I form med Tina Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Man har Tina med HELE vejen. Dels tages der udgangspunkt i de udfordringer man står overfor og de ønsker man har og udefra det laver Tina en realistisk plan. Hun forholder sig til klientens virkelighe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kæmpe anbefaling herfra! Tina er super sød og dygtig. Hun vejleder og skriver nemme og overskuelige planer. Hun er altid kun en mail væk og svarer hurtigt. Ikke nok med at hendes planer giver en bed... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Trænger du til struktur på mad, kalorier og træning? Så tag fat i Tina 😊 5 store stjerner herfra. Lækre opskrifter som hele familien kan spise. Fedt træningsprogram. 110% ærlig sparring underv... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har netop gennemført et forløb på 12 uger med Tina, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Til dig der ønsker varige forandringer, og for hvem motivation er en kilde til energi og fremdrift -... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Nutritionniste

Écrit par l'entreprise

Ønsker du et vægttab? Ønsker du at tone dine muskler? Mangler du inspiration/råd til sund og energirig mad? Udebliver de ønskede resultater selvom du dagligt motionerer? Har du svært ved at finde motivation, selvom du inderligt ønsker at komme igang me...

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste investering i mig selv

Bedste investering i mig selv! Ord kan ikke beskrive hvor fantastisk dygtig Tina er. Hun tager udgangspunkt i en, som det hele menneske og uanset hvilke udfordringer der må opstå, så er hun klar med råd, ærlighed og opbakkende ord.

Målet var et sundere og stærkere jeg og jeg har fået så mere! Jeg er så taknemmelig for alt hvad jeg har lært og kan tage med videre!

11 mai 2022

Réponse de I form med Tina

Tak for de sødeste ord line :) Du har været en kæmpe fornøjelse at arbejde med og følge hele vejen, og jeg har den bedste følelse i maven at du nu fortsætter på egen hånd - Jeg ved du kan og vil!

Noté 5 sur 5 étoiles

Træning samt kost forløb hos Tina

I dag har jeg afsluttet mit 8 ugers forløb m. kost og træning hos Tina, og jeg må sige at det har været én af de bedste beslutninger jeg har taget for mig selv. Tina har formået at hjælpe med at opretholde min motivation både mht. træning og kosten igennem hele forløbet, hvilket altid har været det største problem for mig.
Tina får mine varmeste anbefalinger, hun er åben, ærlig, nem at åbne sig op for, har overskuelige træningsprogrammer samt virkelig lækker, overskuelig og nem mad som ikke giver en følelse af diet men faktisk bare helt "normal" mad hvilket har gjort det naturligt for mig at skabe bedre vaner.
Tina har stået til rådighed gennem hele forløbet og kommer med så mange gode råd, tips og guldkorn til hvad man kan tænke over eller forbedre. Hun sætter sig ind i dig som person, og fordyber sig i dine mål og forudsætninger for hvor du kommer fra.
Hvis du går og overvejer et forløb med træning, kost eller begge dele kan jeg på bedste vis anbefale Tina!

4 avril 2022

Réponse de I form med Tina

Jeg bliver så rørt og glad❤️ På dine vegne! Jeg ved hvad du har været igennem under forløbet og alligevel har du Virkelig arbejdet med dig selv, dine vaner, dit mindset og ikke mindst din tro på dig selv. Som jeg skrev til dig. Jeg er hamrende stolt og ved du fortsætter herfra❤️

8 ugers kost & træningsforløb

Jeg har netop afsluttet 8 ugers forløb hos Tina, og jeg har svært ved at finde ord – det har været et fuldstændig fantastisk og lærerigt forløb!

Jeg søgte hjælp, da jeg ønskede at blive en sundere udgave af mig selv med gode vaner, blive bedre i et køkken, opbygge styrke og genskabe træningsglæden, som har været forsvundet i årevis.
Tina har hjulpet mig med at opbygge en bevidsthed om mine vaner, altid at være et skridt foran, og givet mig så meget inspiration og variation på kosten og det er jeg hende dybt taknemmelig for. Jeg er aktiv som jeg aldrig har været før – og endnu vildere er, at jeg elsker at være det!

Jeg havde oveni aldrig forestillet mig, at det var muligt at få så meget mere energi og føle så stort et overskud – det er noget af det, der har overrasket mig allermest, og det vil jeg aldrig nogensinde af med igen!

