Mycket besviken på kvaliteten. Efter bara cirka två år har 4 av 8 gardiner ( Gardin Lina, gråmelerad 44605) blivit tydligt solblekta i mitten trots normal användning inomhus. Färgskillnaden är myck... Voir plus
Dyra gardiner levereras från Kina. Företaget har ingen koll vad som skickas till kunden. Beställde matttillverkade gardiner, betalade drtgt 3300 Sek, väntade 3 veckor och fick ren skräp: fel tyg, fel... Voir plus
Väldigt nöjd med gardinerna och skenorna. Däremot behöver jag fler glid till skenan för att det ska bli som jag önskar, men dessa är slut både hos Hasta och hos återförsäljare vilket gör att det ser... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Expert online. Vi tillverkar efter måtten på ditt fönster. Gardiner, mörkläggande rullgardiner, gardinskenor, hissgardiner, lamellgardiner, plisségardiner, gardinstänger och gardintillbehör. Ring eller chatta med oss, vi hjälper dig hitta rätt produkt....
Fabriksgatan 14, 73150, Köping, Suède
- 0221-34500
- support@hasta.se
- hastahome.se
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Mycket fina produkter men lite väl…
Mycket fina produkter men lite väl långa leverans tider
Snabb leverans på reswevdelar jag bara…
Snabb leverans på reswevdelar jag bara hittade hos Hasta
Gick sönder...
Köpte knoppar till omtag men en av dom var böjd när den kom och försökte man böja tillbaka gick den sönder. När jag skruvade ur knoppen från väggen va skruven som ska sitta i knoppan kvar i väggen. Annars var det bra och snabb frakt.

Réponse de Hastahome
Gardinerna passade inte i rummet
Gardinerna passade inte i rummet, Jag skickade tillbaka dem - betalade 48 kr för frakten. Snabbt svar när jag talade om att jag inte ville ha dem. Inga problem
Inget att anmärka på egentligen
Inget att anmärka på egentligen! Gardinskenorna var väldigt bra emballerade, vilket uppskattas, då jag tidigare beställt skenor från annat företag där skenorna var böjda när jag hämtade ut dom. Det var lite olika färg på takfästena. Endel var vita, andra lite mer transparenta. Det saknades 4st skruvar, men jag hade skruv hemma.

Réponse de Hastahome
Enkelt och snabb leverans.
Högklassig personal
Högklassig personal
Jättebra support! Efter att jag hade lagt min beställning reagerade en i personalen på ett par detaljer i den och ringde upp mig för att dubbelkolla att den stämde.
Produkten i sig, en dubbelskenad gardinskena, var lätt att sätta upp och fungerar utmärkt.
Snabb leverans och bra produkter!
Jättesynd att man inte kan se större…
Jättesynd att man inte kan se större prover någonstans.
Vi tänkte beställa 2-3 större rullgardiner men vågar inte när man inte kan se helheten utan bara en lite provlopp eller i katalogen.

Jag beställde måttanpassade…
Jag beställde måttanpassade gardinlängder men fick då veta att längder över 265 cm måste skarvas. Det kallar inte jag måttanpassat.

Réponse de Hastahome
Snabb leverans av måttbeställd skena
Snabb leverans av måttbeställd skena. Exakt det vi ville ha!
Bra kvalitet och fantastisk kundtjänst.
Fel längd på måttbeställd rullgardin
Kan inte ge högre betyg trots att jag hört mycket bra om Hasta. Beställde en måttbeställd rullgardin som efter lång väntan visade sig vara 1 meter för kort. Enligt kundtjänst skulle min nya order prioriteras men även den dröjde flera veckor så när den väl kom hade vi fått köpa rullgardiner på annat ställe. Totalt tog det nästan 8 veckor innan jag fick det jag beställde vilket inte är rimligt. Jag beställde bara 1 st rullgardin för att testa och hade det gått bra hade jag beställt ytterligare 5 rullgardiner samt även 20 st måttbeställda gardinlängder. Det kommer jag inte göra nu.

Réponse de Hastahome
Är jättenöjd med gardinerna och hjälpen…
Är jättenöjd med gardinerna och hjälpen vi fick av medarbetarna. Dock tog leveransen nästan nästan fyra månader från konsultation till leverans och det gör att jag inte kan ge fullt betyg. Utöver det är vi väldigt nöjda och vi kan verkligen rekommendera deras produkter om du vill ha hjälp med att hitta bra gardiner.