I form med Tina Avis 105

TrustScore 5 sur 5

4,8

Hvis du gerne vil have en coach du virkelig kan mærke er der for dig, kan jeg helt klart anbefale Tina! 🌸 Hun hjælp mig på rette spor, var der for mig, forstod mig og sørgede for jeg fik en stabil... Voir plus

Jeg har været i et 8 ugers kost forløb hos Tina. Det har været 2 virkelig gode mdr. med ny og bedre struktur over mine spisevaner. Det har været et meget personligt forløb, med stor fokus på mig... Voir plus

Trænger du til struktur på mad, kalorier og træning? Så tag fat i Tina 😊 5 store stjerner herfra. Lækre opskrifter som hele familien kan spise. Fedt træningsprogram. 110% ærlig sparring underv... Voir plus

Man har Tina med HELE vejen. Dels tages der udgangspunkt i de udfordringer man står overfor og de ønsker man har og udefra det laver Tina en realistisk plan. Hun forholder sig til klientens virkelighe... Voir plus

1. Nutritionniste

Écrit par l'entreprise

Ønsker du et vægttab? Ønsker du at tone dine muskler? Mangler du inspiration/råd til sund og energirig mad? Udebliver de ønskede resultater selvom du dagligt motionerer? Har du svært ved at finde motivation, selvom du inderligt ønsker at komme igang me...

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

Bedste forløb

Hun hjælp mig på rette spor, var der for mig, forstod mig og sørgede for jeg fik en stabilitet i mit liv, som jeg aldrig har haft før! Havde et 12 ugers forløb og det er helt klart nogen af de bedste penge jeg har brugt.
Så hvis man leder efter en forandring i ens liv og nogle nye rammer er Tina den største og bedste hjælp man kan få og vil altid være taknemlig for mit forløb hos hende 🩷

11 mai 2026

Jeg har været i et 8 ugers kost forløb…

Jeg har været i et 8 ugers kost forløb hos Tina.
Det har været et meget personligt forløb, med stor fokus på mig og mine gode og dårlige vaner i forhold til kost. Tina er ærlig, støttende og med hele vejen og ud over det har hun de bedste opskrifter på lækker mad med masser af grønt til og ikke forarbejdet mad, hvad jeg synes er rart.
Tak til Tina for at få mig på rette kurs igen. Er ikke i tvivl om at bruge hende igen, hvis kost eller træning trænger til en opfriskning :-)

9 février 2026

Har du brug for en seriøs coach til at opnå dine mål?

Har du brug for seriøs, faglig og kompetent coaching til et optimeret kost og næringsindtag samt skræddersyet træningsprogram efter dine ønsker og behov, så vil mine varmeste anbefalinger være, at du rækker ud til Tina Madsen. Med Tina får du hendes fulde engagement og dedikation til dig og dit forløb - hun formår at være 100% dedikeret til dig og hun stiller krav som er nødvendige, men i en kærlig og omsorgsfuld tilgang for at lykkes med det mål, som du selv har beskrevet for hende - hun står bag dig som en klippe for at det vil lykkes for dig. Men det er dig, der skal gøre arbejdet men hun har din ryg hele vejen igennem. Du får en seriøs sparringspartner gennem hele dit forløb, der bliver stillet krav og du kommer til at rykke dig helt vanvittigt i dette respektfulde og tillidsfulde samarbejde du indgår sammen med Tina. Alle mine bedste anbefalinger til Tina - uanset om du alene ønsker kost, træning eller begge dele, så er hun inspirerende, faglig dygtig og opdatereret, så hendes anbefalinger har tyngde både i kraft af egne erfaringer men også med et dokumenteret grundlag.

31 mars 2026

Tina er FANTASTISK!!!!

Tina er FANTASTISK!!!!! Ord kan ikke beskrive, hvor dygtig hun er 👌🤗
Jeg kontaktede Tina i sommeren 2025, da jeg i over 23 år havde kæmpet med en grim spiseforstyrrelse. Tre mislykkede behandlinger i psykiatrien, og sad fast i en virkelig dårlig og farlig cyklus.
Nu otte måneder senere, sidder jeg i Vietnem på en ferie, jeg aldrig toede var mulig. Hun hjalp mig ud af min farlige sygdom. Hun lyttede til mine ønsker og behov, og jeg følte, før første gang i alle de år, at der var en, der lyttede til mig og MINE behov og ønsker 🫶
Hun er stadig min vejleder og sparringspartner på alle måder. Hun lavede det vildeste træningsprogram til mig, samtidig med, at hun lavede en sindssyg god kostplan, som gjorde, at jeg rykkede helt vildt. Jeg tog på i mit tempo, og mest i muskelmasse, samtidig med, at jeg spiste det lækreste mad nogensinde. Jeg har forlænget med hende, hver gang vi når en afslutning, da hun er en fantastisk støtte i min hverdag, og også her på min ferie.
Min familie har også haft gavn af hendes gode kostplan, og kæresten har tabt alle de kilo han havde brug for 😃
Hun hjælper ikke kun kvinder mwd vægttab. Men også i den grad kvinder som mig, som har kæmpet med em spiseforstyrrelse i mange år!
Gør dig en tjeneste og kontakt hende 😃

