Mycket besviken på kvaliteten. Efter bara cirka två år har 4 av 8 gardiner ( Gardin Lina, gråmelerad 44605) blivit tydligt solblekta i mitten trots normal användning inomhus. Färgskillnaden är myck... Voir plus

Dyra gardiner levereras från Kina. Företaget har ingen koll vad som skickas till kunden. Beställde matttillverkade gardiner, betalade drtgt 3300 Sek, väntade 3 veckor och fick ren skräp: fel tyg, fel... Voir plus

Väldigt nöjd med gardinerna och skenorna. Däremot behöver jag fler glid till skenan för att det ska bli som jag önskar, men dessa är slut både hos Hasta och hos återförsäljare vilket gör att det ser... Voir plus

1. Magasin de garnitures de portes et fenêtres

Informations provenant de diverses sources externes

Expert online. Vi tillverkar efter måtten på ditt fönster. Gardiner, mörkläggande rullgardiner, gardinskenor, hissgardiner, lamellgardiner, plisségardiner, gardinstänger och gardintillbehör. Ring eller chatta med oss, vi hjälper dig hitta rätt produkt....

2,9

Moyen

TrustScore 3 sur 5

2 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

2,9

Tous les avis

(2 215)

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Gick sönder...

Köpte knoppar till omtag men en av dom var böjd när den kom och försökte man böja tillbaka gick den sönder. När jag skruvade ur knoppen från väggen va skruven som ska sitta i knoppan kvar i väggen. Annars var det bra och snabb frakt.

31 mai 2022

Réponse de Hastahome

Vad tråkigt att höra att du har haft problem med din order!

Du är mer än välkommen att kontakta oss angående detta eller registrera en reklamation via vår hemsida så ska vi självklart se till att du får en fungerande och oskadad produkt!

/Alice

Inget att anmärka på egentligen

Inget att anmärka på egentligen! Gardinskenorna var väldigt bra emballerade, vilket uppskattas, då jag tidigare beställt skenor från annat företag där skenorna var böjda när jag hämtade ut dom. Det var lite olika färg på takfästena. Endel var vita, andra lite mer transparenta. Det saknades 4st skruvar, men jag hade skruv hemma.

30 mai 2022

Hej Tobias!

Tack för ditt omdöme!

Vi beklagar att det saknades skruvar i din order och att det förekom färgskillnader på takfästena. Vi tar till oss denna information och kommer att se över detta för att undvika att det händer igen.

Vi är glada att höra att du är nöjd med dina gardinskenor och förpackningen på dessa!

Högklassig personal

Högklassig personal
Jättebra support! Efter att jag hade lagt min beställning reagerade en i personalen på ett par detaljer i den och ringde upp mig för att dubbelkolla att den stämde.
Produkten i sig, en dubbelskenad gardinskena, var lätt att sätta upp och fungerar utmärkt.

30 mai 2022

Jättesynd att man inte kan se större…

Jättesynd att man inte kan se större prover någonstans.
Vi tänkte beställa 2-3 större rullgardiner men vågar inte när man inte kan se helheten utan bara en lite provlopp eller i katalogen.

24 mai 2022

Hej Gunilla!

Tack för ditt omdöme!

Hasta Home har ingen egen butik eller showroom, utan vi är främst en onlineshop. Vi kan tillhandahålla mindre tygprov som du skriver, för att våra kunder ska kunna se och känna på tyget/väven i verkligheten innan beställning, då vi har ett mycket stort urval av tyger och vävar i vårt sortiment på webben.

Däremot har Hasta många återförsäljare runt om i landet, både mindre butiker och större kedjor såsom Bauhaus och Hornbach. Beroende på vilken återförsäljare du besöker, kan du hitta ett urval av våra vävar och de flesta av dessa har även demoexemplar av våra produkter i sina butiker.

Du kan söka efter din närmaste återförsäljare via vår hemsida, alternativt kontakta oss om det var någon speciell väv du var intresserad av, så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig vidare.

Jag beställde måttanpassade…

Jag beställde måttanpassade gardinlängder men fick då veta att längder över 265 cm måste skarvas. Det kallar inte jag måttanpassat.

24 mai 2022

Tack för din recension!

De flesta av våra gardiner kan levereras med en höjd på upp till 5 meter, det finns dock några undantag där tygets utformning innebär att tyget måste skarvas för höjder över ett visst mått. Självklart ska denna information framgå klart och tydligt på dessa produkter.

Tyvärr har ett byte av leverantör resulterat att denna information inte framgick på det specifika tyg som du hade beställt, och vi kan endast beklaga detta. Detta upptäcktes i samband med att din order redan var lagd, och av denna anledning meddelade vi dig detta och avbröt därefter din order enligt ditt önskemål.

Vi ber åter om om ursäkt för det inträffade!

/Alice

Fel längd på måttbeställd rullgardin

Kan inte ge högre betyg trots att jag hört mycket bra om Hasta. Beställde en måttbeställd rullgardin som efter lång väntan visade sig vara 1 meter för kort. Enligt kundtjänst skulle min nya order prioriteras men även den dröjde flera veckor så när den väl kom hade vi fått köpa rullgardiner på annat ställe. Totalt tog det nästan 8 veckor innan jag fick det jag beställde vilket inte är rimligt. Jag beställde bara 1 st rullgardin för att testa och hade det gått bra hade jag beställt ytterligare 5 rullgardiner samt även 20 st måttbeställda gardinlängder. Det kommer jag inte göra nu.

19 mai 2022

Hej Anna!

Vad tråkigt att höra att det har krånglat med din leverans! Vi arbetar löpande med kvalitetskontroller men ibland blir det tyvärr fel trots detta. I dessa fall är det såklart även extra olyckligt att du råkade ut för en så pass försenad leverans av din nya produkt.
Vi har tyvärr drabbats av en hel del förseningar från leveransbolagen, delvis beroende på den rådande situationen i världen, och vi kan bara beklaga detta.

Du är välkommen att höra av dig till oss via mail om du önskar, vi skulle gärna vilja få chansen att kompensera dig för detta!

Vi beklagar åter din negativa upplevelse i samband med din order.

/Alice

Är jättenöjd med gardinerna och hjälpen…

Är jättenöjd med gardinerna och hjälpen vi fick av medarbetarna. Dock tog leveransen nästan nästan fyra månader från konsultation till leverans och det gör att jag inte kan ge fullt betyg. Utöver det är vi väldigt nöjda och vi kan verkligen rekommendera deras produkter om du vill ha hjälp med att hitta bra gardiner.

14 mai 2022