Perfect advies voor mij, duidelijk en eerlijk. Supertof personeel die mee wilde denken. Kennis kreeg elders dezelfde producten tegen een iets lagere prijs. Klubbe deed niet moeilijk en ik kreeg direct... Voir plus
Lisez les avis des autres
zomaar binnengelopen in fil Utrecht. super geïnformeerd en alles gedemonstreerd door Lars en met een berg info en wijsheid naar huis. en dat vrijblijvend en zonder dwang oid. daarom ook een mooi... Voir plus
Het product, Sonos Play, was binnen een dag geleverd zoals geadverteerd. Kwaliteit zoals altijd prima van Sonos and levering van HiFi Klubben was uitstekend tot dusver. Zeker een aanrader. De bezorgdi... Voir plus
Mijn koptelefoon Dali IO-12 moest worden gerepareerd, omdat ik deze had laten vallen. Binnen een week kwam het bericht dat ik een nieuwe zou krijgen. Hieraan zijn geen kosten gebonden.... Ik kom al v... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bij HiFi Klubben draait alles om beeld en geluid! Met meer dan 100 echte winkels in Denemarken, Duitsland, Noorwegen, Finland, Zweden en Nederland zijn wij de grootste specialist voor goed geluid! Ook krijg je bij ons als lid van de klantenclub altijd 5 jaar garantie op je Hi-Fi en 60 dagen Buy & Try WAAROM KOPEN BIJ HIFI KLUBBEN? Bij ons draait alles om jou! Wij zijn de grootste specialist in beeld en geluid met 15 fysieke winkels in Nederland, meer dan 100 winkels wereldwijd. Als lid van onze klantenclub krijg je altijd 5 jaar garantie, op al je HiFi aankopen! 60 dagen BUY & TRY Je vind onze winkels in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Hilversum, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Utrecht Leidsche Rijn
Coordonnées de contact
Uiterwaardenstraat 132, 1079 CH, Amsterdam, Pays-Bas
- 085-3012181
- klantenservice@hifiklubben.nl
- hifiklubben.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 9 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Fijne winkel met kennis en juiste…
Fijne winkel met kennis en juiste afhandeling met defect aan apparatuur.
Snelle levering voor scherpe prijs
Eerder een tweede kans koptelfoon…
Eerder een tweede kans koptelfoon gekocht. Na 3 weken was ik toch niet tevreden over het geluid. Zonder problemen kon ik de koptelefoon retouneren en kreeg kort daarna mijn geld terug op de rekening. Heb een andere koptelefoon gekocht bij Hifi Klubben. Deze is wat ik zocht. Top!
I’ve ordered a few items already and am…
I’ve ordered a few items already and am really satisfied with the quality of the products and the delivery. Thanks, and until next time!
Snelle en duidelijke service bij het…
Snelle en duidelijke service bij het aanschaffen van een cadeaubon.
Goede en snelle klantenservice
Ik had een probleem met mijn nieuwe oordopjes en Olaf heeft mij snel en goed geholpen om het probleem op te lossen. Helemaal top!
Een dikke 10 voor HiFi Klubben Alkmaar
Omdat de stereoset die ik wilde niet in de winkel aanwezig was, heb ik ‘m online besteld en in de winkel laten bezorgen. Ik had via de mail behoorlijk wat vragen gesteld en die werden keurig en heel kundig beantwoord. Nadat ik had aangegeven hoe ik het graag wilde, heeft men eea voorbereid zodat het thuis enkel nog een kwestie was van aansluiten.
In het bijzonder mijn complimenten aan 1 adviseur/verkoper voor de geweldige klantenservice in het aankooptraject maar ook bij het afhalen. Voor de zekerheid had ik een vriend meegenomen voor het helpen sjouwen van de apparatuur. De adviseur/verkoper bood zelfs nog aan om mee te helpen sjouwen naar de auto maar dat was niet meer nodig want met z’n tweeën ging het lukken. De parkeergarage is zoals op hun website staat vermeld, letterlijk om de hoek.
Kortom; ik ben heel happy met de set en de klantenservice van het filiaal in Alkmaar. HiFi Klubben is op het gebied van audio toch echt het neusje van de zalm. Dit samen met de geweldige klantenservice, heeft mij een enorm positieve ervaring gegeven. Mocht ik op het gebied van audio nog eens iets nodig hebben, dan kom ik zeker terug!
Lang wachten
Was het niet gewend maar moest nu bijna 5 werkdagen wachten op de levering van mijn Sonos Era 100 SL.
Verder tot nu toe goede ervaringen met deze zaak.
Mijn man heeft al meer dan 2 jaar deze…
Mijn man heeft al meer dan 2 jaar deze oortjes en wilde dat ik die ook kocht. Steeds heb ik geweigerd, maar nu toch doorgezet en ben er heel tevreden mee. Het geluid is prachtig en kwa vorm heel mooi.
Duidelijke informatie op de site
Duidelijke informatie op de site, goede uitleg. Foto’s en video’s over de produkten. Ik heb vrijdagmiddag besteld en zaterdagochtend had ik mijn nieuwe speakers in huis.
Hifi Kluben staat voor kwaliteit
Hifi Kluben staat voor kwaliteit, al moet ik zeggen dat de wifi (draadloos van platenspeler naar versterker) tegenvalt. Met juiste plaatsing zonder muren werkt de extender wel goed, maar uhh probeer het niet met een muur ertussen.
Het doet wat het moet doen.
Super fin service
Super fin service. Bestilte desværre fra en afdeling, som lå langt fra min bopæl, men så fik jeg heldigvis sendt varerne over med posten. Det var en stor lettelse og rigtig god kundeservice. Sidenhen købte jeg så ekstra - men denne gang til afhentning i den lokale afdeling. Jeg vil ikke tøve med købe hos Hifi Klubben igen.
Levering via dhl was een dag later dan…
Levering via dhl was een dag later dan zou moeten. Tevens leverde de dhl bezorger het pakketje buiten op de stoep af zonder aan te bellen. Het is dat ik alert was, anders had het pakket gestolen kunnen worden. Dit zegt niet veel over HIFI klubben, maar meer over dhl.
Contact gehad met hifi klubben Nijmegen…
Contact gehad met hifi klubben Nijmegen over hdmi kabels. Zeer vriendelijke medewerker en goede offerte ontvangen. 2 dagen later thuis bezorgd in perfecte staat. Voor mij zeer goede upgrade qua kabels. Strakker beeld en geluid.
Het Outlet product binnen 1 dag geleverd
Het Outlet product binnen 1 dag geleverd
Snelle levering, goede koptelefoon
Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding
L’expérience Trustpilot