16 mars 2026

Struktur og madro

Jeg fik strukturen, planen og nogle kærlige skub, der har vist mig vejen - vejen til nu at fortsætte min rejse videre. Jeg har fået en tilpashed i min krop og en ro omkring mad, som jeg ikke tidligere har haft. Jeg får ikke længere de samme cravings, da jeg er mæt og i øvrigt langt hellere vil spise noget, som bærer min krop. Tak 🙏🙏🙏

9 février 2026

12 ugers super fint forløb

12 ugers super fint forløb, med bestemt synligt resultat, både mentalt og fysisk. På 12 uger har jeg fået viljen til at ville, og troen på at lykkedes! Tina er dygtig og taler dybt ind i dig, og finder den styrke og bevidsthed du ikke selv troede på.
Tina er ikke et quick fix, hun lære dig det der gør du kan selv!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2 février 2026

Jeg har været i et 12-ugers forløb hos…

Jeg har været i et 12-ugers forløb hos Tina - og hver uge har jeg følt 100% opbakning! Selvom jeg ikke mødes fysisk med Tina, så mærkes støtten i ryggen fuldstændig, som stod hun bag mig - ligesom sparket i r**** også mærkes, når der skal omjusteres på nogle dårlige vaner. Tina er ærlig og kærlig i hendes facon, jeg har været i forløb med hende to gange, for det er HENDES hjælp der fungere bedst for mig, så jeg kan opnå mine mål i ro og med fuld støtte.

30 novembre 2025

Madro

Jeg har været i et forløb ved Tina i 12 uger. Jeg har fået god hjælp og vejledning iforhold til at få lavet gode madplaner , masser af gode opskrifter og ikke mindst madro. Min krop har fået det meget bedre.
Jeg giver Tina min bedste anbefaling.

4 décembre 2025

Tina you rock my world!!

what a ride, fra mega livskrise til struktur, og tilbage i livet på den fede måde. Jeg føler mig stærk som aldrig før, min kropsholdning er helt anderledes, mærkes anderledes. Jeg føler mig stærk og har det rart i kroppen.

Gennem forløbet med Tina, lærte jeg at drikke vand, strukturerer min træning så jeg fik et mål og kunne se forandring, skabe overblik over min dag og at finde lysten til mad igen,

Forløbet har virkelig været betydningsfuldt, måske faktisk en Life safer og midt i alt mit rod, har det flere gange reddet mig at kunne tænke på, at selv om jeg havde så svært ved at mærke mig selv, så vidste jeg, at jeg gav min krop god mad, og styrke.

Tina var med hele vejen på sidelinjen og gav blide skub, motiverede og et kærligt spark, når jeg havde brug for det.

Tak for dig Tina, egentlig var det jo “bare” et 12 ugers forløb, men jeg fik så meget mere med, som ikke kan købes for penge.
Du er og blir en stjerne i min bog!

10 novembre 2025

5 stjerner til Tina

Opskrifterne er virkelig smagfulde og mættende. Hele familien spiser med, hvilket er virkelig dejligt.
Et trænings program som kan udføres i eget hjem. Føler mig bedre tilpas, mere styrke og mere energi!
Det har været intens, lærerigt, givende, hårdt og i den grad selvudviklende. Den bedste investering jeg har gjort for mig selv i meget lang tid.
Tina får de varmeste anbefalinger fra mig

11 novembre 2025

Trænger du til struktur på mad

Trænger du til struktur på mad, kalorier og træning? Så tag fat i Tina 😊
5 store stjerner herfra.
Lækre opskrifter som hele familien kan spise. Fedt træningsprogram.
110% ærlig sparring undervejs og masser af hep og High fives undervejs 😊.

5 novembre 2025

Tina er dygtig

Tina er dygtig, ærlig og omhyggelig. Tina er yderst grundig i sit arbejde og særdeles kompetent. Jeg kan kun anbefale at vælge et forløb ved Tina! Og følg hende på insta, hun kommer med mange brugbare råd og lækker inspiration til mad.
Tinas mad er RIGTIG mad, men flotte farver og følger årstiden.

18 juillet 2025

Jeg har lige været igennem hendes…

Jeg har lige været igennem hendes 8-ugers forløb.
Hvis du gerne vil se gode resultater, så det hos Tina.
Jeg fik nogle meget bedre rutiner i dagligdagen og fik langt færre dårlige vaner. Jeg har fået en langt sundere rutine og krop. Hun skræddersyr et helt specielt program til dig.
Jeg har planer om at træne mig op til politiets fysiske prøve, men var i tvivl om hvordan jeg skulle træne op til det. Samtidig med at jeg fik markant bedre rutiner trænede jeg også min krop op til at bestå den fysiske prøve til politiet.