Dét her forløb har uden tvivl været en fantastisk livsstilsændring og mere end, hvad jeg håbede på for 8 uger siden – ingen følelse af kur, demotiverende restriktioner eller forbud, der er plads til alt, det handler bare om mængder. Og den balance kan være svær at navigere i indtil du har været i hænderne på Tina, hun guider, støtter og presser dig kærligt og finder det allerbedste frem i dig. 😊

Jeg glæder mig til at fortsætte de nye gode vaner på egne ben, og føler mig SÅ klar!
De største anbefalinger til Tina, tak for dig!

28 mars 2022

Réponse de I form med Tina

Jeg kan kun sige ❤️❤️❤️❤️❤️ det varmer så meget at læse og vigtigst af alt ved jeg du fortsætter herfra❤️❤️❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har netop afsluttet et 8 ugers…

Jeg har netop afsluttet et 8 ugers forløb med kost og træning hos Tina, og det kan i den grad anbefales. Jeg har tidligere været på forløb med andre coaches, men forskellen her er, at i stedet for at symptombehandle (hvis man kan kalde det det), så er fokus på at komme bagom og ændre vanerne, der forårsager de ekstra kg og på den måde gøre det til en livsstilsændring. Det synes jeg generelt er et overset aspekt, som ofte resulterer i, at de ekstra kg. kommer tilbage, så snart man er færdig med et forløb. På dette forløb med Tina har jeg fået nogle gode værktøjer til at kigge nysgerrigt på mine vaner, og hvorfor jeg gør, som jeg gør. Herudover har Tina fået vist mig, hvor vigtigt det er at få skabt en struktur og være et skridt foran i forhold til at skabe madro. Jeg er desuden blevet introduceret for en masse spændende opskrifter og nye måder at få inkluderet mere grønt i kosten. Det hele har resulteret i færre kg, færre cm men vigtigst af alt, har jeg fået bæredygtige strategier til at fortsætte min rejse og en tro på, at denne gang bliver det et varigt vægttab og ikke endnu et quick-fix.
Jeg vil varmt anbefale Tina❤️

4 mars 2022

Réponse de I form med Tina

Jeg er så glad og oprigtig så lykkelig på dine vegne Lise ❤️ Du har virkelig arbejdet med dine vaner og præcis været nysgerrig på din adfærd og tanker omkring mad. Og det i sig selv har været en forudsætning for at du har skabt noget holdbart. Jeg ved du fortsætter herfra❤️

De bedste 12 uger jeg har givet mig selv

Jeg afsluttede et 12 ugers kostforløb hos Tina slut januar 2022, og det har været 12 supergode, fantastiske og lærerige uger, hvor jeg har lært mig selv at kende på en helt anden måde, jeg har lært at mærke efter og jeg har fået lækker mættende mad, der både tilfredsstillede smagssans, øjne og maven. Jeg har lært at sætte pris på en madplan, der bliver lagt for en uge ad gangen – DET holder jeg fast i, for det giver ro i hovedet.

Da jeg tog kontakt til Tina, spiste jeg for meget og forkert til måltiderne og jeg snackede stort set hver dag, enten fordi jeg var træt, ked af det eller noget gik mig på.

Mine overordnede mål til forløbet hos Tina var at få et sundt og naturligt forhold til mad, lære at mærke efter og aktivt vælge til/fra af usunde sager, at maden skulle mætte alle sanser, stoppe med overspisning, at få styr på mine madvaner og komme ned på x antal kg. – og alle mine overordnede mål er blevet indfriet og mere til.

Den store gevinst ved forløbet er, at jeg har tabt mig både i kg. og i omfang og jeg taber mig fortsat. Det er samtidig en ren befrielse, at jeg er blevet bedre til at vælge til og fra, mærke efter om jeg virkelig har brug for snold, sult- og mæthedsfornemmelse og at der ikke er noget, der er forbudt, men at det er tilladt at vælge til eller fra (være madsnobbet – fantastisk ord med ny betydning😊).

Fokus på tallene på badevægten er kommet væk, det er ikke altafgørende, at jeg kommer ned på x antal kg., muskler vejer mere end fedt og jeg kan mærke og se, at jeg er blevet mindre i omfang.

Tina har været fantastisk til at sætte sig ind i, hvem jeg er som person, samle op, støtte og skubbe – bestemt men kærligt, i den rigtige retning. Tina har blot været en mail væk, hvis jeg stødte panden mod en mur eller jeg følte det var ved at skride for mig, og har hele forløbet igennem været lynhurtig til at svare.

Det har ikke bare været et kostforløb, men en livsstilsændring og mindset ændring. Jeg kan på det varmeste anbefale Tina, så står du og overvejer et forløb hos Tina, så gå skridtet videre end overvejelsen, det vil du ikke fortryde.

