Barnas Egen Bokverden Avis 17

TrustScore 2 sur 5

1,8

Informations provenant de diverses sources externes

Se vårt enorme utvalg av barnebøker for de mellom 0-10 år! Hos Barnas Egen Bokverden har vi de beste barnebøkene til lave priser. Barnebøker som skaper leselyst og leseglede!

1,8

Bas

TrustScore 2 sur 5

Svindel og truande

Eg har vert kunde og har nytta meg av dette tilbodet i 2 år.
Når eg bestilte bøker og ting på det såkalla gavekortet, så gjekk ikkje dette igjennom hjå dei, beleilig nok, og innan eg etterspurte leveransen, så var bestillingen borte og gavekortet utgått. Uff, så leit, sa selskapet.. eg valgte likevel å behalde medlemsskapet, ikkje minst fordi du blir lurt til å vere medlem i 1 år. Avbestilling går heldigvis relativt greit,en du må jobbe inn ei rutine der du svippar innom medlemssida di veldig ofte, ellers blir dette veldig, veldig dyrt!
Eg fekk no barn for 2. gong og gjekk utifrå at også dette barnet kunne få gavekortet, men nei, kun eitt pr. medlemskap. Eg klaga, og det einaste dei kunne tilby meg var at eg kunne melde meg ut, for så å melde meg inn igjen.
Eg takka nei, og då byrja telefonterroren. Eg blei ringt til kl.06 på morgonen, 21 på kvelden og alt imellom, unntak av svarteste natta.

Desse framstår som svindel, useriøst og heilt på grensa til stalking, og dette har vert utruleg ubehageleg!

Eg vil anbefale alle som ser fristande tittlar å heller kjøpe desse andre stader, aller helst brukt. Då sparer me miljøet, og samtidig unngår ein å finansiere semi-kriminelle bedrifter.

24 avril 2026

I strid med markedsføringsloven § 11 og 7

Min erfaring med ordningen er dessverre svært negativ. Tjenesten baserer seg på automatisk utsendelse av såkalte “hovedbøker”, som sendes dersom man ikke avbestiller innen en gitt frist. Etter min mening er dette en praksis som ligger tett opp mot det markedsføringsloven definerer som negativt salg.
Det oppgis i medlemsvilkårene at det ikke foreligger kjøpsforpliktelser, samtidig som virksomheten automatisk legger inn bestillinger dersom jeg ikke aktivt avbestiller innen svært kort tid. Den siste hovedboken (04.03.2026) ble lagt inn på «Min side» bare 1–2 dager før utsendelse. En så kort responsfrist gjør det i praksis vanskelig å avbestille i tide, og dette oppleves som lite forbrukervennlig og ikke i tråd med kravene til god forretningsskikk.
Etter mitt syn er dette problematisk sett opp mot markedsføringsloven § 11, som slår fast at det ikke kan kreves betaling for varer som sendes uten at forbrukeren uttrykkelig har bestilt dem. Når alle medlemmer automatisk legges inn som kjøpere med mindre de aktivt reserverer seg, er det virksomheten – ikke forbrukeren – som initierer kjøpet.
I tillegg mener jeg at formuleringen om “ingen kjøpsforpliktelse” under medlemsvilkår er egnet til å villede forbrukere, noe som kan være i strid med markedsføringsloven § 7 om villedende handelspraksis. Man får inntrykk av at medlemskapet er uforpliktende, mens realiteten er at man blir gjort økonomisk ansvarlig dersom man ikke aktivt stopper en ordre som dukker opp på svært kort varsel.

Etter min mening bør Forbrukertilsynet se nærmere på denne praksisen.

3 mars 2026

Søppel kundeservice

Venta i 15 min for å få en forklaring på fakturaen. Etter jeg ble mottatt av en kundebehandler, tok det kun 2-3 min før han sa «jeg må videre i køen». Hvordan finnes det så mange inkompetente kundebehandlere i et land som Norge? Søppel kundebehandling og enda mer søppel fra de høyere opp som ikke har en høy nok IQ på å gi bedre opplæring.

5 mars 2026

Min erfaring med Barnas Egen Bokverden…

Min erfaring med Barnas Egen Bokverden har dessverre vært svært negativ.

Jeg meldte meg inn fordi jeg ble tilbudt en gratis velkomstpakke, noe som virket som et godt og risikofritt tilbud. Det som imidlertid ikke kom tydelig nok frem, etter min mening, var at man samtidig forplikter seg til et medlemskap på ett år. Dette opplevdes som lite transparent og villedende. Om man vil melde seg ut tidligere en ett år må ma betale 850,-

Etter innmelding får man opptil fire bokpakker i måneden, hver til rundt 350 kroner per stykk. Om man ikke er inne å sjekker og avbestiller disse kan det fort bli en betydelig kostnad. For vår del opplevde vi også at bøkene ikke var godt tilpasset barnets alder, noe som gjorde at verdien av pakkene ble enda lavere. Bøkene er også billigere å kjøpe hos bokhandler eller på nett.

Jeg anbefaler alle som vurderer å melde seg inn om å lese vilkårene svært nøye og være klar over den økonomiske forpliktelsen før de takker ja til velkomsttilbudet. For oss føltes dette som en dyr og lite tilfredsstillende erfaring.

20 septembre 2025

Stay away from them.

