Ik was aan het begin een beetje sceptisch erover maar toch de stap gemaakt om het wel te doen. Hele goede beslissing uiteindelijk! Het heeft mij zoveel geholpen met nieuwe inzichten krijgen, een gezon... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik volg nu ongeveer 9 weken het traject van Healthy with Mandy. Ik ben er echt super happy mee! Ik twijfelde eerst of ik mn geld hierin wilde investeren, maar het is het zo ontzettend waard! Inves... Voir plus
Met de hulp van coach Mei een routine voor mezelf kunnen opbouwen zowel qua voeding als qua sporten. Via de chatfunctie altijd vragen kunnen stellen die super snel werden beantwoord, voedingsschema aa... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Healthy with Mandy is een online diëtistenpraktijk waarin dames begeleid worden om hun doelen te bereiken. Mandy is afgestudeerd als diëtist met de specialisatie tot sportdiëtist. In de praktijk kunnen dames worden geholpen met doelen omtrent voeding en sport. Doelen zoals afvallen, aankomen, spiermassa opbouwen en een gezonde leefstijl ontwikkelen. Mentale gezondheid staat altijd op één en dit heeft dan ook de grootste prioriteit. Je werkt dus niet alleen aan je voeding en sportdoelstellingen maar ook aan jouw relatie met voeding en sport. Samen zoeken we de perfecte balans en werken we aan jouw doelen op jouw niveau en tempo.
Coordonnées de contact
Veenendaal, Pays-Bas
- info@healthywithmandy.nl
- healthywithmandy.nl
Demande des avis aux clients
Persoonlijk contact
Persoonlijk contact, consistent in het delen van berichten die ook nog eens informatief zijn!
Toppers
Heel fijn coaching traject gevolgd! Ze luisteren goed naar je wat je wel en niet lust. En waar je doelen liggen. Zeker een aanrader!
Zeer zeker een aanrader!!!
Wauww!! De hulp die deze meiden geven is super. Na het eerste telefoongesprek een zeer positief gevoel gekregen om aan dit traject te starten. De op maat gemaakte voedingsschema’s en trainingsschema’s zijn fijn om mee te werken via de app. Elke week een check-in is zeker een stok achter de deur die ik hiervoor miste toen ik het op eigen houtje probeerde.
Bewuster worden wat je doet en wat je binnenkrijgt is een van de grootste lessen wat ik hier uit heb gehaald. 🔥
Super fijne coaching
De begeleiding was altijd helder en duidelijk. Tussen de checkin momenten kon ik altijd mijn vragen stellen. Tijdens de checkin momenten kreeg ik weer veel motivatie van de spraak/video berichten.
Er word gecoacht naar doelen waardoor het halen van mijn doelen centraal stond.
Top team
Na mandy gevonden te hebben op instagram heb ik na enkele weken beslist om haar te benaderen om een afvaltraject te volgen. Dit is een hele goede investering geweest in mezelf. Ik ben vooral gecoacht geweest door coach Mei. Ze staat je bij elke vraag met raad en daad bij. Ze Geven je tips en tricks mee om hoe om te gaan met voeding en sporten. Wanneer je strugglet geven ze je niet gewoon op maar geven ze je goede raad hoe je terug on track komt als je een slechte periode hebt. Ik kan zo nog even doorgaan dus ik heb enkel de goede raad: als je wil investeren in jezelf om je terug gelukkig te voelen en beter in je vel te zitten dan raad ik 100% team healthy with mandy aan en je zal het je niet beklagen!!!
Top team!
Ik ben ze enorm dankbaar dat ik de stap het durven zetten om een coach in te schakelen. Ze hebben me zo goed geholpen om mezelf een dagelijkse routine te geven in mijn leven die ik kan aanhouden. Ze hebben me geholpen met het afvallen, voeding en het sporten.
Ook ben ik ze enorm dankbaar dat ze rekening hebben gehouden met de complicaties aan mijn heup
Dankjewel meiden!
Vanaf de aanmelding tot aan de laatste…
Vanaf de aanmelding tot aan de laatste dag van de coaching heb ik echt als geweldig ervaren! Mandy heeft echt naar me geluisterd tijdens de aanmelding en kon ook alternatieven voor me vinden waarvoor ik haar erg dankbaar ben. Na de start van mijn coaching kreeg ik Mei als coach en ze is zo geduldig, motiverend en begripvol geweest de afgelopen maanden.. team healthy with mandy heeft echt een top medewerker met haar erbij. Ze luistert goed, ze neemt initiatief, ik kon mijn persoonlijke dingen bij haar kwijt en zonder oordeel. Ze hield rekening met van alles en ook niks was te veel. Het is jammer dat het me momenteel niet meer gaat lukken om een traject bij hun te volgen. Ze zijn zorgzaam, lief, hebben de juiste kennis, reageren snel, organiseren leuke dingen & zorgen ervoor dat jij je doel haalt op een leuke manier! Ik ben in een klein half jaar zoveel veranderd, niet alleen fysiek maar ook mentaal en ik ben ze hier echt dankbaar voor. Ik zou een ieder die een coach zoekt 100% team healthy with Mandy aanraden! Ik hoop ook zeker in de toekomst weer een keer met ze samen te werken. 🩷
Helpen je door je heel traject heen
Helpen je door je heel traject heen. Bij moeilijke momenten kan je altijd naar hun sturen. Je krijgt ook terug antwoord waardoor dit ook echt helpt. Geven tips hoe je je cravings onder controle te krijgen. Een echt top team!
Ik volgde Mandy al een tijdje op…
Ik volgde Mandy al een tijdje op instagram en uiteindelijk de stap genomen voor personal coaching. Eerst mijn twijfels over hoe nuttig een online coach kan zijn; maar al mijn verwachtingen zijn ruim overstegen. Mandy en haar team creeeren een veilige omgeving, waar je vragen kan stellen, kan leren en je frustraties kan delen. Je wordt goed geholpen en het geeft mij echt het duwtje in de rug om verder te gaan. Inmiddels ruim 2 broekmaten kleiner. Energie level is veel beter en voel mijzelf veel beter. Had dit zelf niet op zo’n goede manier kunnen doen.
Heel fijn team!❤️
Heel fijn team! ❤️
Ik ben nog niet zo lang onder begeleiding van Mandy en de andere meiden, maar ik ervaar het als heel fijn. Er word echt naar je geluisterd en alles wordt op jou persoonlijk aangepast.
Duidelijke workout, voedingsplannen en doelen.
Elke week fijn contact en tussendoor kan je altijd alles vragen of kwijt in de chat!
Zeker een aanraden dus! ❤️
Nemen echt de tijd voor je en alles…
Nemen echt de tijd voor je en alles word op jou afgestemd voedingsplan, work out , elke week contact dus echt een stok achter de deur ben er erg blij mee. Super lieve enthousiaste meiden
Alleen maar liefde ❤️
De coaching van de meiden is zo onwijs goed. Door de coaching zie ik in dat afvallen ook op een leuke en fijne manier kan gebeuren.
Mentaal heb ik hele zware weken gehad door PTSS klachten en ben hier super fijn doorheen geholpen. Het zijn niet alleen maar coaches, ondertussen zijn het vriendinnen ❤️❤️
Alleen maar liefde
De coaching bij healthywithmandy is echt top. Deze meiden hebben superveel kenns in huis die ze op een fijne duidelijke manier uitleggen. Het contract is laagdrempelig en altijd positief. De video gesprekjes die ik krijg zijn altijd super fijn en motiverend, Mandy neemt alle tijd om dingen uit te leggen en doet echt moeite om je persoonlijk te leren kennen waardoor ze de vinger op de zere plek kan leggen. Alleen maar liefde voor healthywithmandy ❤
Fijne dames die de tijd voor je nemen
Fijne dames die de tijd voor je nemen! Video boodschappen echt aan jou gericht! Je kan al je vragen stellen geven altijd snel antwoord ! :)
Ik raad dit aan!!
ik heb nu 1 maand coaching, ze helpt heel goed bij recepten, dipjes die je kan hebben maar ook het bekijken van hoogtepunten wat echt fijn is! daarnaast altijd snelle reacties en leuke interactie!🥰 ik raad dit echt aan!
Zeker een aanrader !!
Hele fijne coaches die aandachtig naar je luisteren en graag helpen tijdens moeilijke keuzes. Op gebied van voeding maar vooral sport al veel geleerd in een korte tijd. Ik raad Mandy zeker aan! 🥰
Top coaching!❣️
Ik raad iedereen de coaching aan! Er wordt goed naar je doelen geluisterd en mocht er iets niet lukken, wordt er altijd naar oplossingen gekeken🙌🏼 Er worden leuke challenges georganiseerd waar iedereen aan mee kan doen (ook ik met mijn 0% conditie😜). Er wordt geluisterd naar wat je lekker vindt en krijgt allerlei leuke recepten die het afvallen een stuk leuker maken! Ik heb door de hulp van het coachingtraject eindelijk een gezonde relatie met voeding! En dat heb ik eigenlijk nog nooit in mijn leven gehad🙈 Ik ben nog niet bij mijn doel maar ben al een heel mooi eind!❣️ Dit had ik niet gekund zonder de coaching van team Healthy With Mandy💕
momenteel ben ik onder begeleiding van…
momenteel ben ik onder begeleiding van dit prachtige bedrijf! Zeer goeie informatie en goed contact heb je met ze! Daarnaast is het een heel toegankelijk concept wat ze heeft opgericht waardoor doelen behalen nog nooit zo makkelijk is! mijn zelfvertrouwen krijgt een boost en ik behaal mijn voeding maar op training veel beter omdat er nu toch een stok achter de deur is ☺️
Beste investering in jezelf
Echt hele fijne coaching! Vragen worden snel en duidelijk beantwoord, ook als je ergens tegen aan loopt. Ik ontvang vaak persoonlijke filmpjes waarin echt meegedacht wordt. Recepten zijn echt lekker, de kwark bowl met bessen en banaan is wel m’n favoriet. Fijne app met een handige checklist wat rust geeft in je hoofd. Ook de trainingen kan je bijhouden via de app en zo duidelijk zien welke oefeningen je nog moet doen. Zeker een aanrader!
Persoonlijk
Als iemand een coach nodig heeft vertel ik meteen over Mandy!💗
Mandy is iemand die altijd checkt hoe het gaat en echt moeite steekt in je✨ je zult natuurlijk denken dat iedereen dat moet doen als coach, maar Mandy vraagt daadwerkelijk ook wat jij wilt en denkt echt met je mee. Ze is flexibel en ziet altijd een oplossing☺️
Je workout plan word ook gepersonaliseerd als je ergens tegen aan loopt. Al is het dat je nog niet zeker bent in de gym dan fixt ze dat meteen🦋 ook de meiden in haar team helpen je en ze reageren sws binnen 1 dag😊
Ik krijg regelmatig een leuke video waarin je Mandy super enthousiast ziet over hoe het gaat en je ziet echt dat ze een passie hiervoor heeft💗
Ik kan eigenlijk niks negatiefs zeggen, want dit is niet alleen je coach maar ook een lieve vriendin die bij je doelen helpt🦋
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.