2 mars 2022

Kost og træningsforløb med Tina

Jeg har netop afsluttet et 8 ugers kost- og træningsforløb med Tina. Jeg var meget usikker på, om det gav mening for mig med et forløb, da jeg egentligt altid har været god til at motionere, og samtidigt egentligt vurderet, at min størrelse og kropsbygning ikke egnede sig til et forløb (når jeg nu ikke er overvægtig). Jeg valgte netop et forløb hos Tina, da hun arbejder med alle typer af klienter, og jeg kunne se, at hun kunne skabe resultater selv med kroppe, hvor fedtprocenten i forvejen var lav.
Nu efter de 8 uger, er jeg lykkelig for, at jeg valgte at give mig selv den gave at booke et forløb med Tina. Min krop har ændret sig til den krop, som jeg drømmer om. Jeg føler mig SÅ godt tilpas, min energi er anderledes, min opfattelse af mig selv er ekstrem god, og det aller bedste er næsten, at min fordøjelse er god. Jeg har altid troet, at jeg havde en irriteret tyktarm, men jeg må nok erkende, at jeg bare skal spise sundt og varieret. Tak til Tina for at få ændret min opfattelse af madvaner og styrketræning herunder, hvordan dette skal kombineres, for at man får den krop, som man drømmer om.

2 mars 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Har lige afsluttet et 8 ugers forløb…

Har lige afsluttet et 8 ugers forløb med kost og træningsprogram hos Tina.
Det er noget af det bedste jeg længe har gjort for mig selv. Mit udgangspunkt, var at optimere min kost. Få flere grønsager og mere frugt. Få en bedre fordøjelse, samt mere styrke, samtidig med at holde fedtprocenten nede. Man må sige, at jeg har fået indfriet det hele. Målet ændrede sig dog lidt undervejs, da jeg hurtigt fandt en hel ny frihed og en ro I hovedet, som jeg ikke havde følt længe. Før jeg startede forløbet, talte jeg kalorier og var meget kontrollerende i forhold til vægten. Jeg levede dog forholdsvis sundt, men havde meget ubalance i forhold til fest/sociale arrangementer og hverdag. Igennem forløbet, har jeg fået skabt en balance og er blevet bedre til at vælge til og fra og mærke efter behov, sult og mæthed.
Tina er meget grundig. Hun sætter sig godt ind i hvem du er som person. Bruger god tid på korrespondance og guider og skubber til dig på en fast men kærlig måde, og så laver hun en nogle sindsyg lækre retter, hvor du blevet næret på både syn, sanser og smag. Det er nærmest en fest, hver dag man sætter sig til bordet.
Man fornemmer klart hun er passioneret for det hun laver, og man kan mærke Tina, og er ikke i tvivl om man får den ægte vare.
Jeg kan kun sige til slut. Stop med at overveje et forløb, spring ud i det, gør det. Du vil ikke fortryde.
Jeg kan kun give Tina min varmeste anbefaling.
Hilsen Christina

1 mars 2022

Réponse de I form med Tina

Sikke nogen søde ord. Du har været en FORNØJELSE at arbejde sammen med og du har været åbensindet hele vejen og været klar til at udvikle og se ud i horisonten, og det har virkelig gjort du har flyttet dig SÅ meget, og jeg ved du fortsætter herfra :)

Kæmpe kram!

Noté 5 sur 5 étoiles

Dygtig og nede på jorden

Tina er sindssyg dygtig og nede på jorden!
I mine 8 ugers kostforløb har Tina virkelig givet mig glæden tilbage med madlavning, forberedelse og vaneændring.
Det er et forløb, der har givet mig madro og vigtigst af alt en ro i mig selv. Jeg kan roligt træffe sunde valg for mig og min krop, jeg mærker meget bedre efter og det kan ses på min krop, holdning og på tøjet, der sidder løsere nu.

Tak for dig, Tina! Det har været et vildt forløb og en ændring for livet :-)

25 février 2022

Denne kvinde er fantastisk

Denne kvinde er fantastisk.
Jeg tog kontakt til Tina for 8 ugers siden da jeg følte en meningsløshed i min træning, som jeg ellers altid har holdt af at dyrke.
Jeg skrev derfor en besked til hende på IG og hun lurede lynhurtigt at der var brug for mere end bare et træningsprogram.
Og hun havde helt ret!
Jeg var generelt modløs i både min hverdag, kost og træning.
Jeg over og underspiste, havde for store forventninger til mig selv som jeg senere hen straffede mig selv for i form af timevis af træning og sult på ugebacis, hvis jeg ikke kunne leve op til de enormt høje barre jeg havde sat.
Jeg havde brug for at smide alt kontrollen omkring mad og træning og lade en anden tage over.
Tina og jeg fik os en samtale over telefonen og vi blev enige om et trænings og kost forløb over de næste 8 uger.

Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har gjort noget så godt for mig selv!
Det er ikke bare en masse planer du skal følge, men en livsstilsændring som du gradvist lære at mestre med den bedste coach ved din side.
Hun er en person som man altid kan regne med. Der bliver taget hånd om en fra start af og hun svare ALTID på samme dag. Hvis man virkelig vil det, kan der ske mirakler💫
Udover at jeg har fået en balance med min kost og træning, har jeg også fundet årsagen til mit tidligere spiseforstyrrende adfærd og det i sig selv er en gave for det var der modløshenden startede og det er det jeg kan arbejde på nu.
Den bevidsthed fandt jeg kun ved Tinas hjælp. Hun "tvinger" en til at mærke sig selv både fysisk og mentalt, og da et af mine problemer var overspisninger måtte jeg mærke efter mentalt hvad der opstod af følelser, når jeg ikke bare kunne tømme køleskabet en fredag aften;-)

Du får et bredt hæfte med måltider lige fra morgenmad, mellemmåltider og frokost/aftensmad med alt hvad du har brug for. Der er frit slag så du selv kan navigere i hvilke råvare du bedst kan lide og et hav af lækre alternativer lige fra den klassiske pizza til tarteletter.

Selvom mit 8 ugers forløb nu er slut har jeg ikke følt sådan en ro i min krop og sind før.
Det er ikke sidste gang jeg skal arbejde med Tina, jeg er nemlig også blevet så glad for mine træninger nu at hun kommer til at forsyne mig med nye træningsplaner.

Tina er et unikum.
Hvis du vil give dig selv den bedste gave i form af en ny og bedre livsstil er det klart hende jeg vil anbefale.

6 décembre 2021

Réponse de I form med Tina

Puh.. Jeg er rørt og ved næsten ikke hvor jeg skal starte❤️ Du ved hvad jeg har sagt til dig og jeg mener hvert et ord. Din rejse som først lige er startet er SÅ livsbekræftende og dine ord og oplevelse er lige præcis årsagen til hvorfor jeg ELSKER mit arbejde. Men du skal også virkelig anerkende dig selv, for uden din åbenhed havde du ikke rykket dig så meget på alle fronter. Du afgav kontrollen og stille og roligt fik du “hul på bylden”. Du er en kæmpe inspiration for rigtig mange kvinder! Du er et levende bevis på at man virkelig kan ændre platform hvis man også er åben for forandring og arbejde med sig selv❤️ Jeg glæder mig fortsat til at følge din rejse og jeg ved at den mentale styrke du har oparbejdet virkelig vil rykke dig endnu længere❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Wauw sikke et kanon 8 ugers kost og…

Wauw sikke et kanon 8 ugers kost og trænings forløb jeg har været igennem, hos den fantastiske coach Tina Madsen! Efter 2 graviditeter og for megen usund kost, fik Tina mig til at se mad på en helt anden måde. Bedre valg, nye rutiner og en masse sund og nærende mad! Min krop og pengepung er yderst glade. De bedste penge jeg har givet ud! Tina Madsen er en coach der står inde for sit arbejde, og for sine klienter. Hun tager dig ind under sine vinger og svigter ikke (som mange andre coaches kan have tildens til). Man får virkelig noget for sine penge her! Kæmpe anbefaling til denne fantastiske kvinde! Og tak for hjælpen, har fortrudt jeg ikke kom noget før, men blev blind sitet af hurtige løsninger, hos andre hvor resultatet blev en fiasko frem for succes.
Så kæmpe skud ud til denne kvinde som fortjener 5 stjerner!

18 octobre 2021

Réponse de I form med Tina

Sikke en fantastisk anmeldelse :) Du har været en sand fornøjelse at arbejde sammen med og du har rykket dig så meget og dine helt fantastiske søde ord betyder så meget for mig. Jeg ved du fortsætter herfra og du ved du altid kan skrive :)

Spring ud i det!

Jeg har lige afsluttet et 8 ugers kostforløb hos Tina. Jeg har før været ved andre onlinecoaches, der desværre benyttede sig af lenus kostplaner og hvor maden slet ikke gav mening. Samtidig skulle alt måles og vejes til den mindste detalje.
Det slipper man for her!
Ikke nok med at Tina selv står for alle sine opskrifter, så er de lækre og fyldt med grøntsager og farver! Du måler oftest med håndfulde (undtagen kød og kalorietætte madvarer) og man føler ikke at der bruges flere timer på afmåling af mad. ALT kan købes I alm dagligvarebutikker, og Tina sørger også for man mindsker madspild og tid ved at man laver flere portioner af gangen.
Jeg havde brug for en coach der kunne arbejde med mit mindset, og det har Tina gjort. Hun sætter sig ind i ens historie, og giver et kærligt men bestemt spark når man har brug for det. Det er KUN Tina du har kontakt med og ikke et 'team'. Derfor kan du selvfølgelig heller ikke skrive 24/7, men indenfor nogle bestemte tider i hverdagen. Det synes jeg er skønt, for det betyder at der sidder et menneske bag som også har et liv :-).
Man får et knap 100 siders langt dokument i alt med opskrifter, sundere desserter, samt en masse gyldne år der er skrevet til DIG. Her er der virkelig nogle gode råd, til hvordan man bedst muligt kan ændre sin tankegang og tendens til overspisning.
Jeg er mor til tre og har en travl hverdag, og det har der været fuld forståelse for. Tina har både modtaget mails der var glade, men også mails hvor jeg har overspist eller været trist og det er blevet taget så godt imod. Hver gang jeg har skrevet noget lignede 'det jeg må spise' eller 'jeg har spist usundt' har svaret tilbage været 'husk nu, at du må spise alt og hvad er det du mener er usundt?'. Den sætning sidder i mig for ja der er hverken sundt eller usundt. Der er plads til alt med måde og med den rette tankegang.
Nogle andre sætninger jeg tager med videre er 'der er mad igen imorgen' og 'vær madsnobbet'.
Jeg er ikke i tvivl om hvor jeg vil henvende mig, hvis jeg igen får brug for hjælp og jeg kan kun anbefale Tina til alle, der ligesom mig har brug for at arbejde med mindsettet, og ikke brug for en coach der skælder ud hvis man 'kun' har smidt 500 gram på en uge.

11 octobre 2021

Réponse de I form med Tina

Wauw!! Jeg er virkelig rørt louise! Puha.. Den her går rent ind fordi du virkelig fremhæver at vi har haft en så ligeværdigt samarbejde med fuld forståelse begge veje og det nemlig KUN er mig du har haft dialog med. Det varmer rigtig meget at du har mærket det hele vejen igennem og at jeg har været med til at sætte tanker bag dine ord og handlinger. Jeg er så vanvittig stolt af dig, og det har ikke kun været en fest, men du har hele tiden taget de erfaringer til dig og nu står du altså her med så meget mere madro og kontakt til dig selv, og derfor ved jeg du fortsætter din rejse herfra. Og som jeg skrev så er du altid velkommen til at skrive hvis du skulle få brug for det❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Tina kan noget helt særligt

Tina kan noget, ikke ret mange kan. Ikke nok med at hun kan skabe resultater her og nu både med krop og sind. Så virker det også på den lange bane. Den gejst ved træning og den madglæde til det sunde køkke man mærker fra Tina smitter i den grad af.
Jeg havde et 8 ugers kost og trænings forløb hos Tina i november 2020 til januar 2021. Hun var der hele vejen, til både lige at give et skub og til at afklare. Hun kører en anerkendende og positiv tilgang så man virkelig føler sig forstået og hørt. Og så får man bare rigtig meget ros og en ærlig mening når det er påkrævet😉.
Jeg er den dag idag stadig vild med at jeg kan grave min kostplan frem, når hverdagen bliver en anelse for hektisk med 3 børn, studie, lektier og træning. Ikke nok med at det er hurtigt at lave, så smager det fantastisk, og så er det børnevenligt. Træningsprogammet kører også bare derudaf stadigvæk, og intensiveres løbende. Jeg kan både se og mærke at jeg bliver stærkere og at jeg fortsat stille og roligt taber fedtmasse.

Jeg har anbefalet flere både at følge Tina og melde sig til et kost og træningsforløb. For som sagt Tina kan noget ikke ret mange kan!!

1 septembre 2021

Réponse de I form med Tina

Wauw!! :) Den anmeldelse varmede virkelig :) Jeg er så glad for du skriver du har kunne mærke mig og især har følt dig hørt og forstået, for det betyder alt for samarbejdet. Jeg kan virkelig høre hvordan det hele har videreudviklet sig for dig endnu mere og hvordan du også på træningsfronten virkelig rykker dig :)

1000 tak for at give mig et indblik i din forsat imponerende rejse og tak for de søde ord :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Stor og varm anbefaling herfra 🙏🏼

Jeg valgte i starten af året at kontakte Tina til et 8 ugers kostforløb og dette er en den bedste beslutning jeg har gjort! Jeg døjede med, ikke at have overblik over mit madindtag, træthed, manglende overskud og dårligt selvværd. Tina har guidet mig, kickstartet min tro på mig selv og hvad jeg kan opnå - og givet mig nogle redskaber, som jeg bruger på livet løs stadig. Hun er nærværende på trods af at det hele foregår på mail og man kan mærke, at hun bruger tid på at sætte sig ind i det enkelte menneske.
Hos Tina handler det ikke om at spise restriktivt, men lære sin krop og mad at kende, mentalt såsom fysisk og finde madro. Jeg spiser hvad jeg har lyst til, intet er forbudt. Jeg har lært at mærke efter.
Jeg har altid været skeptisk overfor personlige trænere og online coaches, men jeg er lykkelig over, at jeg turde tage springet hos Tina 🙏🏼

26 août 2021

Wauw Amanda :)
Sikke en anmeldelse og hvor betyder det helt ekstremt meget!!! :) Jeg er SÅ glad på dine vegne. Da jeg så dit billede i dag blev jeg så lykkelig fordi du virkelig har fundet din vej, og det gjorde vi sammen. Det betyder meget du har kunne mærke mit engagement og nærvær for det er det jeg ligger allerstørst vægt på, så 1000 tak for dine søde ord. Og jeg er sikker på at folk det læser med kan bruge det til noget - måske få den ekstra tro på de kan som dig :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan 100% stå inde for at anbefale…

Jeg kan 100% stå inde for at anbefale Iformmedtina! Tina har gjort en kæmpe forskel for mig, som jeg vil være evig taknemmelig for.

Inden mit kostforløb hos Tina, havde jeg født 2 måneder forinden. I graviditeten havde jeg været stort set kun sengeliggende. Der var blevet opbygget dårlige vaner og usunde valg uden nogen form for fysisk aktivitet. Dette forsætte hurtigt efter fødslen. Men med et forløb hos Tina, fik jeg lynhurtigt vendt rundt på dette.
Kiloene og centimeterne raslede hurtigt af mig, men bedst af alt er, at jeg har fået en kæmpe inspiration til lækker sundt mad, som er nemt og overskueligt. Derudover har jeg fået opbygget bedre vaner med struktur og forberedelse omkring mine måltider.

Jeg har dårlige erfaringer fra andre slankekure og kostplaner, men et forløb hos Tina skiller sig i den grad ud, og man bliver kun positivt overrasket! Maden er lækker og inspirerende, og ALLE kan være med - det er ikke bare kylling og broccoli, men mad man ikke kører surt i! Og der er desuden tænk over indkøb og madspild, hvilket et kæmpe plus, at man ikke selv skal stå og regne ud!
Derudover tilbyder Tina midtvejs- og slutevaluering, og en tilgængelig mailkorrespondance løbende. Hos Tina føler mig sig set og hørt, og man er ikke bare et nummer i rækken!

Tina får min største anbefaling, og det er alle pengene værd og mere til!

12 août 2021

Réponse de I form med Tina

Det betyder så meget det du skriver❤️ Og jeg kan ikke sige nok gange hvor sej du er! Kæmpe inspiration for mange kvinder derude, især dem der lige har født ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

i den rigtige retning igen.

Helt klart 5 stjerner fra mig.
Tina har givet mig det skub der skal til for at jeg har kunne vende min tankegang, ikke kun omkring min mad eller træning men ligeledes min min tro på mig selv og hvordan jeg skal se mig selv, at jeg nu kan sige nej til ting jeg før ikke har kunne, vækket min selvtillid igen.
Selvom jeg er en pige midt i 40`erne med familie en overgangsalder på vej, har Tina stadig kunne vende mig i den rigtige retning , den retning som jeg faktisk var ved at opgive, da jeg brugte alder, rygestop m.m som undskyldning. Jeg vil give min største anbefalinger herfra.

10 août 2021

Réponse de I form med Tina

Jeg bliver så rørt❤️❤️ Du er et sand levende bevis på at det aldrig er for sent at få troen på sig selv og lykkedes med de mål man har. Du har virkelig ændret kurs og vigtigst af alt fået skabt noget der er holdbart for DIG camilla. Jeg er så glad på dine vegne og ved du fortsætter herfra❤️

Stor anbefaling af 8 ugers kostforløb

Hold nu op en rejse jeg har været på med Tina, og som jeg ikke er sikker på var lykkedes uden hende!
Jeg sad fast i dårlige vaner, hadede at lave mad, elskede lette valg, forberedte mig aldrig og forbandt hygge med mad og snacks, og det i massevis.
Endelig fandt jeg modet til at kontakte Tina, og jeg følte mig hørt og forstået fra starten. Tina kan være "hård" fordi hun er helt ærlig, men for mig på den mest respektfulde måde, hvor jeg virkelig følte hun så og forstod mig. Jeg følte kostplanen var lavet til mig, og har fået så meget lækker inspiration med mig.
Jeg har haft mange problemer med at ikke selv at kunne se fysiske fremskridt, men endte med vægttab på Ca. 5 kg og 26 cm. Og når jeg selv var nede, kunne Tina' billeder af mine fremskridt lige få mig til at få øje på det.
Vigtigst er dog den kæmpe forandring jeg har mærket fysisk i min krop, mere energi og overskud. Samt at jeg har fået øjnene op for hvor dejlig lidt forberedelse hver uge af indkøb og forberedelse af maden kan give mig lyst til at lave maden og fokusere på det gode valg.
Det videste for mig har dog været at blive opmærksom på min sultfølelse, og vigtigst mætheds, hvordan det faktisk føles at være mæt.
Jeg har lige afsluttet forløb og glæder mig til at arbejde videre med alle de gode råd og vaner Tina har hjulpet mig til!

14 juin 2021

Réponse de I form med Tina

Jeg bliver så rørt!:) Dine ord her rører mig virkelig dybt og er grunden til jeg ELSKER mit arbejde. Ik er arbejde men en givende gave :) Du har været åben lige fra start. Vi har samarbejdet. Udviklet og lært sammen. Du har vokset dig så stærk - ja også i modgang. Din selvtillid er vokset Nina og det er så dejligt at mærke :) jeg ved du fortsætter herfra! Og du er altid velkommen til at holde mig opdraget om nogen måneder! Du er en sand inspiration for mange. Det skal du lige huske :)

Kæmpe virtuel kram :)

Noté 4 sur 5 étoiles

Otte kilo lettere på otte uger og nye vaner

Jeg har været i et otte ugers forløb hos Tina med fokus på kosten. Jeg er blevet otte kilo lettere og har tabt 29 cm. Det siger jo det hele. Og det er altså kun på kosten og så daglige gåture. Helt vildt! Imens er jeg blevet klog på portioner, nye opskrifter og at det ikke behøver at være besværligt. Det har krævet forberedelse og rygrad, men det har slet ikke været uoverskueligt eller svært at være igennem. Ingen specialvarer eller fastedage. Jeg fik masser af mad! Tina leverede nærmest et kompendium til mig med “forord” og en masse dejlige opskrifter, som kunne føre mig igennem ugerne. Jeg er nu i uge 10 - anden uge på egen hånd - og vanerne fortsætter, fordi det bare giver mening for mig.
Det eneste jeg savnede var en snak/evaluering i telefonen/Zoom, for det kan godt være besværligt og overfladisk kun på skrift, især når man som klient i starten skal fortælle en masse om sig selv og sine spisevaner.
Tina giver dig rene ord for pengene. Hun støtter dig, men hun er også ærlig, og det er vigtigt i sådan en proces, synes jeg.

3 mai 2021

Réponse de I form med Tina

Du er så sej christina! :) Jeg er så glad for alt det du har lært, og den udvikling du har været igennem er imponerende! Både den fysiske men i den grad også den mentale. Som jeg skrev har du al god grund til at være stolt af dig selv :)
Rigtig fin ide med zoom. Det kan være jeg skal tilbyde det som en ekstra mulighed fremover :)

Rigtig god vind fremover :)

Noté 5 sur 5 étoiles

8 ugers kost og træningsforløb (…

8 ugers kost og træningsforløb ( resultat = 8,7 kg lettere, 36,5 cm mindre)

At tage det valg, at købe mig til råd og vejledning/støtte hos Tina, har været et fantastisk inspirerende, og godt forløb
At blive mødt uden fordømmende blikke/ ord, men med en hjælpsomhed, positiv ånd og med den forståelse, jeg har haft brug for - for at finde en kurs i livet ift kost og træning, der gerne skulle være langsigtet og ikke "bare" noget der skal overstås :-)

Jeg indsendte diverse data - og ventede i spænding. Modtog "min bibel" - et skrevet værk personligt til mig.
Den indeholdte en del generelle betragtninger om kroppen, træning, kost - men mest personligt skrevet til mig - helt tydeligt havde Tina læst og forstået de udfordringer jeg stod i - og jeg følte mig hørt og forstået fra første "møde".
Jeg valgte at printe både de skreven ord, men også kost og træningsplanen - lavede en mappe, satte mig ind i hvad Tina forventede af mig ift evalueringer - handlede ud fra kostplanen og de råd jeg havde fået....og så gik jeg i gang.

Fra aller første dag var forskellen for mig, meget tydelig....mit liv havde med et ændret sig.
Den evige sult jeg længe havde følt, var med et slag væk, og jeg var fortrøstningsfuld.
De 8 uger gik - med få nedture, men allerflest opture.- Dog for mig med en følelse af succes og stolthed :-)

Jeg har løbende skrevet med Tina og fået råd - mine evalueringer er blevet taget meget alvorligt, og jeg har på intet tidspunkt følt mig alene.

efter mit forløb på 8 uger - er jeg nu mere end klar til at stå på egne ben - vil dog stadig anvende “ mine” retter/ råd ift sammensætning- og anvende de lækre opskrifter der findes på Tinas App ( kan købes for et mindre engangsbeløb...og er helt igennem ikke til at undvære)

At have taget et aktivt valg , at vælge "Iformmedtina" og hendes viden til
Har givet mit liv, på det helt rigtige tidspunkt , kvalitet - overskud - glæde og ro- at følge Tina er inspirerende , livsbekræftende
❤️❤️❤️

Tak ❤️

3 mai 2021

Réponse de I form med Tina

❤️❤️❤️ Anne Mette altså.. Sikke en dyb, altsigende, ærlig, betydningsfuld og virkelig fantastisk anmeldelse at få. Du sætter så gode ord på det hele. Din rejse og den måde vi sammen har arbejdet på. Det betyder ubeskriveligt meget for mig at DU er kommet dertil i dag hvor du er. Vi har gjort det sammen. Sparede. Udviklet og lært. Som jeg skrev kan du være mere end stolt af dig selv🥰 Du ved jeg er. Jeg ved også du herfra fortsætter din rejse. Jeg er slet ikke i tvivl⭐️ 1000 tak for en meget givende forløb (for os begge).

Dejligt forløb!

Mit forløb med Tina var været super spændende og godt. Det er første gang, at jeg prøver et kost-og/eller træningsforløb. Og jeg har bestemt ikke fortrudt det! Tina har ikke kun hjulpet mig med at tabe mig, men hun har givet mig et korrekt mindset, en drive og en spand af variationer, som gør at jeg både glæder mig til at udfolde mine egne evner kostmæssigt, men også glæder mig til at komme tilbage til et fitness center! Tina giver først en rimelig struktureret plan, giver plads til at prøve det af og så retter den efter ved første evaluering. Efterfølgende prøver man lidt selv (dog med en masse hjælp fra alle de opskrifter hun giver), så man selv kan viderebygge efter endt forløb. Gennem forløbet er hun ærlig, positiv og motiverende!
Jeg er kæmpe fan og jeg har kun gode ord at sige om forløbet og Tina! Tak for de sidste 8 uger, de har været en sand fornøjelse :)

29 mars 2021

Réponse de I form med Tina

Årh Julie! :) 1000 tak for de varmende ord! Det betyder så meget at du har haft en succesoplevelse med det hele, men med dit mindset, gåpåmod og vilje til forandring var succes for dig den eneste mulighed! Du har været så åben for nye forandringer og taget imod det hele med et nysgerrigt sind og du har flyttet bjerge :) Jeg er slet ikke i tvivl om at du fortsætter den gode sti du har lagt foran dig.

1000 tak for denne gang :)

Engegeret, motiverende og inspirerende

Engegeret, motiverende og inspirerende. Det er førstehånds indtrykket du får når du møder/snakker med Tina.
I løbet af 8 uger får hun dig til at reflektere over dine madvaner på en helt ny måde, som bare giver mening. Hun får det, at lave sine madvaner om, til at føles let med hendes mange gode redskaber. Gennem hele forløbet følger hun dig og er klar med råd, hvis man løber ind i en svær situation. Hun får dig til at føle tryg hele vejen igennem også når de 8 uger er gået.
Jeg har aldrig mødt en som formår at skabe så meget madro, på relavtiv kort tid.
Jeg er hende evig taknemlig og kan klart anbefale hende alle. Ligegyldigt om målet er at tabe sig, tage på, blive stærkere eller få mere madro.

29 mars 2021

Réponse de I form med Tina

Det her er kun begyndelsen på sin rejse Anne :) 1000 tak for de meget søde ord - Det sætter jeg stor pris på. Men du skal bestemt rose dig selv hvor din tilgang, vilje og lyst til at lære og udvikle. Jeg glæder mig til fortsat at følge dig, for jeg ved det her fortsætter i det helt rigtige spor for dig :)

Kæmpe virtuel highfive!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus