Det står att drulle gäller för fall där man är klantig och glömsk, men det täcker inte fall där man är klantig och glömsk. Betalat flera år och enda gången jag behövt använda blev jag nekad för villko... Voir plus
Supernöjd som kund. Väldigt snabb och responsiv service vid försäkringsärenden, och de har kunnat hjälpa mig vad varje ärende (ex. stulen väska, skador på resor, osv.). Speciell eloge när jag behövde... Voir plus
Det var lätt att komma i kontakt med Gofido och jag fick direkt svar på vad jag förväntades göra. När min skada har lagats och jag fått offert och faktura så mejlade jag in det till Gofido som direkt... Voir plus
Enkelt, informationsrikt och tydligt. Inga problem alls med skadeanmälan och ersättning. Några meil och lite prat så var allt löst.. Att banken är seg med transaktioner är självfallet inte Gofid... Voir plus
- Agence d'assurance
Välkommen till Gofido – den smarta hemförsäkringen
Klara Norra Kyrkogata 26, 111 22, Stockholm, Suède
- kundteam@gofido.se
- gofido.se
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Vänlighet och förståelse från er sida…
Vänlighet och förståelse från er sida på mitt problem.

Godfido var bra !
Har aldrig varit med om en så bra och effektiv reglering av en skada.
Kanske beroende på att det är väldigt många år sedan jag hade något försäkringsärende?
Men Gofido var bra!

Réponse de Gofido
Avoid this insurance by all means
Gofido promises "customizable" insurance, but in reality, it's a trap.
My recent experience showed that when you make a claim, they will find excuses, such as it was my case with extra clauses which I was not aware or “misinterpretations” from my side about the insurance I purchased, to deny coverage. They won’t even consider partial compensation.
Instead of being a reliable safety net, they just focus on collecting your money while dodging responsibility.
Don't fall for Gofido and their customization trap as you would be paying for protection you might never actually receive.

Suveränt försäkringsbolag
Mycket billig bil - och hemförsäkring då man endast betalar det man vill ha med i sin försäkring. Kompetent och trevligt bemötande.

Réponse de Gofido
Skyddad kvinna = du får ingen hemförsäkring..
Jag ringde för att teckna hemförsäkring och nekades pga något så idiotiskt som att jag levde med sekritess efter att ha utsatts för våld. Damen som svarar bryter därmed mot försäkringslagen där hon säger att "vi tecknar inte försäkringar åt skyddade" . Förstår ni hur förnedrande detta är? Jag kommer anmäla detta vidare för detta är under all kritik.. forsakringsavtalslag-2005104_sfs-2005-104/

Réponse de Gofido
Ett oerhört smidigt och trevligt…
Ett oerhört smidigt och trevligt bemötande.
Bästa försäkringsbolaget☀️

suverän snabb lösningsorienterad…
UPPDATERING ons 11 dec 2024 - igår kväll blev min cykel stulen och jag polisanmälde direkt, varpå Gofido fick en kopia. Beslut om ersättning hade fattats före kl 10.00 imorse, utbetalning kommer imorgon. Enkel anmälan via epost, rakt igenom trevlig dialog med Liv på kundtjänst. Exemplarisk hantering, jag upplevde att jag hade stöd hela vägen i en svår situation. Tack!
Suverän snabb lösningsorienterad service som skiftar direkt från bot till fysisk medarbetare. Imponerad hur bra möjligheter man har till att anpassa sin premie beroende på vad man vill ska ingå.

Réponse de Gofido
Fick trubbel med biljetterna och…
Fick trubbel med biljetterna och övernattningen under resan hem från semestern. Kontaktade Gofido efter att ha kommit hem till Sverige, Gofido tog beslutet att ersätta mina kostnader för SJ biljetterna/hotellövernattningen (2480 kr) och det gjorde dom under samma dag som jag ansökte om ersättningen. Man tackar! Bra jobbat!

Réponse de Gofido
Mycket bra service och hittar rätt och…
Mycket bra service och hittar rätt och billigare försäkring. Tack så mycket. Onödigt för betalar förmycket summor

Réponse de Gofido
En savoir plus sur les différents types d'avis.