HiFi Klubben Avis

1 905
TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne ervaring. Was beetje sceptisch. Reviews bekeken. Achteraf kan ik zeggen dat het zakendoen met hifi klubben goed bevallen is. Vlotte reactie op de bestelling. Zeer Vlotte levering. Keurig verzo... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Perfect advies voor mij, duidelijk en eerlijk. Supertof personeel die mee wilde denken. Kennis kreeg elders dezelfde producten tegen een iets lagere prijs. Klubbe deed niet moeilijk en ik kreeg direct... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

zomaar binnengelopen in fil Utrecht. super geïnformeerd en alles gedemonstreerd door Lars en met een berg info en wijsheid naar huis. en dat vrijblijvend en zonder dwang oid. daarom ook een mooi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Het product, Sonos Play, was binnen een dag geleverd zoals geadverteerd. Kwaliteit zoals altijd prima van Sonos and levering van HiFi Klubben was uitstekend tot dusver. Zeker een aanrader. De bezorgdi... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin Hi-Fi
  2. Magasin de matériel Hi-Fi
  3. Magasin de télévisions

Écrit par l'entreprise

Bij HiFi Klubben draait alles om beeld en geluid! Met meer dan 100 echte winkels in Denemarken, Duitsland, Noorwegen, Finland, Zweden en Nederland zijn wij de grootste specialist voor goed geluid! Ook krijg je bij ons als lid van de klantenclub altijd 5 jaar garantie op je Hi-Fi en 60 dagen Buy & Try WAAROM KOPEN BIJ HIFI KLUBBEN? Bij ons draait alles om jou! Wij zijn de grootste specialist in beeld en geluid met 15 fysieke winkels in Nederland, meer dan 100 winkels wereldwijd. Als lid van onze klantenclub krijg je altijd 5 jaar garantie, op al je HiFi aankopen! 60 dagen BUY & TRY Je vind onze winkels in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Hilversum, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Utrecht Leidsche Rijn

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 9 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(1 905)

446 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Overzichtelijke webshop

Overzichtelijke webshop, goede producten, veel keuze, makkelijk te bestellen en overzichtelijk wanneer je pakket geleverd wordt.

17 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Radiant Clarify 6.2 de perfecte Bookshelf Speaker.

Het product perfect afgeleverd binnen 1 dag.
Dubbele kartonnen doos en beschermhoekjes zorgen ervoor dat alles perfect wordt afgeleverd.
Eenmaal aangesloten kwam de volgende mooie verrasing. Het geluid super geplaatst in de ruimte met een mooie strakke bass en een zeer zuiver hoog. En dat terwijl de voorkant ca 60 cm van de muur is geplaatst.
De speaker trekt zich minder aan van de omgeving wat ik perfect vind, zodat de ruimte niet teveel meer aangepast hoeft te worden.

17 avril 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

5 jaar garantie op je aankoop is…

5 jaar garantie op je aankoop is geweldig. Levertijd van 10 dagen op een gewone 12 in het dozijn CD speler is dat helaas niet. Meld dan dat deze uit Duitsland moet komen (vooraf).

In onderstaande reactie van Hifiklubben wordt gesteld dat de cd speler uit Denemarken kwam. Onzin. Track en trace vermeld Duitsland. Was gewoon trage bezorging.

11 avril 2026

Beste Wijnand,

Allereerst willen we u hartelijk danken voor uw review en uw eerlijke feedback. We begrijpen heel goed dat een levertijd van 10 dagen voor een standaard CD-speler teleurstellend is, zeker wanneer u had gerekend op een snellere levering. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

De CD-speler is verzonden vanuit ons centraal magazijn in Denemarken hier vind geen scan plaats aangezien alleen de pallets worden gescand, De eerste scan vind plaats in Duitsland in de exporthub van DHL hierdoor lijkt het alsof de zending uit Duitsland komt, Maar hij komt echt uit Denemarken!

Helaas viel deze periode samen met nationale feestdagen, waaronder Witte Donderdag op 2 april tot en met Tweede Paasdag. Tijdens deze feestdagen was ons magazijn gesloten, waardoor de verwerking van bestellingen tijdelijk stil kwam te liggen. Daarnaast lag ook onze vervoerder DHL stil in zowel Denemarken als Duitsland gedurende deze feestdagen, wat leidde tot een verdere vertraging in het transport en de bezorging van uw bestelling.