Jeg er så glad og tilfreds med dette forløb! 😊

10 août 2025

Jeg har gennemført et 8 ugers forløb…

Jeg har gennemført et 8 ugers forløb med skriftlig vejledning og sparring fra Tina. Det har været et dejligt forløb med gode udfordringer, som jeg trængte til for at få rettet op på usunde mad- og motionsvaner.
Det er første gang, jeg har købt et forløb “på distancen” med kostplan og træningsplan, og jeg blev nok lidt overrasket over tekstmængden, selvom jeg var bekendt med, at vejledningen 100% foregik på skrift via mailkorrespondance. Jeg kunne godt have ønsket mig lidt mere læsevenlige og overskueligt opstillede opskrifter.
Jeg valgte Tina, fordi jeg kunne læse i anmeldelser fra tidligere kunder, at hun har en fornuftig tilgang til tingene og laver opskrifter med helt almindelige og lettilgængelige madvarer. Det stemte 100% overens med min oplevelse gennem forløbet, og jeg har fået masser af inspiration til sund og spændende mad for hele familien,
Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Tina.

1 juillet 2025

Tina får 5 stjerner af mig

Tina får 5 stjerner af mig. Hun er så dygtigt, og en fantastisk sparringspartner.
Både kost og træningsprogram, har været overskuelige og let at gå til. Tina får de varmeste anbefalinger fra mig🌸

30 juin 2025

Tina får 5 store stjerner!

Tina får 5 store stjerner!
Tina har lavet et program, der passer perfekt til mig og min hverdag. Hun har virkelig taget sig tid til at forstå mine behov og livsstil, og det kan mærkes i både kost- og træningsdelen. Hun giver konstruktiv feedback og stiller de rigtige spørgsmål, som får én til at reflektere og lære mere om sig selv. En super personlig og meningsfuld oplevelse – jeg føler mig set og støttet hele vejen.

19 mai 2025

Tina kan sit kram!

Tina kan sit kram! Hvis man selv er klar til at tage arbejshandskerne på og synes det kan være en jungle at nå frem til de resultater man drømmer om, er det Tina man skal have fat i. Det hun gør og kan virker bare! Og krydr så lige min ros med lækre opskrifter og træningsplaner individuelt tilpasset til dine behov og mål. Jeg er ovenud tilfreds med Tinas forløb - nu lander jeg lige i alt det jeg har lært og opnået, fortsætter motiveret, men jeg vil ikke tøve med at kontakte Tina igen, når jeg er klar til nye målsætninger og nye udfordringer.

31 mars 2025

Super godt forløb

Tina er meget nærværende og støttende. Kritisk når der er behov for det, men altid fordi hun vil det bedste.

Mine bedste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

3 avril 2025

En lærerig og motiverende rejse med Tina som coach

For 6 måneder siden afsluttede jeg mit kost- og træningsforløb hos Tina, og jeg sidder stadig tilbage med værdifulde værktøjer, der hjælper mig i hverdagen. Forløbet gav mig både indsigt i træning, en bedre forståelse for min krop og mæthed, samt konkrete strategier til at håndtere kosten.

Jeg havde tidligere prøvet et forløb hos en diætist uden held, men denne gang har jeg – trods personlige udfordringer – formået at holde vægten. Selvom målet var yderligere vægttab, er jeg stolt af at have fastholdt mit resultat, takket være Tinas råd og støtte.

Høj kvalitet og struktur:
Både trænings- og kostplanen var gennemarbejdede, overskuelige og inspirerende. Fra starten modtog jeg en udførlig mail med forventningsafstemning, hvor alt var beskrevet klart og tydeligt. Jeg opnåede et vægttab på 5,4 kg og 28,8 cm på 12 uger og nåede mit mål om at stå skarpt til min dimission. Når jeg ser tilbage, ser jeg en glad og selvsikker person, der havde kontrol over sit liv. Alt i alt følte jeg virkelig, at jeg fik værdi for pengene. Det var en investering, der gav mening og passede godt til mit budget.

Forslag til forbedringer:
Den omfattende PDF med råd og opskrifter var lærerig, men overvældende i starten. En digital løsning, fx en app eller hjemmeside, kunne gøre materialet mere tilgængeligt og struktureret. Det ville gøre det lettere at få adgang til de gode råd løbende og gøre opskrifterne mere overskuelige, for eksempel med en uge-for-uge struktur og en tjekliste.
Derudover kunne et introduktions- og afslutningsmøde via Zoom eller Teams skabe en stærkere personlig forbindelse og øge trygheden gennem forløbet.

Klar til fremtiden:
Tina har givet mig ikke kun kortsigtede resultater, men også redskaber til at fortsætte på egen hånd.

Tak for et motiverende og lærerigt forløb, Tina! Hvis man går og overvejer at starte et forløb her, så er det en klar anbefaling.

20 juin 2024