Noté 1 sur 5 étoiles

Tragedia. Człowiek robi zakupy na weekend bo sam nie może wyjść z domu i ma ograniczenia. Płaci za to wszystko blikiem bo nagle gotówką nie można. Czeka się na zakupy, sklep ma je spakowane a nagle ok... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Korzystam od wielu lat. Nagle, podczas zamówienia, wkradł się błąd po mojej stronie - zły sposób dostawy. Konsultant glovo olał temat, nie wykazał chęci pomocy. Zaproponował jedynie zamówienie kuriera... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

My order took far too long to arrive, and when it finally did, the food was completely ruined. The fries were cold, soggy, and definitely not the "large" portion I ordered and paid for—it looked lik... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Od jakiegos czasu glovo stalo sie produktem premium, 15 zł za dostawe +same produkty drozsze jak na miejscu. 5zł opłata serwisowa, 5zł dla kuriera +5zł za warunki pogodowe (mamy odczuwalne 17* super... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,2

Tous les avis

174 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Okropnie nie polecam nigdy

Zamuwiliśmy jedzienie z mcdonaldsa .nie dostaliśmy polowy zamówienia .jak rezultat piąntka glodnych i zfrustrowanych dzieci i zepsuty odpoczynek.odzwoniliśmy do kurjera on nie byl zdziwiony .powiedzial zglosić problem przez aplikacje i dostaniemy zwrot.Jak okazalo się że zwrot nie na konto bankowe a na konto glovo.czyli wymuszają ciebie do powtornego korzystania z tak okropnego serwisu.
Odzial obslugi klijęta jest okropny.dowuz reszty zamówienia jest nie możliwy a zlotówki zostali wymieniono na kupony.

2 juillet 2025

Byłem kurierem

Byłem kurierem, i bylo włamanie na konto, niestety support nie chce do dnia dzisiejszego usunąć Konta kuriera. Naprawdę Support jest na poziomie Zerowym.

8 janvier 2025

Zamówiłem pizzę

Zamówiłem pizzę, dostawa doszła jedna pizza spoko druga całkowicie niedopieczona mąka się z niej sypała tak naprawdę. Pisze do tych nieudolnych z obsługi wysyłam im zdjęcia gdzie nawet mało widząca osoba by zauważyła surowe ciasto, odpowiedź nie zwrócimy pieniędzy za to widać że pizza jest dobrze zrobiona…. Zapytałem czyli uważa pani Oliwia że mogę zjeść tą pizzę, na to odpowiedzi już nie dostałem. Przecież to jest takie oszustwo, czy ktoś może się nimi w końcu zająć? Oczywiście na koniec zostałem rozłączony gdy spróbowałem drugi raz się odezwać pan się nawet nie pierd.. i odrazu rozłączył. Nie polecam uważajcie na nich

27 juin 2025

Zanada, dno,muł i wodorosty

Do tej pory na błędy reagowali poprawnie, zwrot środków, rekompensata i tyle.
Teraz idą w zaparte i zaklinają rzeczywistość.
Kurier oznacza zamówienie jako zrealizowane, nie dostarczając go - luzik, musisz to zrozumiec, ostatecznie odesla środki.

Zamawiasz ponownie...
Czekasz 2h na dostawę, chcesz je w końcu anulować - sorry, taki mamy klimat, możesz anulować ale i tak zapłacisz - w domyśle, cmoknij się namolny kliencie. Bo uwaga restauracja juz zrobiła jedzenie, wiec straci kasę - ale, ze Ty dostaniesz zimne żarcie - nikogo to nie interesuje.

Nieudolna obsluga, zero wsparcia, pomocy.

To tez moje ostatnie zabawy z glovo. Nie warto sie z nimi użerać.

23 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

No to glovo poszło na skrót

No to glovo poszło na skrót, myślowy i jakościowy :) Zareklamowałem zamówienie, bo było niepełne, brakowało surówki widocznej na zdjęciu. Agentka z glovo zweryfikowała, że zdjęcie było poglądowe. Czyli możemy wrzucić zdjęcie majbacha i sprzedać seiczento. Kiedy chciałem odpisać rozłączyła się. Glovo, zeszliście poniżej, całkiem poniżej i to ostatnie zamówienie u Was. Oczywiście będę recenzje pisał gdzie popadnie :)

20 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Hello Glovo team, web usability zero

Hello Glovo team,

On your desktop website, the product search box has a serious usability issue. If a user types quickly (like writing “milk”), the input lags or skips letters — so the result ends up like “mk”. This happens because your search triggers live lookups with every keystroke, and it’s unable to keep up.

Please consider adding a debounce delay (e.g., 300ms) or only search after pressing Enter. This would greatly improve the desktop experience.

It’s surprising this hasn’t been fixed — there’s no visible way to submit general feedback via your website or app, which may explain the lack of complaints.

I hope this gets passed on to your dev team. Thanks!

