Bobohome.se Avis

TrustScore 4 sur 5

3,9

Företaget va noga med att uppdatera en om alla steg i processen. Mottog även ett mail där de introducerade sig själva och deras roll i företaget vilket gjorde det mer personligt. Produkten är av hög k... Voir plus

L'entreprise a répondu

Fick direkt en fin service från kundsupport rörande eventuell leverans av matbordet vi var på jakt efter med leveransuppdateringar efter lagd order. När vi väl fick bordet visade det sig att d... Voir plus

L'entreprise a répondu

Beställde två sängbord som visade sig ha en felaktig produktbeskrivning och en skada. Kundtjänsten var fantastiskt hjälpsam i detta, trevliga rakt ienom och hittade en lösning som kändes bra till slut... Voir plus

L'entreprise a répondu

Trodde att stället var komplett som på bilden, inte att det skulle byggas ihop. Så upplever att det är lite ostadigt. Frakten, skulle levereras hem, hade lämnat önskemålen att jag ville ha det på... Voir plus

1. Magasin de meubles
  2. Magasin d'ameublement d'extérieur
  3. Magasin de meubles de bureau
  4. Magasin de meubles de chambre à coucher
  5. Magasin de meubles de salon
  6. Magasin de meubles pour enfants

Écrit par l'entreprise

Välkommen till BOBO - Din möbelbutik online. Här hittar du ett unikt utbud av möbler och hemaccessoarer till fasta låga priser. Med mer än 30 000 artiklar på ställen har vi säkert också något som faller dig i smaken. När du handlar dina möbler hos oss får du alltid: – Bra priser året runt – Prismatchning och prisgaranti på allt 365 dagars returrätt. Hos oss får du gärna ångra dig - Gratis och smidig leverans till din dörr. Sedan 2010 har vi sålt möbler och hemaccessoarer online. Det gör att vi har viss expertis på att sälja möbler online. Du kan därför också vara helt säker på att du alltid får en professionell och personlig service här hos oss, där vi kommer att göra allt vi kan för att vägleda och hjälpa dig. Vi jobbar varje dag för att du ska få en enkel, problemfri leverans och ett bra bemötande – ända från första kontakt till efter ditt köp.

Bien

TrustScore 4 sur 5

52 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

23 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Friendly and professional

Great communication, very professional and friendly. Delivered goods were in good condition, as described on the website.

26 juillet 2024

Hi Mikael.

Thank you so much for your positive feedback! We're delighted to hear that you had a great experience with our communication and found our service both professional and friendly. It's also great to know that the delivered goods met your expectations and arrived in good condition as described.

We appreciate your support and look forward to serving you again in the future.

Best regards,
Nicolai Østergaard
BOBO

Snabb leverans

Snabb leverans!
Fantastisk fin växt som ser väldigt äkta ut in real life.
Kundservice oehört snabba med att svara på mina mejl.
Kommer handla där igen!

31 janvier 2023

Hej Zelly :)
Tusinde tak for din anmeldelse, den er vi smadder glade for.
Dejligt at høre om din oplevelse, og at du vil komme igen :) Det glæder vi os allerede til!

Du må have en god dag :)

Mvh BOBO

Hej Robert.
Tak for din anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at høre om din oplevelse hos os. :)
Håber du er blevet glad for din ordre.

Rigtig god dag, og på forhåbentlig gensyn!

Snabb och bra hjälp

Snabb hjälp både vid första beställning och retur då första leveransen var skadad. Snyggt!

19 janvier 2023

Hej Anna :)
Tusinde tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for.
dejligt at høre at du har haft en god oplevelse :)

Håber du er blevet glad for ordren, og at du vil komme tilbage en anden gang.

Rigtig god dag :)

Mvh Line, BOBO

Trodde att stället var komplett som på…motsvarade inte mina förväntningar

Frakten, skulle levereras hem, hade lämnat önskemålen att jag ville ha det på altanen men fick ett sms om att hämta packets -mil från min bostad. Vilket jag inte hade räknat med.

18 janvier 2023

Hej Susanne.
Tak for din anmeldelse.
Jeg er selvfølgelig ked af at det kun var oplevelse til 3 stjerner.

Jeg kan se at den står som usamlet ved levering på hjemmesiden, og det beklager jeg selvfølgelig hvis dette ikke har været tydeligt nok.

Angående at den er stabil, og levering har lige sendt dig en mail, så vi kan finde en løsning på dette :)

Snyggt bord

Snyggt bord som överensstämmer med bild på nätet. snabb leverans.

17 janvier 2023

Hej Ka.
Tusinde tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for.
Dejligt at høre at du er meget tilfreds med bordet, og at leveringen skete hurtigt :)

Håber du vil tænke på os næste gang du mangler nyt til hjemmet :)

Mvh LIne, BOBO

Fel gavel levererades

Fel gavel levererades. Där fick jag borra och spackla för att kunna montera hela hatthyllan.

20 décembre 2022

Hej Per.
Beklager din oplevelse med dit nye møbel.
Kan ikke se at du har taget at i os på mail omkring det, så har lige sendt dig en mail, så vi kan få løst problemet :)

Ser frem til at høre fra dig.

Snabb leverans

14 décembre 2022

Hej Steve.
Tusinde tak for din anmeldelse, den er vi glade for.
Dejligt at høre at du har fået levering hurtigt.
Håber du er blevet glad for din ordre.

//Line,BOBO

Snyggt bord, vänlig och hjälpsam personal

Snyggt bord, vänligt bemötande vid mina kontakter med er.

30 novembre 2022

Hej Carina :)
Tusinde tak for din anmeldelse, og 5 stjerner.
Vi er glade for at høre at du synes det er et fint bord du har modtaget :)

Du må have en dejlig dag, og på forhåbentlig gensyn :)

Superkvalitet!

Superkvalitet!
Lite lång leveranstid, menvarvärt vänta på!

24 novembre 2022

Hej Peter :)
Tusinde tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for!

Vi håber du vil tænke på os, næste gang du mangler noget nyt til hjemmet.

Utmärkt service

Utmärkt service. Snabb återkoppling på mejlkonversation. Även uppdatering om försenad försändelse utan att ha begärt detta.

3 octobre 2022

Hej Sinikka :)
Tusinde tak for din fine anmeldelse, den er vi meget glad for!
Vi håber at du er blevet rigtig glad for din ordre.

God weekend, og på forhåbentlig gensyn :)

Jag är inte nöjd

Jag är inte nöjd, jag beställde en tv-bänk och skulle få den levererad hem. Men jag fick hämta den på citygross i Höganäs. Hade jag vetat det hade jag inte köpt den eftersom jag är ensam hemma och har svårt att bära

13 septembre 2022

Hej Mette.

Mange tak for din anmeldelse hos os. Jeg beklager rigtig meget at varen ikke er stillet, som du har angivet at den må og som vi også har booket.

Jeg har skrevet en mail til dig, så vi kan finde ud af hvordan vi kan kompensere for dette!

Vh Nicolai Østergaard
BOBO