Zamówiłem jedzenie cały czas było opóźniane i finalnie anulowali zamówienie, łącznie czekaliśmy 4 godziny i nic nie dostaliśmy totalna porażka nie polecam tej firmy obsługa klienta (wsparcie) to samo... Voir plus
Od jakiegos czasu glovo stalo sie produktem premium, 15 zł za dostawe +same produkty drozsze jak na miejscu. 5zł opłata serwisowa, 5zł dla kuriera +5zł za warunki pogodowe (mamy odczuwalne 17* super... Voir plus
Jestem bardzo rozczarowana obsługą klienta Glovo Polska. Dnia 5 lipca około godziny 23:00 kontaktowałam się na czacie z konsultantem Patrykiem w sprawie problemu z zamówieniem. Mimo że moja sprawa nie... Voir plus
Jakbym mogła to dałabym 0 gwiazdek...przed 21:00 złożyłam zamówienie. Miało być 21:30-21:50. Po czym wchodzę w aplikacje o 21:30 zobaczyć kiedy będzie i widzę,że zamówienie zostało anulowane. Żałosne... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Zdecydowanie najgorsza aplikacja z…
Zdecydowanie najgorsza aplikacja z możliwością dostawy zakupów lub jedzenia z restauracji. Po tym co ostatnio zafundowali postanowiłem napisać tą opinię. Zamówiłem produkty ze sklepu Biedronka zaznaczając że będę płacił gotówka, zaznaczyłem że będę miał 100 zł więc oczekiwałem że kurier będzie miał wydać z takiej kwoty. Kurier pojawił się bez pieniędzy, więc odmówiłem odbioru zamówienia żeby za zakupy warte 60 zł nie zapłacić. Po czym Glovo obciążyło mnie kwota 60 zł za zamówienie które nie zostało zrealizowane. Batalia trwała kilka dni. O tej katordze udało mi się usunąć konto i nie mam zamiaru więcej korzystać z ich usług. Nie polecam.
Glovo kompletnie mnie zawiodło
Glovo kompletnie mnie zawiodło. Kluczowy element zamówienia nigdy do mnie nie dotarł, nikt mnie o niczym nie poinformował, a kurier zignorował kontakt.
Najgorsze jednak jest to, że obsługa zamiast pomóc — oskarżyła mnie o kłamstwo i zażądała zdjęcia produktu, którego… nie dostałam. To absurd i brak szacunku dla klienta.
Nie polecam. Nigdy więcej Glovo.
Kompletna ignorancja na klienta
To jak firma zachowała się w ostatnią sobotę to totalna porażka. Zamówiliśmy grupą osób pizzę, pizzeria pomyliła się z rozmiarem - przysłali dwie mniejsze pizze. Finalnie podliczając objętość byliśmy jedną pizzę w plecy i nikt się nie najadł. Rozwiązanie Glovo? Dziwne obliczenia procentowe które obliczyły zwrot 27zł. Najtańsza pizza w menu to koszt 40zł. Zero dyskusji po stronie konsultanta, zero pola do negocjacji, nic, na pytanie gdzie możemy zamówić pizzę z dowozem za tą kwotę jaką proponował odpowiedzi nie uzyskaliśmy. Po długiej wymianie zdań zmęczona dyskusją zgodziłam sie na ten zwrot jednak zaznaczyłam, że pieniądze mają być wysłane bezpośrednio na moje konto bankowe a nie w punktach glovo bo nie chcę już mieć z nimi do czynienia. Konsultant wyraził zgodę! Dzień później na maila dostaje powiadomienie o przesłaniu zwrotu w punktach glovo. dodatkowo w dwóch różnych przelewach 25zł jako zwrot, 4 zł jako rekompensata. Niżej chyba upaść nie można...
Nie polecam z całego serca
Nie polecam z całego serca . Złożyłam zamówienie pieniądze zostały pobrane z konta a przez 2 godziny nikt mnie nie poinformował że nie dojdzie do tego zamówienia
Oszustwo i Ignorowanie Praw Klienta! UNIKAĆ!
Najgorsza obsługa, jaką spotkałem. Zamówienie opłacone, ale niedostarczone.
Kurier nawet nie dotarł pod adres/nie zadzwonił do domofonu, co ewidentnie wskazuje na brak próby dostawy. Mimo to, Obsługa Klienta bezpodstawnie odmówiła zwrotu pieniędzy! Obs.Kl.zasłania się "wewnętrznymi procedurami" i obarcza klienta pełną odpowiedzialnością, nawet gdy usługa dostawy nie została wykonana. Jest to skandaliczna i nieuczciwa praktyka rynkowa.
Co gorsza, po złożeniu reklamacji firma odmawia usunięcia konta i danych osobowych (RODO), twierdząc, że moje konto może prowadzić do "nadużycia platformy", ale nie przedstawia na to żadnych dowodów ani prawnego uzasadnienia.
Podsumowując: tracisz pieniądze za niedostarczoną usługę i masz problem z wycofaniem zgody na przetwarzanie danych.
Rozżalona Emerytka
Moja opinia o Glovo jest bardzo negatywna. Firma jest nieżyczliwa – płaci się z góry, a mimo to nie otrzymuje się wszystkich zamówionych artykułów. Zapłaciłam więcej, a otrzymałam mniej, i przez kilka dni nie ma zwrotu pieniędzy do banku. W związku z tym uważam, że to firma, która działa w sposób nieuczciwy.
Co to za firma???Zamówiłam leki…
Co to za firma???Zamówiłam leki ,czekałam 40 min i po 4min zamówienie skasowano!!!Nie polecam
Zamówienie w Glovo anulowane po…
Zamówienie w Glovo anulowane po dosłownie 1 minucie – przez pomyłkę w ilości (3 sztuki zamiast 2).
Restauracja potwierdziła, że nawet nie rozpoczęła realizacji.
Glovo wysłało automatyczną wiadomość o „opłacie za anulowanie”, a finalnie zatrzymali całe 170 zł.
To nie jest opłata serwisowa, tylko zwykła kradzież pieniędzy od klienta, który zareagował natychmiast i ma potwierdzenie od restauracji.
Zachowajcie ostrożność – Glovo potrąca kasę nawet za zamówienia, które nigdy nie ruszyły z kuchni.
Zamawiając maka nie możesz spersonalizować jedzenia. Jeśli nie lubisz jakiegoś sosu to glovo ma to w d*pie. Nie ma opcji żeby napisać wiadomość dotyczącą zamówienia.
Nie polecam…
bardzo nieprofesjonalne i nieżyczliwe podejście do klienta, założyłam aplikacje udostępniłam swoją lokalizację aby wybrać najbliższe restauracja do zamówienia jedzenia, aplikacja zamiast wybrać Kraków wybrała Katowice i pobrała opłatę za zamówienie, gdy dostałam potwierdzenie na email okazało się że jedzenie będzie z Katowic, próbowałam skontaktować się z obsługą klienta ale to nic nie dało na czacie osoby poinformowały mnie że mam sprawdzać czy lokalizacja jest prawidłowa i że to jest moja wina, zamówienie zostało zrealizowane i oni wpływu nie mają na to, nie dostałam zwrotu ani choćby części jakiejkolwiek rekompensaty, nie polecam z Uber eat nigdy nie miałam takich problemów
Złodzieje i tyle
Złodzieje i tyle. Nie otrzymałem większości artykułów z zamówienia, kurier powiedział aby zgłosić przez apkę. Zgłosiłem - dostałem ofertę od konsultanta że oddadzą mi kwotę - która stanowiła jakieś 60% tego co nie przyszło... i to jeszcze na ichniejsze środki. Nie zgodziłem się, gościu powiedział że nie ma innej opcji i koniec rozmowy, zakończył rozmowę. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem zwrotu pieniędzy.
TRAGEDIA
Dzisiaj złożyłam zamówienie, które nie zostało mi dostarczone, mimo że kurier oznaczył je w aplikacji jako dostarczone.
Zgodnie z instrukcją w zamówieniu, jedzenie miało zostać pozostawione pod drzwiami, jednak gdy tylko zobaczyłam powiadomienie o dostawie i otworzyłam drzwi, niczego tam nie było.
Nie otrzymałam żadnego kontaktu ze strony kuriera – nie zadzwonił domofonem ani nie zapukał do drzwi, mimo że, aby dostać się do budynku, konieczne jest użycie domofonu. To budzi moje wątpliwości, czy kurier w ogóle był na miejscu.
Po zgłoszeniu sprawy do działu pomocy usłyszałam, że „biorę odpowiedzialność” za zamówienie pozostawione pod drzwiami. Jednak sporną kwestią jest to, czy w ogóle zostało ono tam zostawione. Poprosiłam konsultanta o dowód doręczenia (np. zdjęcie paczki pod drzwiami), ale takiego dowodu mi nie przedstawiono. Otrzymałam jedynie informację, że kurier „potwierdził dostawę”, co uznano za wystarczające.
Uważam, że takie podejście jest nieprofesjonalne i niesprawiedliwe. W sytuacji, gdy klient twierdzi, że nie otrzymał zamówienia, samo słowo kuriera nie powinno być traktowane jako jedyny dowód. Kurier powinien zostać poproszony o wykazanie, w jaki sposób dostał się do budynku bez kontaktu z odbiorcą oraz o przedstawienie zdjęcia potwierdzającego faktyczne zostawienie zamówienia pod drzwiami.
Podsumowując, cała sytuacja jest dla mnie bardzo rozczarowująca i karygodna. Oczekuję dokładniejszego wyjaśnienia sprawy oraz zwrotu środków za niezrealizowane zamówienie
Żałosne
Zamówienie złożone, po dwóch godzinach informacja że anulowane. Brawo!!!
Słabo
Słabo, jeżeli nie ma kuriera albo restauracja spóźnia się o 1,5 h, nawet to nie da się anulować i dostać zwrotu, oszuści.
Zmieniło się na gorsze
Zwykle byłam zadowolona, ale ostatnio ograniczyli zakres usług (kurierzy nie mogą już np. kupić czegoś za Ciebie, a kiedyś mi się to przydało jak potrzebowałam pilnie nowej ładowarki…)
Kiedyś też nie było problemów i jeśli usługa nie mogła zostać zrealizowana to zwracali kasę. Teraz jednak to się zmieniło i miałam niemiłą sytuację - mimo, że specjalnie podałam wymiary paczki do przewiezienia w opisie zlecenia, żeby nie było nieporozumień, to widać, że zlecenie zostało przyjęte w ciemno i dopiero jak kurier już przyjechał to odmówił realizacji zlecenie bo rzekomo paczka jest za duża? A on przyjechał skuterem :/
No i tak czy inaczej zostałam obciążona za przyjazd kuriera i teraz za wysyłkę paczki zapłacę łącznie ponad 50 zł bo mnie obciążyli kosztem i nie chcą zwrócić tej kasy, ani chociaż dać vouchera :/
Tłumaczą się, że w regulaminie to jest. Fajnie, ale wypadłoby mimo wszystko poinformować przy zamawianiu, jaki jest maksymalny wymiar paczek, to bym się nie kłopotała z zamawianiem tego i nie traciła czasu ani pieniędzy :/
Także słabo - zmieniło się na gorsze :/
Jedyne co dobrego mogę powiedzieć, to że kurier był miły i pani z obsługi też, ale co z tego…
godzina do zamknięcia kfc i kurierzy…
godzina do zamknięcia kfc i kurierzy odrzucają zamówienie beka pozdro tylko pyszne pl
Zamówiłam jedzenie 4h przed na…
Zamówiłam jedzenie 4h przed na konkretną godzinę i nie potrafią dowieść na czas mając zamówienie złożone tyle czasu przed
Zamówienie dotarło z prawie…
Zamówienie dotarło z prawie dwugodzinnym opóźnieniem, a czas dostawy był ciągle zmieniany bez żadnej konkretnej informacji. To bardzo nieprofesjonalne i mocno rozczarowujące. Liczyłam na sprawną realizację, a nie długie oczekiwanie. Mam nadzieję, że Glovo wyciągnie z tego wnioski i poprawi organizację dostaw. Ponadto nie można anulować zamówienia bez poniesienia kosztów jedyna rekompensata od głowo jest 14 zł w postaci voucheru a jakie kolwiek dogadanie się z konsultantem jest gorsze niż dogadanie się z 2 letnim dzieckiem nie polecam
Najgorsze papraki jakich swiat widzial
Najgorsze papraki jakich swiat widzial. Udaja ze dostarczaja jedzenie a potem proponuja zwrot na konto glovo zeby jeszcze raz niby zamowic i niby dostac jedzenie. i jeszcze potracaja sobie 4 zl za niewiadomo co. Dramat.
Zatrudniają kurierów
Zatrudniają kurierów, którzy oszukują 2 razy zamówienie nie zostało dostarczone. Pod pretekstem, że nie mogą znaleźć adresu mimo szczegółowego opisu. Kradną zamówienia