Normaal gesproken hanteren wij een levertijd van 2 tot 3 werkdagen voor dit soort producten, maar deze uitzonderlijke omstandigheden hebben helaas geleid tot een langere wachttijd. We begrijpen dat het voor u prettig was geweest als we vooraf duidelijk hadden gecommuniceerd dat het product uit Denemarken moest komen en dat de levertijd hierdoor langer zou zijn. We zullen dit intern zeker meenemen om onze communicatie richting klanten te verbeteren en dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen. Ondanks dat wij dit wel vermeld hadden in het bestelproces.

We waarderen uw geduld en begrip enorm en willen u graag verzekeren dat wij alles in het werk stellen om onze leveringsprocessen zo soepel en transparant mogelijk te laten verlopen. Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan wij uiteraard altijd voor u klaar om u verder te helpen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw vertrouwen in HiFi Klubben.

Sonos move 2 besteld

Sonos move 2 besteld. Snel in huis en duidelijke en snelle communicatie over procedure. Als lid 5 jaar garantie op speaker. Top.

10 avril 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Mini Hifi Set

Jammer en opmerkelijk dat wanneer je een complete hifi set besteld er nergens wordt vermeld dat de speaker kabels er niet bij zitten!

2 avril 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Kreeg het verkeerde "€150 goedkoper"…

Kreeg het verkeerde "€150 goedkoper" artikel thuis gestuurd. Nu moest ik iemand regelen om het pakket naar een postNL punt te brengen, en moet ik afwachten op het omruilen naar het juiste artikel. Ik vind dit erg slordig. Nu kost mij dit weer extra tijd en benzine. Plus ik mag hopen dat ze het juiste artikel opsturen en niet gewoon mijn geld terugstorten, ik heb immers gebruik gemaakt van mijn €150 kortingscode.

2 avril 2026

Beste,

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat is ontstaan door de fout met het artikel. We begrijpen heel goed dat dit vervelend voor u is en waarderen uw geduld en begrip in deze situatie.
Wij nemen dit soort fouten zeer serieus en hebben inmiddels intern stappen ondernomen om onze processen te verbeteren en dergelijke fouten in de toekomst te voorkomen. Dit omvat onder andere extra kwaliteitscontroles en aanvullende training voor ons team, zodat wij de service en producten die wij leveren kunnen optimaliseren.
Mocht u nog vragen hebben of verdere assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen.
Nogmaals onze excuses en hartelijk dank voor uw begrip.

Geretourneerde CD speler

Had op internet een geretourneerde CD speler besteld. Deze stond nog wel op de site maar was al verkocht.
Kreeg voor hetzelfde bedrag een nieuw apparaat. Hierover ook direct telefonisch geïnformeerd.

31 mars 2026

Lange(re) levertijd

Jammer dat de levering veel langer duurde dat werd aangegeven op de website. Verder niets aan te merken op de service.

31 mars 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij willen u graag uitleg geven over de situatie. De zending is inderdaad op tijd door ons verzonden, en wij hebben alles in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat uw pakket zo snel mogelijk bij u zou zijn. Echter, helaas hadden wij niet voldoende rekening gehouden met de nationale feestdagen die in de periode van 2 april tot en met tweede paasdag in zowel Denemarken als Duitsland plaatsvonden. Tijdens deze dagen, waaronder Witte Donderdag en Goede Vrijdag, lag het transport en de bezorging via DHL stil. Dit heeft geleid tot onvoorziene vertragingen in de verwerking en aflevering van uw pakket.

Wij begrijpen dat dit voor u ongemakkelijk kan zijn en willen ons hiervoor dan ook oprecht verontschuldigen. Wij doen ons uiterste best om dit soort situaties in de toekomst te vermijden door beter rekening te houden met regionale feestdagen en de impact daarvan op onze logistieke partners. Mocht u verdere vragen hebben of aanvullende informatie wensen ,dan staan wij uiteraard voor u klaar om u te helpen.

Wij danken u voor uw begrip en geduld in deze situatie.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus