Helmonline.nl Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,7

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Zou zogenaamd woensdag binnenkomen. Nou goud want donderdag nodig, eindstand werd ie woensdag pas verstuurd en had ik em vrijdag binnen. Kon gelijk weer terug want had al een andere gekocht. Moest naa... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb een bestelling gedaan omdat er belooft wordt voor 23:45 uur besteld zelfde dag verstuurd. Dit is helmonline niet gelukt. Daarom heb ik een minder goede review geschreven. In het vervolg krijg i... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik wilde 2 artikelen kopen die bij helmonline voordelig waren geprijsd, bovendien inclusief verzendkosten. Website(s, het bedrijf heeft er meerdere) zien er goed uit (kostbaar, niet zomaar even in elk... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Véhicules & transport

Informations provenant de diverses sources externes

Helm kopen met ➥ ECE keurmerk vanaf 39,95 euro. Bestel vóór 23.59 uur = volgende dag in huis. Wil je nog meer voordeel? ✓ Gratis Verzending ✓ 15+ verschillende kleuren ✓ Topmerken zoals Shark, Vinz, Schuberth en meer. ➜ Helmen zijn ECE gekeurd. Klanten...

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

31 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

In navolging op mijn eerdere review…

In navolging op mijn eerdere review eerder deze maand. Na herhaaldelijk mails te hebben geschreven via het mailformulier op de website.. geen enkele reactie! Je koopt 2 helmen welke niet passen, wilt ze retourneren maar ordernummer wat op de factuur staat bestaat niet.. volgens de website?! En nu niet meer reageren alsof ze van de aardbodem verdwenen zijn. Ik had niet verwacht dat er anno 2023 nog dit soort webshops bestaan, criminele praktijken noem ik het. Ik hoop dat mensen eerst reviews raadplegen alvorens ze hier iets gaan bestellen. Denk goed na alvorens te bestellen bij webshops van bisshops BV !!

15 décembre 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

Toch 4 sterren ondanks twijfels.

Toch 4 sterren ondanks twijfels.
Ik kreeg 3 uur na de betaling pas een bevestiging,wekte wel argwaan op.

In de mail stond dat er een track en trace code in zal staan. Nergens te zien..... DHL app gedownload en daar stond idd in dat er iets aangemeld is.

Pakketje is goed aangekomen.
Nette helm voor weinig geld.

10 janvier 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Het is jammer dat je geen 0 sterren kan…

Het is jammer dat je geen 0 sterren kan geven.

Heb 2 maanden terug een helm besteld kreeg ik de verkeerde binnen dus ik had gebeld 15 min later pakten ze pas op en zeiden ze dat ik een mail moest sturen dus ik een mail gestuurd kreeg ik verzend label netjes teruggestuurd toen heb ik 2 weken gewacht nog steeds niks dus ik bel ze weer zeggen ze ow ja sorry zal er gelijk mee aan de slag toen kon het gelijk geregeld worden
Dus ik kreeg de goede helm binnen was hij te klein dus ik weer een mail gestuurd kreeg ik een linkje om een retourlabel te maken werkte de ordernummer niet
Dus weer gestuurd stuurt hij me weer precies hetzelfde ordernummer die niet werkt dus weer gemaild kreeg k gelijk een retourlabel dus de helm retourgestuurd
Kreeg ik een mail helm is ontvangen je krijgt je geld binnen 10 dagen terug op je rekening zit nu ondertussen al 2 weken te wachten op mijn geld nummer is van internet verdwenen dus weer wakker moeten bellen gaat niet werken
En was nog wel een vrij dure helm.

Echt een stelletje pubers daar

1 janvier 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Een zwarte helm besteld, maar witte gekregen.

Een zwarte helm besteld, en wat krijgen wij?
Een witte.
Telefonisch zijn zij zo druk (???) dat je gelijk opgehangen wordt.
Mails worden niet beantwoord.
En wanneer ik nu op een agressieve manier geschreven had, maar dat is niet het geval.
Gewoon gemeld wat er aan de hand was (3x) en daarbij de vraag hoe zij het dachten op te lossen.
Maar een antwoord krijgen?
Nee dus.
Slechte zaak....

29 décembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

De helmen waren goed verpakt en ze…

De helmen waren goed verpakt en ze waren bij mij echt de volgende dag in huis. De mogelijkheid om achteraf te betalen is een pluspunt.
Het enige minpunt is dat ze telefonisch en via de chat niet bereikbaar zijn. Wel reageren ze via mail.

30 décembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede webwinkel, niks mis mee.

Helm op de gok gekocht via Helmonline.nl omdat de reviews hier erg negatief zijn. In de avond besteld & volgende dag 15:00 bezorgd. FYI dit was ook nog voor kerst 22-12.
Met de website is helemaal niks mis, netjes meerdere mailtjes ontvangen.
Heb zelf een shark evoline XL besteld & deze zat als gegoten. Je moet alleen zelf je hoofd opmeten.

21 décembre 2022

Top service!

Ik heb vanwege de helmplicht een helm besteld bij Helmonline. Kreeg netjes een bestelbevestiging na het afrekenen. Heb de helm savonds laat besteld en hij kwam de volgende dag al binnen. Netjes met hoes en zeer beschermd verpakt. Ik ben super tevreden!

20 décembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

De snelheid van bezorgen en de service achteraf

Duidelijk website, de snelheid van bezorgen hiervan wordt je duidelijk op de hoogte gehouden.
De prijzen van helmen zijn zeker aan te raden, zeker als je kijk dat de helmen vanaf 01-01-2023 verplicht worden voor snorbrommers. bij veel bedrijven gaan de prijzen hierdoor omhoog Bij Helmonline nog niet gezien.
Ook na de bestelling nog via mail contact gehad of de helm wel goed was,

Perfect Helmonline ga zo door.

12 décembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Blij met de review van een ander!

De website en de reviews bekeken van deze webwinkel.
Ik wilde er bijna 2 helmen bestellen.

Een enkele ontevreden klant kan altijd.
Er zijn meer ontevreden klanten dan tevreden klanten?
Wat ben ik blij met reviews!
Deze toko sla ik absoluut over!
Wellicht weer een stel gasten die denken een gat in de markt gevonden te hebben, effe snel cashen, service nul komma nul. Na een tijdje weer verdwenen?

Tenminste, als ik de reviews goed lees.

8 décembre 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

Ik heb eergisteren 2 helmen besteld…

Ik heb eergisteren 2 helmen besteld voor mijn ouders ivm de helmplicht en heb ze netjes binnen gekregen
Het was netjes ingepakt en me ouders zijn hartstikke tevreden voor dat geld
Ik was een beetje wantrouwend omdat ik nadat ik ze gesteld had heel veel slechte review had gelezen
Ik ben hartstikke tevreden en me ouders zijn ook blij en daar doe ik het voor

5 décembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Top webshop! Snelle verzending en veel keuze!

2 VINZ helmen besteld op zaterdag 3-12, maandag erop 13:00 al binnen, zeer goed verpakt en keurig compleet. Snelle verzending en goede prijs kwaliteit verhouding, uitstekend. (Ach, ff zeuren, geen gratis helmhoesjes, jammer😏) “Prima webshop voor vinden van een ‘goede’ helm en veel keuze in modellen en merken,,!! Aanrader!
N.D.N Zwaag.

4 décembre 2022

Helm Scorpion evo Tech

Helm Scorpion evo Tech.
Helm besteld, volgende dag binnen.
Na 4 weken brak het schuifje van zonnevizier af. Gemeld bij Helmonline en zei hebben heel goed hun best gedaan en alles snel geregeld.
Volgende keer dus zeker bij Helmonline bestellen.

1 septembre 2022
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus