Fick direkt en fin service från kundsupport rörande eventuell leverans av matbordet vi var på jakt efter med leveransuppdateringar efter lagd order. När vi väl fick bordet visade det sig att d... Voir plus
Trodde att stället var komplett som på bilden, inte att det skulle byggas ihop. Så upplever att det är lite ostadigt. Frakten, skulle levereras hem, hade lämnat önskemålen att jag ville ha det på... Voir plus
Välkommen till BOBO - Din möbelbutik online. Här hittar du ett unikt utbud av möbler och hemaccessoarer till fasta låga priser. Med mer än 30 000 artiklar på ställen har vi säkert också något som faller dig i smaken. När du handlar dina möbler hos oss får du alltid: – Bra priser året runt – Prismatchning och prisgaranti på allt 365 dagars returrätt. Hos oss får du gärna ångra dig - Gratis och smidig leverans till din dörr. Sedan 2010 har vi sålt möbler och hemaccessoarer online. Det gör att vi har viss expertis på att sälja möbler online. Du kan därför också vara helt säker på att du alltid får en professionell och personlig service här hos oss, där vi kommer att göra allt vi kan för att vägleda och hjälpa dig. Vi jobbar varje dag för att du ska få en enkel, problemfri leverans och ett bra bemötande – ända från första kontakt till efter ditt köp.
Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Produkten överträffade mina förväntningar.

Réponse de Bobohome.se
Fint kundeservice og god kommunikation . Min produkt var forsinket med et par uge men jeg fik besked med det samme og information løbende . Så virkelig godt. Til gengæld levering fra BTF logistik var slet ikke okay. Jeg havde betalt extra for levering efter kl 17:30. De sendte en besked allerede kl 16:00 at de var på vej. Jeg var nød til at ringe hurtig til kundeservice som så søgte for det blev ændret . Men chauffør dukkede op kl 17:00. Det var heldig jeg var nået hjem. Udover det , levering stod til at være ved dør på stue etage , men jeg blev kaldt til at hente min levering på parkeringsplads . Det er slet ikke i orden . Igen, heldig at min mand og en ven var der for at bære den tunge kasse.( det var et skab).

Réponse de Bobohome.se
Väldigt bra kvalitet på byråer från Tvilum samt smidig leverans. Rekommenderas starkt

Réponse de Bobohome.se
Köp ej från denna sida!! Möbel repig vid leverans och ser billig ut. Matchar ej bilder. Fick dessutom vänta i tre månader på varan. Ej värt pris eller tid! De tar dessutom ”999kr +” i returfraktavgift, erbjuder reklamation för dyr kostnad,m. Otroligt långsam kundservice. Varning!

Réponse de Bobohome.se
Snabb service och trevligt bemötande
Leverans som utlovat
Kan verkligen rekommendera
Lasse Liljeberg

Réponse de Bobohome.se
Bra service och vänligt bemötande från början till slut. Flexibla i sin approach och mycket behjälpliga. Supersnygga möbler. Jag är verkligen supernöjd med allt!

Réponse de Bobohome.se
Vi fick ett trasigt bord, det fattades tre skruvar och infästningen var trasig, samt en spricka på ovansidan.
MYCKET BESVIKEN

Réponse de Bobohome.se
Fantastisk fin service efter att det blivit dubbelbeställt. Helt otroligt!

Réponse de Bobohome.se
Beställde två sängbord som visade sig ha en felaktig produktbeskrivning och en skada. Kundtjänsten var fantastiskt hjälpsam i detta, trevliga rakt ienom och hittade en lösning som kändes bra till slut. Kommer därför gladeligen handla på Bobohome igen.

Réponse de Bobohome.se
Beställde 2 sängbord som var jättefina och enligt bild, mycket nöjd. Även lätt att montera ihop med en bra och förståelig beskrivning till.

Rent skräp!
Soffbordet var inte alls som på bilden på hemsidan! Leveransen tiden av 4-5 veckor och förpackningen var i små bitar - ett under att det kom fram helt. Men bordet var något helt annat än bilden - alltså det var så långt från bilden på hemsida man kunde komma utan att räknas bedrägeri !!! Kundtjänsten var trevlig när jag fråga varför det aldrig skickats! Handla INTE HÄR!!!

Réponse de Bobohome.se
Företaget va noga med att uppdatera en om alla steg i processen. Mottog även ett mail där de introducerade sig själva och deras roll i företaget vilket gjorde det mer personligt. Produkten är av hög kvalitet och enkel att montera ihop. Väldigt stilren och praktisk byrå. Jätte nöjd med hela upplevelsen.

Réponse de Bobohome.se
Jag är nöjd med ordermottagning o produkter.
Tyvärr inte nöjd med leveransen som skulle varit till mitt hem o som jag även betalat extra för.

Réponse de Bobohome.se
Jag blev bemött på ett trevligt och professionellt sätt. Återkopplingen gällande statusen på min order var snabb. Jag noterade dock att det var mitt ansvar att montera stolarna själv, vilket jag hade missat.

Réponse de Bobohome.se
Jag ger egentligen inte ens en stjärna.
Företaget höll inte sin leveranstid och jag fick inte den hemleverans som utlovades på hemsidan från början.
Jag beställde sex matstolar, men leveransen kom uppdelad, vilket jag inte informerades om i förväg.
Servicen var mycket dålig. Ingen tydlig återkoppling och svårt att få svar.
Detta är utan tvekan den sämsta beställningen jag någonsin har gjort.

Réponse de Bobohome.se
Allt funkade jättefint. Beställning, leverans och betalning, Dessutom blev mattan perfekt på plats.

Réponse de Bobohome.se
Förväntade mig inte så snabb leverans sen måste jag tacka för bra kundservice.