Lisez les avis des autres
Kæmpe anbefaling herfra! Tina er super sød og dygtig. Hun vejleder og skriver nemme og overskuelige planer. Hun er altid kun en mail væk og svarer hurtigt. Ikke nok med at hendes planer giver en bed... Voir plus
L'entreprise a répondu
Trænger du til struktur på mad, kalorier og træning? Så tag fat i Tina 😊 5 store stjerner herfra. Lækre opskrifter som hele familien kan spise. Fedt træningsprogram. 110% ærlig sparring underv... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Ønsker du et vægttab? Ønsker du at tone dine muskler? Mangler du inspiration/råd til sund og energirig mad? Udebliver de ønskede resultater selvom du dagligt motionerer? Har du svært ved at finde motivation, selvom du inderligt ønsker at komme igang me...
Coordonnées de contact
Trøjborgvej 62, 8000, Aarhus N, Danemark
- iformmedtina.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
En lærerig og motiverende rejse med Tina som coach
For 6 måneder siden afsluttede jeg mit kost- og træningsforløb hos Tina, og jeg sidder stadig tilbage med værdifulde værktøjer, der hjælper mig i hverdagen. Forløbet gav mig både indsigt i træning, en bedre forståelse for min krop og mæthed, samt konkrete strategier til at håndtere kosten.
Jeg havde tidligere prøvet et forløb hos en diætist uden held, men denne gang har jeg – trods personlige udfordringer – formået at holde vægten. Selvom målet var yderligere vægttab, er jeg stolt af at have fastholdt mit resultat, takket være Tinas råd og støtte.
Høj kvalitet og struktur:
Både trænings- og kostplanen var gennemarbejdede, overskuelige og inspirerende. Fra starten modtog jeg en udførlig mail med forventningsafstemning, hvor alt var beskrevet klart og tydeligt. Jeg opnåede et vægttab på 5,4 kg og 28,8 cm på 12 uger og nåede mit mål om at stå skarpt til min dimission. Når jeg ser tilbage, ser jeg en glad og selvsikker person, der havde kontrol over sit liv. Alt i alt følte jeg virkelig, at jeg fik værdi for pengene. Det var en investering, der gav mening og passede godt til mit budget.
Forslag til forbedringer:
Den omfattende PDF med råd og opskrifter var lærerig, men overvældende i starten. En digital løsning, fx en app eller hjemmeside, kunne gøre materialet mere tilgængeligt og struktureret. Det ville gøre det lettere at få adgang til de gode råd løbende og gøre opskrifterne mere overskuelige, for eksempel med en uge-for-uge struktur og en tjekliste.
Derudover kunne et introduktions- og afslutningsmøde via Zoom eller Teams skabe en stærkere personlig forbindelse og øge trygheden gennem forløbet.
Klar til fremtiden:
Tina har givet mig ikke kun kortsigtede resultater, men også redskaber til at fortsætte på egen hånd.
Tak for et motiverende og lærerigt forløb, Tina! Hvis man går og overvejer at starte et forløb her, så er det en klar anbefaling.
Super godt kostforløb hos Tina
Super godt kostforløb hos Tina!
Har haft 8 uger med hende og det har været en kæmpe hjælp. Både fantastiske lækre opskrifter der åbner ens verden helt vildt! En dejlig ro i maven hvad man gør når man skal ud og spise uden at gå på kompromis med at at komme i overskud på kcal kontoen. Super fedt 👌
Lige den hjælp jeg havde brug for!
Jeg har været i et 12 ugers kostforløb hos Tina. Det har været lige det jeg havde brug for til at igangsætte mit vægttab og blive skarp på de valg jeg tager og de prioriteringer jeg laver i hverdagen.
Tina bidrager med gode og næringsrige madopskrifter og mindst lige så vigtigt, med et fokus på økonomi og madspild, som gør, at man ikke føler man skal ud og købe ind hver dag og gør det at lave mad simpelt. Jeg elsker nu at lave mad og Tinas fokus på forberedelse og nemhed gør det overkommeligt at fastholde.
Tina har været den der sten i skoen, der har fået mig til at reflektere over mine valg og hvad og hvordan jeg kan ændre uhensigtsmæssige vaner så jeg bedre kan fastholde mine mål.
Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Tina 💪🙌
Hvis jeg skal være helt ærlig
Hvis jeg skal være helt ærlig ville jeg ønske jeg havde købt en bog med gode opskrifter og øvelser. Der er tilsendt meget tekst og opskrifter skrevet ud i et køre uden billeder. Der er utrolig meget tekst. Fik at vide hvis der var noget jeg var i tvivl om kunne jeg Google det.
Jeg har netop afsluttet et 12-ugers…
Jeg har netop afsluttet et 12-ugers kostforløb hos Tina. Jeg har været på den fedeste rejse med kostplan, lækre opskrifter, råd og feedback fra Tina. Jeg har med Tinas hjælp fået struktur på måltiderne, planlægning og forberedelse 👍 Og ikke mindst et vægttab 💪 Tina har været tydelig og direkte, opmuntret, vejledt og støttet med sine konstruktive tilbagemeldinger 👏👏👏
Jeg har været meget tilfreds ☺️
Jeg har været på et fantastisk 8 ugers…
Jeg har været på et fantastisk 8 ugers forløb hos Tina, og sikke en oplevelse.
Mit mål var at få mere energi og blive stærkere. Begge dele, og mere til, er jeg kommet i mål med, ved hjælp af Tinas yderst profesionelle hjælp. Med det lækreste, og mættende mad, en god og effektiv træningsplan, samt online tilstedeværelse når der var brug for det.
Jeg kan kun anbefale dig Tina, du er guld vær 💝
Man har Tina med HELE vejen
Man har Tina med HELE vejen. Dels tages der udgangspunkt i de udfordringer man står overfor og de ønsker man har og udefra det laver Tina en realistisk plan. Hun forholder sig til klientens virkelighed, uden at gå på kompromis med hvad der virker. Man føler sig tryg ved hendes ærlige og kærlige åbenhed, hvilket gør at man også udfordrer og udvikler sig selv. De bedste anbefalinger herfra 🌸
Jeg har haft et 12 ugers kost og…
Jeg har haft et 12 ugers kost og træningsforløb med Tina.
Det har været 12 uger med stor udvikling fra min side. Tina er virkelig god til at spore sig ind på dine udfordringer og hjælper dig i mål med dårlige mønstre og udfordrer dig på dine dårlige vaner.
Jeg har fået så meget ud af de 12 uger der er gået og dette er en eventyr der kun lige er begyndt. Prisen er virkelig overkommelig og de bedste penge jeg har brugt i lang tid.
Jeg vil anbefale Tina til alle dem der har brug for et sidste spark i numsen - fordi det er hun god til ❤️
+ Lækrer opskrifter i spandevis
+ Godt sammensat træningsprogram
Kæmpe anbefaling herfra <3 <3 <3
Kæmpe anbefaling herfra <3 <3 <3
Jeg hoppede lidt impulsivt med på et 8 ugers forløb med Tina her hen over sommeren. Dog på ingen måde mindre motiveret af at det var impulsivt, for jeg havde besluttet det skulle være - og hvor har det dog bare været FANTASTISK!! Tina har virkelig hjulpet mig med at få knækket nødden omkring kosten - at få forståelsen for sammensætning af madvarer, mængder osv. Opskrifterne er virkelig lækre og mættende - noget man gider, og ikke noget man bare "holder ud" i en periode! Jeg har virkelig været glad for mit forløb, og kan kun varmt anbefale det til andre.
Fedt forløb
Jeg blev betaget af Tinas fantastiske opslag på diverse sociale medier omkring lækre måltider og hendes forløb. Så jeg skrev til hende, på trods af, at jeg gik en tid i møde med en hulens masser sociale arrangementer. Men det var så bevidst, da det også er en del af ens liv 🤗 og det har Tina hjulpet mig med at agere i. Samtidig med at jeg har fået opbygget meget mere muskelmasse, mit løb er også forbedret og så har jeg og gør stadig, spiser en masse lækkert mad 😋😋😋 5 🌟 herfra, Tina kan hjælpe dig💪🏿💪🏿
Tina er ærlig og klog
Tina er ærlig og klog. Hun ved hvad hun arbejder med. Tina er en coach og personligtræner som ser en og spotter de vaner, som skal ændres. Jeg var i tvivl om mange ting inden jeg startede ved Tina og det er jeg stadig, men Tina styrkede mig mentalt til at stå op for det jeg gerne vil for mig selv.
♥️
Ærlig, kærlig og imponerende dygtig.
For et halvt år siden afsluttede jeg et 12-ugers kost- og træningsforløb hos Tina. Det var hårdt undervejs og gamle vaner og tænkning fyldte rigtig meget. Undervejs støttede, heppede og udfordrede Tina mig til at ændre mit mindset. Via mailkorrespondance, som var min fortrukne kommunikation, stillede Tina spørgsmål til refleksion, således at det var mig selv som undervejs kom frem til forståelsen og udførelsen af disse ændringer i mindsettet. Havde jeg behov for at kommunikere med Tina mellem de ugentlige opfølgninger, skrev jeg blot til hende og inden for meget kort tid kom der svar retur. Det var alt fra frustrationer, følelsen af nederlag, tilretning af madopskrifter eller blot når jeg ville dele madbilleder eller en god oplevelse. Tina var der lige med det samme! For Tina er det vigtigt at man selvstændigt opnår en forståelse for sine handlinger, for på den måde selv at være i stand til aktivt at kunne gå ind og ændre det der ikke fungere. Jeg vil næsten vove at kalde forløbet en form for mini uddannelse. Det er ikke et quickfix med Tina. Det er for livet. Tina er som coach ærlig, enormt professionel og imponerende dygtig til sit fag, og med en tilgang som er omfavnende, som en varm blød dyne på de koldeste grå vinterdage.
Her efter et halvt år, holder mit ændrede mindset stadig og min hverdag er ikke en kamp med kiloene, den dårlige samvittighed og en konstant prioritering af hvad jeg kan/må/bør/bør ikke spise. Mit liv er ændret takket værd hårdt arbejde fra mig selv, men med en kæmpe støtte fra Tina. Jeg vil give mine allervarmeste anbefalinger til Tina!
Livsændrende læring og kæmpe succes
Efter 12 ugers forløb med, Iformmedtina.dk, har jeg oplevet en ændring for livet omkring kost, planlægning og træning. Tina knækkede den kode, som jeg troede var umulig, og som jeg kan se, at hun har gjort for så mange andre.
Hun er en kæmpe støtte, ekstremt dedikeret og hun ved hvordan du opnår dine mål, hvad angår kost og træning. Og med stor succes!
Tina får 5 ud af 5 stjerner, havde der været flere, havde hun også fået dem⭐️. Du vil ikke fortryde et forløb med Tina, jeg er kæmpe fan 🌸⭐️❤️
Tina gjorde det umulige muligt for mig!
Jeg har netop afsluttet et 12-ugers kostforløb med Tina, og det har været en utrolig rejse. Tina har været en uundværlig støtte og vejleder gennem hele processen, og jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget hun har betydet for mig.
Tina har givet mig værktøjerne til at finde balance i min hverdag, og hun har hjulpet mig med at opnå resultater, jeg aldrig havde troet var mulige. Hun har ikke kun hjulpet mig med min kost, men også med at ændre min mentale tilgang til sundhed og velvære.
Tina har lært mig, at det er de langsigtede vaner, der betyder noget, og ikke de enkelte måltider. Jeg kan nu nyde maden og samværet uden at bekymre mig, og det er en stor sejr for mig.
Jeg har også oplevet betydelige forbedringer i mine træningspræstationer. Dette er resultater, jeg er meget stolt af, og som jeg ikke kunne have opnået uden Tinas vejledning.
Hvad der virkelig skiller Tina ud, er hendes utrolige dedikation til hendes klienter. Hun er altid hurtig til at svare på spørgsmål og tager sig god tid til at give personlig feedback og støtte. Hendes empati og engagement har været en stor kilde til motivation og selvtillid for mig.
Tina er utrolig dygtig, empatisk og motiverende. Hun har givet mig selvtillid og værktøjer til at fortsætte denne rejse på egen hånd. Hvis jeg nogensinde har brug for ekstra støtte i fremtiden, vil jeg uden tvivl vende tilbage til Tina.
Tina, du har gjort en kæmpe forskel i mit liv, og jeg er dig evigt taknemmelig. Tak for alt, hvad du har gjort for mig. Du har hjulpet mig til at finde mit nye jeg, og jeg ser frem til at fortsætte med de gode vaner, du har lært mig.
TAK er kun et fattigt ord! ❤️
Et kost- og træningsforløb i særklasse
For første gang er mit nytårsforudsæt gået i opfyldelse, det sidste jeg tænkte 31/12-23 hvis jeg havde et forudsæt for 2024 var det et forløb hos Iformmedtina, så da muligheden kom i midt januar skrev jeg til Tina. Der gik ikke lang tid før vi fik forventningsafstemt , og jeg var ikke et sekund i tvivl om at Tina var den perfekte coach for mig.
Jeg vil af med min yoyovægt, og derfor var et kost- og træningsforløb hos Tina, det perfekte. Virtuelt er jeg blevet holdt i hånden, heppet på og fået den den perfekte sparring af Tina.
Hvorfor er Tina en coach i særklasse, som hun i mine øjne er. Først og fremmest er hun empatisk på en måde, der har fået mig til at føle mig som den vigtigste klient til trods for jeg langt fra er hendes eneste klient.
Ingen fokus på kalorietælling, i stedet madforståelse omkring mængder og sammensætning, og ikke mindst et opskriftsindeks som er vanvittig lækkert at gå til og ikke mindst nyde.
Et hjemme træningsprogram, der virker og er overskueligt samt ikke mindst hårdt, her har hun rykket mine grænser til det maksimale indenfor træning.
Hun holder, hvad hun lover, hun kommer hele vejen rundt, og hvis man som jeg rækker ud efter hende, hvilket jeg ofte har gjort, så er hun der ALTID med et hurtigt konstruktivt svar. Jeg vil for altid have en lille del af Tina med mig i min hverdag på indkøb, under madlavning og til træning. Så hvis du er et sted i livet, hvor du er blevet træt af at blive ved med at prøve og prøve en livsstilsændring og aldrig kommet helt i mål, så kan jeg på det varmeste anbefale dig at gribe ud efter Iformmedtina - hun er intet mindre end verdensklasse.
En livsstilsændring der er holdbar.
Min oplevelse er at Tina ved hvad hun har med at gøre. Hun er dygtig til at sammensætte kostplan og træningsplan så det passer til det der er dit mål.
Jeg har været i et 8 ugers forløb (træning og kost) og jeg er nået meget tættere mit mål på de 8 uger end jeg har gjort i de 2 år inden, hvor jeg selv baksede rundt med det. Der er blevet ændret vaner og jeg har også lært at planlægge, forberede, om kalorier og forholdet mellem fedt, protein og kulhydrater og har fået en masse dejlige sunde opskrifter som er nemme at lave. Aldrig havde jeg troet at det kunne smage så godt med en masse grøntsager, ja selv manden herhjemme er blevet vild med det.
Synes jeg har fået langt mere for pengene end jeg havde regnet med :-)
En realistisk livsstilsændring
Tak er kun et fattigt ord!
Et forløb hos Tina, er ikke bare et quick fix, men et forløb, der virkelig kan rykke dig, give et vedvarende resultat og hvor man lærer at stå på egne ben igennem forløbet. Hendes tilgang til tingene er realistisk, hun er ærlig og nærværende og så er hun god til at udfordre på en kærlig måde, så man har lyst til at blive endnu bedre. For mig har et forløb hos Tina hjulpet til en enorm selvindsigt, inspiration til en mere struktureret hverdag og lært mig at mærke efter og prioritere i min hverdag. Det mentale overskud og ro, jeg har opnået kan man ikke sætte en pris på - det har været den vildeste rejse. Du skal vælge et forløb hos Tina, hvis du er klar til at blive den bedste version af dig selv og vil have et forløb, hvor du bliver rustet til at stå på egne ben og få en livsstil, der holder!
De varmeste anbefalinger herfra!

Réponse de I form med Tina
En hverdag med mere energi og smil
Har netop gennemført et forløb på 12 uger med Tina, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Til dig der ønsker varige forandringer, og for hvem motivation er en kilde til energi og fremdrift -og til dig som trænger til ny inspiration uanset om det handler om mad eller træning - så vælg Tina. Hun er nærværende, ærlig og så gør hun sig umage - og tager din personlige rejse alvorligt.
Den bedste gave 👌❤️
Den bedste gave 👌❤️
Mit forløb med Tina har været top professionelt. På intet tidspunkt tidspunkt i mit forløb har jeg følt mig alene. Tina her været tilgængelig, motiverende og meget informativ i alt materiale jeg har modtaget (vigtigt at nævne, det fremsendte materiale var 100% målrettet mig).
Jeg kan varmt anbefale I form med Tina, hvis du ønsker den helt rigtige start på en ny livsstil ❤️
Kæmpe anbefaling herfra!
Kæmpe anbefaling herfra!
Tina er super sød og dygtig. Hun vejleder og skriver nemme og overskuelige planer. Hun er altid kun en mail væk og svarer hurtigt. Ikke nok med at hendes planer giver en bedre forståelse for fordelingen af fedt, proteiner og kulhydrater, så er kostplanen også fyldt med en masse lækre opskrifter som man har rig mulighed for at tilpasse til de madvarer man bedst synes om.
Hvis du bare i tankerne at starte op på en livsstilsændring så tag endelig fat i Tina!

Réponse de I form med Tina
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.