Opvaskemaskine - kan ikke vaske rent overhovedet. Køb aldrig dette produkt. Helt elendigt. Vasker nærmest alt af i hånden inden og stadivæk er det ikke rent. Mvh Trine
Lisez les avis des autres
Opvaskemaskine fejlmonteret fra fabrikken, der manglede en spulearm, så vaskeresultatet var virkelig dårligt. Maskine leveret tilbage efter 6 mdr. kamp, da det ikke var muligt at levere en reservede... Voir plus
Jeg ville ønske, at jeg kunne give 0 stjerner da den Grundig dampovn ikke er mere værd. Den varmer overhovedet ikke ordentligt, uanset program. Alt skal tilberedes dobbelt så lang tid som opskrif... Voir plus
Netop købt ny Grundig opvaskemaskine; der på ingen måde lever op til sit navn. Uanset hvilket vaskeprogram jeg vælger, og trods afskyldning inden vask (der ikke burde være nødvendig), kan jeg genvaske... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Grundig is a German manufacturer of consumer electronics, domestic appliances and personal care products.
Coordonnées de contact
Neu-Isenburg, Norvège
- grundig.dk
A répondu à 68 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
I would have given 0 but I could not
I would have given 0 but that was not possible.
I first contacted you on 30 May 2025 and have since repeatedly reached out. Each time, I have merely been told that the case would be forwarded to the head office, but I have received no further information. This week, I called both on Monday, Tuesday, thursday and friday and was promised a call back with an update on the case, but no one called me. I called your service again myself and was simply told that spare parts have been ordered again.
No one seems to be taking our case seriously, and I feel there is a complete lack of interest in resolving it.
Two technicians from Hvidevarerteknik (your service partner) have now visited to attempt to repair the hob, but the problem remains unsolved. During the visit on 27 June, the technician arrived without sufficient information about the task: he did not know whether the left or right side of the hob needed replacing, he could not get clarification from his colleague (who had been there 14 days earlier about what had been replaced), and he also could not get guidance from Grundig.
We are still left without a functioning hob, and this has now lasted for over a month.
We are a family with two small children, and it significantly affects our daily life not being able to cook proper meals at home. It is completely unacceptable that no solution has yet been found.
I would never recommend anyone to buy anything from Grundig.
We had a problem with our oven from AEG and they vane and fixed it 3 days after I called Them.
Grundig should look up what good custommer service is.

Dårlig kvalitet
Købte 26/9-22 Grundig tørretumbler. Fik at vide i Power at det var kvalitet svarende til de store mærker. Nu er touch tænd og sluk blevet ustabil og ofte vil den ikke starte. Kontakter Grundig og her er svaret.
Jeg kan anbefale at nulstille produktet ved at
slå strømmen fra i en time.
Hvis det ikke hjælper, kan jeg tilbyde dig en fastpris reparation for 1795kr. Jeg sender detaljer ang. reparationen i vedhæftningen.
Så det er ikke et mærke jeg kan anbefale hvis man ønsker maskiner der holder.

Grundig Hvidvask med ødelæggende resultat
Hvidvask og farvet og Eco programmet 60 gr på Grundig vaskemaskine river frottéen ud af håndklæder og vaskeklude. Sømme og stropper rives itu. Håndklæder er tyndslidte efter vask og mængder af fnug efterlades på glaslågen op på undertøjet. Det virker som Grundig vaskemaskinen vasker tøjet alt, alt for hårdt.
Vores tøj er af god kvalitet, men alligevel peger man på kvaliteten, hvilket jo er en dårlig argumentation og virker ansvars fraskrivende.Først ødelægger maskinen tøjet, dernæst får man at vide at tøjet er af dårlig kvalitet, det jo ikke en holdbar argumentation. Reperatøren havde adskillige billeder på sin computer der viste ødelagt tøj efter vask. Og nu får vi tilmed en dumme bøde på over 1000 kr for at have ulejliget en reparatør - som fortæller det er vores egen skyld, at tøjet er ødelagt. Garantien gælder jo forsat, vi har kun haft maskinen et år og 14 dage.
Maskinen er ikke miljøvenlig, idet tøjet er må kasseres og nyt indkøbes.
I dag har en reparatør været forbi, men problemet er ikke jo ikke løst. Tidligere havde vi AEG vaskemaskine og den vaskede pænt og ødelagde ikke tøjet.
Grundig kan vaske tøj - men resultatet er ødelæggende. Vaskemaskinen er kun et år gammel og der har været problemer siden maskinen blev installeret. Jeg fik at vide at var der ikke fejl ved maskinen var det for egen regning,hvis reparatøren skulle komme.
Det syntes jeg måske er en letkøbt tilgang. Som forbruger har jeg mangeårig erfaring med vaskemaskiner og har kun godt at sige om diverse fabrikater jeg har brugt gennem tiden.
Læser jeg den medfølgende papir instruks, virker det som det kun er kunden der begår fejl. Jeg har svært ved at se hvad jeg som forbruger kunne gøre anderledes - jeg syntes bolden ligger hos jer.
Der sidste jeg nu får at vide når jeg reklamerer over maskinen hos Hvidevare service - er at textiler fabrikanterne bruger genbrugsmaterialer i fremstillingen af tøj og man derfor må påregne fnuller, derfor sælges fnugfjernere i stor stil.
Men tøjet der vaskes på hvidvask programmet er jo nøjagtig samme tøj som blev vasket inden Grundig vaskemaskinen blev instaleret, Jeg har som forbruger mange års erfaring med vask, textiler og vaskemaskiner. Så hvorfor bruger firmaet mange ressourcer på at få ret og tilbagevise forbrugernes klager? Jeg undrer mig over hvorfor der ikke lyttes på kritikken.
Jeg vil rette min anmeldelse til kun en stjerne, men det er umuligt nu. ⭐️
Birgit, Ringsted

Foreløbig 3uger uden køl dd.03/05-2025🥵går mod 1md
Dejligt køl/frys arrangement Dårlig service🙃linket de anbefaler fører ingen steder hen heller😤

Lad være!!!
Vi har købt en skabs fryser for 2 år og 4 mdr siden, den er nu kaput. Kompressor er stået af. Der er nu ingen garanti.

Réponse de Grundig Denmark
Jeg har en opvaskemaskine hvor salt…
Jeg har en opvaskemaskine hvor salt ikonet lyser hele tiden . Min maskine er 4 år så der er ikke garanti mere på den . Kontakter Beko og de siger det koster 995kr at få en mand ud og ja der er den ikke lavet i nu . Har prøvet at skrive til grundig men min mail bliver afvist . Nu læser jeg alt det der bliver skrevet og tænker det kan slet ikke svare sig og klage over et produkt 😳 Jeg må indrømme at jeg havde håbet at grundig er mere end det I skriver . Prøver at se om min mail ikke snart går igennem

Réponse de Grundig Denmark
Det kan ikke betale sig at lave en…
Det kan ikke betale sig at lave en reklamation over et Grundig produkt (Beko/Blomberg) ? Nej
Jeg endte med en ekstra regning på 995 kr. (en ren dummebøde).
Købte en induktionskogeplade fra Grundig og lavede en reklamation idet den larmede betydelige mere end den gamle (høj summen og de højt bip hver gang spolerne starter, og det sker meget ofte ved lav blus).
På trods af at teknikeren i sin rapport skrev at "der var en del grydestøj" og mundtligt gav udtryk for at han ikke ønskede "et sådan produkt", vagte Grundig/Beko.com helt af afvise sagen idet der ikke var fejl på produktet.
I mit forsøg på at få en dialog med deres servicecenter i Norge blev jeg mødt med en arrogance og en klar fornemmelse af at man ikke ønskede at bruge tid på sagen.
Når man forsøgte at få en personlig dialog med en medarbejder oplever man at 1) blive bedet om at ringe til et dansk callcenter, der ikke har kompetence til noget. 2) bliver smidt af deres telefonlinje. 3) for til sidst at få en mail om af man ikke besvarer sagerne pr. tlf. fordi de skal logges (come on - båndoptageren blev opfundet i 1940érne).
Kan jeg på nogen måde finde på at købe et ny produkt fra Grundig, Beko eller Blomberg - svaret må blive et klart nej!!
svar på Grundig´s svar fra d. 29.1
Gad vide hvordan de tager det med videre?
Med den korrespondance jeg har haft med dem indtil videre, så ligner det et af deres standard svar.
I praksis er de totalt ligeglad med deres kunder når først produktet er over disken.

Réponse de Grundig Denmark
Har et Grundig køleskab der er 2år og 8…
Har et Grundig køleskab der er 2år og 8 mdr der har tabt kølemiddel, er med på at det er ud over garanti, men bedt om hjælp på kulance, da det ikke kan repareres. Den hjælp der var at hente var, at der blev bestilt et tekniker besøg som jeg selv skulle betale. Levetiden og servicen er bare ringe, køb noget andet end Grundig

En stjerne
En stjerne - for jeg kan ikke give mindre. Annoncer med 5 års garanti - men man skal registrere produktet inden 21 dage - problemet er at Power først kan levere om 2 mdr. Grundig er ligeglad

Dårlig service
Jeg har nu haft 2 stk dampstatoner fra GRUNDIG, begge stopper med at pumpe damp efter to år. Har forsøgt at få svar fra grundig hvad problemet er med disse stationer. Men har aldrig fået svar

Useriøs kundeservice.
Useriøs kundeservice.
Sælger med 5 års Garanti med vil ikke over holde Garantien. Da vi ikke inden for 21 dage har pakket vare ude og tilslutte strøm så vi kunne se seri nummeret. Derfor bortfalder Garanti. Varen er endnu ikke pakket ud, Købt Hos Power.

Réponse de Grundig Denmark
Grotesk og useriøs kundeservice.
Grotesk og useriøs kundeservice.
Jeg lavede en anmeldelse (nedenunder denne) på vores opvaskemaskine.
Grundig beder mig kontakte dem via en site, det gjorde jeg, og fandt med møje og besvær det sted hvor jeg kunne skrive til dem. Min første henvendelse blev blokeret efter jeg bad vedkommende om, at læse min anmeldelse hvori problemet var beskrevet. Jeg forsøgte en gang mere, og fik svaret, at min maskine var over 2 år, og dermed udenfor garanti, hvilket jeg ganske var klar over, men jeg var blevet bedt om at henvende mig, så spild af min tid, useriøs og ren kosmetik.
Jeg ser andre får samme besked, måske med samme udgang.
Nu venter jeg spændt på, om denne også får samme svar, så ved jeg at anmeldelsen ikke er blevet læst.

Købt en vaskemaskine for 4 år siden
Købt en vaskemaskine for 4 år siden, allerede er lejer stået af, vi er 2 ældre mennesker så maskinen er brugt kun nogle gange i ugen, kører altid kun 900 rpm. Maskinen er aldrig fuldt, håbløs kvalitiet, man skal købe hele tromle i det lejer kan ikke skiftes lad være med at købe grundig, ikke bedre en Temu.

Køber aldrig Grundig igen - ringe service
Kedelig oplevelse. Køber aldrig Grundig igen. Fik leveret opvaskemaskine med fejl fra start med læk i maskine, som åbenbart har været indsat periodisk, da jeg bor alene og ikke vasker så hyppigt, hvorfor den kun periodisk har vist ikon med fejl, da lækken ind i mellem er tørret op, hvorfor den så ikke har vist ikonet, men da maskinen jo var ny og vaskede og har fungeret var jeg aldrig klar over den havde en fejl og det ikon viste en fejl. Ovenstående finder jeg først ud af da den ikke vil stoppe med at køre 14 dage efter garantiens udløb. Jeg læser så i manualen under fejl, og finder ud af at det ikon jeg ind i mellem har undret mig over betyder der eleven læk i maskinen og der skal tilkaldes service. Får fagmand på, for jeg skulle jo have gang i maskinen, men den var færdig, men denne vurderer at problemet har stået på lang tid under garantien, og skriver det faktisk på regningen, hvilket jeg blev glad for, da Grundig havde nægtet erstatningsmaskine i begrundelsen at en hver jo kunne komme og sige den havde fejl fra start og jeg ikke havde anmeldt det. Men på trods selv en fagmand understøtter, og det er dokumenteret på skrift ønsker Grundig stadig ikke at dække på garantien, da den ikke var anmeldt inden for perioden, hvilket jeg selvfølgelig havde gjort, hvis jeg havde været klar over mine nye maskine havde fejl - men den var ny, vaskede fint på trods at det ikon ind i mellem dukkede og jeg syntes displayet ikke reagere super godt etc. Virkelig ringe service i min optik, og det blir ikke Grundig jeg køber fremadrettet.

Réponse de Grundig Denmark
Maskinen rustner op lige efter…
Maskinen rustner op lige efter garantien udløber.
Tre år efter købet er ALLE tallerkenholderne, som er klikket på kurvene begyndt at ruste. De har været i en betydelige lavere kvalitet end selve kurven både den øverste kurv til glas og nederste kurv til tallerkener.
Heldigvis er de udskiftelige, da de er klikket på, tænker jeg... men som reservedel er det 161 DKK pr. stk. og der er otte separate stk. bare i den nederste kurv. I alt 1288 DKK, det synes jeg er en kæmpe joke, og et ressource spild uden lige.
Hvorfor laver man noget i så ringe kvalitet, og klikker det på en ellers OK maskine?
ALDRIG MERE GRUNDIG!!

Réponse de Grundig Denmark
Tager ikke ansvar for de maskiner de sælger
En GRUNDIG GWP6843W VASKEMASKINE der er under et år gammel går i stykker i tromlen.
GRUNDIG frasiger sig ansvaret for deres maskine, og dækker derfor ikke skaden - eller service besøget.

Réponse de Grundig Denmark
Kun en tåbe frygter ikke Grundig, deres produkter og deres flabede "service".
Købte et Grundig kølefryseskab, som siden d. 18/9-2023 har stået i mit køkkenalrum, hvor det har udsendt en larm, der mildest talt har været ved at drive mig og mine gæster til vanvid. Kommentarerne har været mange, når jeg har haft besøg: det er jo ikke til at holde ud, det er jo ligesom at have tinnitus osv. Først i april 2024 (altså ca. 7 md. efter mit køb) er det lykkedes mig at finde en ny løsning - ikke i samarbejde med Grundig - men Power. Et nyt kølefryseskab fra Haier, som bare fungerer samtidig med, at det IKKE udsender støj. Det er intet mindre end en kæmpe lettelse, og jeg er igen begyndt at kunne invitere gæster.
Jeg var blevet advaret mod at købe Grundig-produkter, men jeg tænkte: hvor slemt kan det være? Jeg har dog sandt for dyden fortrudt, at jeg ikke lyttede til de velmenende råd. Kølefryseskabet var på alle mulig måder noget skidt, men den flabede-, arrogante og ligeglade attitude man bliver mødt med, når man kontakter Grundigs "kundeservice", er et kapitel for sig.
De anvender alle mulige afledningsmanøvrer, dårlige undskyldninger og søforklaringer. Historien har været, at en tekniker var forbi 3 gange. Den første tekniker sagde: det er nok bare den larm man må regne med. Tekniker nummer 2 måler og konstaterer, at skabet larmer for meget ift. specifikationerne. Vedkommende bestiller reservedele, men tilføjer: jeg tror ikke det løser problemet. Efter reparationen viser det sig rigtigt nok, at det ikke løser problemet. Teknikeren opretter derfor en ticket, som Grundig af flere omgange vælger at ignorere. Jeg må rykke for svar flere gange og først efter lang tid modtager jeg svar.
Én afledningsmanøvre er f.eks., at Grundig efterlyser nye optagelser/lydfiler, selvom deres egen tekniker har udført målinger. Som sagt så gjort og herefter svarer Grundig:
Tak for din henvendelse.
Det vil altid være svært at måle lyd udenfor ”de perfekte forhold” (Max lydniveau er sat under perfekte omgivelser i et laboratorium). Selv hvis en tekniker har med proffesionelt måleudstyr, vil målingen stort set altid være højere, sidden den ikke tager højde for omgivelserne rundt... Skabet har ingen teknisk fejl. Hvis produktet ikke lever op til dine forventninger, anbefaler jeg du kontakter forhandleren.
Jeg svarer følgende:
Så jeg skal lige forstå dig ret: Selvom jeg fortæller dig, at det støjer så meget at min gæster siger: det er da ikke til at holde ud at være i..., så er Grundigs holdning, at det må kunden bare lære at leve med ?
----
Grundig forsøger herefter med en ny afledningsmanøvre:
Kan du vedhæfte en lydvideo, som er optaget ca. 1-2 meter fra produktet? Driftlyden du syntes er for høj, kommer den fra blæseren?
---
Af det kan jeg udlede, at de selvfølgelig ikke har lyttet seriøst til de forrige lydfiler.
Ikke desto mindre sender jeg filerne som efterspurgt + et screendump der dokumenterer måling på 46dB.
Jeg modtager følgende svar
Tak for tilsendt lyd-optag.
Kan kan ikke hører noget unormalt/mis-lys, ud fra optaget du har sendt. Det kan selvfølgelig være svært at høre hvor høj driftlyden faktisk er ud fra et lyd-optag.
----
Jeg forsøger så i et sidste desperat forsøg med følgende svar:
Det er simpelthen helt utroligt, hvor langt man skal ned på sine grædende knæ for at få hjælp til at blive fri for en enerverende lyd. Hvorfor er det du ikke tager mig alvorligt? Hvad tænker du jeg får ud af at klage? Hvis ikke det er fordi lyden er så høj, at det er helt urimeligt? Det er som om, du ikke har læst det jeg skriver, men bare per default afviser, at der skulle være et problem. Desuden kan jeg ikke med min fornuft forstå, hvordan du via lydfiler, optaget med an almindelig mobiltelefon, kan konkludere, at der ikke er et problem? Når du tidligere har skrevet, at man skal være i besiddelse af et fuldstændig lydisoleret rum for at kunne dokumentere, om skabet larmer for meget. Seriøst, og i en positiv ånd: er du ikke venlig snart at tage mig alvorligt? Send gerne en af jeres egne medarbejdere for at lytte med egne ører, så vil I heller ikke være i tvivl.
Modtager imidlertid ikke noget svar, så jeg skriver afslutningsvis:
Jeg vælger at tolke dit manglende svar som et udtryk for ligegyldighed, manglende samvittighed og en ekstrem dårlig kundeservice. I har solgt et støjaggregat, der udsender høje-, enerverende lyde, og I gider ikke forholde jer til det jeg skriver. Det tydeligt at I benytter en strategi der hedder: deny, deny, deny. Shame on you !
Det kan jo ikke komme bag på nogen, at Grundig p.t. kun har 1,8 stjerne og et inferno af dårlige anmeldelser.
@Grundig: Vil I ikke nok undlade at gøre jer den ulejlighed at skrive: Hej Ulrik, tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, …
Det vil blot gøre hele forløbet endnu mere patetisk.
De går i stykker for et godt ord
Vi købte en grundig opvaskemaskine for et år siden. Der gik ikke lang tid før den ikke ville åbne efter endt program. Der kom en montør ud - som bestilte dele og fixede den👍
Mine forældre købte samme model i efteråret, men en meget dyrere variant. Her kunne en montør ikke løse problemet, de fik til gengæld en ny maskine. Nu driller den nye maskine så igen - hopper ud af programmer og åbner ikke.
Synes det er nogle fine maskiner, når de virker - men jeg er træt af at slæbe dem ud og ind😂
Der må være en kvalitetschef der har travlt hos grundig - eller også sover vedkomne🙃
Tak for linket. Det ligner linket til henvendelse for reklemationer. Vi er jo i kontakt med jer.
Problemet er, at på to maskiner købt i to forskellige Power, har der været 3 fejl som i skal have en mand ud at fixe - imens kan man så vaske op i hånden. Ved dårlig kvalitet introducerer man også kunden for en masse bøvl og bekymringer, så derfor er det jo altid bedst at lave en maskine der ikke går i stykker🙃

GRUNDIG OPVASKEMASKINE
Vi købte en Grundig opvaskemaskine (GNLP4541WC1) efter at have fået den anbefalet af en kundeservicemedarbejder.
Fra første dag har en givet en ubehagelig hyletone, når den er i gang. Vi har været i dialog med Grundig, som blot fortæller os at det er en almindelig lyd og hvis vi vil have en tekniker ud og der ikke er en fejl på maskinen, skal vi selv betale.
Simpelthen den værste opvaskemaskine vi har haft og ikke den bedste erfaring vi fik med Grundigs kundeservice…desværre :(

Grundig vaskemaskine GWP696110W. Værste vaskemaskine ever
Grundig vaskemaskine GWP696110W.
Det er da. Den væreste vaskemaskine EVER.. Kan ikke centrifugering 1 cardigan.
Larmer allerede efter 1.5 år..
Sælger i POWER. Må gå og griner af mig endnu.. vil gerne have mine 6.500-kr
retur. Eller bytte til et andet mærke
Køb den ikke..

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.