7 år gammel Miele vaskemaskine, meldte ofte F10 fejl og vandhane ikon. Frygtede det værste. Rene fra Hvidevareteknik kom forbi, efter 20 min var det thumbs up, problem løst, blot 2 slanger der var kal... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aftaler tid 14 dage for inden for ordning af en vaskemaskine mellem kl 08-12. Selskaber ringer kl 09 på dagen og siger af teknikeren er blevet syg. Det er dælme dårlig stil og bede folk og at ho... Voir plus
L'entreprise a répondu
Utrolig dårlig service ! "Hividevareteknik" holder ikke aftaler of frister. De har ingen styr på leveringer af reservedele. En dag er technikeren syg, anden dag har de bestilt forkert vare,Tredj... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har d.d. haft besøg af jeres Servicetekniker. Det var nok den mest servicemindede, kyndige, grundige og behagelige håndværker jeg til dato har mødt... Problemet var en topbetjent vaskem... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hvidevareteknik ApS er en alsidig hvidevareservicevirksomhed med 20 års erfaring! Vi løser en lang række forskellige opgaver – altid til din tilfredshed.
Demande des avis aux clients
A répondu à 94 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Vores opvasker er et år gammel og er gået i stykker. En tekniker kommer ud - han siger der går 2-5 dage førend reservedelen kommer hjem. Efter 6 uger har jeg fortsat ikke hørt fra firmaet? Jeg ringer og de rykker, 2 uger senere (i alt 8 uger uden opvasker) kommer en ny tekniker. Han kan ikke lave den. Nu skal der bestilles nye reservedele igen! Jeg har fortsat ingen opvasker, det er virkelig træls.
Efter et besøg på 2 min. bliver jeg påkrævet at betale 875 kr på mobilepay uden tilbud eller faktura på besigtigelsen. Hvor efter jeg får et tilbud betale 3000 kr mere for at få udskiftet de dele som er gået i stykker på min emhætte.

Réponse de Hvidevareteknik ApS
Som altid får vi en god og dygtig betjening.

Réponse de Hvidevareteknik ApS
Vores relativt nye vaskemaskine gik i stykker og vi fik hvidevareteknik ud. Efterfølgende var problemet ikke løst og de kom ud igen. Vi fik at vide at problemet ikke var vores maskine med afløbet til trods for at vi ikke så tegn på at problemet skulle være afløbet. Der resulterede i en VVS regning på flere tusinde kroner med konklusionen at vores afløb fungerede perfekt og problemet var sæbeskuffen. Vi har nu brugt adskillige tusinde kroner og hvidevareteknik har ødelagt vores maskine ved første såkaldte ‘reparation’. Vores løsning bliver at købe en ny vaskemaskine og holde os langt væk fra hvidevareteknik i fremtiden
Venlig og hurtig service på vaskemaskine. Oprydning og tilslutning efter arbejdet. Super
Har haft en teknikker ude for at reparere min fryser. Det var den hurtigste og bedste service. Yderst kompetent teknikker og meget venligt og forstående kontorpersonale der gjorde alt for at hjælpe.
Har intet positivt at sige, udover at teknikerne er flinke og uden skyld.
I starten af marts måned henviste NYVO til deres servicepartner (Hvidevareteknik) vedr garantireparation af en 6 mdr gl. emhætte. I dag (20.juni..) efter utallige brudte løfter, aflyste aftaler og arrogant kommunikation, fra kvinden der koordinerer deres service, er det stadig ikke bragt i orden...

Réponse de Hvidevareteknik ApS
Top service, flinke mennesker på kontoret og holder deres aftaler og gode priser.
Kun positive oplevelser herfra.
Tak for godt og tålmodigt arbejde af Kim.
Horrendous service. Turned up twice, pretended to fix an oven, but never managed to. Really rude customer service employee too.
Har i dag haft besøg af hvidevareteknik. Jeg fandt dem på nettet, og har ikke fortrudt. Rigtig søde og MEGET kompetente medarbejdere. Hurtig udrykning (hvilket der er brug for når det er akut) og fik lavet vaskemaskinen hurtigt. Kæmpe ros herfra.
Jeg havde besøg af Kim og det var en rigtig god oplevelse. Han fik hurtigt ordnet problemet og vi fik endda en hyggelig snak undervejs; og jeg lærte tilmed lidt om vaskemaskiner! Kim får 5 stjerner af mig!
Det tog 48(!) dage at få produktet repareret.
Jeg fejlmeldte det den 12.3 hvor jeg beskrev fejlen fyldestgørende og sendte en video.
Jeg blev kontaktet af en som spurgte, om det mon var remmen der var i stykker (som om jeg ved det)
Der gik noget tid. Så kommer der en (ellers meget flink) tekniker og konstaterer, at det rigtigt nok var remmen. Han tager afsted uden at lave den, da remmen skal bestilles.
Der går noget tid. Teknikeren kommer igen, med en forkert rem. Han tager afsted igen.
Herefter hører jeg ingenting.
Jeg ringer og brokker mig, og de kommer derefter på besøg 2 dage senere.
Teknikeren kommer igen, igen med en forkert rem.
Jeg hører ikke noget, og ringer og brokker mig. De ringer tilbage efter et par par dage og fortæller, at de kan komme 10 dage senere.
Den 29.04 blev den repareret.
Damen i telefonen var mega flabet. Teknikeren var meget flink.
God og effektiv service. Lidt for lang ventetid fra bestilling til montøren kunne komme.
Super fin service. Lige fra aftale til udførelse af reparationen. Hurtig og meget kompetent tekniker.
De beste anbefalinger
Jeg sendte en mail til Hvidevareteknik, at vi har en LG vaske-tørremaskine, hvor display viste fejl dE efter vi desværre var gået ind i døren/lugen og derfor var den svær at lukke/åbne. Ved at løfte lidt op i den kunne vi vaske en gang.
Tilbuddet lød på, at ”prisen afhænger lidt af om vi kan skifte beslag eller rette det op eller hvad der skal skiftes. Alt mellem 875-1600 kr. inkl. moms skal du regne med” fik jeg at vide.
Hvidevareteknik kom forbi og sagde at lågen er skæv. Men det vidste vi jo allerede som beskrevet! Jeg fik en regning på 700 kr. og et nyt tilbud på at udføre reparation, hvor dør og front skulle skiftes til 2.200 kr.
På en mail skrev jeg til Hvidevareteknik, at min forventning selvfølgelig var at fejlen blev udført på servicedagen for et firma der praler med 20 års erfaring og IKKE nævner at de skal komme 2 gange og så lige pludselig til 2.900 kr.!
Ejeren ringede mig op, var ubehøvlet og beskrev, hvordan man reparerer en bil??? Den er hel gal med det firma, så hold jer væk!!!