Jeg startet abonnementet fra fødsel, og har mottatt flere pakker og blitt systematisk skuffet over innholdet. Bøkene er primært oversettelser av dårlig kvalitet med svak rim og dårlig rytme. Bilde... Voir plus
Har vært medlem i mange år. Barna er fornøyde med de bøkene de har fått. Enkelt å avbestille eller justere utsendingsdato for neste bokpakke. Da får man bestemme selv hvor ofte barna får og hvilke bøk... Voir plus
Jeg kom meg så langt som til betalingsløsninger på nettsiden, men gikk ikke videre med å legge inn betalingsinfo. Likevel dukker det opp faktura i posten? Lurer også her folk til å abonnere i 6... Voir plus
L'entreprise a répondu
Veldig kjekke bøker for minsten her i hus og lekene har blitt favoritter ganske raskt. Veldig enkelt å holde kontroll på abonnementet ved å få mail før hver pakke slik at man selv kan velge om man øns... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Goboken er en bokklubb for baby og barn. Siden 1989 har vi gjort det enkelt å skape leseglede fra første stund, gjennom bøker, veiledning og inspirasjon. Vår visjon er at flere foreldre skal lese sammen med barna sine. Alle våre bøker er tilpasset barnets alder og utvikling, fra fødsel til skolestart.
Goboken
Écrit par l'entreprise

- Rett bok til rett tid
- I barnebokklubben Goboken får dere bøker som passer ideelt til barnets alder, helt fra det er nyfødt til det når skolealder. Barnebøkene velges ut på grunnlag av kunnskap om barns utvikling. Å lese dem sammen med deg, styrker barnets språkutvikling, fantasi og sosiale ferdigheter. Med tema, bilder og interaktivt design som passer for alderen, får dere gode lesestunder med nærhet, glede og læring. Barnebøkene fra Goboken blir lest om og om igjen!
Strandsvingen 14, 4032, Stavanger, Norvège
- kundeservice@sandviks.com
- goboken.no
A répondu à 81 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Passet alderen veldig godt
Spenende og forskjellige bøker som…
Spenende og forskjellige bøker som kommer hver måned.
Unngå velkomstpakke!!
Skjer akkurat det samme som andre opplever. Ble ufrivillig registrert pga velkomstpakke. Kan ikke avregistrere til 6 mnd senere. SVINDEL.

Svindel.
Svindel.
Om du legger inn informasjon for velkomstpakken, men til og med aldri bestiller den, så er du plutselig abonnent med 6 mnd binding du verken aldri har godtatt eller får noe Mail om. Ekstremt å lure til seg kunder på denne måten. Styr unna GoBoken nettsiden!!!

Réponse de Goboken
Skulle ønske vi fikk flere myke bøker
Skulle ønske vi fikk flere myke bøker. I har fått en, og den brukes hver dag.

Svindlere!
Svindlere!! De melder seg inn med et fritt øye for et barn, som de sender deg for å betale og melde deg inn for i flere år og sende deg regninger. Pengesugere!!! Jeg kan ikke la være å bli sint!

Bra bokklubb
Kjempefornøyd med Goboken. Fine bøker som passer bra til alderen. Bra pris. Var medlem i Barnss Egen bokklubb og var veldig misfornøyd med service der. I goboken får du god oversikt over hva neste pakke inneholder og mulighet til å avbestille ☺️ Anbefales!
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd med alle bøkene som vi får hver gang. God kvalitet og min sønn elsker de bøkene som han får. De passer til hans alder og det er mulig å hoppe over forsendelsen hvis man for eksempel ikke vil ha de bøkene eller vil heller få de senere. God pris
Det er fine bøker vi har fått fra dere
Det er fine bøker vi har fått fra dere.
Tusen takk.

Storfornøyd!
Fantastisk godt tilbud, og veldig godt egnet for alle aldersgrupper. Storfornøyd!

Réponse de Goboken
Amalie gleder seg vær gang hun får…
Amalie gleder seg vær gang hun får bøker fra Go’boken😘

Fine bøker
Fine bøker, eneste jeg har noe å pirke på er at bøkene som er for de minste kunne hatt tydeligere figurer. Men de er veldig flotte til han blir litt eldre også!

Réponse de Goboken
I received one package and couldn’t use…
I received one package and couldn’t use it, i can’t read Norwegian yet
So i haven’t ordered any other package yet, i guess it because i thought there would be English options