Helmonline.nl Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,7

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Zou zogenaamd woensdag binnenkomen. Nou goud want donderdag nodig, eindstand werd ie woensdag pas verstuurd en had ik em vrijdag binnen. Kon gelijk weer terug want had al een andere gekocht. Moest naa... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb een bestelling gedaan omdat er belooft wordt voor 23:45 uur besteld zelfde dag verstuurd. Dit is helmonline niet gelukt. Daarom heb ik een minder goede review geschreven. In het vervolg krijg i... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik wilde 2 artikelen kopen die bij helmonline voordelig waren geprijsd, bovendien inclusief verzendkosten. Website(s, het bedrijf heeft er meerdere) zien er goed uit (kostbaar, niet zomaar even in elk... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

2 VINZ helmen besteld op zaterdag 3-12, maandag erop 13:00 al binnen, zeer goed verpakt en keurig compleet. Snelle verzending en goede prijs kwaliteit verhouding, uitstekend. (Ach, ff zeuren, geen gr... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Véhicules & transport

Informations provenant de diverses sources externes

Helm kopen met ➥ ECE keurmerk vanaf 39,95 euro. Bestel vóór 23.59 uur = volgende dag in huis. Wil je nog meer voordeel? ✓ Gratis Verzending ✓ 15+ verschillende kleuren ✓ Topmerken zoals Shark, Vinz, Schuberth en meer. ➜ Helmen zijn ECE gekeurd. Klanten...

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

31 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Product (nog) niet ontvangen

Pinlock besteld voor mijn helm, het product zou de volgende dag bezorgd worden. Inmiddels een paar dagen verder en nog niks ontvangen, DHL zegt ook nog niks van helmonline te hebben ontvangen voor verzending. Ik vind het niet erg om een paar dagen te wachten, maar wees als bedrijf eerlijk over de bezorgtijden. Hopelijk krijg ik mijn pakketje binnenkort...

13 décembre 2023

zeer slechte service...

Recent heb ik een aantal dingen voor mijn scooter aangeschaft bij dit bedrijf; behoudens een helm moesten een kettingslot, een afdekhoes met toebehoren teruggestuurd worden. Ik bestel via DHL een retour verzendlabel (niet gratis) voor dit bedrijf. Het label werkt echter niet bij DHL voor dit bedrijf (?). Via (inmiddels bekende Floor..) krijg ik weer dezelfde barcode toegestuurd.. gaat hem dus niet worden. Gezien de gestaag groeiende klachten over dit bedrijf overweeg ik de (onaangeraakte ..) producten
niet terug te sturen omdat de kans groot blijkt dat ze vast wel een reden zouden vinden NIET uit te betalen. Kortom; dit was mijn eerste en is laatste aankoop bij Helmonline.nl...dus wees gewaarschuwd!

8 décembre 2023

Slechte service

9 nov. helm besteld , 14 nov. nog niets ontvangen , Bij DHL ook nog niets ontvangen, Helmonline.nl telefonisch niet bereikbaar.Via mail melden ze dat er een onderzoek ingesteld moet worden,dat maximaal 10 dagen kan duren ...
Gevraagd om andere helm te verzenden of crediteren , dat kon niet. Eerst het onderzoek afwachten.28 nov uitslag van het onderzoek, en je raadt het al de helm is verloren gegaan.Nu kunnen ze een nieuwe opsturen of crediteren. 29 nov. Creditering ontvangen. Zo jammer zoals ze met hun klanten omgaan.Of zijn we geen klanten ?

29 novembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een slechte klantenservice hebben…

Wat een slechte klantenservice hebben zij zeg. Ze reageren binnen normale tijd, dat moet gezegd worden. Maar wat een domme mensen, vooral die Floor, die een email gewoon echt niet kan interpreteren of begrijpen. Spijt van mijn aankoop ( Vinz Pavia jethelm ). Ik zal hier nooit meer iets kopen! Als je gebreken constanteert na het dragen van een helm wordt je gewoon met een kluitje het riet in gestuurd, want gedragen. Wat een idioten. Ze nemen de klachten naar mijn idee ook niet serieus of ze lezen en begrijpen de naar hun verzonden email gewoon niet.

21 novembre 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Geen geld terug en gebruikte producten

2 helmen besteld, een totaal verkeerd binnen gekregen. Konden het terugsturen en zou geld terug krijgen. Ondertussen een andere helm besteld. Helaas geen geld terug gekregen zoals beloofd en de “ nieuw” geleverde helm was beschadigd en een hele vieze rookgeur. Zwaar teleurgesteld in de afhandeling. Ze hadden hier zoveel beter op kunnen scoren.

27 octobre 2023

leveren niets uit, oplichters

1 ster is nog teveel. Koop hier niets ! een week geleden een helm besteld die de dag erna geleverd zou worden. We zijn een week verder, en nog steeds niets ontvangen. Op geen enkele mail wordt reactie gegeven en telefonisch zijn ze niet bereikbaar.

