Een fijn bedrijf waar je goed contact mee kunt krijgen, zowel telefonisch als via chat/app, als je vragen hebt. Ook is betalen aan de deur geen probleem (na eerdere mindere ervaringen met andere bedr... Voir plus
Lisez les avis des autres
De fiets was makkelijk te bestellen, website was overzichtelijk. Helaas was na het bestellen, de kleur die we wilden niet op voorraad. Er werd contact opgenomen om een andere kleur voor te stellen... Voir plus
Ik heb kortgeleden de V8 Ultra Max besteld bij Hero Fatbikes en ben echt ontzettend tevreden! De service was uitstekend, vriendelijk en snel. De fiets rijdt super, voelt erg stevig aan en ziet er vet... Voir plus
Ik heb de opvoerbare controller gekocht voor de Gt2000 en hij werkt goed 2 knoppen indrukken en hij is begrensd levering was ook snel
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
HeroFatbikes is dé specialist in hoogwaardige fatbikes tegen betaalbare prijzen. Ons doel is om iedereen toegang te bieden tot de beste fatbike-ervaring! Wat ons uniek maakt: Betaalbare topkwaliteit: Onze fatbikes bieden hoogwaardige prestaties voor een eerlijke prijs. Klantenservice op nummer 1: We staan altijd klaar om je te helpen, van advies bij aankoop tot ondersteuning na levering. Ruim assortiment: Kies uit verschillende modellen en accessoires om je fatbike volledig aan te passen aan jouw wensen. Eerlijke garanties: Wij bieden duidelijke garantievoorwaarden en een 14-dagen-geld-terug-garantie voor een zorgeloze aankoop.
Coordonnées de contact
Vinkeveen, Pays-Bas
- 0630198289
- info@herofatbikes.nl
- herofatbikes.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 52 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Snelle levering, duidelijke communicatie en zeer betrouwbaar
Herofatbikes
Het duurde niet lang voordat ik mijn pakket al ontvangen had, daarnaast werken de producten perfect!
Wat een waardeloos bedrijf!
Wat een waardeloos bedrijf! Bestel hier niks!!
Mijn zoontje van 12 had een onderdeel besteld voor zijn fatbike. Helaas verkeerd besteld en gelijk terug gestuurd.
Eerst helemaal geen reactie, toen begon ik maar te appen!
Het zou elke keer worden uitgezocht, bla bla bla en dit duurde weken.
Na 5 weken eindelijk de besvestiging dat ze het die week zouden terug betalen. Nu ruim 5 weken verder en geen geld en geen reactie meer van Hero fatbikes!
Het ging om een bedrag van €80, ze zijn zo slecht om zelfs dat niet terug te betalen, geen woorden voor.
Pas op voordat je hier iets koopt of besteld!
Ze verdienen nog niet eens 1 ster!
Schermpje werk goed en snelle levering
Schermpje werk goed en snelle levering
Ik heb een motorkabel besteld
Ik heb een motorkabel besteld! en heb het gister besteld vandaag al binnen wat een service!! zeker betrouwbaar bezorgdienst was ook goed en het kabeltje is van goede Kwaliteit
vraag over reparatie binnen garantie waar we na 16 dgn geen antwoord nog op krijgen.
wat ongelofelijk slecht dat jullie niet reageren zeg bij een vraag over een reparatie binnen de garantie. inmiddels na 16 dgn geen antwoord gaan wij dit nu zelf oplossen en sturen de rekening door naar jullie. een mobiele reparateur is zojuist geweest voor 85 euro om de bouten aan te draaien. Daarbij heeft hij ook geconstateerd dat de remschijven het niet goed doen. een gebrek wat niet mag en o zo belangrijk is lijkt mij. deze kosten komen er ook nog bij maar de remschijven moeten besteld worden.
Er is nog iets van garantie wat ik heb en waar ik recht op heb. ik ga anders ook de Geschillencommissie inschakelen:
Delivery delayed for 10 days
Was snel geleverd alles werkte en goed…
Was snel geleverd alles werkte en goed verpakt was binnen 2 dagen al voor me huis en geen krassen alles werkte perfect
Goede ervaring met Herofatbikes
Hele goede ervaring met Herofatbikes. Meteen goed geholpen en kon dezelfde dag al me fiets meenemen. Service is goed!!
Ik heb bij Hero fat bikes en fatbike besteld met extra onderdelen
Ik heb bij Hero fat bikes een bestelling gedaan, ik ben erg goed geholpen en alles is soepel voorlopen!
Echt een aanrader om hier wat te kopen!
De winaar
Ik heb het nog niet geprobeert (zit nu in de mac doe dit even voor de gratis spullen) maar de levertijd was wel snel
Fatbike Adapter
Ik heb een fatbike adapte gekocht voor mijn controller en motorkabel, en ik vind het hele goeie kwaliteit en bezorgtijd vergeleken met andere bedrijven zijn 1000x beter!
Retournering vanuit BE niet mogelijk (?!)
Snelle levering, maar verkeerde besteld. Retournering via het formulier is niet mogelijk, krijg foutmelding: retourneren vanuit België is blijkbaar niet mogelijk... Dan maar een e-mail gestuurd naar het bedrijf om te vragen hoe ik toch kan retourneren. Geen antwoord ontvangen, nu al 11 dagen (!). Ondertussen zal mijn retourrecht qua termijn ook bijna verlopen zijn en sta ik hier met de verkeerd bestelde scherm.
Erg jammer. Ik baal hier enorm van en wordt er zelfs pissig van.
Super service
Super service, 2 dagen na ontvangst de bestelling al mogen ontvangen. Vriendelijke man die geleverd heeft en alles tot in de puntjes uitgelegd geweest.
Het pakketje kwam heel snel aan en was…
Het pakketje kwam heel snel aan en was gelukkig niet beschadigd het was zeker het geld waard en het werkt tip top!
Review koplamp gt2000
De lamp was er in 2 dagen goede kwaliteit, hij is ook echt plug and play ik ben heel blij dat ik bij hero fatbikes deze lamp heb besteld heel erg bedankt
Het is een zeer uitstekend winkel met…
Het is een zeer uitstekend winkel met heel veel fatbikes. Mijn controler werkte de laatste tijd niet meer en wil met dat geld bij jullie een nieuwe controler kopen.
L’expérience Trustpilot