Jag har försökt kontakta er då det visat sig att jag fått fel sorts persikoträd. Endast fått autosvar på mejl. Det är tyvärr inte frost jag fått. Då fruktköttet är blekt och inte har samma smak som... Voir plus
Kanon bra företag. Och fantastisk kvalité på växterna. Köpte 130st måbärsplantor i höstas. Köpte även ett gäng extra plantor som jag satte i ena hörnet av trädgården som "reserv". För det brukar ju ku... Voir plus
Jag har anlitat Hortogreen i flera år för leverans av fina växter till min trädgård. I år har vi gjort om halva trädgården och behövde några hundra plantor. Vilken kvalitet och vad fint packat och lev... Voir plus
Jag uppdaterar min recension efter att ha fått återkoppling från företaget. Jag fick två nya vackra Rosa Annabelle hortensior som kompensation för de två felmärkta exemplar som jag fick första gången.... Voir plus
Horto Green säljer ett stort sortiment av trädgårdsväxter av hög kvalitet till kunder i hela Sverige, via webbutik och vår plantskola i Asmundtorp. Vi har mångårig erfarenhet och kunskap om trädgårdsväxter. Vi svarar gärna på frågor och ger planteringsförslag och goda råd. Vi garanterar hög prioritet när det gäller leverans och service. Växterna transporteras snabbt direkt hem till dörren.
Norrenäsvägen 2, 261 76, Asmundtorp, Suède
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Alltid god service och kompetent personal! Väldigt fint sortiment och alltid fina plantor.
Handlat i flera år och är alltid jättenöjd. Otroligt fina växter och kundservicen är fantastiskt!
Under flera år har jag köpt 90 % av alla
växter hos Horto Green. Jag uppskattar
det breda sortimentet men framför allt
den fina och personliga servicen. Inget
är omöjligt för personalen på Horto Green
Jag har försökt på andra web sites men alltid
återvänt till Horto Green
Beställde rosor och liljor. Rosplantorna var fantastiskt fina, vackert förgrenade och med fint rotsystem. Servicen var berömvärt, fick t.o.m tips hur jag ska göra så rosorna hinner rota sig även om det blir minus grader. Nästa gång blir det pioner! De har underbara lukt-och Itoh pioner.
Bra service, smidig leverans, fina och professionellt emballerade växter!
Mycket kvalitet på växterna, verkligen utmärkt kunnande inom området, blixt snabb leverans, alla mina växter är så vackra och jag så nöjd!
Bra med Swish betalning!!!!!
Stor beställning av ca 150 buskar och perenner till vår fastighet i Norrland. Gick att följa transporten enkelt och tydligt. Mycket, mycket bra förpackade. Gröna, fina och frodiga växter. Vi är verkligen mycket nöjda.
Beställde häckplantor liguster för 6 meter 25maj.Kontaktade dem via mail 2 juni, och undrade när ungefär när plantorna skulle komma, då jag går på sjukbehandling 1 gång i veckan, och frågade om jag behöver vara hemma, inget personligt svar ännu. Fick faktura och mail 8 juni om att de var på väg hämtades då i hamnen i Helsingborg, 9 juni var de på DHL i Sthlm, men de har ingen leverans förrän nästkommande vecka tisdag eller torsdag! Vem vet hur länge de varit fraktade till hamnen sedan dessa dagar från Helsingborg? Blir 7-9 dagar bara från Helsingborg. De skriver själva att plantorna ska ned i jorden snarast. Mailat och ringt upprepade gånger under teletid, inga svar överhuvudtaget! En firma som skickar växter bör ha kontroll på sina leverantörer! Nu vill jag inte ha dem längre, avbeställer dem och makuleras beställning!
Så nonchalant, ingen kundtjänst, och varför har de telefontid, när de inte svarar?

Kvalitet!
Alltid utmärkt service, personal med stort kunnande och vänligt bemötande, växter av bra kvalitet. Lätt att få goda råd och tips. Senaste inköpet för en månad sedan, nu är jag på väg dit igen.

Réponse de Horto Green AB Trädgårdsväxter
Produkterna är bra. priserna ok.Men varför är ni inte tydligare med att det tillkommer en kostnad (6 %) för emballaget?
Syns i det finstilta, men framgår först då fakturan kommer. alltså efter bekräftat köp.
Efter att Hortrogreen bemött mitt svar , har vi kommit fram till att det varit otydligt med tillkommande avgift för emballage. Ett kommatecken behöver bytas ut mot ett + tecken.
Således höjer jag mitt omdöme till 4*

Réponse de Horto Green AB Trädgårdsväxter
När vi skulle plantera ett större antal Lavendel och Höstanemon vände vi oss till Hortogreen. Hade tidigare bra erfarenhet från Hortogreen vid köp av Avenbokhäck och valde därför dem igen.
En del frågetecken fanns innan plantering så dom skickades till Hortogreens kundsupport. Svaren var utförliga hur vi skulle göra. De löste även våra önskemål om en speciell sorts Lavendel som de inte hade på lager. Leveransen kom 10 dagar efter beställning vilket vi tyckte var snabbt eftersom vi behövde förbereda en del. Plantorna var noga packade och ordentligt vattnade och såg fina ut vid uppackning.
Så summerat är vi mycket nöjda.
Smidig leverans hem till dörren. Jättefina hortensior och perukbuskar. Kommer säkert att handla igen :)
Jättefina växter till bra pris och fantastiskt bemötande! Kommer snart handla igen...
Lade beställning för 10 dagar sedan och…
Lade beställning för 10 dagar sedan och några dagar därpå fick vi reda på att en kreditupplysning hade tagits på mig trots att vi skulle betala vid avhämtning, dvs. ingen faktura tillfaller utan en kontantbetalning kommer att ske på plats!
Vid avhämtning häromdagen 3/5 förklarade ägare för vad som hade hänt och det var ett rent misstag, med andra ord, till er som vill handla och betala på plats med kontant/kort behöver således inte oroa er eftersom någon kreditupplysning bör inte genereras enligt ägare.
Har även fått rabatterat pris till följd av detta.
Det är värt det för ett besök och för övrigt har det gått bra med köpet.

Réponse de Horto Green AB Trädgårdsväxter
Mycket bra växter till bra pris! Enkelt att beställa och få levererat hem.
Beställt häck vid 2 tillfällen. Första gången var leverans i tid och alla plantor klarade leveransen och har växt fint. Andra gången vi beställde blev leveransen något sen, (mitt i pandemin) men kom några veckor senare när det var sagt! Väldigt nöjd med information, kontakt, enkelhet att beställa samt priset hos Horto Green!
Har alltid varit supernöjd med växterna jag har beställt. De har klarat frakten bra och klarat sig fint efter planteringen! Mycket nöjd med allt!
Har beställt flera gånger från Horto Green och varje gång har leveranstiderna dragit ut på tiden, en mängd varor saknas och när de kommer fram är de oftast små plantor som lämnar mycket övrigt att önska. Min rekommendation är att tänka två gånger innan man beställer härifrån! Av vad jag kan läsa är jag inte den enda som har haft problem med denna leverantör...
Plus dock är kundtjänst som alltid svarat trevligt och erbjudit kompensation. Men om man måste erbjuda så många personer kompensation bör man ju fundera lite på hur det egentligen fungerar...
Uppdatering: När detta första inlägg skrevs hade löfte om kompensation uteblivit, nu har jag dock fått kontakt med kundtjänst igen och känner att de både lyssnat samt kompenserat mig skäligt. Är beredd att ge dem en sista chans för att se om löftet kan hållas även med förväntad leverans i tid och inte vårplantor som kommer i November.

Réponse de Horto Green AB Trädgårdsväxter
Vi gjorde om en tråkig gammal hagtornshäck i våras och vi tyckte thujor vore ett lämpligt alternativ då vi har insyn från en väg som vi vill insynsskydda året runt tämligen fort.
Blev tipsad om hortogreen från en vän då de hade höga omdömen och bra pris. Efter lite forskning och jämföring fick det bli hortogreen. Gjorde även ett och två samtal till Tore och fick bra info och kunskap av honom i förväg om hur vi skulle tänka vid grävning och plantering.
Vi köpte 100 ST thuja Brabant 60-80 cm, krukodlade. Vi fyllde i information att vi önskade leverans en speciell vecka efter att vi hade hyrt minigrävare så vi kunde gräva rent diket (kirskålsinfesterat) och ersätta med ny jord samt platonmatta.
Jag fick avisering via DHL om att våra plantor var på väg på önskad vecka.
Vid leverans såg allt bra ut. Fina gröna plantor, bra höjd m.m. Det enda jag kan anmärka var att det var i princip omöjligt att nå företaget på utsatt kontorstid. Varken via telefon eller mail. Svar på mail fick man efter en dryg vecka och då ibland flera mail. Men med tanke på den arbetsbörda de har på vårkanten när alla kunder vill ha sina plantor samtidigt är det väl bara att förvänta sig det. Det står tom på deras hemsida att det är svårt att nå de på vårkanten.
Efter plantering tyckte jag att plantorna började gulna och se sloknande ut. Panik!!
Ringde till Tore och fick lite ändrade bevattningsråd. Det och lite egen forskning ledde till att de nu alla tagit sig superfint och har lagt på sig säkert 30 cm i höjd under sommaren/hösten.
Skulle definitivt rekommendera de till övriga och kommer handla av de igen till övriga trädgårdsprojekt.
Pålitliga!
Hög kvalité av växter.
Hade problem med en växt, dom ersatte den direkt. Väldig bra kundservice!! Enkla och vänliga.