16 novembre 2023

Schelle Lieferung, langsame Retouren Bearbeitung

Bislang habe ich zwei Bestellungen bei Helmonline.de getätigt. Ich kann den Shop definitiv empfehlen und ich werde auch bei Bedarf erneut bestellen. Beide Bestellungen wurden bereits am nächsten Werktag versendet und kamen sehr schnell aus den Niederlanden an (2 - 3 weitere Werktage). Den ersten Helm musste ich zurück senden, da ich versehentlich eine Nummer zu klein bestellt hatte. Das anmelden der Retoure war ganz einfach über die Webseite mit der Bestellnummer möglich und mir wurde sofort via Email ein Rücksendeschein gesendet. Bis die Retoure nach Eingang jedoch geprüft und bearbeitet wurde hat es ca. 2 - 3 Wochen gedauert. Das ist Recht lange, war für mich aber kein Problem, da ich via Klarna auf Rechnung bestellt hatte.

2 novembre 2023

Enorm tevreden

Goede service en enorm snelle levering. De bestelling was binnen 1 uur al verzonden en kreeg direct netjes de Track&Trace code van DHL binnen. Zoals beloofd alles netjes de volgende dag binnen gekregen. Producten zien er erg netjes en hoogwaardig uit.

7 novembre 2023

Oplichters

Oplichters. Na bestelling kreeg ik direct een mail dat mijn betaling niet was afgerond, met een linkje om alnog te betalen. Bij mij was het bedrag al afgeschreven. Maar als ik op het linkje had geklikt had ik dus dubbel betaald. Vervolgens zijn ze niet te bereiken telefonisch en wordt er ook niet chatberichten of mails gereageerd. Ik ga aangifte doen.

8 novembre 2023

Verschrikkelijk bedrijf zonder…

Verschrikkelijk bedrijf zonder telefoonnummer!
Woensdag 18-10 een tweetal helmen besteld. Woensdag besteld was donderdag in huis met Trunkrs (extra voor betaald omdat het dan avondlevering werd ivm werk overdag). Donderdag niks gekregen en geen communicatie. Track and trace van Trunkrs bleef elke dag van dag verspringen naar de dag wat het was. Gemaild naar Trunkrs over waarom mijn pakket niet komt. Elke keer afgewimpeld met dat het pakket de volgende dag zou komen omdat dat stond op de site. Tevens ook erg onprofessioneel geholpen door Trunkrs aangezien de chat medewerker onbeleefd begon te doen toen er wat moeilijkere vragen werden gesteld door mij. Contact met helmonline opgenomen en 4 keer hetzelfde verhaal verteld en elke keer gehoord dat het nog binnen komt. Nu anderhalve week later nogsteeds geen gehoor over hoe en wat. Onderzoek van trunkrs is afgelopen maar zonder uitkomst… HOEDAN?!?! Laatste 3 mailtjes naar helmonline ook geen reactie op ontvangen. Laatste mailtje is verstuurd waarna ik juridische stappen ga ondernemen. Bedrijven als dit moeten worden verbannen van internet als klacht na klacht binnenstroomt. Doe jezelf een plezier en geef je geld uit bij een betrouwbare partij!!

27 octobre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Helm besteld maar nooit ontvangen

Helm besteld maar nooit mogen ontvangen. DHL gaf aan dat het bezorgd was maar pakketje was nergens te bekennen. Helmonline deed er niks aan en moest gewoon het factuur betalen omdat het mijn fout was!! Klacht ingediend bij de geschillencommissie en via hun erachter komen dat ze valse keurmerken hebben op hun site waardoor ze niks kunnen doen. Nu maar hoger op gaan zoeken. Site is niet betrouwbaar, erg slecht in communicatie en schuiven de fout bij een andere. Denken totaal niet mee in oplossingen en je kan fluiten naar je geld! Slechtste bedrijf ooit!!

16 octobre 2023

Super site

Helm gekocht en super verpakt en volgende dag in huis super kwaliteit en snelle mail ontvangen voor de gene die het interesseren de helm was de shark drak helm

4 septembre 2023

Oplichters

Ik heb een helm die nog geen jaar oud is waarvan het vizier scheurt .
Op de Helm zit een jaar garantie maar het wordt afgedaan als gebruik sporen.
Maar een nieuw vizier is ook niet te koop.
Dus geen VINZ helm kopen hier.
Het wordt een miskoop.

25 août 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Heb een helm besteld die nooit is…

Heb een helm besteld die nooit is aangekomen. Ze willen me niet verder helpen en laten mij voor de kosten opdraaien van het vermiste pakketje. Eerste en laatste keer dat ik hier wat bestel echt een afrader.

9 août 2023

Zeer tevreden

Zaterdag besteld, en maandag 2 helmen aangekomen! Aandacht besteed aan verpakking!
Prima scooterhelmen in de uitverkoop!!
Wij zijn heel tevreden!

7 août 2023

Slecht ervaring

Maten en maattabel komen niet overeen. Ik heb een helm gekocht en die heb ik snel ontvangen (dat klopt) maar voor de rest vreselijke ervaring. ik heb twee keer contact opgenomen met de klantenservice en ik kreeg geen antwoord. Klantenservice lijkt niet te bestaan!

7 juillet 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus