknopingspunt
om te twijfelen aan de zorgvuldigheid van het uitgevoerde deskundigenonderzoek".
Dus ondanks dat je met je rug tegen beugels aan zit, is dit rapport bindend voor de commissie. Het is ook voldoende gemotiveerd, zo schrijft de commissie.
Onbegrijpelijk.
Lieve mensen, bespaar u een hoop moeite, tijd en vooral geld. Deze commissie zit er niet voor de consument maar voor de ondernemers. Zij roepen, gezamenlijk "het is modelgebonden" en daarmee is jouw klacht als consument meteen van tafel geveegd.
En dat alles voor een bank van 1300 euro en binnen 1 jaar na aankoop schuift men je klacht op deze wijze van tafel. Of ga de strijd aan via (social) media.... of Kassa enz. Ik denk dat u dit meer oplevert dan via de commissie.
Verschrikkelijk
Je zou denken dat deze mensen er zijn om je te helpen. Ik wacht al meer dan 4 maanden op vooruitgang van mijn zaak maar ik hoor niks. Ze reageren niet op mijn mails maar ze blijven mij wel facturen sturen voor het klachtengeld wat ik maanden geleden al heb betaald. Belachelijk.
De geschillencommissie is duidelijk…
De geschillencommissie is duidelijk niet onafhankelijk en geeft een bedrijf gelijk terwijl uit alles en ook uit het rapport van de Expert duidelijk blijkt dat ik gelijk heb.
Ze luisteren alleen naar het verhaal van het bedrijf en laat de consument in de kou staan.