Horrible company with a very smart plan on how to get money from vulnerable groups like new parents. Horrible customer service. The cherry on the cake is that they send tummy time books when the child is 10 months and books for a 3 year old when your child is just born. Complete madness. Stay away from them.

29 janvier 2026

Frekk kundeservice

Kundeservice bruker lang tid på å svare, og når svaret først kommer er det ansvarsfraskrivelse, bagatellisering og frekkhet. De har nå pekt finger på posten og på meg som kunde etter en feil i deres egne systemer. De har ikke beklaget seg i etterkant eller gjort noenting for å fikse dette. Det har ført til utgifter for meg som kunde, som de ikke har dekket , samt svekket tillit og dårlig følelse rundt dem. Melder oss ut ved første mulighet, og vil ikke ha noe mer med dem å gjøre. Vi får uansett tak i bøker andre steder - samme bøker, bedre bøker og billigere !

Har hatt en positiv opplevelse med EN ansatt i Kundeservice som sendte ny bok da en jeg mottok var defekt.

Ellers bare dritt fra de andre ansatte vi har snakket med. Styr unna.

22 décembre 2025

Helt grusomt

Helt grusomt!
Vi har ingenting imot å kjøpe bøker til babyen, men bøker passer ikke alder og er helt idiotiske! Ikke minst sender de 2-3 pakker ila måned, og glemmer du å avbestille pakken (som er vanskelig å gjøre) må du også dekke returen selv! Vanskelig å få tak i kundeservice, og "roboten" er ikke sp mye hjelp heller da det spør etter å taste inn nummer du ikke vet hvor i verden du finner. Helt idiotisk. Styr unna hvis du ikke vil jobbe jevnlig på med avbestillinger av "hvems sin bæsj" og "hvem sin rumpe" bøker. Utnyttelse av foreldre.

17 décembre 2025

Hvis du glemmer å avbestille hovedbøker…

Hvis du glemmer å avbestille hovedbøker hver to uker (du kan ikke avbestille alle i en gang), må du betale porto selv, selv om du bor i Oslo. Enten betaler du 300kr for boken eller 79kr for retur. Det er ikke mulig å levere den selv. Svindlere!

5 décembre 2025

Dette er ren svindel og utnyttelse av…

Dette er ren svindel og utnyttelse av nybakte foreldre. De reklamerer for en «gratis» gave til nye foreldre, men ingenting er gratis! Første «gratis» gaven kommer med en stram frakt du må betale, deretter er du bundet til å motta to pakker i måneden i et helt år som du må betale for. Det er ikke mulig å melde seg ut uten å betale for deg. Hvis du ikke vil motta pakkene må du to separate ganger hver eneste måned avbestille den nesten boken. Kundeservice sier også en ting og gjør noe annet. De kan ikke jobben sin. Jeg mottar også inkassovarsler på fakturaer jeg allerede har betalt for. Alt dette med en 3 mnd gammel baby!

7 novembre 2025

Svindel

Svindel! Fant velkomstgave på babypakker.no og tenkte det var en like god del som alt annet der, men det var det ikke! Velkomstpakken som er «gratis» koster 350kr og du blir bundet i 1 år. Du er da nødt til å avbestille alle bøkene hvis ikke får du de tilsendt i posten automatisk. Disse koster som regel 350kr. Det kan være opp til 4 bokpakker i måneden. Hvis du skal melde deg ut før det har gått 1 år koster det 850kr som er velkomspakken… helt forferdelig!

5 novembre 2025

Careful if you are ordering a "free"…

Careful if you are ordering a "free" babybox from them, they make you have a 1 year subscription. and then everymonth they charge you a lot (350nok for a book, a useless bag the delivery). For you to quit subscription you need to pay 850kr.

It really feels like a scheme to get money out of you.

1 octobre 2025

Rein svindel

Rein svindel! Sender ut hovudbok annakvar veke utan at du får sjans til å avbestille, og dersom du faktisk får avbestilt sender dei berre ei anna bok utan forvarsel. Og mykje dyrare enn førespegla når du melder deg inn. Gode bøker, men billegare å gå i bokhandelen og kjøpe dei! Medlemskapet har kosta meg fleire tusen kroner på få månader, inkludert avbestillingsavgifta då det blir billegare enn å fortsette i klubben.

24 septembre 2025

Styr unna!

Elendige medlemsvilkår. Får en kjempefin velkomstpakke, men må huske på å avbestille hovedbok HVER måned uten noen påminnelse. Lyver også om at de skal begynne å sende ut SMS med påminnelse for deretter å lyve om at de har sagt at de skal gjøre det. Bindingstid på ett år. Glemmer du av avbestille, får du tilsendt hovedbok som du må returnere for å slippe å betale, men du må betale returen selv. Bare styr!
Hold deg unna!

6 août 2025

Svindel og dårligste kundeservice jeg…

Svindel og dårligste kundeservice jeg har aldri sett i livet mitt!Dem liver,lager lyder i mellom av samtale som gjør umulig å høre eller å fortsette samtalen..
Dem sender 2like bøker til 2barn samtidig!!!Til en baby på 6mnd og til en junior på 8🤨 når jeg prøvde å returnere boken det var ikke riktig adresse på retur,alt er kjempe avansert..og medlemskap er mulig å slette bare etter 1 år når dere bestiller gratis velkoms pakke!🤢sånne selskaper måtte legges ned..
FOLK HOLD SEG UNNA!!!på sterkeste IKKE ANBEFALE !!!

18 mars 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit