Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Excuses, altijd excuses. Je bestelt iets, vervolgens wordt je gespamd met ‘we hebben je opdracht ontvangen, je bestelling is onderweg en dan je bestelling is vertraagd.’ Het is nooit in een keer gereg... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb 24-11 een bestelling geplaatst, maar geen bevestigings email ontvangen. Later die week nog een email gestuurd maar tot op heden geen reactie, maar op de site staat wel dat er snel gereageerd wo... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

@hairfair, mijn naam is Britt Blitz en er is besteld met britt.blitz @ gmail.com Er wordt aangegeven dat de producten die je voor 23.30u verstuurd dezelfde dag nog geleverd worden. Ik heb 20 no... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Eerst Olaplex product besteld deze iets later binnen gekregen. Maar dat waren ook maar 2 dagen later zoals ik netjes op de hoogte werd gehouden per mail! Uiteindelijk terug gestuurd omdat me kap... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

2,3

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

waardeloos!

De eerste keer daar besteld, gelijk al een mail dat het niet op voorraad was en langer zou duren( beide artikelen).De dag erna mail dat mijn geld terug gestort word.. Raar bedrijf!! Gelukkig kon salontopper het wel gelijk leveren, en hebben hun een klant erbij...

1 mai 2023

Na 18 dagen nog geen shampoo... :(

Belofte dat product binnen 1 dag thuisbezorgd wordt. Inmiddels zijn we 18 dagen verder en nog steeds geen shampoo.
Eerst product niet op voorraad, daarna beschadigde verpakking terug verzonden door DHL (?), nu hoor ik niks meer... Ik blijf mailen...
Ik hoop dat ik mijn aankoopbedrag en/of de shampoo nog (terug) ga zien...
Ik heb zoiets nog nooit meegemaakt! Voortaan geen Hairfair, maar gewoon bij de concurrenten, waar er gelukkig genoeg van zijn ;)

4 avril 2023

Beste mevrouw van der Meer,

We willen u graag onze oprechte excuses aanbieden voor de vertraging en het ongemak dat u heeft ervaren bij het plaatsen van uw bestelling bij Hairfair. We begrijpen hoe frustrerend het voor u moet zijn geweest om te moeten wachten op uw shampoo terwijl we beloofd hadden dat deze binnen 1 dag zou worden geleverd.

We willen u laten weten dat deze bestelling inderdaad fout is gegaan door een beschadiging tijdens het vervoer. Hoewel we hadden verwacht dat het product terug zou worden gestuurd naar ons magazijn, is dit helaas nog niet gebeurd. We begrijpen dat dit onacceptabel is en willen ervoor zorgen dat we tot een snelle oplossing komen.

Om die reden hebben we besloten om meteen het aankoopbedrag terug te storten op uw rekening, zodat u op zoek kunt gaan naar een andere shampoo die aan uw wensen voldoet. We begrijpen dat dit niet hetzelfde is als het ontvangen van uw gewenste product, maar we hopen dat het u enigszins tegemoetkomt voor het ongemak dat u heeft ervaren.

We willen u nogmaals onze excuses aanbieden en bedanken voor uw geduld en begrip in deze situatie. We streven ernaar om onze klanten altijd de best mogelijke ervaring te bieden en zullen ervoor zorgen dat dit soort situaties in de toekomst worden voorkomen.

Het team van Hairfair

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik bestel al enkele jaren van Hairfair

Ik bestel al enkele jaren van Hairfair. Bestellingen zijn altijd goed verpakt, komt redelijk snel, binnen een week thuis, 1 punt die ik niet bepaald transparant vind, bij bestelling staat er dat ik 1,95 verzendkosten zal betalen, maar bij de afrekening stond 2,25. Ik probeerde weer en weer bestelling invullen en afronden maar info over bestellings kosten verschilde zowiezo. Het is niet zo erg, gewoon verwarrend bij de bestelling.

4 avril 2023

Heel slecht

UPDATE, Stop met de leugens. Post NL heeft niets te maken ! Ze hebben pas mijn bestelling ontvangen gisteren vrijdag dus 5 dagen nadien. Ik heb een mail van U die zegt dat u zal mijn pakket verstuurd op donderdag . En trouwens : besteld donderdag bij concurrentie en vrijdag heb ik mijn pakket ( via post NL) En bij U sta wel levering termijn van alle artikels: dag nadien in huis. Trouwens vrijdag verstuurd?? Ik heb echt iets anders te doen dan mijn zaterdag namiddag sta wachten op een pakket . Dus die excuses zijn fake. HEEL SLECHT . Maandag avond besteld ( artikel in voorad) en vrijdag nog altijd geen track & trace, geen pakket en geen melding van vertraging. Ook de voorraad is beperkt met 1 artikel. Zeker niet sérieus en niet klanten gericht.

31 mars 2023

Beste mevrouw Lemaire,

We zijn verheugd om u te informeren dat uw pakket inmiddels gelukkig is bezorgd! We hopen dat u tevreden bent met uw aankoop en dat het enige ongemak dat u heeft ervaren door de vertraging snel zal worden vergeten.

Graag willen we toelichten dat een pakket wel degelijk onderweg kan zijn voordat het opgenomen is in het sorteerproces van PostNL. Dit is helaas een situatie waar wij als Hairfair.nl geen invloed op hebben. We begrijpen dat dit verwarrend en frustrerend kan zijn, en we willen u bedanken voor uw geduld en begrip in deze situatie.

Bij Hairfair.nl streven we ernaar om u de beste service en producten te bieden. We hopen dat u, ondanks de vertraging, tevreden bent met uw aankoop.. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan altijd klaar om u te helpen.

Nogmaals bedankt voor uw begrip en we hopen dat u veel plezier beleeft aan uw aankoop bij Hairfair.nl.

Het Hairfair.nl-team

Erg slecht

Erg slecht, ik bestelde wat en wachtte dagen op mijn bestelling terwijl hun website beloofd “volgende dag in huis”. Vervolgens een mail dat mijn bestelling is geannuleerd omdat de producten niet op voorraad waren lol

14 mars 2023

Beste klant,

Het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent met uw ervaring bij Hairfair.nl. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn om te wachten op een bestelling en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat u heeft ondervonden.

Hoewel we ons best doen om ervoor te zorgen dat al onze producten op voorraad zijn, kan het soms voorkomen dat we tijdelijk zonder voorraad zitten. In dergelijke gevallen worden onze klanten op de hoogte gesteld van de vertraging en wordt er alles aan gedaan om hen te helpen bij het vinden van een alternatief of het annuleren van de bestelling.

We willen u bedanken voor uw feedback en hopen dat u ons nog een kans geeft om u in de toekomst beter van dienst te zijn.

Het team van Hairfair.nl

Noté 3 sur 5 étoiles

Nadat ik hier mijn ervaringen heb…

Nadat ik hier mijn ervaringen heb gedeeld, kreeg ik de volgende dag een mail met dat het pakketje opnieuw is verzonden. Uiteindelijk ook mail contact gehad.
Fijn dat dit super snel is opgelost!

9 mars 2023

Beste Samantha,

We willen je graag bedanken voor je feedback en zijn blij te horen dat we je probleem hebben kunnen oplossen. Het is belangrijk voor ons dat al onze klanten tevreden zijn over hun ervaring bij Hairfair.nl en we zijn blij dat we hebben kunnen helpen bij het oplossen van je probleem.

We zijn blij dat we snel konden reageren op je feedback en dat we je pakketje opnieuw hebben kunnen verzenden. Ons klantenserviceteam doet er alles aan om snel te reageren op alle vragen en problemen van onze klanten.

We waarderen je vertrouwen in ons en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn.