18 juin 2025

Ta firma to dno dna

Ta firma to dno dna. Zatrudnia meneli i dresiarzy jako kurierów. A ci bezczelnie okradaja klientów. Zakupy dla niepełnosprawnego nie dostarczone,pieniadze z konta pobrane,i próba reklamacji na czacie z niedorozwiniętą panienką bez skutku.NIGDY WIĘCEJ GLOVO

13 juin 2025

Żenada

Żenada. Zamawiasz jedzenie, przychodzi bez dania głównego, pomoc Glovo ma w czterech literach. Proponują zwrot części kwoty na konto Glovo, kiedy się nie zgodziłam, to pieniądze mają być zwrócone na konto. Okazuje się, że zwracają na konto kwotę mniejszą niż ta, o której wspomniała pani konsultantka. Co za ściema. Odradzam korzystanie.

14 juin 2025

Absolutnie nie polecam

Absolutnie nie polecam! Z kurierami mówiącymi w innym języku nie można się dobrze porozumieć. Zamówienie nie zostało dostarczone z powodu pewnych komplikacji. Niestet nie można odzyskać pieniędzy, mimo iż powód jest bardzo niesprawiedliwy dla klienta. Aplikacja przyjęła miejsce dostawy, a wynikły z tego powodu problemy, bo niby za daleko i nie obejmuje... To dlaczego je przyjęła?! Skąd mam wiedzieć, gdzie kończy się zakres dostawy? Tym bardziej, że zamówienie weszło i zostało przyjęte do realizacji. Uważam, że pieniądze powinny być zwrócone za towar, ale bez zwrotu kosztów dostawy. Tylko za dostawę powinny być zabrane pieniądze, a tymczasem oprócz braku dostawy towaru, straciłam całą zapłaconą kwotę. Klient w tym przypadku jest bardzo stratny. A sklep może ponownie sprzedać zamówiony towar, no chyba, że go wyrzuci? Choć wątpię. Dodatkowo nie można zgłosić w tym przypadku reklamacji, ani dokładnie wyjaśnić sprawy i ubiegać się o zwrot pieniędzy za nie dostarczony towar. Aplikacja niestety nie pozwala na wystawienie ocen i komentarzy. Jestem bardzo zawiedziona i zniesmaczona! Nie polecam!

13 juin 2025

Ukradziono przesyłkę w dniu 12.06.2025

Ukradziono przesyłkę w dniu dzisiejszym ( 12.06.2025) paczka została odebrana z Rossmana w Galerii Krakowskiej przez kuriera Glovo w kwocie 317,89zl i nie została dostarczona na Aleja Słowackiego 13A. Zgłosiłam kradzież na policję.

12 juin 2025

Brak produktów

Brak produktów, brak jakiegokolwiek kontaktu pomimo zgłoszonej reklamacji, produkty uszkodzone nie nadające się do spożycia ,brak paragonu. Za nie dostarczenie paragonu raczej są konsekwencje, sprawę zgłaszam do urzędu skarbowego

11 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Dostarczono mi nie moje zamówienie…

Dostarczono mi nie moje zamówienie oczywiście dużo mniejsze, reklamacja z załączonymi zdjęciami nic nie dała. Została odrzucona definitywnie, a prośba z mojej strony o argumentację została zignorowania i otrzymałam odpowiedź że decyzja jest ostateczna. Oczywiście żadnego przełożonego, żadnej ksiązki skarg i zażaleń. Katastrofa. Głową o ścianę. Czuję się oszukana. Zdecydowanie odradzam.

10 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Fatalna jakość obsługi i stracone pieniądze

Trzykrotnie zamknięty spór, który dało się rozwiązać w kilka minut – gdyby tylko obsłudze chciało się faktycznie pomóc. Pani Marta i Pani Karolina odpowiadały schematycznie, bez żadnego realnego zaangażowania. Zamiast spróbować rozwiązać sytuację, woleli ją „zamykać”, jakby to miało ją zakończyć samo z siebie.

Zamówienie nie zostało dostarczone, mimo że wskazany adres był ten sam, co zawsze – wcześniej wszystko dochodziło tam bez problemu. Kurier się nie pojawił, nie zadzwonił, zero informacji – a firma nie widzi w tym nic niepokojącego. Żadnego dowodu doręczenia, żadnej chęci dojścia do porozumienia.

Firma kompletnie nieprokliencka. Po wielu zamówieniach (ponad 30), z kontem Prime, oczekiwałabym choć odrobiny szacunku i odpowiedzialności. Zamiast tego – lekceważenie i zbywanie klienta.

W związku z tą absurdalną sytuacją usuwam konto i przenoszę się na pyszne.pl. Tam przynajmniej traktują ludzi jak klientów, a nie jak problem do zamknięcia.

10 juin 2025

Dramat!

Dramat!
Proszę o zwolnienie jakiegoś kuriera Mohameda, ukradł w zamówieniu dwa produkty, dostarczono wszystko w okropnym stanie.

8 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Kiedyś fajna aplikacja do zamawiania…

Kiedyś fajna aplikacja do zamawiania jedzenia i zakupów. Teraz dno i 2m mułu. Kurierzy odbierają zamówienie i pod adresem oznaczają jako dostarczone a tak naprawdę jedzenie nigdy nie dociera. Glovo w zamian za to proponuję zwrot za zamówienie plus kilka złotych bonusu. W efekcie zostajesz bez jedzenia w chwili gdy większość restauracji już nie pracuje. O braku podstaw języka polskiego lub angielskiego u kurierów nie wspomnę.

5 juin 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus