Gofido Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Det står att drulle gäller för fall där man är klantig och glömsk, men det täcker inte fall där man är klantig och glömsk. Betalat flera år och enda gången jag behövt använda blev jag nekad för villko... Voir plus

Det var lätt att komma i kontakt med Gofido och jag fick direkt svar på vad jag förväntades göra. När min skada har lagats och jag fått offert och faktura så mejlade jag in det till Gofido som direkt... Voir plus

Enkelt, informationsrikt och tydligt. Inga problem alls med skadeanmälan och ersättning. Några meil och lite prat så var allt löst.. Att banken är seg med transaktioner är självfallet inte Gofid... Voir plus

Bien

TrustScore 4 sur 5

322 avis

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

35 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Enkelt och billigt

Så smidigt att göra skadeanmälan och snabb återkoppling på mina frågor från kundtjänst! Jag hade fått en viltskada och hade 0 kronor i självrisk. Mycket nöjd.

27 novembre 2024

Tack för dina ord! 🫶🏼

Snabba och trevliga

Snabb och trevlig återkoppling och hantering av mitt ärende.
Efter skada utomlands hjälpte SOS International mig hem och sedan tog Gofido över och löste alla kostnader jag haft.

12 février 2025

Tack för ditt omdöme Joakim! Glad att du känner dig nöjd 😊

Lätt och bra pris

29 janvier 2025

Réponse de Gofido

Tusen tack för att du tar dig tid och lämnar ett spår efter din köpupplevelse med Gofido ⭐️

Enkelt

Det var enkelt att teckna försäkringen! Hoppas det blir lika enkelt och självklart att få ut ersättning vid eventuell skada

16 janvier 2025

Réponse de Gofido

Vad kul att höra! Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vid eventuell skada är det bara att anmäla direkt på vår hemsida via chatten så får du hjälp😊

Fick vattenläcka hemma och de skickar…

Fick vattenläcka hemma och de skickar inte ut någon som kollar fukt utan de vill att man bekostar en egen inspektion först och sen kanske de kan hjälpa till.

23 janvier 2025

Réponse de Gofido

Vid vattenläcka måste man först fastställa orsaken till läckaget innan man vet ifall försäkringsfall föreligger. Det är också av garanti- och reklamationsanledningar som ägare av fastighet eller hus är beställare av de tjänster som krävs för att återställa skador. Dyker det upp fler frågor kan du alltid kontakta vårt kundteam😊

Snabb respons och bra kommunikation…

Snabb respons och bra kommunikation från personal på Gofido i mitt ärende! Rekommenderar!

15 janvier 2025

Réponse de Gofido

Tack för att du delar med dig av din upplevelse med Gofido och att du är nöjd över vår hantering av ditt ärende 😊

Skaffade försäkringen förra veckan så…

Skaffade försäkringen förra veckan så har inte så mycket att säga mer än att det var enkelt och smidigt att teckna den.

21 décembre 2024

Réponse de Gofido

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme. När lite mer tid har gått är du varmt välkommen att lämna ett nytt avtryck om din upplevelse. 🧡

Supernöjd som kund

Supernöjd som kund. Väldigt snabb och responsiv service vid försäkringsärenden, och de har kunnat hjälpa mig vad varje ärende (ex. stulen väska, skador på resor, osv.). Speciell eloge när jag behövde snabb hjälp när jag var i Japan och skadade min fot, och de ordnade snabbt hjälp med akutmottagning på ett sjukhus på en söndag, och så fick jag ersättning för taxiresor, medicin, osv. som en följd av detta

9 décembre 2024

Réponse de Gofido

Stort tack för dina fina ord! Vad kul att du är nöjd med dina skadeärenden hos oss och att de har hanterats snabbt😊🧡

En mycket bra och prisvärd produkt

En mycket bra produkt och dessutom otroligt prisvärd. Bra täckning i deras hemförsäkring! Enkel beställning direkt på deras hemsida!

Priset? Oslagbart! Jämfört med min ”gamla” hemförsäkring blev deras mer än 1000kr lägre med samma försäkringstäckning.

27 novembre 2024

Réponse de Gofido

Wow, vilka fina ord - det låter som en "perfect match". 😍 Tack för att du delar med dig. 🌟

väntar bekräftelse

jag har inget mer att tillägga. har inte fått bekräftelse på att jag ens har denna villaförsäkring.

20 novembre 2024

Réponse de Gofido

Tack för ditt omdöme, jag ser att vi har skickat ett bekräftelsemail till dig! Dyker det upp några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till vårt kundteam🧡

Sämsta bolaget ever!

Sämsta bolaget ever!
Förlorade glasögonen - det gick inte på hemförsäkringen...
Förlorade kameran - det gick inte på hemförsäkringen...
Förlorade bilnyckeln - det gick inte på hemförsäkringen...

Edit: lamaste svaret nånsin, kunde ja sänka till lägre än 1 skulle ja de!

15 novembre 2024

Réponse de Gofido

Hej Totto, Jättetråkigt att du känner så. Vänligen kontakta oss på kundteam@gofido.se så ska vi göra vad vi kan för att förklara beslutet gällande ditt ärende.

Bra kundtjänst

Bra kundtjänst

4 novembre 2024

Réponse de Gofido

Tack för att du delar med dig, vi blir superglada att höra att du är nöjd med vårt kundteam!🧡

Blev utsatt för ett brott

Blev utsatt för ett brott - människorov, utpressning och hot. Får inte någon ersättning för att myndigheterna har inte lyckats utreda och döma gärningsmän. Bolaget skriver på sin sida att de stöttar människor när livet är orättvist mot dem. Bör skämmas! Sedan hänvisar till allt möjligt för att inte behöva betala någon ersättning alls.

6 novembre 2024

Réponse de Gofido

Vad tråkigt att höra om ditt missnöje. Har besvarat din fråga i annat omdöme här på Trustpilot. Dyker det upp frågor kan du alltid höra av dig till vårt kundteam.

Det absolut sämsta försäkringsbolag man…

Det absolut sämsta försäkringsbolag man kan hitta.
Dom sålde på allt möjligt tillägg beroende på var vi bodde och lät väldigt rimligt.
Nu åkte jag på ett brott som skulle vara täckt pga allt vi hade tecknat.
Har skickat in allt som går och polisen jobbar fortfarande sedan förra året med ärendet.
Men denna usla företag tar inget seriöst.
Dom vill ha tillgång till polisens utredning som är sekretessbelagt pga en yngre person.
Dom försökte övertala oss begå brott och försöka få tag i materialet och lämna ut den till företaget.
Spärrade mina sidor så man kunde inte komma åt sina försäkrings brev och villkor, så äcklig beteende av ett företag som påstår att dom är här för människor som råkat illa ut.
Och eftersom polisen har inte fått tag i gärningsmännen så gäller inte försäkringen säg dom. Vi blev vilseleda att täcka saker som egentligen är omöjligt att kunna få ersättning för och kundtjänst påstår en sak och villkoren en annan.

3 septembre 2024

Réponse de Gofido

Vi tycker att det är mycket tråkigt att du är missnöjd med hur ditt skadeärende har hanterats. För att kunna göra en bedömning av ett skadeärende behöver vi alltid fullständig information om händelsen. Även mycket tråkigt att vi inte lyckats förmedla våra villkor gällande din skada på rätt sätt. Vill du få ditt ärende omprövat får du gärna höra av dig till klagomal@gofido.se.

Bra support via chat

Bra support via chat, fick svar på alla mina frågor snabbt!

24 octobre 2024

Réponse de Gofido

Tack för att du delar med dig, det värmer våra Gofido-hjärtan!🧡