Het team van Hairfair.nl

Noté 1 sur 5 étoiles

Its the worst company I’ve ever met

Its the worst company I’ve ever met. I ordered 3 weeks ago from HairFair and I didn’t receive anything. Don’t trust them when you read on their website “Order today till 23:59 and you receive your parcel tomorrow “ LIARS!!!!

9 mars 2023

Beste Cristina,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. We vinden het ontzettend vervelend dat jouw pakketje niet op tijd bij jou is aangekomen en dat het langer heeft geduurd dan verwacht. We begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn en we bieden onze oprechte excuses aan voor de vertraging.

We willen je graag laten weten dat het probleem is veroorzaakt door een grote verhuizing van het magazijn van onze toeleverancier L'Oréal, hierover hebben we je bericht gegeven. We hebben er alles aan gedaan om de vertraging zo veel mogelijk te beperken en we zijn blij om te horen dat het pakketje vandaag bij je wordt bezorgd.

We hopen dat je tevreden zult zijn met de producten zodra je ze hebt ontvangen en nogmaals onze excuses voor het ongemak. We willen benadrukken dat we ons uiterste best doen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en we zullen ervoor zorgen dat dit soort problemen in de toekomst worden voorkomen.

Het Hairfair.nl team

Noté 5 sur 5 étoiles

goede producten en snelle levering

Ik heb Olaplex producten besteld en ze werden de volgende dag geleverd zoals beloofd.

6 janvier 2023

Réponse de Hairfair

Bedankt voor je positieve ervaringen met hairfair.nl! We werken hard om onze klanten tevreden te houden en het is fijn om te horen dat we dat goed doen.

Noté 2 sur 5 étoiles

hai ik heb woensdag ochtend 28 december…

hai ik heb woensdag ochtend 28 december een bestelling geplaatst en een mail gekregen dat het is gelukt, het is nu maandag 2 januari en heb de bestelling nog niet binnen..

27 décembre 2022

Beste Sanne,

Dit is erg vervelend. En het spijt me om dit te horen. Echter kan ik op deze naam geen bestelling terug vinden.
Kun je misschien even een mailtje sturen naar klantenservice@hairfair.nl zodat we dit snel voor je kunnen oplossen en ik je verder kan helpen.

Lieve Groet Rowena

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede en snelle verzending met DHL

Goede en snelle verzending met DHL. 3 Producten van Eleven besteld en de volgende dag netjes geleverd.
Blij mee, mooie kortingen,

15 décembre 2022

Réponse de Hairfair

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze haarproducten en service! Dank je wel voor je review.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service na fout van PostNL

Mijn pakketje zou geleverd zijn door PostNL, maar dit was niet het geval. Na onderzoek te hebben gedaan door Hairfair, gaf PostNL aan dat deze wel geleverd is. Dit is 100% zeker niet het geval geweest. Door de goede service van Hairfair heb ik een nieuwe opgestuurd gekregen. Ook contact via de mail was duidelijk en snel. Nu blij met mijn orginele Olaplex producten! Kortom goede ervaring!

16 novembre 2022

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik vertrouw deze site niet

7 november een shampoo besteld & nu op 16 november nog steeds niks binnen. Ik vertrouw deze site helaas niet meer.

7 novembre 2022

Réponse de Hairfair

Beste Robin, op de naam Robin kan ik geen enkele order vinden op deze datum. Ik verzoek je om een berichtje naar klantenservice@hairfair.nl te sturen dan lossen we het vandaag nog voor je op. Groetjes, Rowena.

Super!

Ik krijg vast niet alle scheve reacties hier weggewerkt, maar wat een top levering. Specifieke shampoo, conditioner en behandeling besteld van olaplex, fijne set gevonden voor een lage prijs tegenover andere sites. Gistermorgen besteld en vandaag binnen 24u binnen. Al met al; super!

7 octobre 2022

Réponse de Hairfair

Dank je wel voor je geweldige review! We zijn blij dat we je goed van dienst konden zijn en dat je tevreden bent met ons.

Spijt

Spijt, dat ik niet eerder reviews heb opgezocht. Ook hier product niet op voorraad, bestelling vertraagd. De shampoo en conditioner die er wel zouden zijn vier dagen later ontvangen. Blijkt het niet de shampoo die ik besteld heb. Welles/nietes, maar ik weet echt wel wat ik bestel. Retourneren op eigen kosten vragen ze €6,15 voor terwijl DHL slechts €4,50 vraagt. Kortom niet mee in zee gaan dit bedrijf.

21 septembre 2022

Réponse de Hairfair

Beste Sonja, dank voor je bericht. Zoals je op je aankoopfactuur kan zien hebben we geleverd waar je om gevraagd hebt, we hebben niks veranderd aan je factuur. Als blijkt dat dit het verkeerde product is dan nemen we dit zonder problemen retour, echter wel op jouw kosten. Als je de retour goedkoper kunt organiseren dan wij is dat uiteraard geen probleem.

fijne dag!

Rowena

Onbetrouwbare partij

Onbetrouwbare partij
Producten vorige week besteld. 1 product 1 a 2 dagen levertijd. Nog steeds geen levering. Responstijd op mail te lang.
Mag misschien goedkoper zijn maar de service is onder de maat.
Inmiddels geld teruggevraagd, hopelijk hoef ik hier ook geen weken op te wachten.

2 septembre 2022

Réponse de Hairfair

Bedankt voor je feedback over hairfair.nl. We zijn teleurgesteld om te horen dat je niet tevreden bent met onze service of producten. We nemen altijd klachten serieus en zullen ons best doen om het voor je op te lossen.

Slecht

Al de tweede keer dat mijn product na bestellen niet op voorraad is. Ben benieuwd of ik mijn geld terug krijg.

24 août 2022

Beste Michelle,
bij ieder product staat afzonderlijk de actuele voorraadstatus. Je kunt dus zien of een product direct leverbaar is. Is het product binnen 5 werkdagen niet te leveren dan wordt het aankoopbedrag automatisch teruggestort.

Groetjes Rowena

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling niet leverbaar krijg geen contact met Hairfair

Ik heb bestelling gedaan, ook mijn bestelde artikelen zijn niet op voorraad. (?)
Heb gebeld geen contact Het automatische contactformulier werkt niet. Mail wordt niet verstuurd
Hopelijk ontvang ik mijn bestelling alsnog????

23 août 2022

Réponse de Hairfair

Beste Sonny, bij ieder artikel staat de actuele voorraadstatus. We kunnen echter geen enkele bestelling op de naam Sonny Lelie vinden. Als je contact opneemt met de klantenservice dan lossen we dit meteen op, we zijn gewoon bereikbaar en het antwoordformulier werkt ook gewoon.

We komen graag met je in contact om dit op te lossen.

Groetjes, Rowena

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik kocht een stijltang babyliss

Ik kocht een stijltang babyliss. Deze was 79 € ongeveer. Ik krijg via mail te horen dat deze niet in voorraad zijn en krijg mijn geld terug... op de site zijn ze in voorraad maar plots 108 €. Dit is echt heel jammer en voelt oneerlijk. Ook geen bericht terug gehad van de klantenservice.

11 août 2022

Geen reactie op retour

Ik heb een pakket geretourneerd al weken geleden. De track&trace geeft aan dat deze geleverd is, maar ik hoor niets van HairFair.
Op mijn mails wordt niet gereageerd en het telefoonnummer is buiten gebruik.
Hoe wordt dit nu opgelost?!

10 août 2022

Réponse de Hairfair

Beste Annemarie Adriana, ik kan op jouw naam geen enkele e-mail en bestelling terugvinden. Graag een e mailtje naar klantenservice@hairfair.nl met je bestelnummer zodat ik dit meteen voor je kan oplossen. Groetjes, Rowena

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus